Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#1216 Gaara of the desert

Gaara of the desert

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 05 November 2007 - 21:31

paidia den einai teleio eimai akoma sto episodeio 85-90 kai exo xetrelathei! Peite mou ta nea episodeia einai oraia? Pos einai oi xaractires kai oi dynameis tous?

#1217 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 06 November 2007 - 01:52

Υπαρχει καποιο streaming-site για να δω τα επεισοδια απο το 100 και μετα?
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#1218 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 06 November 2007 - 02:13

Στο youtube θα υπάρχουν σίγουρα
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#1219 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 06 November 2007 - 02:16

Υπαρχουν αλλα με English dub και ειναι ποιο αθλιο και απο το ελληνικο

#1220 Celahir

Celahir

Anime Newbie

• Members
  • 33 posts

Posted 06 November 2007 - 07:33

Απιστευτο....:terror2: οι ΚΑΑ βγαλανε βγάλανε το Naruto Shippuuden ep 1 KickAssAnime :: View topic - [REL] Naruto Shippuuden 01/xx καποιος φουρνος θα γκρεμίστηκε ή ειναι πολυ πρωί κ δεν βλεπω καλά:oo:

#1221 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 06 November 2007 - 10:03

Πολύ ενδιαφέρον... Το κατεβάζω για να δω πόσο καλό μπορεί να γίνει το Shippuden με καλή ποιότητα :hihi2:
phmava.php

#1222 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 06 November 2007 - 13:14

paidia den einai teleio eimai akoma sto episodeio 85-90 kai exo xetrelathei! Peite mou ta nea episodeia einai oraia? Pos einai oi xaractires kai oi dynameis tous?

Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε gr33klish στις απαντήσεις σας...^^

Καλο ειναι, οι χαρακτηρες εχουν εξελιχθει, αλλα μην περιμενεις τους ρυθμους που ειχε το πρωτο μερος...το Shippuuden εχει γινει πιο αργο και απο το replay...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#1223 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 06 November 2007 - 13:37

Damn you, KickAssAnime, damn you to Hell! Γιατί αρχίζουν να ασχολούνται μ' ένα endless shounen, τη στιγμή που έχουν τόσα και τόσα άλλα ωραία anime ανολοκλήρωτα;

NGE? Champloo? Mai-HiME? Full Moon? Τί θα γίνει μ' αυτά;

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1224 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 06 November 2007 - 13:39

Πρώτον: μην γράφεις greeklish, απαγορεύονται.

Δεύτερον: σου συνιστώ να δείς μέχρι και το 136 επεισόδιο και μετά να πάς κατ'ευθείαν στο Shippuden. Και αυτό επειδή από το 137 εως το 220 είναι όλο fillers και δεν έχουν καμμία σχέση με το manga και δεν προχωράνε καθόλου την ιστορία. Εγώ τα είδα, και μπορώ να πώ ότι δεν αξίζει τον κόπο να τα δείς. Στην καλύτερη περίπτωση απλά βλέπονται...

Τρίτον: το Naruto Shippuden αρχίζει πολύ καλά, κάνει μία κοιλιά (Team Gai μάχες anyone?) και από το 29 επεισόδιο και μετά ανεβαίνει σταθερά and we hope it continues that way...

#1225 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 06 November 2007 - 13:46

Εγω ειμαι στο 105 και ειδη αρχησα να το βαριεμε.One Piece και παλη One Piece εχει πολυ καλητερα fillers τουλαχιστον

#1226 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 06 November 2007 - 15:30

Το μόνο που έχω δεί από Naruto είναι εκείνη η μίνι-ταινία που είχε βγεί μαζί με τη ταινία,που ο Naruto θέλει να πάει επιγόντως στη τουαλέτα...

Πλάκα είχε,αλλά πέρα από αυτό δεν θα καθόμουνα να παρακουλουήσω μια τέτοια σειρά περρισσότεορ.
Posted Image

#1227 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 06 November 2007 - 21:47

Δεστην λένε τα αρχικά επισόδεια.

#1228 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 06 November 2007 - 22:42

Αν σαρεσε το dragonball θα γουσταρεις πολυ...
Posted Image

#1229 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 07 November 2007 - 00:56

ΟΛΑ τα shounen αξίζουν.Αν δε σου αρέσουν δεν έχεις πιάσει το νόημα της ζωής.Φαγητό,γέλιο,ωραίες γυναίκες(να έδειχναν και τίποτα παραπάνω καλά θα ήταν:hehehe:) και λίγο (έως πολύ) ξύλο να σπάει και η μονοτονία:wooi2:Δε μπορώ να πω ότι έχω κάποιο αγαπημένο είδος όλα μου αρέσουν,αλλά τα shounen και τα ecchi έχουν μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου:hihi2:

Όσον αφορά το Naruto και το manga και το anime είναι σε πολύ καλά σημεία.Έχουν αρχίσει και τα 2 να παίρνουν τα πάνω τους:wooi2:

Posted Image

#1230 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 07 November 2007 - 01:27

Αν σαρεσε το dragonball θα γουσταρεις πολυ...

Ενοείς την αρχική σειρά η τη κοροιδία που λεγότανε Dragonball Z?
Posted Image