Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2007 - 15:40
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2007 - 07:13

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2007 - 09:39
Είπανε ότι το επόμενο επεισόδιο θα παιχτεί 15 Μαρτίου και το μεθεπόμενο 29 Μαρτίου!
Δηλαδή ανά 2 εβδομάδες!!!
Και λένε ότι αυτό,δηλαδή ένα επεισόδιο κάθε 2 εβδομάδες, μπορεί να συνεχιστεί και για τα επόμενα επεισόδια χωρίς να ξέρουμε μέχρι πότε.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2007 - 11:15
[YHBT]_Naruto_Shippuuden_5CM_[D85EADBC].avi
Οχι,δεν ειναι NARUTO,ειναι μια βλακεια των DB!Μην το κατεβασετε.
Και για οποιον δεν το γνωριζει (δυσκολο βεβαια τοσες φορες που εχει παιχτει το αστειακι
You
Have
Been
Trolled
ΥΓ.το σχολιο εινια ολα τα λεφτα:
Naruto Shippuuden 005cm/second - you KNOW you want this:rofl:
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2007 - 12:52
Nαι. Τώρα που πήγα να το κατεβάσω είδα ότι δεν το έδειξε η τηλεόραση.
Είπανε ότι το επόμενο επεισόδιο θα παιχτεί 15 Μαρτίου και το μεθεπόμενο 29 Μαρτίου!
Δηλαδή ανά 2 εβδομάδες!!!
Και λένε ότι αυτό,δηλαδή ένα επεισόδιο κάθε 2 εβδομάδες, μπορεί να συνεχιστεί και για τα επόμενα επεισόδια χωρίς να ξέρουμε μέχρι πότε.
Έλεος έλεος έλεος.....ΤΕΡΜΑ. ΜΟΝΟ manga.... ΠΩ ΤΑ ΠΗΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ
I've been trolledYou
Have
Been
Trolled
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2007 - 13:50

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2007 - 14:50
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2007 - 23:52
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2007 - 12:22
Συγνώμη, αλλά άλλες ασχολίες από το Naruto, δεν υπάρχουν στη ζωή σας;
Μην κάνετε σαν γυναίκες στην κλιμακτήριο, σας παρακαλώ.
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2007 - 14:56
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2007 - 15:25
Ναι Bellvm Sacrvm υπάρχουν και άλλες ασχολίες στην ζωή μου... το Bleach το Death Note αλλά βγήκαν νέα επεισόδια από αυτές και τα είδα!! ΄Γιατί μου στερούν οι άθλιοι Ιάπωνες το μόνο που δίνει νόημα στην ζωή μου;;; Τα νέα επεισόδια του Naruto shippuuden!!!
Δεν πιστεύω να το εννοείς αυτό...
Τεσπα δεν καταλαβαινω γιατι πια να νοιαζεται καποιος για το naruto.<<
Αν θα το δω, θα το κανω μόνο για ιστορικους και συναισθημαικους λόγους ή απο συνηθεια.Το manga πορει να το διαβασω απο περιεργια να δω μεχρι που μπορουν να φτασουν αυτοι οι αθλιοι σχεδιασες του...Δεν πιστευω να υπαρχει ατομο που βλεπει σοβαρα naruto σταθερα μεχρι το επεισόδιο 200ποσο...
Believe it my dears:Naruto is dead both in manga and anime.
Χθες μετα απο μια μικρη περιηγηση στο διαδικτυακο χώρο κατάλαβα ότι το να βλεπει καποιος naruto σοβαρα είναι σχεδον ντροπή...
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2007 - 17:25
Δεν εχω δει τα φιλερς (οχι ολα τουλαχιστον) αλλα το ναρουτο σαν ανιμε μ'αρεσει αρκετα εως πολυ. οταν λες "ασχολειται σοβαρα" τι εννοεις? Για μενα μεχρι να τελειωσει το Ναρουτο δεν ειναι Dead.Οταν τελειωσει (ΟΤΑΝ) με το καλο ας ειναι Dead...
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2007 - 18:09
Κατα την αποψη μου το σχεδιο αν ειναι καλο ή οχι ειναι κατι το υποκειμενικο και οχι αντικειμενικο.Kαποιος μπορει να θεωρει το σχεδιο του Ναρουτο ωραιο (ειμαι ενας απο αυτους)...Μπορει εσενα dora να μην σ'αρεσει,ειναι δεκτο.Δεν εχω διαβασει πολλα μανγκα,ελαχιστα,για να μπορεσω να κανω συγκρισεις,αλλα καθε καλλιτεχνης εχει διαφορετικο τροπο σχεδιασης... αν απο ενα μανγκα υπαρχει αντιστοιχο ανιμε προτιμω να δω το ανιμε.
Lol sorry δεν εκφραστηκα καλα
Αναφερομουν στην πραξη της ακαρπης προσπαθειας να συνεχισουν μια ιστορια που εχει τελειωσει εδω και πολυ καιρο.Ωραιο ήταν στην αρχη, αλλα καλυτερα θα ήταν να το τελειωσουν στο 135 επεισοδιο.
Δεν εχω δει τα φιλερς (οχι ολα τουλαχιστον) αλλα το ναρουτο σαν ανιμε μ'αρεσει αρκετα εως πολυ. οταν λες "ασχολειται σοβαρα" τι εννοεις? Για μενα μεχρι να τελειωσει το Ναρουτο δεν ειναι Dead.Οταν τελειωσει (ΟΤΑΝ) με το καλο ας ειναι Dead...
Ok αυτο που είπα παραμενει personal opinion (και νομιζω ότι δεν είμαι η μόνη που την ασπαζομαι σε αυτο το forum).
Βεβαια αν σου αρεσει αυτο το βιολι των 200+ επεισοδιων και το θεωρεις σοβαρο δικαιωμα σου (χωρις παρεξηγηση ^^)Ετσι και αλλιως υπάρχουν ακομη πολλοι naruto fans,αρα δεν πρεπει να είναι και τόσο ασχημο...
Απλα νιωθω ότι καποιοι ανθρωποι(στη συγκεκριμενη περιπτωση οι δημιουργοι του naruto) μας κοροιδευουν και προσπαθουν με νυχια και με δοντια να επωφεληθουν οικονομικα απο το καθε ατομο.Δεν υπαρχει πια στο naruto το μερακι που υπηρχε στην αρχη-ή μπορει αυτο το μερακι να μην υπήρξε ποτε,αφου το naruto ήταν το 2ο anime που ειδα,επομενως μπορει να ξεγελαστηκα...
Τεσπα πολυ ασχοληθηκα με το naruto.
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2007 - 18:19
Να υποθέσω ότι δεν είσουν ποτέ πραγματική fan της σειράς ε; Προσωπικά δεν το έβλεπα με σταθερό ενδιαφέρον με όλα αυτά τα fillers αλλά τώρα που ξαναάρχισε η ιστορία στο anime ενδιαφέρομαι πάλι για αυτό (αν και όχι τόσο όσο παλιά πλέον). Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για την σειρά.Τεσπα δεν καταλαβαινω γιατι πια να νοιαζεται καποιος για το naruto.<<
Αν θα το δω, θα το κανω μόνο για ιστορικους και συναισθημαικους λόγους ή απο συνηθεια.Το manga πορει να το διαβασω απο περιεργια να δω μεχρι που μπορουν να φτασουν αυτοι οι αθλιοι σχεδιασες του...Δεν πιστευω να υπαρχει ατομο που βλεπει σοβαρα naruto σταθερα μεχρι το επεισόδιο 200ποσο...
Το ότι η σειρά είναι Dead είναι κάτι που ισχύει για εσένα. Δεν ξέρω τι γίνεται στο manga αλλά μέχρι στιγμής το anime φαίνεται ενδιαφέρον. Αν εσύ η όποιος άλλος βαρέθηκε το Naruto και δεν έχει όρεξη να περιμένει για να το βλέπει, είναι δικό του θέμα και αν θέλει ας σταματήσει να το βλέπει.Believe it my dears:Naruto is dead both in manga and anime.
![]()
So ξεχαστε το,αυτή η νέα καθυστερηση δεν επιδεχεται συγχώρεση,αν αυτοι θέλουν να μας δουλεψουν, το καλυτερο που εχουμε να κανουμε είναι να τους γραψουμε και εμεις. u_u
Χθες μετα απο μια μικρη περιηγηση στο διαδικτυακο χώρο κατάλαβα ότι το να βλεπει καποιος naruto σοβαρα είναι σχεδον ντροπή...
Και έλεος πια με αυτό το μίσος με το Naruto. Δηλαδή τι θα γίνει θα αρχίσουν τώρα όλοι να μπαίνουν εδώ για να λένε πόσο άθλια είναι η σειρά; Αν θέλετε κάντε ένα προπαγανδιστικό thread του τύπου, "βλέπεις Naruto και σου αρέσει πραγματικά; Μάλλον είσαι καθυστερημένος".
Και ναι όντως στο internet και γενικότερα, όποιοι ασχολούνται σοβαρά με το Naruto θεωρούνται κάπως. Και καλά το Naruto είναι παιδικό, και ότι οι χαρακτήρες του είναι ότι να ναι κλπ. Βασικά εγώ πιστεύω ότι βασίζεται και πολύ στους fan του, όπου μεγάλο ποσοστό αυτών είναι αρκετά πωρωμένοι και ασχολούνται ίσως υπερβολικά με αυτό. Παρόλα αυτά ο κύριος λόγος που το πολεμούν είναι επειδή δεν τους αρέσει. Αν πχ μιλούσαμε για το Cowboy Bebop νομίζω πως κάποιοι από αυτούς θα έκριναν διαφορετικά. Πάντως αν επιμένετε μπορώ να σας πω κάποια πράγματα για τα οποία κάνουν το Naruto καλύτερο από ότι το παρουσιάζουν μερικοί πάντα φυσικά σε λογικά πλαίσια (γιατί εντάξει κανείς δεν μπορεί να πει ότι το Naruto είναι πραγματικά σοβαρό anime).
Και κάτι ακόμα. Το να ακούω ότι είναι ντροπή να ασχολείται κανείς με το Naruto μου ακούγεται παρόμοιο με το να είναι ντροπή να ασχολείται κανείς με τα anime. Κακά τα ψέματα, το να βγεις και να πεις ότι ασχολείσαι με κινούμενα σχέδια δεν σου δίνει και το καλύτερο image. Και στις δύο περιπτώσεις μιλάμε για προκατάληψη.
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2007 - 18:26
Να υποθέσω ότι δεν είσουν ποτέ πραγματική fan της σειράς ε;
Xαχα επρεπε να με εβλεπες πριν 2 χρονια
Αυτα

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο