Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#601 valarauko

valarauko

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 02 March 2007 - 04:30

ποο, δε ξέρω για σας, αλλά εγώ που διαβάζω και το manga, για τον αρχηγό των akatergaston:'D εεε, akatsuki δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα..οκ, ναί..είναι ξανθός, οκ ναι, ίσος πάνε και στον ίδιο κομμοτή..ΚΑΙ? αν δέν αποφασίσει ο δημιουργός του να πεί ποίος είναι.. τα άλλα τα ακούω βερεσέ..ε, ας έχει και λίγο αγωνία!! ΚΑΠΟΤΕ ..θα μάθουμε!!!

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul!!!!!

#602 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 02 March 2007 - 13:50

Ειδα το shippuuden 4 και χεστηκα απανω μου. Still no fouton κραταει η αγωνια με wind jutsus ακομα!!! Αντε να δουμε καμια τεχνικη!! Gαμαει ο Gaara πιστευω οτι ενα 9.3/10 το αξιζει!!!!!!

#603 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 02 March 2007 - 18:24

Εμένα πάλι δεν με ενθουσίασε και τόσο όσο τα προηγούμενα. Ίσως γιατί δεν έγινε και τίποτα φοβερό.
Spoiler:

#604 NotaniceGuy

NotaniceGuy

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts

Posted 02 March 2007 - 23:27

Το επεισόδιο αυτό ήταν τίγκα ηλίθιο!! Εγω εκνευρίστικα.

Spoiler:

#605 eXXentriX

eXXentriX

Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

• Members
  • 849 posts

Posted 03 March 2007 - 01:26

Eγώ θα πώ απλά ότι ήταν ψιλομέτριο......:shock:
Με χάλασε απίστευτα το όλο animation και η χορογραφία της μάχης
Gaara-Deidara......^..
Οι κινήσεις του gaara παραήταν ρομποτοειδείς και
εντελώς τραγικά μετουσιωμένες όσον αφορά τη χορογραφία....
Σαν να γινόταν στιγμιαία stun ο
χαρακτήρας και στο επόμενο δευτερόλεπτο να βρισκόταν στην
καινούρια θέση....(στην ουσία χωρίς ενδιάμεσες καταστάσεις....)...<<

Και μου φάνηκε πως εξελισσόταν ψιλοαργά....:
Posted Image

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#606 Getta Robo

Getta Robo

..:: CoDe V ::..

• Members
  • 24 posts

Posted 03 March 2007 - 02:40

Οπως και ειπε ο eXXentriX, το επισοδιο 4 ειχε κακιστο animation.. Εχω δει πολυ καλυτερες εκτελεσεις σε παραγωγες του 70 απο αυτο..
Επισης δυστηχως οι φοβοι πολλων πραγματοποιηθηκαν με το shippuuden.. Η σειρα ειναι πολυ ποιο παιδικη απο το manga, αλλα και ακομα δεν αρχισε και το σκιζουν με τα κακης ποιοτητας μικρο-fillers..
Πραγματικα λυπαμαι για την σειρα, περιμενα πολυ περισοτερα.

Ulver_logo.jpg

The production of silence in art is an utopian enterprise.
If we disregard the alchimie du verbe, traditional language cannot capture the essence of what we attempt.
It possesses utility only so far as it can construct boundaries.

Forgive me, but I truly believe that music encompasses more, not stumbling in logic and formality.

#607 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 03 March 2007 - 04:24

εγω καλυτερα να μην εκφραστω για το animation που ειδαμε στο 4 :P
*περιμενα κι εγω οτι θα εβλεπα κατι της προκοπης...NOT :calm:*

Spoiler:

#608 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 03 March 2007 - 11:55

True, το επισόδειο ήταν σχετικά μέτριο ακόμα και χωρίς πολλά fillers (πέρα από το τρισάθλιο katon του Kakashi μέσα από τη μάσκα:bleh:)και η μάχη Gaara ήταν πολύ χειρότερη από ότι περιμέναμε εμείς οι manga readers, ειδικά εκεί που σηκώνει τα χέρια και βγαίνει απίστευτη ποσότητα άμμου ήταν πολύ απογοητευτικό,kinda sad really, και αυτά τα επεξηγηματικά στο τέλος μου φαίνονται λίγο άκυρα:

Posted Image

#609 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 03 March 2007 - 12:49

Σιγουρα η μαχη δεν ηταν απο τις καλες του ναρουτο το ζητημα ομως ειναι πως ουτε στο manga ηταν τοσο τρομερη...Ειναι μεν γεγονος οτι εχει κακο animation αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε πως και οι δυο χαρακτηρες παλευουν απο αποσταση...Στην μαχη lee-gaara τα πραγματα ηταν διαφορετικα.
Η αληθεια ειναι πως δεν περιμενα κατι περισσοτερο απο αυτη την μαχη...

Υ.Γ. Η μουσικη τα σπαει:greece:.

#610 kenshin

kenshin

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 03 March 2007 - 13:01

Eγώ θα πώ απλά ότι ήταν ψιλομέτριο......:shock:
Με χάλασε απίστευτα το όλο animation και η χορογραφία της μάχης
Gaara-Deidara......^..
Οι κινήσεις του gaara παραήταν ρομποτοειδείς και
εντελώς τραγικά μετουσιωμένες όσον αφορά τη χορογραφία....
Σαν να γινόταν στιγμιαία stun ο
χαρακτήρας και στο επόμενο δευτερόλεπτο να βρισκόταν στην
καινούρια θέση....(στην ουσία χωρίς ενδιάμεσες καταστάσεις....)...<<

Και μου φάνηκε πως εξελισσόταν ψιλοαργά....:

συμφωνω απολυτα.ειδικα σε καποια σημεια παραηταν αθλιο το animation.
για τη μουσικη δεν μου αρεσε στη μαχη οταν ακουγοταν το φλαουτο η ο,τι ηταν αυτο τελοσπαντων.
Posted Image

#611 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 03 March 2007 - 13:01

Υ.Γ. Η μουσικη τα σπαει:greece:.

darou?το μονο(και μοναδικο) καλο που εχει αυτη η σειρα πια -___-

Σιγουρα η μαχη δεν ηταν απο τις καλες του ναρουτο το ζητημα ομως ειναι πως ουτε στο manga ηταν τοσο τρομερη..

εδω θα διαφωνισω...στο μανγκα ειναι πολυ καλα δοσμενη...
βασικα το κακο ειναι,οτι ο Kishimoto μας εχει κακομαθει με το σχεδιο του,το οποιο οσο παει γινεται και καλυτερο(σε αντιθεση με το σεναριο :bleh:)..οποτε οτιδηποτε χειροτερο απο αυτο σε σχεδιασμο απο το δικο του,μας φαινεται(και ειναι) αισχρο..:bleh::bleh:
my 2c..

#612 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 03 March 2007 - 13:19

Σίγουρα, περιμέναμε πολλά μετά απο δύο χρόνια fillers....
Θα προτιμούσα μία απο τις παλιές μουσικές στην μάχη του Gaara... άν και οι καινούριες είναι πολύ καλες αλλα και πολύ παραδοσιακές για να παίζουν σε μάχη.
Τέσπα, έκανα υπομονή δύο χρόνια, δέν θα χαλάσω την ζαχαρένια μου για τρείς εβδομάδες, θα στρόσει πού θα πάει.

LfNX0dh.png

#613 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 03 March 2007 - 23:35

Θυμηθειτε λιγο εποχες Dragonball------>Z Μετα απο 15 επεισοδια εδειξε γαματες μαχες με καινουριες τεχνικες (kaio-ken) του Son-Goku και 3x Kamehame και πολυ γρηγορος και πολυ γαμιας και οτι να ναι!!!! Χαλαρωστε ειναι πολλα τα ψωμια του Naruto ειναι πολλες οι τεχνικες του wind ειναι πολλη η ιστορια με το Kyubi chaka ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!!

#614 NotaniceGuy

NotaniceGuy

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts

Posted 04 March 2007 - 03:05

Είναι ρε γαμώτο να πέσεις σε κόμμα και να ξυπνήσεις μετά από καμιά εκατονπενηνταριά επεισόδια να τα δεις μαζεμένα να γουστάρεις. Τουλάχιστον όσοι διαβάζουν το manga ξέρουν ότι ακολουθούν γαμάτες μάχες και κάπως φτιάχνει η κατάσταση. Έχει όμως κανείς ιδέα πότε θα δούμε περισσότερο hinata;;;

#615 kenshin

kenshin

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 04 March 2007 - 13:07

Είναι ρε γαμώτο να πέσεις σε κόμμα και να ξυπνήσεις μετά από καμιά εκατονπενηνταριά επεισόδια να τα δεις μαζεμένα να γουστάρεις. Τουλάχιστον όσοι διαβάζουν το manga ξέρουν ότι ακολουθούν γαμάτες μάχες και κάπως φτιάχνει η κατάσταση. Έχει όμως κανείς ιδέα πότε θα δούμε περισσότερο hinata;;;

αργει πολυ.ουτε στο μανγκα δεν την εχει δειξει μου φαινεται σε δραση
Posted Image