Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Berserk

• Please log in to reply
1073 replies to this topic

#496 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 18:14

Μόνο εγώ πρόσεξα ότι στο τελευταίο chapter εμφανίζονται όλοι οι God Hand (πλην Femto); Οι 2 είναι εύκολο να τους δεις, ο τρίτος(με τα γυαλιά) είναι στο βάθος στην σουρεαλ εικόνα που δίνει ο Zoro πιο πάνω (κάθεται στο τραπέζι μέσα στον άνθρωπο(?)) και ο τέταρτος (με τον εγκέφαλο έξω) είναι στην διπλή εικόνα του εγκεφάλου.

Και η Slan εμφανιστηκε.Στο υπεροχο tunnel με τα γυμνα γυναικεια σωματα,στο βαθος.Oσο για την πλοκη του πιστευω πως αυτο που περιμεναμε ολοι συνεβη,απλως προχωραει αργα.Τα εσπασε παλι ο ατιμος.

#497 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 18:41

Το mindfuck σε ΟΛΟ του το μεγαλείο! Τύφλα να έχει η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και ο Πικάσσο!

Spoiler:

Καλό καλοκαίρι! Τουλάχιστον, μας δίνει ημερομηνία. Πριν, μας είχε ξεκρέμαστους! XD

Δημοσιευμένη  εικόνα

#498 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 18:51

Βγηκε το 306?Επιτελους μας θυμηθηκε.

Αλλα τι θα κανουμε μεχρι τον Σεπτεμβρη?:emptyonexg1:

#499 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 22:53

Και μια δόση γέλιου:

Hey guys, me again. I bring the goods. Our man and long-time Berserk reader Hieronymus saw the exclusive preview of our release and felt inspired. So he painted this awesome piece of fanart and uploaded it to his DA account. Props to him. Be sure to leave a comment on his site.

Posted Image

http://www.evil-genius.us/index.php/2009/06/berserk-and-co-and-fanart/

Επίσης η φάση με τα 4 μέλη του God Hand είναι ΤΟΣΟ WARHAMMER!

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#500 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2009 - 14:19

Μόνο εγώ πρόσεξα ότι στο τελευταίο chapter εμφανίζονται όλοι οι God Hand (πλην Femto); Οι 2 είναι εύκολο να τους δεις, ο τρίτος(με τα γυαλιά) είναι στο βάθος στην σουρεαλ εικόνα που δίνει ο Zoro πιο πάνω (κάθεται στο τραπέζι μέσα στον άνθρωπο(?)) και ο τέταρτος (με τον εγκέφαλο έξω) είναι στην διπλή εικόνα του εγκεφάλου.

Θα αναμένω λοιπόν επανεμφάνιση των τεσσάρων τον Σεπτεμβρη.

Wao, thumbs up man! :oo: Εγώ με την σειρά μου παρατήρησα μόνο τον Conrad να σχηματίζεται από τα ποντίκια και ανθρώπινα πτώματα! XD
Spoiler:
Και απλά για να τους δουν όλοι:

Slan:
Spoiler:
Ubrik:
Spoiler:
Conrad:
Spoiler:
Void:
Spoiler:

Το mindfuck σε ΟΛΟ του το μεγαλείο! Τύφλα να έχει η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και ο Πικάσσο!

Spoiler:

Damn nice theory, as expected!

Να προσθέσω μια ένσταση όμως! :tensai:
Spoiler:

Καλό καλοκαίρι! Τουλάχιστον, μας δίνει ημερομηνία. Πριν, μας είχε ξεκρέμαστους! XD

Όντως, από πέρισυ έχει καταβελτιωθεί! XD

Αν θυμάμαι καλά μας είχε βγάλει το τελευταίο chapter αρχές Ιουλίου και μετά Νοέμβρη πάλι! Φέτος έχει όρεξη να κοπιάσει πιο πολύ φαίνεται, μπράβο στον μπάρμπα!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 26 Ιούνιος 2009 - 14:31

#501 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2009 - 14:41

Να προσθέσω μια ένσταση όμως! :tensai:

Spoiler:

Λεπόν, ας δούμε τί μπορώ να κάνω...
Spoiler:

Tουλάχιστον, αυτό κατάλαβα εγώ...:knock-knock:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#502 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2009 - 17:44

Και παρόλη την αφύπνιση, ο Θεός με τους καλούς αγγέλους παραμένει άφαντος...

#503 Nikos-san

Nikos-san

Starting...

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2009 - 17:13

Πάντως το μονο συμπέραζμα ειναι οτι.........."τον υπίαμεν",. Αργεί πολυ αυτο το παιδι, 8α κλείσω τα 40 μου κ 8α διαβάζς berserk με τον εφηβο παιδί μου, αμαν ρε Μιούρα.

ΧD

#504 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2009 - 17:31

Σιγα τωρα, θα χουμε κατι να ασχολειθουμε οταν παρουμε συνταξη!:P

to berserk

#505 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 13:21

Τώρα που τα ξαναπέρασα ένα χεράκι, από το vol21 και μετά αρχίζει η κατρακύλα. Τώρα πια τον ενδιαφέρει πιό πολύ τον Miura να σχεδιάζει εντυπωσιακές σκηνές επικών μαχών και close up του Griffith παρά να προχωρήσει την ιστορία.

#506 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 13:43

Ποια ιστορία;... Α, σωστά, ο Γκατς που σφάζει τέρατα!
Εντάξει, τι απομένει άλλο πέρα από τον πρωταγωνιστή να την πέσει στον Γριφίδη;

#507 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2009 - 16:50

Θα πρέπει να καλέσω το behelit των 5 god moderator φαινεται:erk:Τέσπα έφτασα και εγώ το latest chapter είναι απίστευτο πάντως το berserk και μου αρέσουν εξίσου ο griffith και ο gatts τέλικά τι έγινε ο griffith έγινε ξανά άνθρωπος και έφυγε απο τα godhand η όχι??

MbcN7u5.png

#508 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2009 - 17:11

Αν και το πήγε πιο πολύ προς Tolkien fantasy από την έκλειψη και μετά και προσωπικά προτίμησα την Golden Age, το καινούριο κομμάτι, αν και αργό στην εξέλιξη και κυκλοφορία, το βρίσκω ακόμη πολύ καλό και παρά τα χρόνια του να έχει χάσει πολύ λίγη αίγλη.

Άλλωστε δεν είναι να πεις ο mangaka ξέμεινε από ιστορία και πλάθει νέες ανατροπές, εξαρχής σχεδίαζε την φάση με τα τέρατα και το υπερφυσικό, αφού πρώτα γνωρίσαμε τον Griffith στην God Hand μορφή του και μετά στην κανονική.

τέλικά τι έγινε ο griffith έγινε ξανά άνθρωπος και έφυγε απο τα godhand η όχι??

Welcome καταρχάς, new fans are always accepted! :gotit:

Για την απορία σου θα πω και ναι και όχι:

Spoiler:
;)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 13 Ιούλιος 2009 - 17:32
wrong horn :p

#509 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2009 - 17:15

Θα πρέπει να καλέσω το behelit των 5 god moderator φαινεται:erk:Τέσπα έφτασα και εγώ το latest chapter είναι απίστευτο πάντως το berserk και μου αρέσουν εξίσου ο griffith και ο gatts τέλικά τι έγινε ο griffith έγινε ξανά άνθρωπος και έφυγε απο τα godhand η όχι??

βαζε και κανα spoiler tag.

Spoiler:

#510 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2009 - 17:26

Αν και το πήγε πιο πολύ προς Tolkien fantasy από την έκλειψη και μετά και προσωπικά προτίμησα την Golden Age, το καινούριο κομμάτι, αν και αργό στην εξέλιξη και κυκλοφορία, το βρίσκω ακόμη πολύ καλό και παρά τα χρόνια του να έχει χάσει πολύ λίγη αίγλη.

Άλλωστε δεν είναι να πεις ο mangaka ξέμεινε από ιστορία και πλάθει νέες ανατροπές, εξαρχής σχεδίαζε την φάση με τα τέρατα και το υπερφυσικό, αφού πρώτα γνωρίσαμε τον Griffith στην God Hand μορφή του και μετά στην κανονική.

Welcome καταρχάς, new fans are always accepted! :thatsit:

Για την απορία σου θα πω και ναι και όχι,

Spoiler:
;)

Αριγκατό 4 the help!!!Το berserk armor δεν το βγάζει οποτε θέλει??Η παντα του δημιουρεγεί ζημιά στο σώμα του εγώ το βλέπω σαν Venom απο Spiderman

MbcN7u5.png