Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#811 malcolm

malcolm

Anime Fan

• Members
  • 34 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2007 - 00:47

Guys, (εσείς που δν έχετε διαβάσει το manga) κάντε λίγο υπομονή... Πιστέψτε με, τα καλύτερα έρχονται! Κατά την άποψή μου και τα καλύτερα του Naruto μέχρι τώρα! :smokingg:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#812 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2007 - 16:24

Άντε μπας και δούμε προκοπή...Συγκεκριμένα με έχει ψιλοξενερώσει το Naruto...
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#813 malcolm

malcolm

Anime Fan

• Members
  • 34 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2007 - 00:32

Σε λίγα επεισόδια έχει μάχη Sasori με... γιατί να σας πω; :P

The true power will come out...! ;)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#814 gerund_infinitive

gerund_infinitive

ουαρέβα

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2007 - 11:54

Αυτό που φοβάμαι είναι το πόσα επεισόδια θα τραβήξει η μάχη του Sasori με...
Άν όντως τελειώσει η season εκεί που λογικά πρέπει, όλο το θέμα θα έχει λυθεί σε 8 επεισόδια. Α-δύ-να-το, έτσι όπως προχωράει μέχρι τώρα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#815 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2007 - 13:09

Αυτό που φοβάμαι είναι το πόσα επεισόδια θα τραβήξει η μάχη του Sasori με...
Άν όντως τελειώσει η season εκεί που λογικά πρέπει, όλο το θέμα θα έχει λυθεί σε 8 επεισόδια. Α-δύ-να-το, έτσι όπως προχωράει μέχρι τώρα...

Ωχ κατάλαβα μια βλακεία και μισή θα είναι.... Δεν πρόκειται να απολαύσουμε καμία μάχη μου φαίνεται...ΔΗΛ ΕΛΕΟΣ :hahaha:

#816 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2007 - 23:52

Εγω σκεπτομαι οτι θα τραβηξουν απο τα μαλλια και τις μαχες

Spoiler:

Αλλα σιγουρα η μαχη με το Σασορι θα ειναι στανταρ 3-4 επεισοδια...

#817 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2007 - 13:37

Απο το επομενο επεισοδιο μαλλον θα ξεκινησει μαχη! Επισης το επομενο επεισοδιο θα βγει στις 21 Ιουνιου...Οποτε μια βδομαδα κενο.
Το καινουριο παντως επεισοδιο ηταν καλο παντως.Συνεχιζει να προσθετει σκηνες που δεν ειναι στο μανγκα,αλλα ειναι ΟΚ.

#818 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2007 - 20:32

Βλακεία το σημερινό.

#819 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2007 - 22:44

Από το σημερινό επεισόδιο μου άρεσε ένα πράγμα...
η σκηνή της αντιπαράθεσης Naruto-Gaara στην έρημο με φόντο την εξέλιξη της κοινωνικής ζωής του καθενός...
Μπορεί να έχει ξαναδείξει πάρα πολλές φορές παρόμοια σκηνή με Naruto-Gaara αλλά η σημερινή μου άρεσε περισσότερο από όλες τις άλλες.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#820 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2007 - 23:30

Από το σημερινό επεισόδιο μου άρεσε ένα πράγμα...
η σκηνή της αντιπαράθεσης Naruto-Gaara στην έρημο με φόντο την εξέλιξη της κοινωνικής ζωής του καθενός...
Μπορεί να έχει ξαναδείξει πάρα πολλές φορές παρόμοια σκηνή με Naruto-Gaara αλλά η σημερινή μου άρεσε περισσότερο από όλες τις άλλες.

Επίσης καλή ήταν και ή σκήνη που ο gaara έβλεπε τον εαυτό του. Αλλα γενικά τπτ καινούργιο...

Spoiler:

#821 AxI

AxI

LeD-Zepp

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2007 - 23:30

Τουλαχιστον ηταν καλυτερο απο το προηγουμενο,κυριως λογω της σκηνης Naruto-Gaara οπως εγραψε κ ο Fingolfin.Περιμενουμε το επομενο

#822 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2007 - 13:22

Όντως η σκηνή αντιπαράθεσης Naruto-Gaara ήταν ενδιαφέρουσα... Αλλά αφήσανε το καλό για το επόμενο επεισόδιο :( Και πρέπει να περιμένουμε 2 βδομάδες. Πάντως
Spoiler:

#823 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2007 - 06:07

Ώχου, ψήνομαι να το παρατήσω το Naruto...Θα περιμένω κανα χρόνο για να μπορέσω να το δω ανθρώπινα....Έτσι να δω 52 επ. ξεροσφύρι!!!!
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#824 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2007 - 14:30

Σου έχω την λύση:
Κατατάξου στο στρατό!
Ένας χρόνος θητείας σε κάνει να το ξεχάσεις το Naruto:riiight:, (εγώ έτσι μου έκατσε και γλύτωσα τα περισσότερα fillers:Blissfull:) ενώ άμα είσαι σπίτι δεν αντέχεις ακομα και να ξερεις οτι θα είναι βλακεία επεισόδιο αυτό που βγαίνει και θα το δεις!
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#825 sarasbaati

sarasbaati

be all at sea

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2007 - 01:23

επειδή τελικά είδα όλον τον Α`Κύκλο μονοκοπανιά
και τα μέχρι τώρα shippuden
:deadga6:(κόλλησα άσχημα ομολογουμένως)

πλέον νομίζω ότι δεν έχει νόημα να περιμένω κάθε βδομάδα
μόνο και μόνο για να δω το 1/4 μιας μάχης

πρέπει να βγάλω οριστικά απ`τη ζωή μου το Naruto:despair:
και όταν θα τελειώσει το καλοκαιράκι να έχουν συγκεντρωθεί 10 επεισοδιάκια
και να απολαύσω κάπως τον ρου της υπόθεσης

ίσως τελικά αυτό το "μονοκοπανιά"
να είναι+το ωραίο στις anime σειρές που πορώνεσαι

Υ.Σ:Αυτός ο Jiraiya που εξαφανίζεται κάθε φορά
αντί να βοηθάει τους άλλους με τους Akatsuki;
:nerd:
"No, you don't get it, thats why I'm telling you. You think you get it, which isn't the same as actually getting it. Get it? "
Δημοσιευμένη  εικόνα