Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#91 dittO

dittO

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2006 - 04:09

Hi all!Simfona me to epeisodio 174 iparxoun alla 5 akoma filler.Diladi ews to 179.Isws ta tria teleftaia tis season 7 na einai to kakashi side story.Padws odws apo oti fenetai apo ta manga i istoria oxi mono den kleinei alla anoigoun kai nea metwpa.Apo oti fenetai boroun na to kratisoun gia para poli akomi.An ola padws pane etsi opws exei anakoinwthei tote to epeisodio 180 logika den tha einai filler...

#92 NarutoMaNiAc1

NarutoMaNiAc1

Starting...

• Members
  • 19 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2006 - 17:34

hi guys epitelous o kairos plisiazei kai to NARUTO tha ksana kerdisei tis kardies olon mas 180 ekei arxizoun ta panta :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
NARUTO DATTEBAYO

#93 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2006 - 18:07

E εγώ δεν το έχω διαβάσει :P

επισης :P

#94 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2006 - 15:56

Εγώ έχω φτάσει μέχρι στιγμής στο επεισόδειο 75. Μέχρι στιγμής πηγαίνουν όλα καλά. Το Anime ήταν πολύ καλύτερο από όσο περίμενα και κάθε φορά που ξεκίναγα να δω ένα επεισόδειο έβλεπα τουλάχιστον 5-6. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο μπορεί να χαλάσει η ιστορία μετά το Orochimaru Saga.Αφού άρχισε με απίθανη πλοκή, μάχες, και σχέδιο.

Βασικά άλλοι λένε ότι χαλάει μετά το 80, και άλλοι μετά το 135. Πάντως ότι και να γίνει εγώ είμαι ψυχολογικά προετοιμασμένος για την ψυχρολουσία που με περιμένει :D. Εξάλλου ότι και να γίνει τα επεισόδεια με τις επικές μάχες και την πρωτότυπη ιστορία που έχουν καταστήσει το Naruto κορυφαίο ¶νιμε, τα έχουμε δει όλοι. Και αυτά δεν πρόκειται να αλλάξουν :wink:

P.S. Το καλύτερο σημείο για μένα μέχρι στιγμής είναι στην διάρκεια του Chuunin Exam που ο Naruto σταματάει το φίδι του Orochimaru και κάνει στον Sasuke "Are you hurt? Scared Pussicat " ή κάπως έτσι. ΠΑΡΤΑ Sasuke :mrgreen: . Ο Naruto δεν είναι αυτός που νόμιζες. Είναι το No.1 στο να εκπλήσει τους άλλους :wink:

#95 NarutoMaNiAc1

NarutoMaNiAc1

Starting...

• Members
  • 19 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2006 - 22:57

PAIDES KALISPERA PRIN LIGO MPIKA STO NARUTOFAN KAI APO OTI DIAVASA TA EPISODIA MALLON THA TELIOSOYN STO 182 OPOU TO EPISODIO THA LEGETE 04/26 Episode 182: Meeting again, it's time to leave. SAS GRAFO AKRIVOS TI EIPAN OI EDITORS TOY SITE

<<Could it be? Sound as if it could. We hope to have confirmation soon, but until then we can only hope and pray that the beginning of Season 8, Episode 183 which should air on Wednesday May 3rd could possibly be the beginning of Naruto anime Part 2, possibly lead off by the very exciting Kakashi Gaiden. Wouldn't it be lovely>>

EYXOMAI.......................... :P :P :P
NARUTO DATTEBAYO

#96 jinchuuriki

jinchuuriki

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2006 - 03:38

ναι αυτό είναι την κάνει ο ναρούτο με τον τζιράγια και αρχίζει πάλι η πόρωση!
dodama rasengan!!!!!

#97 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2006 - 09:31

Epitelous na doume kai ligo, to palio kalo naruto :anime17:

#98 Unborn

Unborn

Anime Newbie

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2006 - 13:28

nai pios ipe oti ta filler stamatane sto 182?paides mexri k to 184 ine stantar fillers!Are naruto gt mas to kanis auto?
I want to protect them all.
I want to protect my friends, i want to protect my sister!
I want to protect tokiko-san!
But then...who's gonna protect..... me?

---------------------------------------------

Περιμένω προτάσεις για anime!

#99 dnan

dnan

Anime Freak

• Members
  • 274 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2006 - 20:18

μου το ειχε πει ενας φιλος για τα fillers! δηλαδη ξαφνικα στο 135 σταματαει στο φλου?? μπορει κανει να γραψει τις σαιζονς του naruto?? στο μανγα exoyn megalvsei?? οσο για τον Toryiama, στα επεισοδια που εχει κατεβασει απο ενα server αλυσιδας The Web(σιγουρα θα την ξερετε οσοι μενετε Σαλλονικα) στην αρχη λεει toryiama's world presents και απο κατω www.toryiamaworld.com(αυτο που λεει ειναι υποτιτλοι γραμμενοι σε font naruo, δηλαδη εχουν προστεθει απο aytoyw poy exoyn balei toy ypotitloys)! :wink: :D

#100 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2006 - 21:55

εδω εχει τους τιτλους μεχρι και 186. απο τους τιλτους παντως εχω την εντυπωση οτι προκειται για stand-alone επεισοδια. κοινως fillers. ας ελπισουμε να μην ετσι datebayo

http://www.tv.com/naruto/show/18558/episode_listings.html?season=8

#101 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2006 - 22:31

Η βλακία στο έπακρο.... :(

1000% είναι fillers... :evil:
1

#102 dnan

dnan

Anime Freak

• Members
  • 274 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2006 - 12:35

θα απαντησει κανεις στα ερωτηματα μου?? :P :!:

#103 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2006 - 14:01

www.tv.com
βαλε στο search naruto, και εχει ολες τις σεζον με ολα τα επεισοδια και τους τιτλους

#104 dnan

dnan

Anime Freak

• Members
  • 274 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2006 - 14:53

μετα 135 κοβετε 3αφνικα η σειρα και αρχιζουν τα fillers?? στο manga τα παιδια ειανι μεγαλυτερα πλεον??

#105 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2006 - 16:58

Nai einai 15 etwn to manga.Ekei den exei fillers einai polu ok h roh,to diabazw akomh proswpika.