Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#991 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2007 - 15:00

Εμένα πάντως το 25 δεν με χάλασε :wooi2:

erghh το animation πάει παρά επεισόδιο για να καταλάβω; πραγματικά ότι γίνεται στο 24 και το 25 χωράει σε ένα επισόδειο χαλαρά και περισέυει κιόλας. Μήπως η original naruto team είναι διακοπές;

αυτό το οpening τι είναι πάλι; βγάλανε το φοβερό για να διαφημίσουνε την ταινία; :oo:zomg και spoilers κιόλας
w/e :deadga6:

Βασικά δεν υπάρχει ένα "Naruto team". Υπάρχουν διάφορα teams που κάνουν τα επεισόδια και κάθε επεισόδιο το κάνει και διαφορετικό team. Απλά κάποια είναι καλύτερα κάποια χειρότερα, τι να κάνουμε (το καλό που τους θέλω όμως στις καλές μάχες να βάζουν τα καλά).

Και ναι όντως πάει αρκετά αργά αλλά τουλάχιστον δεν είδαμε το team Gai με το lame fighting του αυτήν την φορά. Πάντως πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι κυρίως η αναμονή για το επόμενο επεισόδιο. Εγώ δυστυχώς άρχισα να βλέπω ένα επεισόδιο την βδομάδα μέσα στα fillers :( Αλλά κάτι μου λέει πως αν τα έβλεπες μαζεμένα δεν θα σε πείραζαν τόσο... Πχ ένας φίλος μου που άρχισε πιο πρόσφατα το Naruto και τελευταία έχει κάνει catch up (και είδε το Shippuuden μαζεμένο χωρίς φυσικά να δει τα fillers) μου είπε ότι του άρεσε πολύ.

Όσο για το opening, δεν με πειράζει που βάζουν σκηνές από την ταινία, ίσα ίσα μετά από ένα σημείο το βαριέσαι το opening... Όσο για τα spoilers... Εκτός που δεν θα είναι και φοβερά spoilers μιας και μιλάμε για την ταινία, μέχρι να την δεις θα τα έχεις μάλλον ξεχάσει οπότε...
phmava.php

#992 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2007 - 16:29

Βασικά εγώ τα Naruto τα βλέπω τρία-τρία μαζεμένα μιας και λείπω διακοπές και σίγουρα είναι καλύτερο από το να περιμένεις
το 25 είναι σαφώς καλύτερο του 24 κυρίως από πλευράς σχεδίου αλλά όσο να'ναι ήταν τραβηγμένο. Στο 24 τώρα ένοιωσα για πρωτη φορά την ανάγκη να κάνω skip xD αν και κρατήθηκα
w/e έτσι και αλλιώς τσάμπα είναι.....απλά η διαφορά κάνει μπαμ για μένα γιατί κι εγώ σαν τον φίλο σου όλο το naruto μέχρι το shippuudden 10 μαζεμένο το είδα :/
ελπίζω στο κοντινό μέλλον να έχουμε περισσότερα επεισόδια σαν τα τρομερά 21-22-23 (όπου και το team-gai fight τα έσπαγε) και όχι σαν το 24 που μάλλον το φτιάξανε στην τουαλέτα xDDDDDDD

#993 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2007 - 17:00

hmm..Naruto?..ontos einia kalo anime...
alla se kapoies faseis pl vareto..alla tpt dn einai teleio..! -.-
prosopika eixa kai nomizw akoma porothei..me to..anime...

eidika ta new episode..einai pl..kala se sxesi me ta proigoumena....
kai pisteuw pws sto telos...th einai ena pl kalo ending..kai mia teleia maxi!!!!!!.

akousa..[apo allous kammenous..tou naruto..xD]
pws sto telos..tha polemisei o naruto ton sasuke?...o0
kai pisteuoun..pws o naruto tha vgalei kai tis ennea oures....kai pws o sasuke tin evapse..xouxou:kill4u:
Hsos etci na apodixei o naruto ti axizei....kai gt to anime onomastike naruto kai oxi sasuke..xD...[ligo arga vevaia...]
hm..........
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#994 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2007 - 17:16

hmm..Naruto?..ontos einia kalo anime...
alla se kapoies faseis pl vareto..alla tpt dn einai teleio..! -.-
prosopika eixa kai nomizw akoma porothei..me to..anime...

eidika ta new episode..einai pl..kala se sxesi me ta proigoumena....
kai pisteuw pws sto telos...th einai ena pl kalo ending..kai mia teleia maxi!!!!!!.

akousa..[apo allous kammenous..tou naruto..xD]
pws sto telos..tha polemisei o naruto ton sasuke?...o0
kai pisteuoun..pws o naruto tha vgalei kai tis ennea oures....kai pws o sasuke tin evapse..xouxou:kill4u:
Hsos etci na apodixei o naruto ti axizei....kai gt to anime onomastike naruto kai oxi sasuke..xD...[ligo arga vevaia...]
hm..........

>.<
Posted Image

also,αν (ξανα)παλεψουν Naruto-Sasuke θα ειναι βαρετο και lame,οποτε noplzkthnx....

#995 Hajate_Raborosu

Hajate_Raborosu

Monster

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2007 - 17:36

x 10000:riiight::riiight:

Τα ιδια λεγαμε και με κατι παιδια που το βλεπαν παλια...

Οντως αν η σειρα λλαζε και λεγοταν "Uchiha Chronicles ή Sasuke" θα ανεβαινε πολυ...καλα το ιδιο σκεφτομουνα οταν ειχα δει τα 50 πρωτα επεισοδια του Ναρουτο, ο Sasuke ηταν συνεχως το επικεντρο...αλλα τωρα εχει παραγινει!
Οχι βεβαια πως ειναι αρνητικο απλα μου φαινεται ανοητο, μιας και μαρτυραει το ποσο λιγο o Masashi ειχε σκεφτει το σεναριο (δεν πρεπει να περιμενε πως θα παει τοσο καλα...)
Παρολαυτα υπαρχουν ιδιφυιες σαν τον oda που σκεφτονται 400 επισοδεια ποιο περα...

Πιστεύω ότι ο Masashi δεν περίμενε ότι ο Sasuke θα γινόταν τόσο δημοφιλής και υπάρχει περίπτωση να έχει αλλάξει την πλοκή της σειράς προς όφελος του.
Και για τον Oda συμφωνώ και πιστεύω ότι όταν τελειώσει το One Piece θα είναι με διαφορά η καλύτερη σειρά όλων.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#996 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2007 - 17:56

>.<
Posted Image

also,αν (ξανα)παλεψουν Naruto-Sasuke θα ειναι βαρετο και lame,οποτε noplzkthnx....

XA πως το ξερα οτι θα μ το πει καποιος. xD...sorry..

χμμμ.δεν το νομιζω...πιστευω..πως θα ειναι καλυτερο..απο..την τελευταια φορα...χαχα...τεσπα...oτι πιστευει κανεις...=D
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#997 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2007 - 16:18

Αυτη τη στιγμή εχω να δώ Naruto εδώ και 6 episodes. Ανυπομονώ να μαζευτούν 15. Το έχω βάλει στόχο :nosey:

#998 kakarrot

kakarrot

C&F 24/7

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2007 - 01:57

ένα έχω να πω
η σειρά συνεχίζει ακάθεκτη να με απογοητεύει συνέχεια

ετσι οπως παει θα το παρατησω
βγαινει επεισόδιο και η υποθεση δεν προχωρα καθολου
Δημοσιευμένη  εικόνα
Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.

#999 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2007 - 13:52

Ρε guyz ειναι ποτε δυνατο να νικησει ο Narutard genjutsu του Sasuke??? Ελεος.....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1000 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2007 - 17:49

Από ότι φαίνεται το Shippuuden χάνει συνεχώς οπαδούς.Εγώ δεν έχω δει τα τελευταία 5 επισόδεια.Μαζεύω υλικό για Σεπτέμβρη.

Πάλι καλά που το manga όχι απλά αναπληρώνει αλλά υπερτερεί για όλες τι πίκρες που μας χαρίζει το anime.Ξεκινήστε το manga.Θα πάθετε την πλάκα σας εγγυημένα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

.::My Cartoon List::.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#1001 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2007 - 18:06

naruto > sasuke!!

εχω βαρεθει τους κομπλεξικους rivals στα anime αυτος ο SASUKE ειναι ο αρχηγος του complex! αλλα που θα παει θα βρει και αυτος τον δασκαλο...

water ninjas ρε!! και ξερο ψωμι!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#1002 Sharingan User

Sharingan User

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2007 - 19:34

Αν και ξεκίνησα πρόσφατα να βλέπω Naruto έχω ήδη δει 17 επεισόδια, να 'ναι καλά το youtube, πιστεύω ότι ο Sasuke θα έπρεπε να είναι πρωταγωνιστής γιατί ο στόχος του είναι διαφορετικός από τον στόχο του Naruto. Δε λέω, ο Naruto είναι σημαντική προσοπικώτητα αλλά ο στόχος του είναι απλά να γίνει Hokage ενώ ο στόχος του Sasuke είναι να εκδικηθεί τον καταστροφέα του clan του.

#1003 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2007 - 00:32

Δε λέω, ο Naruto είναι σημαντική προσοπικώτητα αλλά ο στόχος του είναι απλά να γίνει Hokage ενώ ο στόχος του Sasuke είναι να εκδικηθεί τον καταστροφέα του clan του.

Και γιατί είναι ανώτερος ο σκοπός του να πάρεις εκδίκηση από το να φτάσεις στην κορυφαία θέση της τάξης σου;:erk:

Αν και εντάξει ο καθένας το βλέπει σύμφωνα με το τι θεωρεί πιο σημαντικό, αλλά προσωπικά θα έλεγα ότι η εκδίκηση δεν είναι και τόσο φοβερός ως σκοπός... Ίσα,ίσα που εγώ το βρίσκω λίγο πολύ εμμονή και αδυναμία να προχωρήσεις στο μέλλον... Δηλαδή άντε και παίρνει την εκδίκηση... Θα αλλάξει τίποτα; (Αν και μάλλον τώρα αυτό θέλει μεγάλη συζήτηση αλλά τέλος πάντων)
phmava.php

#1004 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2007 - 14:02

Πιστευω οταν αρχισουν οι πραγαμτικα καλες μαχες. θα ναι και πιο τουμπανο το animation και θα λιγοστεψουν οι φιλερ σκηνες.......καθως και η αργη πλοκη. Πιστευω γι αυτο το τραβανε ετσι τωρα που ειναι αρχη....Για να μας τα δειξουν μονοκοπανια τα καλα σημεια......Προσωπικα οταν τα εβλεπα 10-10 τα επεισοδια στο σημειο που εξηγουσε ο Sasuke το παρελθον του προς το τελος(στη μαχη του με το Ναρουτο) το εκανα skip. Πολυ βαρετο.......Φανταστειτε να περιμεναμε 1-1 τοτε. Του πηρε 3 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ για να αφηγηθει το παρελθον του και η μαχη εμενε πισω. Παω στοιχημα οτι οι ιδιοι που φωναζουν τωρα και τοτε θα φωναζαν παλι. Οποτε ειναι ασκοπο να λεμε 'ααααα' 'οι παλιες καλες μερες' δεν υπαρχεικατι τετοιο. Υπαρχει οτι τοτε τα βλεπαμε 10-10 και τωρα ολοι θελουν σε καθε επισοδιο ο Lee να ανοιγει 7 πυλες, ο Naruto να κανει 7 kamehame, και ο Kakashi να ανοιγει τρυπες στα βουνα με το chidori. Μην το θαβετε αλλο. υπηρξαν 3 πολυ καλα επεισοδια 22-24. Ποσο ειναι δυνατον να συνεχιστει αυτος ο ρυθμος?? Αλλοτε αυξανεται αλλοτε μειωνεται.......Χαλαρωστε......
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1005 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2007 - 21:07

Πιστευω οταν αρχισουν οι πραγματικα καλες μαχες. θα ναι και πιο τουμπανο το animation και θα λιγοστεψουν οι φιλερ σκηνες.......καθως και η αργη πλοκη

Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως φίλε φρικιό, αν και στην αρχή του SP, και εγώ τα ίδια ήλπιζα. Έλεγα οτι όταν αρχίσουν οι "καλές" μάχες θε βελτιωθούν όλα. Και όντως η μάχη Sakura-Chiyo vs Sasori είχε ως τώρα στα πρόσφατα επείσόδια 2-3 καλές στιγμές όπου έλεγα "τώρα θα γίνει πανικός". Αλλά υπάρχουν προχειρότητες και σ' αυτη τη μάχη. Και δεν μιλάω απαραίτητα για ιδεές. Εντάξει η καρκάλα τους δεν κατέβαζε καλές ιδεές, 1-2 φορές μπορεί να συμβεί σε όλους. Αλλά αυτη τη βαρεμάρα τους να ζωγραφίσουν δεν την δικαιολογώ με τίποτα. Πόσο μάλλον αν ισχύει αυτό που ειπώθηκε σε προηγούμενο πόστ οτι υπάρχουν ομάδες που σχεδιάζουν τα επεισόδια, άρα έχουν περισσότερο χρόνο στα χέρια τους.
Επίσης δεν μπορώ να φανταστώ οτι τα άτομα είναι σε φάση "ας κάνουμε προχειροδουλειά τώρα και όταν έρθουν οι καλές μάχες θα στρωθούμε στη δουλειά" (φιλλερς νοτ ινκλουντετ). Αλλά έστω και αν ισχύει αυτο, εδώ έχουμε μάχη με Akatsuki. Δεν είναι αυτή αρκετά καλή ώστε να ανέβει το επίπεδο??
Οι pretimeskip μάχες έχουν κατα κύριο λόγο καλύτερο σχέδιο, animation, δράση, κορυφώσεις και σκηνοθεσία. Απο την "μικρή και ασήμαντη" μάχη με του Demon Brothers ώς τη μάχη στο Valley (φιλλερς νοτ ινκλουντετ 2).

υπηρξαν 3 πολυ καλα επεισοδια 22-24. Ποσο ειναι δυνατον να συνεχιστει αυτος ο ρυθμος?? Αλλοτε αυξανεται αλλοτε μειωνεται.......

Βέβαια, στα 25 επεισόδια, βγάλαν και 3 αξιοπρεπή (ή πολύ καλά σύμφωνα με εσένα). Και μήπως είναι επιτόκια? Άλλωτε να ανεβαίνουν και άλλωτε να πέφτουν. Αλλά ακόμα και έτσι να είναι, 3/25 ιζ παθέτικ.