Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#616 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2007 - 15:40

Έγω θα ήθελα νέες κινησεις λίγο πιο γρήγορο και με λίγο μπλα μπλα...Έτσι θα ήταν ότι πρέπει:bleh:

#617 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2007 - 07:13

Αργεί το Naruto ή είναι η ιδέα μου??
Δημοσιευμένη  εικόνα

#618 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2007 - 09:39

Nαι. Τώρα που πήγα να το κατεβάσω είδα ότι δεν το έδειξε η τηλεόραση.
Είπανε ότι το επόμενο επεισόδιο θα παιχτεί 15 Μαρτίου και το μεθεπόμενο 29 Μαρτίου!
Δηλαδή ανά 2 εβδομάδες!!!
Και λένε ότι αυτό,δηλαδή ένα επεισόδιο κάθε 2 εβδομάδες, μπορεί να συνεχιστεί και για τα επόμενα επεισόδια χωρίς να ξέρουμε μέχρι πότε.:ill::despair:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#619 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2007 - 11:15

Προκαταβολικα,και για να μην το κατεβασετε:

[YHBT]​_Naruto​_Shippuuden​_5CM​_[D85EADBC].​avi

Οχι,δεν ειναι NARUTO,ειναι μια βλακεια των DB!Μην το κατεβασετε.
Και για οποιον δεν το γνωριζει (δυσκολο βεβαια τοσες φορες που εχει παιχτει το αστειακι:tongue:):

You
Have
Been
Trolled

ΥΓ.το σχολιο εινια ολα τα λεφτα:
Naruto Shippuuden 005cm/second - you KNOW you want this:rofl:

#620 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2007 - 12:52

Nαι. Τώρα που πήγα να το κατεβάσω είδα ότι δεν το έδειξε η τηλεόραση.
Είπανε ότι το επόμενο επεισόδιο θα παιχτεί 15 Μαρτίου και το μεθεπόμενο 29 Μαρτίου!
Δηλαδή ανά 2 εβδομάδες!!!
Και λένε ότι αυτό,δηλαδή ένα επεισόδιο κάθε 2 εβδομάδες, μπορεί να συνεχιστεί και για τα επόμενα επεισόδια χωρίς να ξέρουμε μέχρι πότε.:ill::despair:

Έλεος έλεος έλεος.....ΤΕΡΜΑ. ΜΟΝΟ manga.... ΠΩ ΤΑ ΠΗΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ><

You
Have
Been
Trolled

I've been trolled :ill:

#621 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2007 - 13:50

Ντροπή!!!!!!!!Κατάντησε Αηδία η κατάσταση!!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#622 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2007 - 14:50

Εφοσον υπαρχει το manga πραγματικα δεν ξενερωνω καθολου :greece:και ας βγαζουν επισοδειo καθε 2 μηνες...:calm:.Στα τελευταια chapters ειδικα εχει αρχισει να αποκτα πολυ ενδιαφερον!!!:D

#623 NotaniceGuy

NotaniceGuy

Anime Newbie

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2007 - 23:52

Παιδιά είναι λίγο ξενέρα η καθυστέρηση αλλά σκεφτείται ότι το επεισόδιο έξι είναι μαζί με το επτά..οπότε είναι διπλό! Οπότε χάνουμε λιγότερα...τώρα άμα το κάνουν ανα δυο βδομάδες θα μου στρίψει!! Θέλω να δω την ιστορία του manga σε anime... τρομερό το manga, μπροστά το manga, απίστευτο το manga αλλά άμα δεν το βλέπεις κινούμενο κάτι λύπει!

#624 Bellvm Sacrvm

Bellvm Sacrvm

Bellvm Contra Hvmanitatem

• Members
  • 47 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2007 - 12:22

Για όσους γκρινιάζουν:
Συγνώμη, αλλά άλλες ασχολίες από το Naruto, δεν υπάρχουν στη ζωή σας;
Μην κάνετε σαν γυναίκες στην κλιμακτήριο, σας παρακαλώ.

#625 NotaniceGuy

NotaniceGuy

Anime Newbie

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2007 - 14:56

Ναι Bellvm Sacrvm υπάρχουν και άλλες ασχολίες στην ζωή μου... το Bleach το Death Note αλλά βγήκαν νέα επεισόδια από αυτές και τα είδα!! ΄Γιατί μου στερούν οι άθλιοι Ιάπωνες το μόνο που δίνει νόημα στην ζωή μου;;; Τα νέα επεισόδια του Naruto shippuuden!!!

#626 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2007 - 15:25

Ναι Bellvm Sacrvm υπάρχουν και άλλες ασχολίες στην ζωή μου... το Bleach το Death Note αλλά βγήκαν νέα επεισόδια από αυτές και τα είδα!! ΄Γιατί μου στερούν οι άθλιοι Ιάπωνες το μόνο που δίνει νόημα στην ζωή μου;;; Τα νέα επεισόδια του Naruto shippuuden!!!

Δεν πιστεύω να το εννοείς αυτό...: :tongue:

Τεσπα δεν καταλαβαινω γιατι πια να νοιαζεται καποιος για το naruto.<<
Αν θα το δω, θα το κανω μόνο για ιστορικους και συναισθημαικους λόγους ή απο συνηθεια.Το manga πορει να το διαβασω απο περιεργια να δω μεχρι που μπορουν να φτασουν αυτοι οι αθλιοι σχεδιασες του...Δεν πιστευω να υπαρχει ατομο που βλεπει σοβαρα naruto σταθερα μεχρι το επεισόδιο 200ποσο...
Believe it my dears:Naruto is dead both in manga and anime.:rip: :oops: So ξεχαστε το,αυτή η νέα καθυστερηση δεν επιδεχεται συγχώρεση,αν αυτοι θέλουν να μας δουλεψουν, το καλυτερο που εχουμε να κανουμε είναι να τους γραψουμε και εμεις. u_u
Χθες μετα απο μια μικρη περιηγηση στο διαδικτυακο χώρο κατάλαβα ότι το να βλεπει καποιος naruto σοβαρα είναι σχεδον ντροπή...

#627 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2007 - 17:25

Κατα την αποψη μου το σχεδιο αν ειναι καλο ή οχι ειναι κατι το υποκειμενικο και οχι αντικειμενικο.Kαποιος μπορει να θεωρει το σχεδιο του Ναρουτο ωραιο (ειμαι ενας απο αυτους)...Μπορει εσενα dora να μην σ'αρεσει,ειναι δεκτο.Δεν εχω διαβασει πολλα μανγκα,ελαχιστα,για να μπορεσω να κανω συγκρισεις,αλλα καθε καλλιτεχνης εχει διαφορετικο τροπο σχεδιασης... αν απο ενα μανγκα υπαρχει αντιστοιχο ανιμε προτιμω να δω το ανιμε.Εκτος αν μπορω να το αγορασω αυτο το μανγκα,γιατι τα scanlations με κουραζουν (οπως γινετε με το ναρουτο)...
Δεν εχω δει τα φιλερς (οχι ολα τουλαχιστον) αλλα το ναρουτο σαν ανιμε μ'αρεσει αρκετα εως πολυ. οταν λες "ασχολειται σοβαρα" τι εννοεις? Για μενα μεχρι να τελειωσει το Ναρουτο δεν ειναι Dead.Οταν τελειωσει (ΟΤΑΝ) με το καλο ας ειναι Dead...

#628 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2007 - 18:09

Κατα την αποψη μου το σχεδιο αν ειναι καλο ή οχι ειναι κατι το υποκειμενικο και οχι αντικειμενικο.Kαποιος μπορει να θεωρει το σχεδιο του Ναρουτο ωραιο (ειμαι ενας απο αυτους)...Μπορει εσενα dora να μην σ'αρεσει,ειναι δεκτο.Δεν εχω διαβασει πολλα μανγκα,ελαχιστα,για να μπορεσω να κανω συγκρισεις,αλλα καθε καλλιτεχνης εχει διαφορετικο τροπο σχεδιασης... αν απο ενα μανγκα υπαρχει αντιστοιχο ανιμε προτιμω να δω το ανιμε.

Lol sorry δεν εκφραστηκα καλα:bleh: Δεν κατηγόρησα συγκεκριμενα το σχεδιο(βεβαια ουτε με ενοχλει αλλα δεν το θεωρώ και κατι το ιδιαιτερο,αλλα δεν με κουρασε ποτε)
Αναφερομουν στην πραξη της ακαρπης προσπαθειας να συνεχισουν μια ιστορια που εχει τελειωσει εδω και πολυ καιρο.Ωραιο ήταν στην αρχη, αλλα καλυτερα θα ήταν να το τελειωσουν στο 135 επεισοδιο.

Δεν εχω δει τα φιλερς (οχι ολα τουλαχιστον) αλλα το ναρουτο σαν ανιμε μ'αρεσει αρκετα εως πολυ. οταν λες "ασχολειται σοβαρα" τι εννοεις? Για μενα μεχρι να τελειωσει το Ναρουτο δεν ειναι Dead.Οταν τελειωσει (ΟΤΑΝ) με το καλο ας ειναι Dead...

Ok αυτο που είπα παραμενει personal opinion (και νομιζω ότι δεν είμαι η μόνη που την ασπαζομαι σε αυτο το forum).
Βεβαια αν σου αρεσει αυτο το βιολι των 200+ επεισοδιων και το θεωρεις σοβαρο δικαιωμα σου (χωρις παρεξηγηση ^^)Ετσι και αλλιως υπάρχουν ακομη πολλοι naruto fans,αρα δεν πρεπει να είναι και τόσο ασχημο...

Απλα νιωθω ότι καποιοι ανθρωποι(στη συγκεκριμενη περιπτωση οι δημιουργοι του naruto) μας κοροιδευουν και προσπαθουν με νυχια και με δοντια να επωφεληθουν οικονομικα απο το καθε ατομο.Δεν υπαρχει πια στο naruto το μερακι που υπηρχε στην αρχη-ή μπορει αυτο το μερακι να μην υπήρξε ποτε,αφου το naruto ήταν το 2ο anime που ειδα,επομενως μπορει να ξεγελαστηκα...

Τεσπα πολυ ασχοληθηκα με το naruto.:tongue: :shutup:

#629 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2007 - 18:19

Τεσπα δεν καταλαβαινω γιατι πια να νοιαζεται καποιος για το naruto.<<
Αν θα το δω, θα το κανω μόνο για ιστορικους και συναισθημαικους λόγους ή απο συνηθεια.Το manga πορει να το διαβασω απο περιεργια να δω μεχρι που μπορουν να φτασουν αυτοι οι αθλιοι σχεδιασες του...Δεν πιστευω να υπαρχει ατομο που βλεπει σοβαρα naruto σταθερα μεχρι το επεισόδιο 200ποσο...

Να υποθέσω ότι δεν είσουν ποτέ πραγματική fan της σειράς ε; Προσωπικά δεν το έβλεπα με σταθερό ενδιαφέρον με όλα αυτά τα fillers αλλά τώρα που ξαναάρχισε η ιστορία στο anime ενδιαφέρομαι πάλι για αυτό (αν και όχι τόσο όσο παλιά πλέον). Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για την σειρά.

Believe it my dears:Naruto is dead both in manga and anime.:rip: :oops: So ξεχαστε το,αυτή η νέα καθυστερηση δεν επιδεχεται συγχώρεση,αν αυτοι θέλουν να μας δουλεψουν, το καλυτερο που εχουμε να κανουμε είναι να τους γραψουμε και εμεις. u_u
Χθες μετα απο μια μικρη περιηγηση στο διαδικτυακο χώρο κατάλαβα ότι το να βλεπει καποιος naruto σοβαρα είναι σχεδον ντροπή...

Το ότι η σειρά είναι Dead είναι κάτι που ισχύει για εσένα. Δεν ξέρω τι γίνεται στο manga αλλά μέχρι στιγμής το anime φαίνεται ενδιαφέρον. Αν εσύ η όποιος άλλος βαρέθηκε το Naruto και δεν έχει όρεξη να περιμένει για να το βλέπει, είναι δικό του θέμα και αν θέλει ας σταματήσει να το βλέπει.

Και έλεος πια με αυτό το μίσος με το Naruto. Δηλαδή τι θα γίνει θα αρχίσουν τώρα όλοι να μπαίνουν εδώ για να λένε πόσο άθλια είναι η σειρά; Αν θέλετε κάντε ένα προπαγανδιστικό thread του τύπου, "βλέπεις Naruto και σου αρέσει πραγματικά; Μάλλον είσαι καθυστερημένος".

Και ναι όντως στο internet και γενικότερα, όποιοι ασχολούνται σοβαρά με το Naruto θεωρούνται κάπως. Και καλά το Naruto είναι παιδικό, και ότι οι χαρακτήρες του είναι ότι να ναι κλπ. Βασικά εγώ πιστεύω ότι βασίζεται και πολύ στους fan του, όπου μεγάλο ποσοστό αυτών είναι αρκετά πωρωμένοι και ασχολούνται ίσως υπερβολικά με αυτό. Παρόλα αυτά ο κύριος λόγος που το πολεμούν είναι επειδή δεν τους αρέσει. Αν πχ μιλούσαμε για το Cowboy Bebop νομίζω πως κάποιοι από αυτούς θα έκριναν διαφορετικά. Πάντως αν επιμένετε μπορώ να σας πω κάποια πράγματα για τα οποία κάνουν το Naruto καλύτερο από ότι το παρουσιάζουν μερικοί πάντα φυσικά σε λογικά πλαίσια (γιατί εντάξει κανείς δεν μπορεί να πει ότι το Naruto είναι πραγματικά σοβαρό anime).

Και κάτι ακόμα. Το να ακούω ότι είναι ντροπή να ασχολείται κανείς με το Naruto μου ακούγεται παρόμοιο με το να είναι ντροπή να ασχολείται κανείς με τα anime. Κακά τα ψέματα, το να βγεις και να πεις ότι ασχολείσαι με κινούμενα σχέδια δεν σου δίνει και το καλύτερο image. Και στις δύο περιπτώσεις μιλάμε για προκατάληψη.

#630 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2007 - 18:26

Να υποθέσω ότι δεν είσουν ποτέ πραγματική fan της σειράς ε;

Xαχα επρεπε να με εβλεπες πριν 2 χρονια: Ειχα αφιερώσει απειρες ώρες ζωγραφιζοντας τον gaara, ψαχνοντας στο net για θεωρίες για την πραγματική ταυτότητα του 4ου hokage ,χοροπηδοντας ξεφρενα στους ρυθμους του haruka kanata,προσπαθώντας να πεισω την κολλητη μου που εβλεπε εδω και 2-3 χρονια anime (εγω το noobaki τοτε :bleh: ) ότι το naruto ειναι καλο και ότι επρεπε να συνεχισει να βλεπει naruto...

Αυτα:oops: