Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Berserk
Posted 28 March 2009 - 19:51
P.S. Vol.3 done!! Vol.4 here i come!! This is getting better and better!!!
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...
Posted 28 March 2009 - 20:29
Σχετικά με αυτό που είπες στο τέλος... Μας φαντάσομαι όλους εδώ να είμαστε 90 χρονών και να postάρουμε σχόλια για το τελευταίο επεισόδιο του berserk:P
P.S. Vol.3 done!! Vol.4 here i come!! This is getting better and better!!!
ξεφευγουμε. Κοιτα το manga ειναι απο το 1988, αρα σιγουρα υπαρχει κοσμος που μπορει να το αρχισε στα 30/40 του και τωρα να ειναι 50/60 ...
κριμα που μπαινει σε hiatus, μακαρι να το συνεχισει καποια στιγμη και να το κρατησει τουλαχιστον σε αυτο το επιπεδο.
Posted 29 March 2009 - 08:20
καλη η πλοκη και επικου χαρακτηρος .
Εκει ομως που αρχιζα να ξεχνω το ''θεμα''
Edited by laraska, 29 March 2009 - 23:39.
Posted 29 March 2009 - 09:47
Καλά, φτάσε μέχρι την έκλειψη και θα δεις πόσοηρθε απροιδοποιητα μια αλλη
Spoiler:, αλλα ειπα δεν μα@#$%αι θα το υποστω παρ'ολα αυτα .
Posted 29 March 2009 - 10:17
Καλά, φτάσε μέχρι την έκλειψη και θα δεις πόσο
Spoiler:είναι τελικά. Και δεν ήρθε τώρα, τον έχεις ξαναδει και πιο πριν αυτό το χαρακτήρα.
λογια προφητικα .... οπως του δαιμονα στον γκαττς ...
θα περιμενω να δω .
Posted 29 March 2009 - 10:57
(και επιτέλους κατάλαβα ποιό σκηνικό σε αποθάρρυνε αρχικά)
Θα παρατούσες ένα τόσο καλό manga ή ένα άλλο οποιοδήποτε anime/manga/ταινία στο μέλλον έχοντας αυτό ως επαρκή δικαιολογία;
Δεν λέω,δικαιωμά σου,αλλά να πεις ότι θα το "υποστείς" κι αυτό,ενώ το manga δεν είναι καν yaoi themed,μου φαίνεται κάπως κοντόφθαλμο,πάλι καλά που συνεχίζεις να το διαβάζεις.
Τέλος πάντων,απλά μου φάνηκε παράξενη λογική,μην το κάνουμε σαν το "γάμος και υιοθεσία μεταξύ ομοφυλόφυλων" thread,δικαιωμά σου το τι διαβάζεις αλλά το Berserk πολύ απλά δεν χάνεται,για καμία δικαιολογία.
Edited by Zoro, 29 March 2009 - 13:57.
Posted 29 March 2009 - 11:11
Ειμαι στο 9ο βολουμ και θεωρω πως ειναι ακομα η αρχη ... αν αυτα ειναι συγκλονιστικα φανταζομαι τα αλλα θα ειναι ακομα καλυτερα .
Posted 29 March 2009 - 11:48
Καλά, φτάσε στο vol 13 και θα δεις τι εννοώ, spoiler ξε-spoiler.λογια προφητικα .... οπως του δαιμονα στον γκαττς ...
θα περιμενω να δω .Spoiler:
Όσο για το άλλο περιστατικό που αναφέρεις, στην αρχή, είναι πανέξυπνα δωσμένο, δίνει από την αρχή σχεδόν τον τόνο του έργου (σκληρός κόσμος, χωρίς ηθικές αξίες) και παίζει σημαντικότατο ρόλο στη ψυχοσύνθεση του ήρωα (χωρίς πλάκα, όταν πρωτοείδα το anime και άκουσα τη φράση "Δε θέλω να με αγγίζουν" στο πρώτο ή δεύτερο επεισόδιο εκεί ακριβώς πήγε το μυαλό μου, κι ας μην υπήρχε η ανάλογη σκηνή στη σειρά) και στο πως εξελλίσσεται στην πορεία.
Αυτά τα πράγματα κάνουν το Golden Age του Berserk τόσο καλό, το ότι οι χαρακτήρες δε χρειάζονται αναλύσεις επί αναλύσεων για να καταλάβεις τί νιώθουν, μικρές πράξεις τα δείχνουν όλα πεντακάθαρα.
Posted 29 March 2009 - 14:41
Posted 29 March 2009 - 14:45
Μπα,βλέπω Griffith fan να ανεβαίνει στην επιφάνεια...oh noes.
Posted 29 March 2009 - 14:51
Posted 29 March 2009 - 20:30
Spoiler:
Και ετοιμάσου για τη φονική ατάκα: "κλείσε το στόμα σου" (που εντάξει, δεν είναι spoiler)
Posted 29 March 2009 - 20:44
Οσο για τα τελευταια γεγονοτα.... Το πραγμα βρομαγε απο μακρια.... Ο "ακατανομαστος" δεν νομιζω να ξανασυνεχισει με το ολο κονσεπτ.... Εκτος κ αν το εκανε ολο αυτο για να σταματησουν οι φαν να εχουν απαιτησεις κ να κατσει αυτος με την ησυχια του να το τελειωνει (δλδ το επομενο τευχος το 2010 με δωρο μια μπαλα του Μουντιαλ της Νοτιας Αφρικης !!!! )
Posted 29 March 2009 - 20:50
Posted 29 March 2009 - 23:06
ας μου πει καποιος...!!!!!!!!!!!!!!
Δεν παει αλλο πια αυτο το πραγμα. Καλω σε πορεια στην Ιαπωνικι Πρεσβεία με αποκλιστικο αιτιμα να συνεχιστει το Berserk. Τι λετε συνάδελφοι του Forum??????