Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 13:21
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 20:39
Το Naruto οτι ήταν να δώσει το έδωσε. Πρέπει να τελειώσει.
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 23:28
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2007 - 15:11
οσο παει γινεται και φανταστικοτερο το Manga ,τσεκαρετε το και θα καταλαβετε
Οντως,ειδικα στα τελευταια κεφάλαια!!
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2007 - 18:39
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2007 - 20:14
Πάντως αυτό για το hatred of lose της Tsunade πρώτη φορά του ακούω
Μπορεί να είναι απλά της στιγμής. Μπορεί επίσης να αναφέρεται κάπου στο manga.
Έχω αρχήσει να βαριέμαι πάντως...
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2007 - 22:27

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2007 - 19:01
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2007 - 21:25
Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2007 - 12:24
Άντε εύχομαι να δούμε και καλύτερα στην συνέχεια.
Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2007 - 16:34
να πολεμάει
περίπου 6+ λεπτά έδειχνε την Gai team να μάχεται ανούσια!
Παρόλα αυτά μας αποζημίωσε το τέλος του επεισοδίου!
Επιτέλους η Sakura είναι χρήσιμη και δεν κάθεται να κλέγεται ενώ οι άλλοι παλεύουν!!!
GO SAKURA GO!!!
edit: Παρατηρήσατε μία σκηνή στο μέσο περίπου του επεισοδίου που η Chiyo μιλάει για την Sakura την οποία την παίζει 2 φορές...? Μήπως έβαλε διαφημίσεις το κανάλι σε εκείνο το σημείο και όταν ξαναγύρισε στο επεισόδιο έδειξε την τελευταία σκηνή ξανα για memory refresh?

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2007 - 16:47
yeah...it happens with a few anime...edit: Παρατηρήσατε μία σκηνή στο μέσο περίπου του επεισοδίου που η Chiyo μιλάει για την Sakura την οποία την παίζει 2 φορές...? Μήπως έβαλε διαφημίσεις το κανάλι σε εκείνο το σημείο και όταν ξαναγύρισε στο επεισόδιο έδειξε την τελευταία σκηνή ξανα για memory refresh?
So-so και αυτο το επι..
παντως η σκηνοθεσια ηταν λιγο ελεεινη ή ηταν ιδεα μου >_>
ειδικα στο σημειο που εδειχναν πετρες να πεφτουν στο νερο...και μετα απο λιγο ξαναεδειξε τις ιδιες πετρες,αλλα η εικονα ηταν horizontally flipped...>.> ελεος...
Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2007 - 18:07
Μολις ειδα το 24 επισοδειο...αφού στο ενδιάμεσο οι σχεδιαστές βαριόντουσαν και έδειχναν μία σκηνή μάχης ξανά και ξανα!Μου την έσπασε στο σημείο με τον Gai όπου τον έδειχνε από ψηλά
Συμφωνω απολυτα ολες οι μαχες Gai team και συγκεκριμενα του Gai μου φαινοντουσαν σα θεατρο σκιων... μην τρελαθουμε τετοια animation και εμεις μπορουμε να κανουμε, συν τις αλλης ειχαν παραλληλα και soundtrack που δεν ταιριαζε καθολου!
Παρολαυτα και αν διαγραψουμε τις μαχες του Gai team και τον εκνευριστικο Ναρουτο (πρεπει να εχει πει ''θα σωσω τον gaara'' πανω απο 100 φορες...)και kakashi που τρεχουν προς το απειρο τα τελευταια 4-5 επισοδεια, η μαχη της sakura ειναι οντως καλη και δινει ενα ελπιδοφορο σημαδι για το μελλον...
Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2007 - 20:23

ολες οι μαχες Gai team και συγκεκριμενα του Gai μου φαινοντουσαν σα θεατρο σκιων...
Συμφωνω η σειρα ειναι σκετο καραγκιοζιλικι...
^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο