Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#631 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 10 March 2007 - 22:48

Xαχα επρεπε να με εβλεπες πριν 2 χρονια: Ειχα αφιερώσει απειρες ώρες ζωγραφιζοντας τον gaara, ψαχνοντας στο net για θεωρίες για την πραγματική ταυτότητα του 4ου hokage ,χοροπηδοντας ξεφρενα στους ρυθμους του haruka kanata,προσπαθώντας να πεισω την κολλητη μου που εβλεπε εδω και 2-3 χρονια anime (εγω το noobaki τοτε :bleh: ) ότι το naruto ειναι καλο και ότι επρεπε να συνεχισει να βλεπει naruto...

Αυτα:oops:

Ααα... Κοίτα να δεις :
Απλά έτσι πως τα έγραψες μου έδωσες την εντύπωση ότι σου την σπάει το Naruto.

#632 NotaniceGuy

NotaniceGuy

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts

Posted 11 March 2007 - 01:40

Το Naruto δεν θα πεθάνει ποτέ! η σειρά θα ζεί για πάντα...εγώ το έχω πάρει απόφαση... πρώτα θα με δει ο απόστολος Πέτρος (και θα με στείλει καπακι κόλαση) παρά θα δω εγώ το τέλος του Naruto!!! Το manga εμένα προσωπικά τώρα ειδικά που μεγαλώσαν τα μούλικα μου αρέσει...και φαινεται ότι έχει ψωμί η υπόθεση!!!

#633 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 11 March 2007 - 02:18

Όπως και να έχει το Naruto όσοι ξεκίνησαν να το βλέπουν και τους άρεσε(δηλάδη το 99% αυτών) δεν μπορούν να σταματήσουν να το βλέπουν άσχετα αν το κράζουν προς τα έξω για το ότι έχει γίνει άθλιο σε πολλούς τομείς.
Είναι σαν το τσιγάρο που οι καπνιστές λένε ότι είναι κακό καθώς το ανάβουν!:bleh:
Έχουν εθιστεί σε αυτό και στο τέλος από περιέργια και μόνο θα το δουν, άσχετα αν το βλέπουν κάθε εβδομάδα ή κάθε 5 - 10 επεισόδια μαζί.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#634 NarutoMaNiAc1

NarutoMaNiAc1

Starting...

• Members
  • 19 posts

Posted 11 March 2007 - 16:20

παιδια εχει προβλημα κανεις με το direct download dattebayo site εχει κλεισει εχει προβλημα γιατι δεν μπορω να κατεβασω
NARUTO DATTEBAYO

#635 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 14 March 2007 - 21:59

Τελικά αύριο και στις 29 θα έχουμε καινούργια episodes? Μετα πάλι κάθε βδομαδα ή θα συνεχίσει το κακό???

#636 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 14 March 2007 - 22:22

Τελικά αύριο και στις 29 θα έχουμε καινούργια episodes? Μετα πάλι κάθε βδομαδα ή θα συνεχίσει το κακό???

Αυτό που διάβασα στο narutofan είναι

No Naruto: Shippuuden until March 15th. Everybody Panic!
Some of you may be wondering where the heck the newest episode from the Japanese Naruto: Shippuuden anime series is. And I'm here, just the right man to tell you! The episode is.... still locked up in the TV Tokyo vault because it hasn't aired yet! That's right, Episode 005 entitled: As the Kazekage...! - will not be airing on television in Japan until March 15th. There seems to be some weird scheduling on the part of TV Tokyo that has Naruto airing every two weeks, rather than weekly, for the next little while, as Episode 006 & 007 of the series entitled: Art is an Explosion! - will not be airing until a one hour special on March 29th. So for now, there is nothing at all for me to give you.... other than to say that the manga should be coming up soon. Maybe. Who knows. Keep checking back!

Επίσης πάρτε και 3 βιντεάκια από την εισαγωγή του Narutimate Hero 3 τα οποία είναι σαν ένα καινούργιο επεισόδιο και είναι ενδιαφέρον...

EDIT: Αν θέλετε να τα δείτε στο Youtube απλά πατάτε αριστερό κλικ επάνω στην εικόνα του βίντεο και ανοίγει άλλο παράθυρο ή tab με το αντίστοιχο βίντεο στην σελίδα του Youtube.;)

GENINS vs JOUNINS&CHUUNINS:dwarf:

Narutimate Hero 3 OVA 1/3
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YOLQyMgIRms[/youtube]

Narutimate Hero 3 OVA 2/3
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_tprqPq-LAc[/youtube]

Narutimate Hero 3 OVA 3/3
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Cu5gfkkJkjk[/youtube]

:drinks::kakashithumbup:

Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον

#637 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 14 March 2007 - 22:35

Χμμ βασικα δεν ειναι η εισαγωγη,μαζι με το παιχνιδι ειχε ενα DVD με αυτο το οποιο σου δινει πληροφοριες για το RPG Mode του παιχνιδιου (για το που βρησκονται οι πεταμενοι κρυσταλοι)...Αλλα ειναι ΟΚ..Στο καινουριο ειναι κριμα που δεν θα εχει αναλογο video...

PS:Εδω και 1-2 χρονια υπαρχει αυτο...?

#638 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 posts

Posted 16 March 2007 - 14:13

ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑΡΟΥΤΟ Η ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ!!??????????<<
Posted Image

#639 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 16 March 2007 - 14:24

Σας κοροιδευαν γαι σχεδον 100 επισοδεια,τωρα διαμαρτυρεστε:laugh:?
Τεσπα,το Naruto βγηκε.

#640 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 16 March 2007 - 17:47

Πως σας φάνηκε. Εμένα μου φαίνεται ότι αρχίζει σιγά σιγά να εξελίσσεται (αλλά πολυυυυυ σιγά) Τελοσπάντων μου άρεσε περισσότερο αυτό από το τέταρτο.... Τελικά 22 του μηνός θα έχουμε καινούργιο!!??!!11!!???! :shutup:

#641 NotaniceGuy

NotaniceGuy

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts

Posted 16 March 2007 - 17:53

Ρε παιδιά είχε τίποτα ο σχεδιασμός των χαρακτήρων στο επεισόδιο 5 η μόνο εμένα μου φαίνεται ότι ήταν εντελώς ξεφτιλισμένο;; Ειδικά η σκηνές με τον Gaara ήταν ζωγραφική δεκάχρονου!

#642 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 16 March 2007 - 18:18

Ρε παιδιά είχε τίποτα ο σχεδιασμός των χαρακτήρων στο επεισόδιο 5 η μόνο εμένα μου φαίνεται ότι ήταν εντελώς ξεφτιλισμένο;; Ειδικά η σκηνές με τον Gaara ήταν ζωγραφική δεκάχρονου!

θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω :bleh: σε αντιθεση με αυτο το αισχρο ''πραγμα'' που ειδαμε στο επ 4,το animation του επ5 ειναι ετη φωτος καλυτερο...:calm:
επισης σχεδον ολες οι σκηνες που εμφανιστηκε ο Gaara ηταν still frames,στις οποιες ειχε μια χαρα design...
apart from that..το στορυ στο 5 οντως πηγαινε πολυ αργα...not necessary a bad thing though..κακο ειναι το γεγονος ομως οτι βαζουν τοσο νωρις κι αλλο 1hr special :calm: γιατι αν κρινουμε απο το πρωτο(επς 1-2),δε γινεται και καμια σοβαρη δουλεια στο σεναριο...:shutup:

#643 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 16 March 2007 - 18:48

Mπορεί να βάζουνε 1 Ηour special αλλά με 2 εβδομάδες κενό πάλι!
Ναι την άλλη εβδομάδα πάλι δεν θα έχει naruto και δείτε το από που το είδα
http://yhbt.mine.nu/pr/23
Δηλαδή εκεί που θα έπρεπε να είναι στο 8 επεισόδιο τώρα θα είναι στο 7, και δεν ξέρουμε αν το διπλό είναι πάλι όπως το πρώτο του Shippuden, δηλαδή μονό ουσιαστικά...:despair:
Posted Image

#644 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 17 March 2007 - 12:37

Το είδα και το 5... καλούτσικο ήταν αλλά δεν ξέρω ρε παιδιά εμένα η μάχη δεν με ενθουσίασε και τόσο... Τέλος πάντων θα δίξει σε 2 βδομάδες.
btw: http://yhbt.mine.nu/pr/24

#645 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 17 March 2007 - 16:03

Παιδιά, εγώ μπήκα στο http://yhbt.mine.nu/ και κατέβασα ένα αρχείο Naruto Shippuuden 5CM, το οποίο ήταν το 1ο επεισόδιο από το anime 5CM. Είχα σκοπό να δω αυτό το anime και μου άρεσε πολύ :w00t: .

Αλλά γιατί το ονόμασαν "Naruto Shippuuden" οι Dattebayo; Είναι kinda confusing :wacko: .
Sorry αν το post μου θεωρείται spam...:unsure:

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»