Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Berserk
Posted 07 May 2009 - 22:14
Posted 07 May 2009 - 23:59
P.S. Είμαι χαρούμενος που βγήκε συνέχεια σε αυτό το manga και δεν το ξέχασε το Miura!!!
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...
Posted 08 May 2009 - 00:36

Το παρελθόν του αυτοκράτορα μου φάνηκε λίγο σύντομο (ίσως καλύτερα, αρκετό χρόνο χάνουμε με τέτοια), αλλά σε γενικές γραμμές πέτυχε τον σκοπό του, βοήθησε και το κορυφαίο σχέδιο πάντα!
Είδαμε και την demon form του Griffith (και αναρωτιόμουν τόσον καιρό πως θα ήταν... μπροστά μου το 'χα...

Edited by Zoro, 08 May 2009 - 00:43.
Posted 08 May 2009 - 00:58
Εpic τσαπτεράκι, τίγκα στις εκπλήξεις
Τις πολλες εκπληξεις που τις ειδες ??? Για μενα η μονη ηταν
Οσον αφορα το παρελθον του αυτοκρατορα, δεν ηταν κακο να γινει αναφορα αλλα θα μπορουσε να ηταν στη θεση του προηγουμενου τσαπτερ (ναι, τοσο πολυ δεν μου αρεσε το προηγουμενο)
Είδαμε και την demon form του Griffith (και αναρωτιόμουν τόσον καιρό πως θα ήταν... μπροστά μου το 'χα...
)
Δεν την ειχες ξαναδει ??? Μαλλον επιρεαζει εσενα το αλτσχαϊμερ !!!!

Posted 08 May 2009 - 01:24
Τις πολλες εκπληξεις που τις ειδες ??? Για μενα η μονη ηταν
Spoiler:
Οssan, εννοούσα ότι δεν τον είχαμε δει σε demon form από τότε που ήρθε στον γήινο κόσμο ξανά... φανταζόμουν κάτι μεγαλύτερο (ακόμη το ελπίζω δλδ... η Roshinu η elf apostle είχε 3 μεταμορφώσεις άλλωστεΔεν την ειχες ξαναδει ??? Μαλλον επιρεαζει εσενα το αλτσχαϊμερ !!!!

Edited by Zoro, 08 May 2009 - 01:32.
Posted 08 May 2009 - 07:39

που μπορώ να τα διαβάσω;;;;(έχω μείνει κάπου στο 286)
Edited by endless_inspiration, 08 May 2009 - 07:45.
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Posted 08 May 2009 - 07:56

Να προτιμάς evil-genius με τα χίλια για τα τελευταία releases, στην σελίδα τους έχει όλα τα torrent αν ψάξεις καλά, για τυχόν απορίες ρώτα με με vm.

EDIT: Το τελευταίο, το 303, δεν έχει μεταφραστεί απ' αυτούς ακόμη, οπότε βολεύεσαι με Franky House προς το παρόν και αν όταν βγεί από E-G δεν το έχεις διαβάσει ακόμη, ξανακατέβασέ το απ' αυτούς.
Edited by Zoro, 08 May 2009 - 08:07.
Posted 08 May 2009 - 09:22
Spoiler:
Sorry αλλα στο παρελθον του αυτοκρατορα δεν πρωτοτυπησε καθολου.... Το κλασσικο στορυ του πως διαδεχονται τα παιδια τους γονεις στον θρονο( Εξαλου φαινοταν πως δεν ηταν κ το καλυτερο παιδι ο emperor).
Τωρα για τα αλλα απλα βλεπω πως απλα θεωρεις εκπληξη διαφορες αποκαλυψεις.... Εγω παντως θελω να δω τι θα σκεφτει ωστε ο Φεμτο
Οssan, εννοούσα ότι δεν τον είχαμε δει σε demon form από τότε που ήρθε στον γήινο κόσμο ξανά... φανταζόμουν κάτι μεγαλύτερο (ακόμη το ελπίζω δλδ... η Roshinu η elf apostle είχε 3 μεταμορφώσεις άλλωστε
), κάποιο τεράστιο γεράκι πιθανώς. XD
Ε βιαζεσαι τοτε....Δεν αντιμετωπισε κ κανεναν της προκοπης για να μας δειξει κ αλλο σταδιο. Οταν με το καλο παιξει ξυλο με καποιον απο τους 2 (Skull κ Gutts) πιστευω πως ολο κ κατι θα δειξει.
Posted 08 May 2009 - 15:59
Καταρχάς εύγε, το γυναικείο κοινό του Berserk όλο και πληθαίνει (μην είναι μόνη της η Tea-chan
)!
Αυξανόμαστε και πληθύνουμε!

Όσο για το chapter... ΧΕΚ ΓΙΕΑ!

Τελικά έχω αρχίσει να τον λυπάμαι τον αυτοκράτορα... έχει συνείδηση του τί τέρας είναι και στην ουσία ζητάει λύτρωση μέσα από το θάνατο... Όπως όλα τα "αθάνατα" τέρατα εξ'άλλου. Πάντως αυτό με τα δηλητήρια με ρίγησε... παιδική ηλικία σου λέει μετά. Μπρρρ...

Ο FEMTO!

Όσο για τον Skull Knight... έτσι, έτσι! Έπρεπε να εμφανιστεί αυτός για να γίνει η ιστορία ενδιαφέρουσα, γιατί με τον Γριφφίδη κοιμόμαστε! Badassery to the maximum!

Το επόμενο βγαίνει ξανά 22 Μαΐου, ζήτω!

Posted 08 May 2009 - 18:12

Π.χ. Slann-Slaanesh, Conrad-Nurgle, Void-Tzeentch, το πως η Idea of Evil στο Berserk επηρρεάζεται από τις σκέψεις και τα συναισθήματα των ανθρώπων (όπως το Warp/Immaterium στο Warhammer) και φυσικά η κοινή grim survival-dark fantasy ατμόσφαιρα.
Περισσότερες πληροφορίες για όσους δεν ξέρουν από Warhammer υπάρχουν εδώ:
http://en.wikipedia.org/wiki/Warhammer_Fantasy_(setting)
http://whfb.lexicanum.com/wiki/Old_World
http://whfb.lexicanum.com/wiki/Tzeentchhttp://whfb.lexicanum.com/wiki/Slaanesh
http://whfb.lexicanum.com/wiki/Nurgle
Και μετά από αυτή την μικρή παρένθεση, να πώ ότι διάβασα κι εγώ το τελευταίο κεφάλαιο.
Edited by Tadaka, 08 May 2009 - 18:24.
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Posted 09 May 2009 - 15:44
Posted 09 May 2009 - 16:56
Μετα απο καψημο μεσα σε 3 μερες να διαβασω ολα τα chapter Που εχουν βγει ενα μπορω να πω! Που στο ****** ****** ******** ειναι το ******* Anime πως και δεν το εχουν κανει? Ο τιπος που το φτιαχνει ειναι αροστος μα πολυ αροστος με την καλι ενια παντα! Μιλαμε μετα απο τα προτα 100 chapter δεν μπορουσα να κημηθω!!! Παντος ο DK(οπος τον λεω τον scull knight) ειναι ολο εκπλιξεις!
suprise B** S**! το ανιμε υπαρχει εδω και ουκ ολιγα χρονακια.
Berserk - Σειρες Ανιμε
Ειναι πολυ καλη, ισως θα πρεπει να μη δεις το πρωτο επισοδειο.
ps. αν ηξερες για την υπαρξη του anime ... εγω το αντιθετο καταλαβα απο τα **********
Edited by Loke, 09 May 2009 - 17:12.
Posted 11 May 2009 - 16:35
Μετα απο καψημο μεσα σε 3 μερες να διαβασω ολα τα chapter Που εχουν βγει ενα μπορω να πω! Που στο ****** ****** ******** ειναι το ******* Anime πως και δεν το εχουν κανει? Ο τιπος που το φτιαχνει ειναι αροστος μα πολυ αροστος με την καλι ενια παντα! Μιλαμε μετα απο τα προτα 100 chapter δεν μπορουσα να κημηθω!!! Παντος ο DK(οπος τον λεω τον scull knight) ειναι ολο εκπλιξεις!
Μεσα σε 3 μερες!!!!????

Μετα τι εκανες εψαχνες καμια 2μετρη σπαθα να θερισεις κορμια?

"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."
Posted 12 May 2009 - 02:34
Sorry αλλα στο παρελθον του αυτοκρατορα δεν πρωτοτυπησε καθολου.... Το κλασσικο στορυ του πως διαδεχονται τα παιδια τους γονεις στον θρονο( Εξαλου φαινοταν πως δεν ηταν κ το καλυτερο παιδι ο emperor).
Τωρα για τα αλλα απλα βλεπω πως απλα θεωρεις εκπληξη διαφορες αποκαλυψεις.... Εγω παντως θελω να δω τι θα σκεφτει ωστε ο ΦεμτοSpoiler:
Κι όμως η ιστορία δεν μου φάνηκε και τόσο κλισέ εμένα, δλδ πες μου που αλλού είδες παρόμοιο σκηνικό;
Το όλο αιματοβαμμένο παρελθόν του κορυφώθηκε ακριβώς όταν είδε ότι ο γιος του είχε γίνει ακριβώς όπως αυτόν... και ότι οι ίδιες του οι πράξεις τον οδήγησαν εκεί.
σχετικά με τον Skull, αμφιβάλλω αν δεν τον πέτυχε... το θέμα είναι ότι ο Γρίφφιτης μας είναι die hard fan... ελπίζω ο Skull να μην την πληρώσει τελικά.

Με τον Skull ελπίζω να παιχτεί τίποτα στα επόμενα chapters... με τον Guts πάλι απέχει προς το παρόν η στιγμή αυτή... η Femto μορφή αρκεί και περισσεύει, δεν είναι καν στο ίδιο επίπεδο.Ε βιαζεσαι τοτε....Δεν αντιμετωπισε κ κανεναν της προκοπης για να μας δειξει κ αλλο σταδιο. Οταν με το καλο παιξει ξυλο με καποιον απο τους 2 (Skull κ Gutts) πιστευω πως ολο κ κατι θα δειξει.
Πέραν όλων, άριστο chapter imo όπως ήδη είπα, αλλά πεθύμησα και Guts, Puck, Ishidoro, Serpico and the like

Ραντεβού σε 10 μέρες!

Edited by Zoro, 12 May 2009 - 02:40.