Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#841 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2007 - 20:29

Ναι στο επεισοδιο 13 ο Kakashi ρωταει τον Ιtachi..'How bad has your eyesight become??'

Εννοώ ότι δεν θυμάμαι να έχει πει ο Itachi ή κάποιος άλλος πόσο ζημιά έχει πάθει τελικά.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#842 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2007 - 21:02

Πιστεύω ότι (ο Kakashi) εννοούσε ότι δεν πρόσεξε κάτι σχετικά με τον ίδιο. Κάτι που άλλαξε, ίσως να εξελίχθηκε και το δικό του Sharingan...πάντως δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι το mangeku sharingan μπορεί να είναι επιβλαβές για την όρασή του (για την μεγάλη κατανάλωση chakra όμως έχει ήδη ειπωθεί)
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#843 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2007 - 00:43

Σχετικά με το μάτι παρόλο που όντως ο Kakashi το είπε αυτό στον Itachi μέχρι τώρα στο manga δεν έχουν φανεί τίποτα επιπτώσεις.Απλά επειδή και ο Naruto μαθαίνει μια πολύ ισχυρή τεχνική ο Kakashi του λέει "Όσο πιο ισχυρό ninjutsu τόσο μεγαλύτεροι οι κίνδυνοι"

Αλλά το πόσο έχει χειροτερέψει η όραση του Itachi δεν έχει ξανανεφερθεί πουθενά ακόμα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

.::My Cartoon List::.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#844 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2007 - 01:11

Spoiler:

Δν μπορώ ξενερώνω θέλω γρήγορη δράση.... :emptyonexg1:

#845 myle

myle

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2007 - 17:48

Όντως το πάνε πολύ αργά.
This is my way of the ninja.

#846 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2007 - 18:17

Εχω να κανω μια διαπιστωση για το ανιμε....εφοσον εχουν 'παιχτει' 100chapter στο manga και καποιοι φιλοι ειπαν οτι οπου να ναι η ιστορια τελειωνει....τοτε τα επεισοδια αποκλειεται να ειναι πανω απο 90...δεδομενου οτι θα προχωρησει λιγο η σειρα παρακατω 2:1 η και 3........Ξενερωμα δηλαδη,γιατι ο πρωτος κυκλος ηταν 135 επεισοδια.........
Δημοσιευμένη  εικόνα

#847 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2007 - 18:49

Σοβαρά??? Όπου να 'ναι τελείνει??? Μακάρι, γιατί κουράστηκα ποια από το naruto...
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#848 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2007 - 19:32

Οχι ρε τι λες τωρα???? Τι ειναι 100 επεισοδια?? τιποτα.........
Θελουμε EXPAND!!!!!!!!!!!!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#849 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2007 - 19:57

Το Naruto γενικότερα δεν τελειώνει σε 100 επεισόδια... αλλά παρόλα αυτά όπως είπε και ο freak27 έτσι πως πάει ούτε 100 επεισόδια δεν θα έχει η νέα σειρά όταν θα ξαναρχίσουν τα fillers.

Πάντως το χω πει... Άλλη τόσο μεγάλη σειρά δεν ξανααρχινάω... Δηλαδή και μετά απο 3 χρόνια πάλι Naruto θα παίζει... :deadga6:
phmava.php

#850 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2007 - 22:41

Βασικα εγω θελω να ειναι παραπανω απο 100 επεισοδια το στορι κ ασ το κοψουν για καποιο χρονικο διαστημα με φιλερς(οχι 2.5 χρονια παλι) Αλλα οι περισσοτεροι που διαβαζουν manga λενε οτι σε 100 επεισοδια ανιμε απο τωρα το naruto finishes foreva
(δηλαδη μερικα chapters ακομα manga)
Tωρα κατα ποσο ισχυει περιμενω κ εγω να σας ακουσω..........
Δημοσιευμένη  εικόνα

#851 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2007 - 23:06

λενε οτι σε 100 επεισοδια ανιμε απο τωρα το naruto finishes foreva

:wooi2:
NAI!!!!!!!! μακάρι!

#852 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 00:01

Αλλα οι περισσοτεροι που διαβαζουν manga λενε οτι σε 100 επεισοδια ανιμε απο τωρα το naruto finishes foreva

Αν συμβεί όντως αυτό, τότε θα έχουμε αλλά 3-4 χρόνια Naruto. Καθόλου άσχημα κατά την γνώμη μου... Εγώ βλέπω 2 χρόνια Naruto ( αν και ο ένας ήταν fillers :uhh:). Και αν και το παρακολουθώ ακόμα με ενδιαφέρον, έχω αρχίσει να κουράζομαι με το Naruto. Και να σκεφτείς ότι πριν 1.5 χρόνο περίπου είμουν κολλημένος Narutard κανονικά και με τον νόμο.
phmava.php

#853 Turgon

Turgon

Anime Amateur

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 09:25

Βασικα εγω θελω να ειναι παραπανω απο 100 επεισοδια το στορι κ ασ το κοψουν για καποιο χρονικο διαστημα με φιλερς(οχι 2.5 χρονια παλι) Αλλα οι περισσοτεροι που διαβαζουν manga λενε οτι σε 100 επεισοδια ανιμε απο τωρα το naruto finishes foreva
(δηλαδη μερικα chapters ακομα manga)
Tωρα κατα ποσο ισχυει περιμενω κ εγω να σας ακουσω..........

Kαλά, το "μερικα chapters" είναι σχετικό. Ακόμα έχει πολυυυυ δρόμο [έχει πολλούς από Akatsuki για μάχες και ακόμα δεν έχουμε δει ούτε τη μάπα του αρχηγού]. Κι αν συνεχίσει να πάει 5+ chapters τη μάχη, θα κυκλοφορούμε με π όταν τελειώσει....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#854 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 10:24

Τώρα εγώ που έχω δεί μέχρι το 18 και θέλω να αρχίσω το manga από που να αρχίσω? :nosey:

#855 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 10:33

Τώρα εγώ που έχω δεί μέχρι το 18 και θέλω να αρχίσω το manga από που να αρχίσω? :nosey:

chapter 264