Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2007 - 00:47
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2007 - 16:24
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2007 - 00:32
The true power will come out...!
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2007 - 11:54
Άν όντως τελειώσει η season εκεί που λογικά πρέπει, όλο το θέμα θα έχει λυθεί σε 8 επεισόδια. Α-δύ-να-το, έτσι όπως προχωράει μέχρι τώρα...
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2007 - 13:09
Αυτό που φοβάμαι είναι το πόσα επεισόδια θα τραβήξει η μάχη του Sasori με...
Άν όντως τελειώσει η season εκεί που λογικά πρέπει, όλο το θέμα θα έχει λυθεί σε 8 επεισόδια. Α-δύ-να-το, έτσι όπως προχωράει μέχρι τώρα...
Ωχ κατάλαβα μια βλακεία και μισή θα είναι.... Δεν πρόκειται να απολαύσουμε καμία μάχη μου φαίνεται...ΔΗΛ ΕΛΕΟΣ
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2007 - 23:52
Αλλα σιγουρα η μαχη με το Σασορι θα ειναι στανταρ 3-4 επεισοδια...
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2007 - 13:37
Το καινουριο παντως επεισοδιο ηταν καλο παντως.Συνεχιζει να προσθετει σκηνες που δεν ειναι στο μανγκα,αλλα ειναι ΟΚ.
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2007 - 20:32
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2007 - 22:44
η σκηνή της αντιπαράθεσης Naruto-Gaara στην έρημο με φόντο την εξέλιξη της κοινωνικής ζωής του καθενός...
Μπορεί να έχει ξαναδείξει πάρα πολλές φορές παρόμοια σκηνή με Naruto-Gaara αλλά η σημερινή μου άρεσε περισσότερο από όλες τις άλλες.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2007 - 23:30
Από το σημερινό επεισόδιο μου άρεσε ένα πράγμα...
η σκηνή της αντιπαράθεσης Naruto-Gaara στην έρημο με φόντο την εξέλιξη της κοινωνικής ζωής του καθενός...
Μπορεί να έχει ξαναδείξει πάρα πολλές φορές παρόμοια σκηνή με Naruto-Gaara αλλά η σημερινή μου άρεσε περισσότερο από όλες τις άλλες.
Επίσης καλή ήταν και ή σκήνη που ο gaara έβλεπε τον εαυτό του. Αλλα γενικά τπτ καινούργιο...
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2007 - 23:30
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2007 - 13:22
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2007 - 06:07
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2007 - 14:30
Κατατάξου στο στρατό!
Ένας χρόνος θητείας σε κάνει να το ξεχάσεις το Naruto:riiight:, (εγώ έτσι μου έκατσε και γλύτωσα τα περισσότερα fillers:Blissfull:) ενώ άμα είσαι σπίτι δεν αντέχεις ακομα και να ξερεις οτι θα είναι βλακεία επεισόδιο αυτό που βγαίνει και θα το δεις!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2007 - 01:23
και τα μέχρι τώρα shippuden
πλέον νομίζω ότι δεν έχει νόημα να περιμένω κάθε βδομάδα
μόνο και μόνο για να δω το 1/4 μιας μάχης
πρέπει να βγάλω οριστικά απ`τη ζωή μου το Naruto:despair:
και όταν θα τελειώσει το καλοκαιράκι να έχουν συγκεντρωθεί 10 επεισοδιάκια
και να απολαύσω κάπως τον ρου της υπόθεσης
ίσως τελικά αυτό το "μονοκοπανιά"
να είναι+το ωραίο στις anime σειρές που πορώνεσαι
Υ.Σ:Αυτός ο Jiraiya που εξαφανίζεται κάθε φορά
αντί να βοηθάει τους άλλους με τους Akatsuki;