Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2007 - 13:23
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2007 - 15:31
1)Γιατι συγχεεις το ανιμε με το μανγκα???? Δεν γινεται να ακολουθειτα πιστα η γραμμη συνεχεια,πιστευω να το εννοεις αυτο που σου λεω
2)Βλεπω οχι μονο εσενα να παραπονιεστε για το animation.Δηλαδη οταν εδειχνε την μαχη Naruto-Sasuke που ομολογουμενως ηταν απαισιο τι εκανες???Σταματησες να το βλεπεις?? Εκτος αν εννοεις animation την κινηση των ηρωων και μονο. και αφηνεις στην απεξω τα 'γραφικα' του ανιμε.Τοτε αντ ο εννοεις ετσι παω πασο.........
im waiting ^_^
A!!!! Που στο καλο παω για να βαλω smiles?????
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2007 - 15:37
τα σχέδια είναι σχέδια.
(το επεισόδιο 8-9 ήταν naruto .&-)
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2007 - 15:43
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2007 - 16:28
το animation της μαχης στο VoE ηταν απλα απιστευτο...Ναι για αυτο ειπα παω πασο,απλα οταν μερικοι μιλανε για animation βαζουν μεσα κ την εικονα.Να πω τωρα, πως σας φαινεται η δραματικη αλλαγη στην εικονα????.Συγκριση μαχης Νaruto-Sasuke με την σημερινη εικονα.Εγω πρωσοπικα εχω μεινει με το στομα ανοιχτο.Κ με το bleach επισης φοβερη εξελιξη στην ποιοτητα της εικονας!!!
αν ηταν παντα ετσι,θα ημουν the happiest fan alive
οσο για το animation του Shippuden,τι να πω...το βρισκω επιεικως χαλια..
*maybe im watching aloooot better anime than naruto,και οι προχειροδουλειες στο animation δεν με ικανοποιουν πια
οταν λες τα συγχεεω..εννοεις σχεδιαστικα ή σεναριακα?...γιατι σεναριακα εχει χασει τη μπαλα το ανιμε απο το πρωτο part ακομα...1)Γιατι συγχεεις το ανιμε με το μανγκα???? Δεν γινεται να ακολουθειτα πιστα η γραμμη συνεχεια,πιστευω να το εννοεις αυτο που σου λεω
τουλαχιστον υπαρχουν οι νεοι χαρακτηρες που εμφανιστηκαν τωρα στο μανγκα και μου αναζοπηρωσαν το ενδιαφερον πανω που ημουν ετοιμη να το παρατησω...
κι αφου δεν με ικανοποιει το ανιμε,απλα θα το σταματησω για αρκετο καιρο,μεχρι να φτασει επιτελους στα ενδιαφεροντα σημεια.&-
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2007 - 17:02
(Τελικα smiles πως βαζω???)
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2007 - 17:05
A!!!! Που στο καλο παω για να βαλω smiles?????
Αντί να γράψεις το μήνυμά σου στο Quick Reply, πάτα post reply.(εκτός και εάν χρειάζεται να αλλάξεις ρυθμίσεις οπότε κοίτα εδώ
Εμένα μου αρέσει το animation και το σχέδιο, στα δύο part.
Όσο για τα επεισόδια, περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο.
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2007 - 18:36
οι σποιλερ σκηνες που λεει και η yami ειναι το λιγοτερο ελεεινες-εκνευριστικες.
δεν λεω μερικες στιγμες ειναι οντως καλυτερες στο ανιμε αλλα αμα ειναι να μου βγει απο τη μυτη...
τωρα με τις πανελληνιες ειδικα θα το σταματησω και θα το ξαναρχισω το σεπτεμβριο που θα εχει παει το ανιμε εκει που θελω(ετσι πιστευω τουλαχιστον)
ενταξει εμενα μου αρεσει το μανγκα και πριν
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2007 - 00:34
kakashi-sensei από μια άποψη είναι σωστό αυτό που λές αλλά απ'την άλλη ποτέ δεν θα δούμε καλή μάχη, γιατί όλο θα τις κόβει και κατα τη διάρκεια της θα δείχνει άλλες σκηνές...
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2007 - 09:39
Όσο για τις μάχες, δέ με νοιάζει που τις "κόβει" και τις "τραβάει". Έχει ποοοοοοοολλές ακόμα μάχες να δείξει, και άλλωστε πότε δέν τις τράβαγε και έκοβε τις μάχες του το Naruto; Ε;
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2007 - 21:57
Όσο για τις μάχες, δέ με νοιάζει που τις "κόβει" και τις "τραβάει". Έχει ποοοοοοοολλές ακόμα μάχες να δείξει, και άλλωστε πότε δέν τις τράβαγε και έκοβε τις μάχες του το Naruto; Ε;
Yeah right....
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2007 - 01:19

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο