Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#856 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 10:51

chapter 264

thnx yami-chan :wooi2:

#857 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 12:33

Kαλά, το "μερικα chapters" είναι σχετικό. Ακόμα έχει πολυυυυ δρόμο [έχει πολλούς από Akatsuki για μάχες και ακόμα δεν έχουμε δει ούτε τη μάπα του αρχηγού]. Κι αν συνεχίσει να πάει 5+ chapters τη μάχη, θα κυκλοφορούμε με π όταν τελειώσει....

Τωρα μ εφτιαξες:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:
Τετοια να ακουω ^_^
Δημοσιευμένη  εικόνα

#858 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2007 - 19:36

Guess what. Profits are down again, Pokemon ratings are dropping faster than iPhone sales, and since we were refused entry to Otakon, we need to get into 20 other less relevant anime cons, and most importantly - Naruto and Bleach keep showing up on Youtube and other crap video upload sites regularly, so here's the deal: Pokemon reaches 100k downloads per episode within 24 hours, or else Naruto is permanently dropped*.

You heard it here first.

*Note: Only the English, French, and Portuguese-Brazilian versions of Naruto will be dropped. We will still release the Hebrew sub.

Dattebayo Staff

WHAT THE F*CK?

#859 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2007 - 19:43

Guess what. Profits are down again, Pokemon ratings are dropping faster than iPhone sales, and since we were refused entry to Otakon, we need to get into 20 other less relevant anime cons, and most importantly - Naruto and Bleach keep showing up on Youtube and other crap video upload sites regularly, so here's the deal: Pokemon reaches 100k downloads per episode within 24 hours, or else Naruto is permanently dropped*.

You heard it here first.

*Note: Only the English, French, and Portuguese-Brazilian versions of Naruto will be dropped. We will still release the Hebrew sub.

Dattebayo Staff

WHAT THE F*CK?

YHBT

LfNX0dh.png

#860 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2007 - 19:58

copy paste από animeclipse:nosey:

Πάγια τακτική των DB...

Παλαιότερα είχαν βγάλει το Pokemon D&P 009 και έλεγαν ότι θα κάνουν drop το Naruto... Σήμερα έβγαλαν τα 4,5,6 (κάπου ενδιάμεσα έβγαλαν και τα 1,2).

Άλλες φορές βγάζουν trolls...

ΔΕΝ θα παρατήσουν το Naruto... όταν βγαίνει ένα επεισόδιο έχουν 50000 peers, σιγά μην το αφήσουν...

Απλώς μερικές φορές γίνονται κουραστικοί...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#861 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2007 - 00:39

YHBT

Η βλάκας είμαι ή ευκολόπιστος.

:nosey:

#862 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2007 - 00:48

Καθίκια.Εμένα μου είχε τύχει να μην βγάλουν ένα επισόδειο αν ένα επισόδειο του Dr. Gray δεν έπιανε δεν ξέρω και εγώ τα πόσα χιλιάδες downloads.Και μετά βγάλανε ανακοίνωση που ζητούσαν συγνώμη από όλους και πως δεν θα ξαναεφάρμοζαν ποτέ μια τέτοια τεχνική.

Μακάρι να μην κατεβάσει κανείς τα Pokemon.Το fansubbing θα βρει την άκρη.Και ίσως να μας κάνει καλό να περάσει λίγο καιρός προτού ξαναδούμε Naruto.Να δούμε και 5-6 επισόδεια μαζεμένα να το ευχαριστηθούμε.

Καθίκια Dattebayo :erk:

Δημοσιευμένη  εικόνα

.::My Cartoon List::.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#863 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2007 - 01:02

Καθίκια.Εμένα μου είχε τύχει να μην βγάλουν ένα επισόδειο αν ένα επισόδειο του Dr. Gray δεν έπιανε δεν ξέρω και εγώ τα πόσα χιλιάδες downloads.Και μετά βγάλανε ανακοίνωση που ζητούσαν συγνώμη από όλους και πως δεν θα ξαναεφάρμοζαν ποτέ μια τέτοια τεχνική.

Μακάρι να μην κατεβάσει κανείς τα Pokemon.Το fansubbing θα βρει την άκρη.Και ίσως να μας κάνει καλό να περάσει λίγο καιρός προτού ξαναδούμε Naruto.Να δούμε και 5-6 επισόδεια μαζεμένα να το ευχαριστηθούμε.

Καθίκια Dattebayo :erk:

Dude...YouHaveBeenTrolled

#864 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2007 - 01:08

Αυτη τη βδομαδα δεν εχει Ναρουτο. Την επομενη βδομαδα θα δειξει το επεισοδιο "Trap Operation! Team Gai's Enemy"...

#865 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2007 - 01:17

Αυτη τη βδομαδα δεν εχει Ναρουτο. Την επομενη βδομαδα θα δειξει το επεισοδιο "Trap Operation! Team Gai's Enemy"...

Με κάρβουνο λειτουργούν και αργούν να βγάλουν τόσο τα επεισόδια;Καταντάει σπαστικό.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#866 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2007 - 01:26

Με κάρβουνο λειτουργούν και αργούν να βγάλουν τόσο τα επεισόδια;Καταντάει σπαστικό.

Μπα... Με κάρβουνο θα πήγαιναν πιο γρήγορα :despair:
phmava.php

#867 Kira

Kira

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2007 - 06:34

Ας το παρατήσουν μία και καλή! Είναι εκνευριστικοί ,υπερόπτες τεμπέληδες και σπαστικοί. Θυμάμαι πριν λίγο καιρό ,πρέπει να ήταν το 5ο ή 6ο eps, που σηκώσαν δύο συνεχόμενες φορεw troll. Mάλιστα την δεύτερη κράζαν όσους την πάτησαν για δεύτερη φορά! Λες και έγιναν "ανώτεροι" και μας ξεγελάσαν με αυτό το τέχνασμα.
Να βρεθεί άλλο fansubbing group να το αναλάβει και να ασχοληθούν με κανένα azumanga!
Θέλω να γίνω Hokage στη θέση του Hokage!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#868 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2007 - 09:37

Ας το παρατήσουν μία και καλή! Είναι εκνευριστικοί ,υπερόπτες τεμπέληδες και σπαστικοί. Θυμάμαι πριν λίγο καιρό ,πρέπει να ήταν το 5ο ή 6ο eps, που σηκώσαν δύο συνεχόμενες φορεw troll. Mάλιστα την δεύτερη κράζαν όσους την πάτησαν για δεύτερη φορά! Λες και έγιναν "ανώτεροι" και μας ξεγελάσαν με αυτό το τέχνασμα.
Να βρεθεί άλλο fansubbing group να το αναλάβει και να ασχοληθούν με κανένα azumanga!

Κοίτα δεν φταίνε αυτοί που πολλοί είναι στον κόσμο τους και πέφτουν ΚΑΘΕ φορά στις παγίδες τους. Οι DB είναι από τα μεγαλύτερα groops που υπάρχουν. Αυτό σημαίνει, ότι αν 1 στους 100 πάει και τους ρωτάει διάφορα όπως πότε θα βγει το τελευταίο επεισόδιο , γιατί δεν παίζει το αρχείο που κατέβασαν, αν θα subάρουν κανένα άλλο project κλπ, τότε θα γέμιζαν κυριολεκτικά το channel τους ή τα e-mail τους με χιλιάδες ερωτήματα.

Όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν είναι καθόλου ευχάριστο και από ότι φαίνεται η υπομονή τους έχει εξαντληθεί. Γι αυτό είναι τόσο αυστηροί στους κανόνες τους. Και τα trolls αυτού του τύπου είναι μάλλον ένδειξη ότι έχουν αγανακτήσει με αυτό το πράγμα. Και παρόλα αυτά συνεχίζουν πολλοί να τους πρίζουν με αυτά. Δες για παράδειγμα την σελίδα με τα ip που έχουν banάρει και τους λόγους για τους οποίους το έκαναν. Και σε τελική δεν είναι και η δουλειά τους να το κάνουν αυτό, δεν πληρώνονται, όπως άλλωστε και όλα τα fansubing groops.

Όσο για το να κάνει κάποιος άλλος το Naruto... Όταν άρχισε το Shippuuden ήταν αρκετοί που άρχισαν να το βγάζουν στα αγγλικά. Απλά στο τέλος λόγο της ταχύτητας και την δημοτικότητας των DB σταμάτησαν ή τέλος πάντων σταμάτησαν να το βγάζουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
phmava.php

#869 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2007 - 09:54

Μια Απορία έχω......Στο Tokyo TV Το Naruto εμφανίζεται κανονικά???΄Ή οι Dattebayo εμφανίζουν ενα ep Κάθε βδομάδα???:yawn2::bahhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#870 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2007 - 11:21

Οχι ρε οποτε βγαινει στην tv βγαζουν και οι DB
Δημοσιευμένη  εικόνα