ενα mangekyu και πεφτει ο τυπος οπως ολοι
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 17 November 2007 - 01:48
Posted 17 November 2007 - 01:52
Αγαπητε Kamme,εχεις δικιο Ο Itachi ειναι τελιως ψευτης και αυτα που ειπε δεν ισχυουν,δεν τα ειπε μαλλον ποτε ετσι?
Posted 17 November 2007 - 01:56
Αν ο Gai μπορούσε να αντιμετωπίσει το sharingan δεν νομίζω να έχει μεγάλο πρόβλημα ο Jiraiya.
Posted 17 November 2007 - 02:00
Αν ο Gai μπορούσε να αντιμετωπίσει το sharingan δεν νομίζω να έχει μεγάλο πρόβλημα ο Jiraiya.
υπονοεις κατι για την νουμοσηνη τοΥ gai? ;P

Posted 17 November 2007 - 02:07
Όχι ρε, απλά εννοούσα ότι ο Jiraiya που είναι δυνατότερος από το Gai θα αντιμετώπιζε το sharingan ευκολότερα από αυτόν.
Αν και λίγο on-topic να ήμασταν δεν θα πείραζε. Έχει καταλήξει η συζήτηση Jiraiya vs Naruto characters...
Posted 17 November 2007 - 02:15
ΠΡΩΤΟΝ: ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ SPOILERS ,καταλαβαινουμε οτι ειστε πορωμενοι με το manga (και με το δικιο σας δλδ) και θελετε να δειτε τα γεγονοτα στο ανιμε αλλα σεβαστειτε και αυτους ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και βλεπουν μονο το ανιμε!
Δευτερον να πω οτι ο Orochimaru ειναι απο τους πιο καλους κακους (lol) ever, ο τυπος θεωρω οτι εχει γραψει ιστορια και παραδιδει μαθηματα σε οποιους noobistikoys κακους κι αν υπαρχουν σε αλλα ανιμε.
Τριτον η γνωμη μου ειναι -συμφωνα παντα με το anime και οτι εχω δει εως τωρα- οτι και ο orochimaru αλλα και ο jiraya δεν εχουν δειξει ακομα τo full potential τους,ειδικα ο jiraya απο τον οποιο περιμενω πολλα.
Οσον αφορα τους uchiha δεν λεω ρε παιδια καλος,χρυσος ο Ιτατσι αλλα ελεος πια.Δηλαδη ενα ματι εκατο abilities, σε λιγο ο τυπας θα ψηνει καφε με ταματια του.Και ασε δε που υποτιθεται οτι το byakugan ειναι πιο ισχυρο κατα τα λεγομενα του kakashi....
Αποριες προς συζητηση: Στα επεισοδια με την δευτερη εμφανιση Ιτατσι-Κισαμε που ξεφευγουν από το στομαχι του βατραχου η τρυπα που δημιουργειται και εχει μαυρη φωτια ειναι το ιδιο με το sharingan του Κακασι που μπορει κα μεταφερει πραγματα στο dimensional space;;;Δλδ ετσι εξηγειται η τρυπα;Επισης πιστευετε οτι καποια στιγμη θα δουμε κανενα φλασμπακ με την ζωη του Οροτσιμαρου (γονεις,αιτια που τον οδηγησαν στις γνωστες πραξεις
Γενικα εχει πολυ ψωμι ακομα και τρομερα καλο σεναριο για σειρα του ειδους.
Posted 17 November 2007 - 02:17
Posted 17 November 2007 - 02:36

Posted 17 November 2007 - 02:39

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 17 November 2007 - 02:46
Εγω πιστευω πως ο χαρακτηρας που θα βαλει τα γυαλια σε ολους ειναι ο Konohamaru...ετσι για σπασιμο, γιατι η σφαγη που εχει ξεκινησει εδω μεσα, που μερικοι απο σας δεν σεβονται αυτους που ισως τωρα ξεκινησαν να βλεπουν τη σειρα, και δεν ξερουν πολλα πραγματα, ειναι τελειως ανουσια...οταν συμπαθεις εναν χαρακτηρα ειναι λογικο να τον θεωρεις υπερ ανω ολων... .- και το τι θα γινει, ποιος χαρακτηρας ειναι καλυτερος ποιανου κτλ κτλ εξαρταται καθαρα και μονο απο τον Kishimoto ο οποιος οπως θελει το γραφει, οτι του κατεβει θα βαλει...κοινως, αδικα τσακωνεστε..
Καλά εσύ τι πετάγεσαι σαν τη βούρτσα στα λάχανα;

Posted 17 November 2007 - 02:53
hi5
το θεμα τον spoilers..βασικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο αυτα που εγραψα ειναι spoil hehe^_^
και ειλικρινα αρχιζει να μου τη σπαει η φατσα της Freezer
Hinata RULEZZZZ
απο forum ,chat εγινε
ναι ειμαι Sasuke Hater die Trendy Boy
πιστευω οτι τα ειπα ολα xD
Posted 17 November 2007 - 02:56
Τουλαχιστον συνφωνω σε κατι με τον Jman
hi5
Spoiler όμως που σου είπα δεν έβαλες και θα σε μαλώσω:hihi2:Please κάνε ένα edit στα προηγούμενα ποστ και βάλε spoiler(το κουμπί που λέει Sp είναι) γιατί δεν διαβάζουν όλοι το manga εδώ.Και για να καταλάβεις τι εννοώ ότι δεν έχει δείξει το anime σε spoiler και γράψε πριν ότι είναι και για το manga αν και καλύτερα θα σου έλεγα να τα σβήσεις τελείως.Αυτά.
ΥΓ.Είναι ο Freezer αν θυμάμαι καλά.

Posted 17 November 2007 - 02:58
Οτι θελω θα κανω ρα!Καλά εσύ τι πετάγεσαι σαν τη βούρτσα στα λάχανα;
Που τον θυμήθηκες αυτόν
Άσε μας να μαλώσουμε με την ησυχία μας.Και όντως ο Kishimoto αποφασίζει αλλά έχει φάση να σχολιάζεις τους χαρακτήρες,τις δυνάμεις τους κτλ.Φώναξε τον ξάδερφο σου που τα βρίσκουμε μεταξύ μας και φύγε εσύ δε σε σέλω

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 17 November 2007 - 03:11
done...
hope you'r happy =)
Η/Ο freezer δεν παει να ειναι οτι θελει.
Αν προσεξετε ο Kishi εχει κανει πολλα λαθη στην ισορροπεια τον χαρακτηρων(οι βετερανοι ξερουν ..hehe)
Posted 17 November 2007 - 10:44

This topic is locked