Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2007 - 20:35
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2007 - 20:35
Αν δεν τους διάβασες ακόμα πέρνα μία βόλτα...Κάθε γνώμη - όσο ακραία και αν είναι - έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων.
http://www.anime.gr/forums/%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EA%E1%E9-%C1%ED%E1%EA%EF%E9%ED%FE%F3%E5%E9%F2/918-%CA%C1%CD%CF%CD%C5%D3-%CB%C5%C9%D4%CF%D5%D1%C3%C9%C1%D3-%D4%CF%D5-forum.html
Μην προσπαθείς να επιβάλεις την γνώμη σου, απλά έκφρασε την με τα επιχειρήματα που θες.
Και επειδή βλέπω ότι διαβάζεις το manga πήγαινε να εκφραστείς στο αντίστοιχο θέμα του naruto στο manga thread γιατί αρκετοί δεν το διαβάζουμε και δεν θέλουμε να έχουμε spoilers στο anime thread. Άλλωστε εκεί θα έχεις περισσότερα επιχειρήματα να παραθέσεις πιστεύω αφού η ιστορία είναι αρκετά μπροστά και έχουν αποκαλυφθεί πολλά νέα στοιχεία για αρκετούς χαρακτήρες.
edit: μόλις είδα το μήνυμά σου που έγραψες καθώς έγραφα το παρόν δικό μου μήνυμα...
Και ποιος είσαι εσύ που θα πεις πότε κάποιος λέει μλκ και πότε όχι; Για μένα εσύ μπορεί να λες μλκ! Για ηρέμησε σου λέω ξανά σε παρακαλώ και σκέψου πως θα γράφεις αυτό που θες να πεις.READ THE RULES!!!Απλα με νευριασε..και αν ο αλλος πει μλκια θα του το πω..

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2007 - 20:43
εννοουσα αν πει μλκ θα του πω οτι την ειπε
Απλο?
Δεν επιβαλω αλιμονο αν το εκανα εγω αυτο τοτε τι κανουν οι αλλοι
απλος ο J εχει παραδεχτει οτι θα εχανε απο Itachi (genjutsu) episodio 15-17 περιπου να το δει και να το νιωσει ΟΚ??
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2007 - 20:33
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2007 - 21:18
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2007 - 21:20
πωπω troll magnet εγινε το φορουμ.
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2007 - 21:28
Από αύριο που γυρνάει, έχει να πέσει σκούπα εδώ μέσα...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2007 - 21:42
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2007 - 21:42
OK sorry.......
Kamme:Το επεισοδιο ταδε ηταν τοσο ωραιο...μπλα μλπα μλπα
kiki:Ναι παρα πολυ
LAla:Χαχα πολυ ωραιο το προηγουμενο επεισοδιο
Αisdrink :ναι ,ναι
agugu:συμφωνω
agega:χιχι
baremenos:κι εμενα κι εμενα..χαχα
ετσι τοτε θα ειμαι κι εγω για να μην με Bannaρετε
(αν κι αυτο λεγεται καταπιεση ,μπορεις επισης να το πεις δικτατορια ,στερησει ελευθεριας λογου, αλλα οκ
και μη μου πειτε μπουρου μπουρου μπουρου...ηταν σε Spoiler Tag.
ΠΩΠΩ λογοκρισια ,χαλαρωστε ρε puritans
αστειο ηταν σε ξενα forum και εικονες νομιζα οτι θα το ξερατε..αλλα...
καθε φορα που γραφω κατι το πατε σε off-topic
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2007 - 22:58
Απλό?
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2007 - 23:11
κατι φυσικο"ο Itachi > Jiraiya"και αν πας πιο πισω θα δεις οτι δεν το αρχισα επιθετικα ,μια υποδιξη εκανα και με φαγανε Αυτο ειναι "επιβαλω την γνωμη μου"
οσο για το ανουσιο post ...το δικο σου ειναι τοσο οσο ανουσιο οσο το δικο μου μαζι μ'αυτο και απλως συνεχιζετε το off-topic...and the beat goes on da da dum da dum dada
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2007 - 23:57
Το θεμα με τα Spoiler το εχουμε λυσει πιστευω γιατι ειχα βαλει σε ολα τα προηγουμενα .Αγριευω γιατι ολο το πληθος τα εβαλε μαζι μου επειδη ειπα
κατι φυσικο"ο Itachi > Jiraiya"και αν πας πιο πισω θα δεις οτι δεν το αρχισα επιθετικα ,μια υποδιξη εκανα και με φαγανε Αυτο ειναι "επιβαλω την γνωμη μου"
οσο για το ανουσιο post ...το δικο σου ειναι τοσο οσο ανουσιο οσο το δικο μου μαζι μ'αυτο και απλως συνεχιζετε το off-topic...and the beat goes on da da dum da dum dada
Τον Strawhat τι τον εχεις;

Courtesy of Kenny!
Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2007 - 02:27
x 1000000000000000000Τον Strawhat τι τον εχεις;
Kamme...αν καταπιεζεσαι απο τους κανονες, πιστευω πως δεν εχεις λογο να βρισκεσαι σε αυτο το φορουμ...ειμαστε τοσα ατομα, και λεμε ολοι την αποψη μας, χωρις να παραβαινουμε τους κανονες, τουλαχιστον οχι επανηλημενως και επιτηδες, και σεβομαστε ολοι τους αλλους.Αν πιστευεις πως το να ακολουθησεις τους κανονες ειναι κατι τοσο τραγικο, τοτε κανε μας τη χαρη, και μην ξαναγραψεις..δεν θα εισαι ουτε ο πρωτος, ουτε το τελευταιος.. Αν θες να δεις μια ωραιοτατη συζητηση πανω σε ανιμε, που ομως σεβονται οι γραφοντες τους διαβαζοντες, πηγαινε στο τοπικ του Death Note...η συζητηση διεξαγεται μια χαρα, και τα παντα ειναι σε spoiler tag...τωρα, αν ο αλλος το ανοιξει, τοτε ειναι δικο του προβλημα..

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2007 - 12:33
καταρχας να πω οτι τα δυο τελευταια post ηταν ασχετα(το ανουσιο posting που ειπε πολυ ωραια ο Pastoras) και το μονο που κανετε ειναι να το επεκτεινετε το θεμα ενω εγω προσπαθησα να δωσω τελος, και εκεινη τη φαση πεταγετε
ο Pastroras λεει τα δικα του(αυτη ειχε σκοπο να με ταραξει) και μετα ολο το κοπαδι ,δεν το κοβετε λεω εγω ..?
Δεν εννοουσα οτι οι κανονες του forum ειναι βαριες,το ειχα πει γιατι πεταχτικε ο Pastoras για να μου τη σπασει ενω εγω ημουν on-topic..βλεπετε οτι εγω ουτε την πρωτη αλλα ουτε την δευτερη φορα το αρχησα με λιγα λογια λετε τα ιδια και τα ιδια.
Μπορει εσεις να τα λετε μια φορα αλλα εγω απανταω χιλιες ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ !!!
kai epidi exo adinamia sta koritsia (ki as min to dixno)...Hello matsu chouwan:byejg9:
ps:kamme διαβαζεται κάμι (Light)να και ο αλιθηνος Kami ειναι το Avatar μου ,γιατι πολυ απλα δεν χρειαζεται Death note ουτε
τα μισα του χρονια xD .......light SUCKSS
Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2007 - 15:02
http://www.anime.gr/forums/102122-post1452.html
http://www.anime.gr/forums/102430-post1460.html
Παρακαλώ προσέχτε τι γράφετε. Επιπρόσθετα, προσέχτε τι γράφετε όταν δεν χρησιμοποιείτε το spoiler button.
On topic ppl, carry on...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο