Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#766 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2007 - 23:23

ρε πιος itachi!! KISAME FTW!!

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#767 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2007 - 00:01

Καλούτσικο το 14 αν και δεν έγιναν και πάρα πολλά εκτός από
Spoiler:
Επίσης βλέπουμε
Spoiler:

#768 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2007 - 15:31

Ποια είναι η άποψη σας για τα νέα επισόδεια?Εγώ για να πω την αλήθεια έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι με τα τελευταία επισόδεια.Βλέπω συνεχώς να προσπαθούν να τραβήξουν τα επισόδεια όσο περισσότερο μπορούν χωρίς καμία ουσιαστική εξέλιξη της ιστορίας και ο τρόπος σκηνοθεσίας/διήγησης έχει γίνει πολύ κουραστικός.Στην αρχή σκεφτόμουν μήπως φταίει ότι έχω διαβάσει στο manga την εξέλιξη και τα βαριέμαι τα επισόδεια αλλά και από παιδιά που δεν έχουν διαβάσει το manga ακούω τα ίδια πράγματα.Και μου φαίνεται πως το animation στο Naruto είναι καλύτερο από ότι στο Shippuuden. πχ: συγκρίνεται οποιαδήποτε μάχη σε νερό στο παλιό naruto με αυτή στο Shippuuden για να δείτε διαφορά..

#769 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2007 - 16:29

i haven't bitched about Naruto in a while X333

Και μου φαίνεται πως το animation στο Naruto είναι καλύτερο από ότι στο Shippuuden. πχ: συγκρίνεται οποιαδήποτε μάχη σε νερό στο παλιό naruto με αυτή στο Shippuuden για να δείτε διαφορά..

ομως δεν ειναι :wooi2: τουλαχιστον οχι των πρωτων 70 επισοδειων...

και οι μοναδικες μαχες σε νερο(στο Naruto) αν θυμαμαι καλα ειναι με Ζabuza-Team 7,Itachi/Kisame-Konoha Jounins και η μαχη Sasuke-Naruto στο VoE...
η προσφατη με Kisame-Team Gai στο Shippuden ειχε εξισου καλο animation με αυτες...:smokingg:
Spoiler:

Ποια είναι η άποψη σας για τα νέα επισόδεια?Εγώ για να πω την αλήθεια έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι με τα τελευταία επισόδεια.Βλέπω συνεχώς να προσπαθούν να τραβήξουν τα επισόδεια όσο περισσότερο μπορούν χωρίς καμία ουσιαστική εξέλιξη της ιστορίας και ο τρόπος σκηνοθεσίας/διήγησης έχει γίνει πολύ κουραστικός.Στην αρχή σκεφτόμουν μήπως φταίει ότι έχω διαβάσει στο manga την εξέλιξη και τα βαριέμαι τα επισόδεια αλλά και από παιδιά που δεν έχουν διαβάσει το manga ακούω τα ίδια πράγματα.

totally agree...the pace is kinda horrible...απο την αρχη της σειρας,οχι τωρα μονο...
i think everyone knows what i think about the changes in the story...προσωπικα προτιμω να δω ολα τα γεγονοτα οπως ειναι κανονικα,και μετα ας βαλουν και 3 arcs filler...i wouldn't care less...
παρα να βλεπω τη ιστορια με παρεμβαλομενα τα filler...

#770 .::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2007 - 16:37

i haven't bitched about Naruto in a while X333

ομως δεν ειναι :wooi2: τουλαχιστον οχι των πρωτων 70 επισοδειων...

και οι μοναδικες μαχες σε νερο(στο Naruto) αν θυμαμαι καλα ειναι με Ζabuza-Team 7,Itachi/Kisame-Konoha Jounins και η μαχη Sasuke-Naruto στο VoE...
η προσφατη με Kisame-Team Gai στο Shippuden ειχε εξισου καλο animation με αυτες...:smokingg:

Spoiler:

Στις μάχες που λες δες απλά την διαφορά στο νερό.Στο Shippuuden βλέπεις τον Neji να έχει στο πρόσωπο πράσινες γραμμές νερού!Γενικώς όπου υπάρχει animation σε νερό είναι δύσκολο αλλά μου φαίνεται την ρίξανε πολύ την ποιότητα.

totally agree...the pace is kinda horrible...απο την αρχη της σειρας,οχι τωρα μονο...
i think everyone knows what i think about the changes in the story...προσωπικα προτιμω να δω ολα τα γεγονοτα οπως ειναι κανονικα,και μετα ας βαλουν και 3 arcs filler...i wouldn't care less...
παρα να βλεπω τη ιστορια με παρεμβαλομενα τα filler...

Έχεις δίκιο.Με αυτόν τον ρυθμό προβλέπω να φτάσουν στα 200 επισόδεια και θα είμαστε ακόμα στην σκηνή teaser/spoiler που έδειξε στο πρώτο επισόδειο..Α.. και όσον αφορά την συγκεκριμένη σκηνή μήπως σηματοδοτεί που θα τελειώσει η σειρά για την φετινή σεζόν?Γιατί άμα είναι έτσι θα φτάσουμε 30 χρονών και ακόμα δεν θα έχουμε φτάσει στο τέλος της σειράς.. :oo:

Δημοσιευμένη  εικόνα

.::My Cartoon List::.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#771 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2007 - 17:33

Έχεις δίκιο.Με αυτόν τον ρυθμό προβλέπω να φτάσουν στα 200 επισόδεια και θα είμαστε ακόμα στην σκηνή teaser/spoiler που έδειξε στο πρώτο επισόδειο..Α.. και όσον αφορά την συγκεκριμένη σκηνή μήπως σηματοδοτεί που θα τελειώσει η σειρά για την φετινή σεζόν?Γιατί άμα είναι έτσι θα φτάσουμε 30 χρονών και ακόμα δεν θα έχουμε φτάσει στο τέλος της σειράς.. :oo:

μου φαινεται,αν συνεχισει με αυτο το ρυθμο(scene stretching and fillers here and there)δεν θα δουμε αυτη τη σκηνη πριν το χειμωνα και αν...με το επ 14 και με βαση το μανγκα ειμαστε στο μισο του chapter 258...αυτη η σκηνη ειναι στο chap 306-307....u ppl do the math :P
it's nearly a full season...

#772 Johny B

Johny B

Fate/Stay Night Fan

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2007 - 17:44

Για αυτο το λογο αρχίζω να το βαργιεμαι.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#773 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2007 - 18:15

εχετε απολιτο δικιο!! αλλα τα τελευταια επισοδεια μονο που εχουν Kisame μεσα απλα δεν με νοιαζει να τα τραβανε και απο τα μαλια και απο τα νυχια!!:nanana::nanana::nanana::nanana::wooi2::wooi2:
παντος σιγα βρε παιδι μου naruto ειναι για την πλακα το βλεπεις :P :wis:απλα μην φτασουμε στην κατασταση παλι με τα μελισακια και τις κλανιες ( πιστευω ολοι καταλαβατε τι ενοω.....:emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1:)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#774 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2007 - 18:19

απλα μην φτασουμε στην κατασταση παλι με τα μελισακια και τις κλανιες ( πιστευω ολοι καταλαβατε τι ενοω.....:emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1:)

λίγα λόγια για το filler arc με τα έντομα... για κάποιο λόγο ήταν το μόνο filler arc που μ'άρεσε. :hahaha:

LfNX0dh.png

#775 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2007 - 18:28

Εγώ νόμιζα ότι ήταν κανονικά επεισόδια μέχρι που είδα τη σκηνή με τη κλανιά και κατάλαβα το λάθος μου.:uhh:Πάντος ήταν αρκετά καλά επεισόδια.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#776 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2007 - 19:13

Εγώ νόμιζα ότι ήταν κανονικά επεισόδια μέχρι που είδα τη σκηνή με τη κλανιά και κατάλαβα το λάθος μου.:uhh:Πάντος ήταν αρκετά καλά επεισόδια.

Αν με το καλα ενννοεις οτι βεβηλωνουν το ανιμε τοτε ναι ηταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ FILLERS
Δημοσιευμένη  εικόνα

#777 eXXentriX

eXXentriX

Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

• Members
  • 849 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2007 - 19:55

λίγα λόγια για το filler arc με τα έντομα... για κάποιο λόγο ήταν το μόνο filler arc που μ'άρεσε. :hahaha:

PwNed....:burningbe3:

Mιάς και το naruto....είναι anime με multiple frontiers να τρέχουν......
βρίσκουν πάτημα οι παραγωγοί και με λίγο slowrolling εδώ,λίγο filler εκεί...
λίγο καθυστέρηση παρακάτω...έχουμε πιά φτάσει στο απίστευτο σημείο....τα 14 chapter να τα έχουμε κάνει 14 episodes.....:uhh:
Aν είναι δυνατόν....:nanana:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#778 .::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2007 - 20:22

Το filler με τα έντομα και την κλανιά ήταν από τα καλύτερα!Ήλπιζα να ξαναβγεί κάποιο επισόδειο με τον naurto να δείχνει την δύναμη των οπίσθιων του.Επίσης το καλύτερο filler ever είναι φυσικά το επισόδειο 101 το οποίο απλά δεν βαριέμαι να το βλέπω.

Πέρα όμως από την πλάκα το Shippuuden ξεκίνησε ελπιδοφόρα (επειδή δεν ακολουθήσαν πιστά το manga.ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ) και πλέον έχει γίνει κουραστικό.Αν στο επόμενο επισόδειο δεν τελειώσουν οι μάχες Kisame-Itachi θα είναι ΕΛΕΟΣ.

Εκεί που έχω απογοητευτεί εντελώς με το Shippuuden είναι το Soundtrack.Μήπως ξέρουμε ποιος έχει επιμεληθεί την μουσική επένδυση?Που είναι εκείνα τα τρελά κομμάτια του Toshiro Masuda?Το τραγουδάκι πάντως που έβαλε για τον Gai δεν πιστεύω ότι ταίριαζε/κόλλαγε.Χρειαζόταν κάτι σαν heavy violence ή Need to be strong όπως είχε παίξει για τον Lee.

Δημοσιευμένη  εικόνα

.::My Cartoon List::.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#779 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2007 - 11:57

ε αποκλιεται πια να μην τελιωσει!!!!!
F F S δηλαδη!!! θα ξεπερασει goku vs Frieza αμα συνεχισει (οσοι εχουν δει dbz ξερουν τι ενοω )

παντος το opening μου αρεσει παρα πολυ προσοπικα
αλλα το soundtrack οντος σαν να εχει πεσει λιγο...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#780 kgot

kgot

Starting...Tomorrow

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2007 - 16:56

:hahaha:

Το filler με τα έντομα και την κλανιά ήταν από τα καλύτερα!Ήλπιζα να ξαναβγεί κάποιο επισόδειο με τον naurto να δείχνει την δύναμη των οπίσθιων του.Επίσης το καλύτερο filler ever είναι φυσικά το επισόδειο 101 το οποίο απλά δεν βαριέμαι να το βλέπω.

Ίσως σου άρεσε το filler με την κλανιά και τα έντομα επειδή μάλλον ήταν το πρώτο της σειράς των fillers και είχες ακόμα το ενδιαφέρον για τη σειρά! Η αλήθεια είναι πως είχε πολύ πλάκα!!!:hahaha:

Πάντως έχεις απόλυτο δίκιο για το επεισόδιο 101!:riiight: Είναι το πιο κορυφαίο filler και το έχω 10 φορές ειδικά στο σημείο που βλέπει ο Kakashi τα βιβλία και γυρνάει να δει την αφίσα του Flirt Flirt Paradise. Πολύ γέλιο!!!:hehe::hahaha::hehe: