Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#1261 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 10 November 2007 - 16:45

σε περίπτωση που γίνει μαχη sakura vs karin η karin θα διαμελησθεί σε πολύ μικρά κομματάκια γιατί η sakura είναι θεά

#1262 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 10 November 2007 - 17:09

ρε, ξέχασα να σας πω ότι έχω υπολογιστή apple πώς να τα κατεβάσω τα επεισόδια

#1263 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 posts

Posted 10 November 2007 - 17:51

πολυ ωραιο το 33 (hinata-chwaaan).
Posted Image
Πρωιν kakashi_sensei

#1264 BnBGoD

BnBGoD

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 10 November 2007 - 17:51

εγω ολα τα επισοδεια του naruto τα εχω δει στο Watch Naruto Online και κανει updates καθε εβδομαδα με new episode!!:wooi2:
Posted Image

#1265 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 10 November 2007 - 17:53

πραγματι πολύ ωραιο

#1266 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 10 November 2007 - 18:06

ρε παιδια πειτε κατι

#1267 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 10 November 2007 - 18:24

Nasia27 καλώς ήρθες στο forum:hi:

Επειδή μάλλον δεν έχεις μεγάλη εμπειρία σε forum θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι δεν είναι σωστό να κάνεις συνεχόμενα posts (δηλαδή double posting). Δηλαδή λες εσύ κάτι, μετά μιλάει κάποιος άλλος και μετά ξαναμιλάς εσύ. Αν θες να προσθέσεις κάτι σε αυτό που είπες και δεν έχει απαντήσει κάποιος, χρησιμοποιείς ένα κουμπί κάτω από το post σου που λέγεται edit με το οποίο μπορείς να κάνεις αλλαγές.

Επίσης σε ένα forum δεν είναι όπως στο chat όπου οι άλλοι απαντάνε τόσο γρήγορα, οπότε μην βιάζεσαι να λάβεις απάντηση :thatsit:

Τέλος, επειδή σε αυτό το thread του Naruto μιλάμε μόνο για το anime και όχι για το manga δεν επιτρέπεται να συζητάς για το τι γίνεται στο manga. Για το manga υπάρχει κατάλληλο thread το οποίο μπορεί να βρείς εδώ.
phmava.php

#1268 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 10 November 2007 - 19:05

ευχαριστωω πολύ γιατι όντως δεν έχω μεγαλη πειρα απο forum. Θέλω να ξέρω κάθε πότε επικοινωνείτε? Ακόμη μπορείτε να μου πείτε ποιος καθορίζει υο θέμα της συζήτησης ?

#1269 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 10 November 2007 - 19:43

Re παιδια μονο σε μενα φανηκε ή η Shizune φανηκε να αντιπαθει και να ζηλευει αυτα που ελεγε η Τσουναντε για την Σακουρα;;;

#1270 Ody

Ody

Anime Newbie

• Members
  • 45 posts

Posted 10 November 2007 - 19:56

ρε, ξέχασα να σας πω ότι έχω υπολογιστή apple πώς να τα κατεβάσω τα επεισόδια

Κατεβασε τον official bittorrent client apo edw http://download.bittorrent.com/dl/BitTorrent-Stable.dmg και μετα μπορεις να πας στο BitTorrent Files for [dattebayo] Anime και να κατεβασεις τα torrent απο οποια επισοδεια θελεις.

ευχαριστωω πολύ γιατι όντως δεν έχω μεγαλη πειρα απο forum. Θέλω να ξέρω κάθε πότε επικοινωνείτε? Ακόμη μπορείτε να μου πείτε ποιος καθορίζει υο θέμα της συζήτησης ?

Τα forum δεν ειναι real time τροπος επικοινωνιας, οπως πχ. το IRC οπου γραφεις κατι και εμφανιζετε κατευθειαν στους αλλους ωστε να απαντησουν. Το μηνυμα σου θα το δουν την επομενη φορα που θα επισκεφτουν το thread στο οποιο εγραψες κατι. Το θεμα καθε thread το καθοριζει ο τιτλος του, στον οποιο κανεις κλικ για να μπεις στο thread.

#1271 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 10 November 2007 - 19:56

Δεν υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός για το κάθε πότε επικοινωνούμε, όποτε κάποιος θέλει να απαντήσει η να πει κάτι σχετικά με το θέμα απαντάει.

Το θέμα το καθορίζει αυτός που ανοίγει το thread, απλά όταν κάποιος ανοίγει ένα topic πρέπει να το βάζει στο κατάλληλο υποforum. Για παράδειγμα αυτό το topic είναι μέσα στο υποforum για σειρές anime. Οπότε επιτρέπονται threads μόνο για συζήτηση πάνω σε σειρές anime :Blissfull:
phmava.php

#1272 Kamme

Kamme

*Don't be like me*

• Banned
  • 104 posts

Posted 10 November 2007 - 20:00

Thnx Sophie για το Manga
Το ειδα και το Ult. Ras. (Too Big!!!! *_*)

#1273 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 10 November 2007 - 22:49

Λεω πολλά ευχαριστώ αλλά τι να κάνω να μη πω ένα ευχαριστώ στον ody γιατί με τον υπολογιστή μου πολού δυσκολεύομαι. Τώρα, θα έθελα να μου πείτε τηβ γνώμη σας για τον sasuke γιατί μου έχει σπάσει λίγο τα νεύρα αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχει και άδικο.

#1274 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 10 November 2007 - 22:55

o sasuke τα σπαει κανονικα.....

#1275 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts