Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#1366 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 15 November 2007 - 00:27

Φυσιολογικό είναι να μην ήθελε να πάει.Η Akatsuki κυνηγάει τα jinchuuruki(δεν θυμάμαι αν γράφεται έτσι ίσως το έγραψα και λάθος) και ο Naruto είναι ένας από αυτά.Είναι σαν να στέλνεις τα πρόβατα στα δόντια του λύκου.Όταν σε κυνηγάει κάποιος κρύβεσαι μη σε βρει δεν πας από μόνος σου σε αυτόν:uhh:Αλλά επειδή η Tsunade ξέρει ότι ό,τι και να κάνει ο Naruto δε βάζει μυαλό τον αφήνει από την αρχή ελεύθερο να πάει.

Posted Image

#1367 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 15 November 2007 - 00:38

Δε πιστεύω ότι δεν ήθελε ο naruto να πάει για να τον προστατέψει αλλά κυρίως για να μη πληγωθεί η tsunade.Πρώτον για τον naruto μιλάμε και είναι αυτονόητο ότι δε θα ήθελε να μείνει στο χωριό και δεύτερον δεν μπορούσε να τον κρατήσει πίσω άμα ήθελε?

#1368 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 15 November 2007 - 02:18

Ρε παιδια!Εχει πολλα filler ακομα ειμαι στο 160 και εχω βαρεθει την ζωη μου.Δεν μαθενει και καμια καινουργια Jitsu
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#1369 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 15 November 2007 - 08:14

Πήγαινε κατ'ευθείαν στο Shippuden. Δεν χρειάζεται να δείς τα υπόλοιπα. Στο ίδιο στυλ fillers είναι. Μέχρι το τέλος της πρώτης σειράς δεν γίνετια τίποτα το σημαντικό.
(Κι εγώ είχα βαρεθεί την ζωή μου με τα fillers.)

#1370 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 15 November 2007 - 16:30

50 επισοδια Filler?Ημαρτον.
Σιγουρα ομως?
Ενας φιλος μου μου ειπε οτι καποιοι κινηγανε τον Gaara και διχνει μια μαχη μεταξη τους.
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#1371 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 15 November 2007 - 17:06

Αυτά είναι τα τελευταία 5-6 αλλά και αυτή η ιστορία filler είναι. (Μάλλον είναι η καλύτερη απ'όλες...) Από το επεισόδιο 136 μέχρι το 220, στο Naruto είναι fillers. Mετά στο Shippuden η πρώτη ιστορία είναι με τον Gaara και δεν έχει fillers. (μόνο σκηνές filler... )

#1372 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 posts

Posted 15 November 2007 - 19:03

Αν και η αρχή του πρώτου επισοδείου θα σε παραξενέψει, μην αγχώνεσαι :P
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#1373 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 15 November 2007 - 19:18

Πιστεύω ότι το πρώτο επεισόδειο είναι από τα καλύτερα επεισόδια και η εισαγωγή τα σπάει! Βέβαια πολύ καλύτερα ακολουθούν!

#1374 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 15 November 2007 - 19:35

Ayto poυ κυνηγαν τον Gaara ειναι ΑΙΣΧΟΣ μη το δεις με τιποτα δες το ταιλευταιο λεπτο απο το 220 που φευγει ο ναρουτο μονο.Εγω θελω να δω την ειδικη ικανοτητα του kabuto.DE ξερω αν θυμαται κανεις που ειχαν κοκκινησει τα ματια του στα πρωτα επεισοδεια.

#1375 Grimmapas

Grimmapas

][--Learn2Live--][

• Members
  • 17 posts

Posted 15 November 2007 - 20:03

Άσχετο παιδια αλλά η Hinata....αααχ...Simply adorable στο last episode...Ελπίζω ο Naruto να ξεστραβωθεί και να αφήσει την Sakura :P:P
][----Χμμμ....Μωράκι?----][:redcard2:

#1376 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 15 November 2007 - 20:10

H Sakura δεν είναι για τον naruto. O naruto πρέπει οπωσδήποτε να τα φτιάξει με την hinata. H sakura ίσως στο τέλος να φτιαξει με τον sasuke(αδύνατον, αλλά ποτέ δε ξέρεις όλα είναι πιθανά)

#1377 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 15 November 2007 - 20:11

Άσχετο παιδια αλλά η Hinata....αααχ...Simply adorable στο last episode...Ελπίζω ο Naruto να ξεστραβωθεί και να αφήσει την Sakura :P:P

+1 +! :D

το περιμενα πως κ πως να την δω στα ship xD

εχει αλλαξει γαματα :wooi2:
Posted Image

#1378 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 15 November 2007 - 21:02

Τι κολλημα εχετε φαει με την Hinata!!!Eχει ωραιες κινησεις αλλα δεν ειναι και ο χαρακτηρας.Εχω καταλαβει οτι οι περιθωριακοι χαρακτηρες αρεσουν πιο πολυ οπως ο sasuke.

#1379 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 15 November 2007 - 22:32

Τι κολλημα εχετε φαει με την Hinata!!!Eχει ωραιες κινησεις αλλα δεν ειναι και ο χαρακτηρας.Εχω καταλαβει οτι οι περιθωριακοι χαρακτηρες αρεσουν πιο πολυ οπως ο sasuke.

Χινάτα rules,δεν υπαρχει συγκεκριμενος λογος! :wooi2:
Ο Σασουκε δεν ειναι περιθωριακος...Ειχε κοντεψει να γινει πρωταγωνιστης στο παρτ 2 :hahaha:
Spoiler:
:terror2:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1380 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 15 November 2007 - 22:50

Χινάτα rules,δεν υπαρχει συγκεκριμενος λογος! :wooi2:
Ο Σασουκε δεν ειναι περιθωριακος...Ειχε κοντεψει να γινει πρωταγωνιστης στο παρτ 2 :hahaha:

Spoiler:
:terror2:

Όταν λέω περιθωριακός εννοώ ότι είναι τύπος απομακρισμένος.

Spoiler: