Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#691 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 14 April 2007 - 13:23

Seraphimon-T.K. βάλε καλύτερα αυτά που έγραψες σε ένα spoiler tag...

#692 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 14 April 2007 - 15:31

Ρε yami chan θελω ν με ειπείς κατι.Ολο σε βλεπω να παραπονιεσαι μια για σποιλερ σκηνες μια για το animation κ σε ρωταω........
1)Γιατι συγχεεις το ανιμε με το μανγκα???? Δεν γινεται να ακολουθειτα πιστα η γραμμη συνεχεια,πιστευω να το εννοεις αυτο που σου λεω

2)Βλεπω οχι μονο εσενα να παραπονιεστε για το animation.Δηλαδη οταν εδειχνε την μαχη Naruto-Sasuke που ομολογουμενως ηταν απαισιο τι εκανες???Σταματησες να το βλεπεις?? Εκτος αν εννοεις animation την κινηση των ηρωων και μονο. και αφηνεις στην απεξω τα 'γραφικα' του ανιμε.Τοτε αντ ο εννοεις ετσι παω πασο.........
im waiting ^_^
A!!!! Που στο καλο παω για να βαλω smiles?????

#693 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 14 April 2007 - 15:37

το animation είναι animation (κίνηση χαρακτηρών) (το animation στη μάχη sasuke naruto ήταν από τα καλύτερα ever.)

τα σχέδια είναι σχέδια.

(το επεισόδιο 8-9 ήταν naruto .&-)

#694 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 14 April 2007 - 15:43

Ναι για αυτο ειπα παω πασο,απλα οταν μερικοι μιλανε για animation βαζουν μεσα κ την εικονα.Να πω τωρα, πως σας φαινεται η δραματικη αλλαγη στην εικονα????.Συγκριση μαχης Νaruto-Sasuke με την σημερινη εικονα.Εγω πρωσοπικα εχω μεινει με το στομα ανοιχτο.Κ με το bleach επισης φοβερη εξελιξη στην ποιοτητα της εικονας!!!

#695 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 14 April 2007 - 16:28

Ναι για αυτο ειπα παω πασο,απλα οταν μερικοι μιλανε για animation βαζουν μεσα κ την εικονα.Να πω τωρα, πως σας φαινεται η δραματικη αλλαγη στην εικονα????.Συγκριση μαχης Νaruto-Sasuke με την σημερινη εικονα.Εγω πρωσοπικα εχω μεινει με το στομα ανοιχτο.Κ με το bleach επισης φοβερη εξελιξη στην ποιοτητα της εικονας!!!

το animation της μαχης στο VoE ηταν απλα απιστευτο...
αν ηταν παντα ετσι,θα ημουν the happiest fan alive :bleh: το τωρινο animation(και γενικα το animation στο naruto)δε συγκρινεται δυστυχως με το animation που ειχαν οι μαχες στο VoE,Lee vs Gaara,Oro vs Sandaime..
οσο για το animation του Shippuden,τι να πω...το βρισκω επιεικως χαλια..:calm: φυσικα γουστα ειναι αυτα βεβαια...τα char designs εχουν βελτιωθει αρκετα σε πολλα σημεια...αλλα το animation συνεχιζει να μην μου αρεσει..
*maybe im watching aloooot better anime than naruto,και οι προχειροδουλειες στο animation δεν με ικανοποιουν πια :bleh:* εχω γινει πολυ picky ως αναφορα το animation πια..

1)Γιατι συγχεεις το ανιμε με το μανγκα???? Δεν γινεται να ακολουθειτα πιστα η γραμμη συνεχεια,πιστευω να το εννοεις αυτο που σου λεω

οταν λες τα συγχεεω..εννοεις σχεδιαστικα ή σεναριακα?...γιατι σεναριακα εχει χασει τη μπαλα το ανιμε απο το πρωτο part ακομα...

τουλαχιστον υπαρχουν οι νεοι χαρακτηρες που εμφανιστηκαν τωρα στο μανγκα και μου αναζοπηρωσαν το ενδιαφερον πανω που ημουν ετοιμη να το παρατησω...
κι αφου δεν με ικανοποιει το ανιμε,απλα θα το σταματησω για αρκετο καιρο,μεχρι να φτασει επιτελους στα ενδιαφεροντα σημεια.&- :P

#696 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 14 April 2007 - 17:02

Ναι εννοουσα σεναριακα.νταξει οι ανθρωποι προσπαθουν να το πανε ετσι ωστε να μην χρειαστει να του βαλουν φιλερς.Γι αυτο το κραξιμο ειναι αναμενομενο,φαντασου αν γινοταν κατι οπως στο προηγουμενο Νaruto με φιλερς εγω θα την σταματαγα επιτοπου την σειρα.Τεσπα είδωμεν που λεει και η φιλολογος μου

(Τελικα smiles πως βαζω???)

#697 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 14 April 2007 - 17:05

[OFF TOPIC]

A!!!! Που στο καλο παω για να βαλω smiles?????

Αντί να γράψεις το μήνυμά σου στο Quick Reply, πάτα post reply.(εκτός και εάν χρειάζεται να αλλάξεις ρυθμίσεις οπότε κοίτα εδώ:thumbup: [/OFF TOPIC]

Εμένα μου αρέσει το animation και το σχέδιο, στα δύο part.:)

Όσο για τα επεισόδια, περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο. ;)(δεν θα κάνω spoilers):whistling:
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#698 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 14 April 2007 - 17:11

Ναι!!! Τελικα μου χρειαστηκε λιγο message editor!!!!
thx!:kakashithumbup:
Posted Image

#699 kenshin

kenshin

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 14 April 2007 - 18:36

βασικα η κατασταση με το ναρουτο ανιμε ειναι ελεορ.παει πιο αργα απο το μανγκα αν κατσει και τα συγκρινει καποιος εγω δηλαδη που δεν αντεχα αλλο.
οι σποιλερ σκηνες που λεει και η yami ειναι το λιγοτερο ελεεινες-εκνευριστικες.
δεν λεω μερικες στιγμες ειναι οντως καλυτερες στο ανιμε αλλα αμα ειναι να μου βγει απο τη μυτη...
τωρα με τις πανελληνιες ειδικα θα το σταματησω και θα το ξαναρχισω το σεπτεμβριο που θα εχει παει το ανιμε εκει που θελω(ετσι πιστευω τουλαχιστον)
ενταξει εμενα μου αρεσει το μανγκα και πριν
Spoiler:
:bleh:
Posted Image

#700 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 14 April 2007 - 20:58

Ξερεις πως να κανεις edit στο photoshop για signature???
Posted Image

#701 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 posts

Posted 15 April 2007 - 00:24

εγω το προτιμω να "σερνεται" η σειρα ,με καποιο σεναριο τουλαχιστον, και οχι να εχουμε 70-80 fillers "με χυμα στο κυμα" υποθεση.
Posted Image
Πρωιν kakashi_sensei

#702 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 15 April 2007 - 00:34

Δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς...Αν δεν σας αρέσει απλά σταματήστε το τελείως ή συνεχίστε το αργότερα.....Σας περισεύει τόσος χρόνος για να βλέπετε κάτι που δεν σας αρέσει?

kakashi-sensei από μια άποψη είναι σωστό αυτό που λές αλλά απ'την άλλη ποτέ δεν θα δούμε καλή μάχη, γιατί όλο θα τις κόβει και κατα τη διάρκεια της θα δείχνει άλλες σκηνές...

#703 gerund_infinitive

gerund_infinitive

ουαρέβα

• Members
  • 12 posts

Posted 16 April 2007 - 09:39

Γκρίνιαζα κι εγώ μέχρι το επεισόδιο της περασμένης Πέμτης/Παρασκευής για τον υπερβολικά αργό (και κυρίως κουραστικό) ρυθμό εξέλιξης της σειράς και τις πολλές άσχετες σκηνές που έδειχνε (πάντα σε σχέση με αυτόν που θα περίμενε κάποιος που έχει δεί τί γίνεται). Το τελευταίο επεισόδιο όμως με άφησε με την εντύπωση οτι βρήκε ρυθμό (αργό, αλλά ποιός βιάζεται; ), και οι "filler" σκηνές δέν έδειχναν ανούσιες.
Όσο για τις μάχες, δέ με νοιάζει που τις "κόβει" και τις "τραβάει". Έχει ποοοοοοοολλές ακόμα μάχες να δείξει, και άλλωστε πότε δέν τις τράβαγε και έκοβε τις μάχες του το Naruto; Ε;
Posted Image

#704 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 16 April 2007 - 21:57

Όσο για τις μάχες, δέ με νοιάζει που τις "κόβει" και τις "τραβάει". Έχει ποοοοοοοολλές ακόμα μάχες να δείξει, και άλλωστε πότε δέν τις τράβαγε και έκοβε τις μάχες του το Naruto; Ε;

Yeah right.... ;) Ίδωμεν...

#705 Zakna

Zakna

Hollow

• Members
  • 10 posts

Posted 17 April 2007 - 01:19

Παιδια οσω αναφορα τις μαχες του naruto δυστηχως δεν συγκρινονται με τις μαχες του manga αλλα θελω να πιστευω οτι με τον καιρο θα βελτιωθει η κατασταση ουτος η αλλος οι uber μαχες δεν εχουν αρχισει ακομα..........(οποιος βλεπει manga καταλαβαινει τι εννοω):dwarf: