Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Berserk

• Please log in to reply
1073 replies to this topic

#511 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 13 July 2009 - 17:39

Αριγκατό 4 the help!!!Το berserk armor δεν το βγάζει οποτε θέλει??Η παντα του δημιουρεγεί ζημιά στο σώμα του εγώ το βλέπω σαν Venom απο Spiderman

Το πιστεύεις ότι ακριβώς την ίδια σύγκριση είχα κάνει στο thread όταν το πρωτοείδα; :oo:
Spoiler:

Edited by Zoro, 13 July 2009 - 17:49.

#512 Majeh

Majeh

The King Of Hell

• Members
  • 9 posts

Posted 13 July 2009 - 17:47

το καλητερο manga ολων των εποχων!! (κατα την αποψη μου)
διαβαζω και death note και king of hell αλλα σαν το berserk δεν ειναι κανενα τους.

Posted Image

#513 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 17 July 2009 - 09:45

Με τόσα που άκουγα τελικά το άρχισα κι εγώ και είμαι στον 4ο τόμο.

Δώστε κανένα καλό link για κατέβασμα αν γίνεται, γιατί μέχρι τώρα όλο σε ανενεργά torrents και σε τζούφια αρχεία πέφτω. :congrats:

15fkk04.jpg

#514 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 July 2009 - 09:51

Δοκίμασε να κατεβάσεις από εδώ ή από το link των evil genious που υπάρχει στην πρώτη σελίδα

#515 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 17 July 2009 - 10:06

Με τόσα που άκουγα τελικά το άρχισα κι εγώ και είμαι στον 4ο τόμο.

Δώστε κανένα καλό link για κατέβασμα αν γίνεται, γιατί μέχρι τώρα όλο σε ανενεργά torrents και σε τζούφια αρχεία πέφτω. :congrats:

Χο χο, Berserk fungirls continue to multiply, καλώς ήρθες! :tensai:

Για την όχι μόνο πιο γρήγορη λύση, αλλά και καλύτερη, μιας και σε άλλα sites όπως το animea και ένα άλλο που τα είχα κατεβάσει παλιά είχαν την χάλια μετάφραση των μεσαίων volumes που έκαναν οι Hawks, θα πας σίγουρα στο BakaBT για αστραπιαίο torrent με τις redone μεταφράσεις των μεσαίων volumes.

Για τα υπόλοιπα που λείπουν θα πας στο site των evil_genius, που είναι το καλύτερο group που ασχολείται με το Berserk αυτή τη στιγμή.

Εύχομαι να σου αρέσει, πέρνα από το thread για κάνα σχόλιο που και που! :Blissfull:

#516 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 17 July 2009 - 10:14

Χο χο, Berserk fungirls continue to multiply, καλώς ήρθες! :tensai:

Για την όχι μόνο πιο γρήγορη λύση, αλλά και καλύτερη, μιας και σε άλλα sites όπως το animea και ένα άλλο που τα είχα κατεβάσει παλιά είχαν την χάλια μετάφραση των μεσαίων volumes που έκαναν οι Hawks, θα πας σίγουρα στο BakaBT για αστραπιαίο torrent με τις redone μεταφράσεις των μεσαίων volumes.

Για τα υπόλοιπα που λείπουν θα πας στο site των evil_genius, που είναι το καλύτερο group που ασχολείται με το Berserk αυτή τη στιγμή.

Εύχομαι να σου αρέσει, πέρνα από το thread για κάνα σχόλιο που και που! :Blissfull:

Zoro είσαι θεός, ευχαριστώωωω!:joyful:Μόλις κατέβει και το διαβάσω θα περάσω οπωσδήποτε για σχόλια. ^^

15fkk04.jpg

#517 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 14 August 2009 - 07:43

Μάλλον είναι fake αλλά δε βαριέσαι, καλή φάση όπως το βλέπω
http://forums.animesuki.com/showthread.php?t=85158
Πως σας φαίνεται;

#518 papnick33

papnick33

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 21 August 2009 - 18:05

Kαλή η ιδέα σου!!:nosey:

Edited by iristella, 21 August 2009 - 18:08.
greeklish converted

#519 balu_kun

balu_kun

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 27 August 2009 - 13:36

Πριν το διαβάσω πίστευα ότι τίποτα δεν θα φτάσει το One Piece σε ιστορία, ανάπτυξη χαρακτηρών, διάρκεια και cliffhangers. Όταν άρχισα να το διαβάζω άλλαξα άποψη. Το "σμαράγδι" που ανακάλυψα ήταν τόσο πολύτιμο και λαμπερό, που δεν μπορούσα, για λίγο καιρό, να διαβάσω οτιδήποτε άλλο. Τι να πρωτο-αναφέρεις, το εκπληκτικό storyline που μαγνητίζει κάθε γούστο; το απίστευτο χέρι του Kentarō Miura και των συνεργατών του που απεικονίζει ένα επικό παραμύθι με την παραμικρή λεπτομέρια; τους χαρακτήρες που "μαθαίνεις" τόσο καλά και νιώθεις σαν να τους ξέρεις μια ζωή; Για να μην πλατιάζω, παραπάνω, απλά ότι καλύτερο έχω διαβάσει μέχρι τώρα στην ζωή μου.
Posted Image

#520 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 28 August 2009 - 02:47

ετσι.αλλος ενας λατρης του Berserk.

#521 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 28 August 2009 - 12:31

Μου αρέσει που σύγκρινε το One Piece με το Berserk... Mα καμία σχέση; Στο Berserk πεθαίνει και κάποιος που και που (μεταξύ τόσων και τόσων άλλων διαφορών).

Όχι ότι ποτέ κατάλαβα την "δεν είναι ανάγκη να σκοτώνεις κάποιον για να τον νικήσεις" διακαιολογία αλλά είναι όσο τι ένας κόσμος που ο θάνατος δεν πήγε διακοπές.

#522 Nikos-san

Nikos-san

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 29 August 2009 - 00:54

Παιδεία ετσι οπως περιμενα να bγει το καινουργιο τευχος του μανγκα (κατα το σεπτεμβρι βασικα) λεω δεν ψαχνω καμια χαζομαρουλα για το berserk στο youtube και τι βρισκω.... Berserk The Ambriged series. Kαλα μιλαμε.....παιθανα στο γελιο, μεχρι ο Μιουρα να 3εκολισει απο το X-box το προτεινω ανεπιφιλακτα. Μιλαμε ΥΠΕΡΑΤΑΚΕΣ

#523 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 posts

Posted 29 August 2009 - 15:16

Παιδεία ετσι οπως περιμενα να bγει το καινουργιο τευχος του μανγκα (κατα το σεπτεμβρι βασικα) λεω δεν ψαχνω καμια χαζομαρουλα για το berserk στο youtube και τι βρισκω.... Berserk The Ambriged series. Kαλα μιλαμε.....παιθανα στο γελιο, μεχρι ο Μιουρα να 3εκολισει απο το X-box το προτεινω ανεπιφιλακτα. Μιλαμε ΥΠΕΡΑΤΑΚΕΣ

Abridged εννοείς ^^ Όντως έχουν πολύ πλάκα, ορίστε το πρώτο : [media]http://www.youtube.com/watch?v=WZWoRQNZBNM[/media]

#524 balu_kun

balu_kun

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 02 September 2009 - 00:14

Thanks για το link ghostdog τα σπάσε!
I found this and i was like :kill4u: μέχρι να δω την τιμή τουλάχιστον :unlucky: http://cgi.ebay.com/LIFESIZE-REPLICA-of-GUTS-BERSERK-BERSERKER-HELMET_W0QQitemZ290341155021QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4399ae70cd&_trksid=p3286.c0.m14#ht_566wt_959

Άκουσα ότι το νέο chapter βγαίνει γύρω στης 25 Σεπτέμβρη... Is that true ?
Posted Image

#525 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 03 September 2009 - 11:11

αληθεια πρεπει να ναι μεχρι τοτε υπομονη :hot: