Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 23 February 2007 - 23:35
Καινούριο arc είναι, δέν ξεκινάν έτσι απότομα αυτα...
Τώρα για τις filler σκηνές, αν δέν διαβάζατε το manga ή δεν σας το έλεγαν δέν θα το πέρνατε χαμπάρι. Το να ξέρεις οτι κάτι είναι filler σου αλλάζει την ψυχολογία απέναντι σε αυτό που βλέπεις.
~Ignorance is a bliss~
*γκούχ*FFXII sucks*γκουχ* XD
Posted 23 February 2007 - 23:55
οπως έκανα και με το bleach(εχω να δω 50επ) και μετα τις εξετασεις να τα ξεσκισω.
Ϋ.γ.Bellvm απο πιο ανιμε ειναι το αναταρ σου?
Posted 24 February 2007 - 00:00
Posted 24 February 2007 - 00:12
didn't bother me in HagaRen..doesn't bother me in OP or Bleach or D.Gray-man..Το να ξέρεις οτι κάτι είναι filler σου αλλάζει την ψυχολογία απέναντι σε αυτό που βλέπεις.
απλα του Naruto ειναι κακοφτιαγμενα,και αυτο δεν πιστευω να αλλαξει any time soon...
x2:kakashithumbup:~Ignorance is a bliss~
Συμβουλή για 18+: Πάτε να δείτε κανένα anime της προκοπής και αφήστε το Naruto να το βλέπετε όταν περιμένετε να κατέβουν τα υπόλοιπα.
κι απο αυτα βλεπουμε...βασικα αυτα βλεπουμε κυριως...αλλα λιγο καψιμο from time to time δε βλαπτει..
Posted 24 February 2007 - 01:08
[flamewar]
δεν κανουμε ετσι επειδη εχουμε μαθει να βλεπουμε πολλα επεισοδια
Και οι ανεμόμυλοι δεν γυρίζουν επειδή φυσάει. Όταν μέχρι το επισόδειο 20 θα έχει υπάρξει η απαραίτητη πρόοδος, κάποιος που θα τα έχει δει όλα μαζί θα βλέπει τη γκρίνια εδώ και θα απορεί. Αν δεν σε "έτσουζε" τόσο η εβδομαδιαία αναμονή για κάτι ZOMG! WOW! ούτε που θα σκεφτόσουν να ασχοληθείς με το manga.
Ε και τα fillers εδώ και "καιρό" παίζονται. Η DSL ήταν απρόσιτη μέχρι πριν 2-3 χρόνια και το Naruto παίζεται από το 2002. Όποιος δεν έχει φάει τα flashback των Zabuza & Chuunin Exams arcs στη μάπα σε ongoing δεν έχει δικαίωμα να γκρινιάζει για τα τωρινά filler.αλλωστε προσωπικα το βλεπω ονγκοινγκ εδω και καιρο
Αν έχεις κάποιο είδος κόμπλεξ με την ηλικία σου και αναφορές σε αυτή σε προσβάλλουν δεν φταίω εγώ. Το 18 χρησιμοποιήθηκε για να ξεχωρίσει αυτούς που πηγαίνουν ακόμα σχολείο από αυτούς που έχουν τελειώσει (ο λόγος, παρακάτω) και όχι να θίξει θέματα ωριμότητας, αλλά μόνο και μόνο που κατευθείαν υπέθεσες ότι στόχευε το θέμα ωριμότητα δηλώνει ότι έχεις κάποιο απωθημένο και εκεί.ποιος σου ειπε οτι τα "σοβαρα" ανιμε ειναι μονο για τους 18+,εσυ στα 18 ωριμασες ξαφνικα?
Όχι όταν οι σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης δέχονται άτομα με μόρια κάτω των 10000 επειδή τα άτομα που περνάνε τη βάση γίνονται σταδιακά όλο και λιγότερα (εδώ στόχευε το +-18 ). Καλό θα ήταν επίσης να βάζεις τόνους και να μη χρησιμοποιείς το ξενόγλωσσο ερωτηματικό (?) σε ελληνικό κείμενο όταν κάνεις τέτοιες βαρυσήμαντες δηλώσεις.βιβλιο ανοιγουμε τριτον μην ανυσηχεις.
Αν με το "κατά διαόλου" εννοείς το "flashback-ξύλο, flashback-ξύλο, flashback-ξύλο" σου έχω newsflash, ανέκαθεν έτσι ήταν, δεν χρειαζόταν να αλλάξει όνομα η σειρά για να το πάρει ο κόσμος είδηση.το ναρουτο μου αρεσει σαν ανιμε και δεν θελω να παει κατα διαολου
Κι εγώ απλά σου έδωσα τη δικιά μου, αλλά προφανώς δεν σου άρεσε.εδω απλα ζηταω τη γνωμη αυτων που διαβαζουν το μανκα και δινω και τη δικια μου
[/flamewar]
Bellvm απο πιο ανιμε ειναι το αναταρ σου?
Asura/Yuda από το Samurai Spirits series της SNK (video games). Υπάρχουν κάποια αντίστοιχα anime (Samurai Spirits & Samurai Spirits 2: Asura Zanmaden) αλλά απευθύνονται μόνο σε fans και είναι και σχετικά άθλια.
αντι να δουμε καμια καινουρια τεχνικη και γενικα να δουμε λιγο Advanced Combat Skills n' Tecniques μου εδειχνε το Kage Bunshin του *******.
Μια χαρά ήταν η συγκεκριμένη χρήση της συγκεκριμένης τεχνικής και το henge σε μεγάλο shuriken ήταν ωραίο touch. Πάω στοίχημα ότι περίμενες κανένα Kamehameha που θα κατέστρεφε τον γειτονικό πλανήτη....
Πάντως μετά τη χρήση του kage bunshin no jutsu για να πετάει ο Naruto και του rasengan για ώθηση βάρκας στα filler, δύσκολα θα δούμε κάτι πιο ελεεινό.
Posted 24 February 2007 - 02:20
Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις; Ο λόγος για τον οποίο βάζουν το anime να πηγαίνει με τόσο αργούς ρυθμούς είναι για να καθυστερήσουν η και να αποφύγουν όσο γίνεται τον επόμενο "πάκο" από fillers. Είναι πολύ απλό, αν βάζουν μόνο ότι υπάρχει στο manga σε κάνα χρόνο το πολύ θα θέλει άλλο 1.5-2 χρόνια fillers για να μας δείξουν μετά πάλι 1 χρόνο κανονικά επεισόδια κλπ. Εκτός των άλλων νομίζω αυτό δεν συμφέρει ούτε το ίδιο το studio. Οπότε προσπαθούν να προσεγγίσουν όσο μπορούν ένα chapter= ένα επεισόδιο. Αν και αμφιβάλω αν θα το καταφέρουν. Ας μην ξεχνάμε ότι ακόμα δεν πολυείδαμε μάχες. Όπου οι μάχες ως γνωστό πιάνουν πολλά κεφάλαια στο manga αλλά κρατάνε λίγο στο anime.το θεμα ειναι οτι αυτο οι σκηνες στο μανγκα(with the bell training)κρατανε μοναχα ενα chapter..animated,κατι λιγοτερο απο 10 λεπτα..το μονο που μπορεις να περιμενεις μετα ειναι filler απλα για να ''γεμισει'' το επ...γιατι δεν εβαλαν λιγο απο τη επερχομενη μαχη και βαλανε filler?ετσι κι αλλιως εχουν μπερδεψει τη σειρα των αρχικων γεγονοτων..
αυτο δεν καταλαβαινω εγω...γιατι πχ στο Bleach δεν το κανουν σε τετοιο βαθμο αυτο?..ιδιο studio,ιδιος ο τροπος που παρουσιαζονται τα επς..(και φυσικα γινεται και στο Bleach αυτο,αλλα απο τοτε που τελιωσαν τα fillers,μολις στο επεισοδιο 116 εμφανιστηκαν filler σκηνες..και φυσικα ηταν μολις 1-2 και οχι τοσες πολλες οσες ειχε το ep 3 του Shippuden..)...εγω απλα θελω να animated,ολα αυτα που διαβαζα τοσο καιρο..flashbacks βλεπω και μονη μου..δε περιμενω αυτους..
Όσο για το Bleach... Έχω ακούσει ότι αν συνεχίσουν με αυτόν το ρυθμό, δεν θα κρατήσουν και πάρα πολύ τα κανονικά επεισόδια. Αλλά όπως φάνηκε τα bleach fillers μπορεί να είναι αρκετά καλύτερα από του Naruto. Καλά δεν λέω αυτό έγινε γιατί προφανώς το studio έδωσε περισσότερη προσοχή στο Bleach, αλλά να μην ξεχνάμε και τα ότι, το Bleach έχει πιο ανοικτό κόσμο και ελεύθερη ιστορία. Μας βάλανε τα Boundο και κολλούσαν μια χαρά. Επίσης δεν υπήρχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την ιστορία. Όχι ότι δεν θα μπορούσαν να σκεφτούν κάτι με το Naruto αλλά όσο να' ναι... Επίσης ένας λόγος που δώσαν μεγαλύτερο βάρος στο Bleach είναι ότι 1) το Bleach απευθύνεται σε κάπως μεγαλύτερο κοινό (τρομάρα του) και 2) το ratio manga:anime στο Bleach είναι πολύ χειρότερο από του Naruto. Οπότε επειδή το μεγαλύτερο μέρος του ουσιαστικά θα είναι filler αναγκαστικά έπρεπε να κάνουν τα fillers σχετικά ευχάριστα.
Τέλος όπως λες και μόνη σου, θα προτιμούσες το Naruto anime να ακολουθεί το μοντέλο 1.5 χρόνια fillers 1 χρόνο κανονικά επεισόδια, αφού έτσι κι αλλιώς ξέρεις τι γίνεται με την ιστορία και μαθαίνεις κάθε βδομάδα κάτι καινούριο. Οπότε το anime μάλλον το θέλεις για να γίνει αυτό που διάβασες πιο εντυπωσιακό. Διαβάζεις το manga και μετά από κάποια περίοδο να βλέπεις το anime ως quality remake του manga για να απολαμβάνεις περισσότερο αυτό που διάβασες. Οπότε λογική η αντίδραση σου. Όμως για κάποιον που δεν διαβάζει το manga και βλέπει μόνο το anime τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αν έτρωγες όλα τα fillers στην μάπα για 1.5 χρόνο χωρίς να έχεις καθόλου επαφή με την πραγματική ιστορία τότε θα είχες διαφορετική άποψη νομίζω. Εγώ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα fillers θα τα δω σε τελική ανάλυση. Ελπίζω να καταλαβαίνεις, γιατί προτιμώ να βλέπω τα fillers ανακατεμένα με την κανονική ιστορία. Όπως είχε πει και κάποιος σε ένα φόρουμ, το να βλέπεις συνεχόμενα fillers για πολύ καιρό, είναι σαν να μασάς μια μαστίχα συνεχόμενα για 24 ώρες.
Όντως αν και ευτυχώς η δυστυχώς ανοίκω κι εγώ στην κατηγορία όπου έβλεπα τα επεισόδια μαζεμένα. Αλλά μην νομίζεις... Προσωπικά άρχισα να βλέπω ένα επεισόδιο την βδομάδα γύρο στο 150 (μέσα στα fillers). Ήταν καλύτερο από το να βλέπω την κανονική σειρά νομίζεις ανά βδομάδα; Δεν θα το έλεγα.Ούτως ή άλλως μια ζωή flashbacks είχε, μην γκρινιάζετε, αν βλέπατε τα πρώτα Naruto ένα-ένα κι όχι όλα μαζί όπως έχουν κάνει οι περισσότεροι (ή σχεδόν όλοι) θα είχατε πηδήξει από το μπαλκόνι εδώ και καιρό. Μάθανε τώρα όλοι την λέξη filler και την πετάνε δεξιά και αριστερά λες και είναι κάποιο φαινόμενο.
Καλή ιδέα αλλά προσωπικά, σαν καλός καμμένος, δεν μπορώ να περιμένω οπότε...Συμβουλή για 18+: Πάτε να δείτε κανένα anime της προκοπής και αφήστε το Naruto να το βλέπετε όταν περιμένετε να κατέβουν τα υπόλοιπα.
Κάτσε. Δηλαδή το ότι μεγάλωσε δεν είναι σημαντικό στοιχείο; Η μήπως η ωρίμανση δεν σχετίζεται με το training; Όσο για το λόγο που μας έδειχνε μόνο το kage bunshin και όχι κάποια καινούρια τεχνική.... Το εξήγησα παραπάνω...Χανετε την ουσια,δεν φωναζουμε επειδη εχει φιλερ σκηνες.Φωναζουμε επειδη λεγεται fruits οf training ελειπε 2μιση χρονια ο Naruto μας τα πρηξαν μεχρι να καταλαβουν οτι μεγαλωσε και αντι να δουμε καμια καινουρια τεχνικη και γενικα να δουμε λιγο Advanced Combat Skills n' Tecniques μου εδειχνε το Kage Bunshin του *******.Ενταξει παραπαει........
Posted 24 February 2007 - 02:44
1 τι να με τσουξει...δεν βλεπω μονο αυτο ονγκοινγκ.το μανγκα το διαβαζω γιατι το ανιμε λενε οτι δεν ειναι ολοιδιο με το μανγκα και θελω την ιστορια αυθεντικη οπως και καθε αλλος φαν.
2 δεν υπαρχει μονο το ναρουτο ονγοινγκ ωστε να εχω αγονια υπαρχουν ενα σωρο αλλα
3 εσυ ανεφερες την ηλικια πρωτος οχι εγω και επειτα εκανες και αλλους να την ανεφερουν.κομπλεξ με την ηλικια μου δεν εχω να εισαι συγουρος.
4 που ξερεις εσυ αν διαβαζω εγω η οχι...δεν παμε καλα...σε πληροφορω παω μια χαρα στα μαθηματα μιας και εθιξες με αυτο που ειπες.καλα αυτο για τους τονους ηταν καπως οφτοπικ
5 οχι δεν εννοω flashback-ξύλο.τσαμπα τα λογια σου
6 εσυ ησουν αυτος που εξαρχης κατηγορησες την αποψη μου για το ναρουτο.
εδω ηρθες να τσακωθεις?[flamewar]
για να σε προλαβω το προηγουμενο ποστ μου δεν ηταν για να ξεκινησω καβγα αλλα να διευκρυνισω καποια πραγματα.
το θεμα εληξε για μενα απλα σου απαντησα απο εγωισμο αν θες
Posted 24 February 2007 - 03:25
kz,συμφωνω με αυτο(και τα παραπανω)αλλα!Τέλος όπως λες και μόνη σου, θα προτιμούσες το Naruto anime να ακολουθεί το μοντέλο 1.5 χρόνια fillers 1 χρόνο κανονικά επεισόδια, αφού έτσι κι αλλιώς ξέρεις τι γίνεται με την ιστορία και μαθαίνεις κάθε βδομάδα κάτι καινούριο. Οπότε το anime μάλλον το θέλεις για να γίνει αυτό που διάβασες πιο εντυπωσιακό. Διαβάζεις το manga και μετά από κάποια περίοδο να βλέπεις το anime ως quality remake του manga για να απολαμβάνεις περισσότερο αυτό που διάβασες. Οπότε λογική η αντίδραση σου. Όμως για κάποιον που δεν διαβάζει το manga και βλέπει μόνο το anime τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αν έτρωγες όλα τα fillers στην μάπα για 1.5 χρόνο χωρίς να έχεις καθόλου επαφή με την πραγματική ιστορία τότε θα είχες διαφορετική άποψη νομίζω. Εγώ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα fillers θα τα δω σε τελική ανάλυση. Ελπίζω να καταλαβαίνεις, γιατί προτιμώ να βλέπω τα fillers ανακατεμένα με την κανονική ιστορία. Όπως είχε πει και κάποιος σε ένα φόρουμ, το να βλέπεις συνεχόμενα fillers για πολύ καιρό, είναι σαν να μασάς μια μαστίχα συνεχόμενα για 24 ώρες.
trust me,ακομα κι αν δεν διαβαζα το μανγκα θα εμενα μακρια απο τα fillers,για τον απλουστατο λογο οτι εβλεπα/βλεπω τοσα ανιμε συγχρονως(i've lost count a long time ago) ολον αυτο τον καιρο και θα ειχα καμια διαθεση να χαλαω το χρονο με κατι τοσο χαμηλου επιπεδου,που δε θα ειχε κατι ουσιαστικο να προσφερει..Αν έτρωγες όλα τα fillers στην μάπα για 1.5 χρόνο χωρίς να έχεις καθόλου επαφή με την πραγματική ιστορία τότε θα είχες διαφορετική άποψη νομίζω.
and plz stop the mini flame
Posted 24 February 2007 - 03:40
Kαταρχήν,μία θερμή παράκληση....ηρεμία ppl....
So,στο θέμα τώρα....
Νομίζω ότι ορισμένοι/ες πραγματικά νιώθουν ευγνώμονες...^
Λές και στην τελική τους έκανε χάρη το Studio Pierrot που "μετονόμασε" τη
σειρά σε "Naruto_Shippuden" και ψιλοοριακά έκανε ένα timejump-->
συνεχίζοντας όμως τα filler......
Επειδή δεν έχω τόση όρεξη τώρα να ψάχνω τα αντίστοιχα quote...
(yup...i'm being lazy....
Filler θεωρούνται τα επεισόδια στα οποία δεν υπάρχει περαιτέρω εξέλιξη
της υπάρχουσας κατάστασης_(και όχι όπως ορισμένοι θεωρούν σε απόλυτο βαθμό,η αναντιστοιχία και παρέκκλιση απο το manga)_....
Kανείς δεν γκρινιάζει μόνο για τα flashback.......
Tα flashback είναι ευπρόσδεκτα αρκεί να είναι καλοσχεδιασμένα και
όχι random όσον αφορά το plotline...
Για flashback που αναφέρθηκε κάπου_στο zabuza arc_
εξηγήστε λίγο καλύτερα τί ακριβώς εννοείτε .....
και προσωπικά μιλώντας τουλάχιστον δεν πιστεύω ότι κανένα απο εκείνα
τα flashback ήταν filler....
To παρελθόν του Ζabuza μήπως...ή μήπως η ιστορία του haku
η οποία στην τελική είχε και κατάληξη.....
(να το θέσω καλύτερα περιέγραφε...ή μάλλον έδειχνε....τί ακριβώς
σήμαινε ο zabuza για τον haku και για ποιο λόγο
ως πράξη αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης ο haku μπήκε μπροστά....^^
u know what happened next...)....
Eνδεικτικά αναφέρω το συγκεκριμένο arc μιας και αναφέρθηκε 1ο.../..
Στη συνέχεια.....κάπου έγινε μια αναφορά περί του αν
θα καταλάβαινε ο κόσμος ότι αποτελεί filler το εν λόγω επεισόδιο
σε περίπτωση που δεν είχε διαβάσει το manga.....
What.....
U must be joking......τί είναι δυσνόητο εδώ ρε παίδες......
θέλει πολύ να αντιληφθεί κάποιος ότι υποτίθεται ότι δεν βλέπει
τα επεισόδια 3-4 ξανά..??...*
και επίσης ότι είναι προφανής η κατάληξη των μ*******
που κάνει ο kakashi.....^
Nά και ένα quote.....
όλοι ξέρουν οτι τα anime είναι υποδεέστερα απο τα manga.
Eδώ διαφωνώ κάθετα.....
...και είναι και παντελώς υποκειμενικό....
Δέ θα το θίξω περαιτέρω μιας και θα ξεφύγω πολύ...
απλά αν υποθέσω ότι βασίζεις την πρόταση στην πληρότητα σεναρίου
του μεν και την έλλειψη τμημάτων αυτού απο την πλευρά του δε...
θα αντικρούσω αναφέροντας ότι τα anime ξεκινούν με προκαθορισμένο budget ΄κ χρονικό πλάνο στο 90% των περιπτώσεων...
..προφανώς και eps....πράγμα το οποίο περιορίζει απίστευτα
σε όλους τους τομείς.....
Και μήν ξεχνάς ότι δεν είναι καλό να συγκρίνεις διαφορετικά μέσα.....
άλλα πράγματα σου δίνει το ένα...άλλα το άλλο....
Στην τελικά επειδή σε τσούζει η εβδομαδιαία αναμονή ΄κ επειδή
υποστηρίζεις τη σειρά υπομένοντας τα χίλια μύρια εδώ και 2 χρόνια...
έχεις και απαιτήσεις απο ένα σημείο και πέρα......
κάποια στιγμή η υπομονή τελειώνει......sorry αλλά στην τελική
υπάρχουν και άλλες σειρές.....^^...<<
Συμφωνώ σε ένα σημείο μόνο.....ή μάλλον δε θέλω να εκφέρω αποψη.....
στο τί πρέπει να γίνει......να βασιστούμε στο manga και να τρέξουμε
τη σειρά,and later filler again....ή να τρώμε μισοfiller και να γουστάρουμε....
I'm done 4 now...
Όλο το post δεν είναι flame ....απλά μια προσωπική γνώμη......
P.S....Για τους/τις shounen fans....τσεκάρετε το Hunter X Hunter......

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......
Posted 24 February 2007 - 05:43
Εννοώ όλα τα υπόλοιπα, κυρίως κατά την διάρκεια της πρώτης μάχης με τον Zabuza και κατά τη διάρκεια ξεκούρασης του Kakashi/εκπαίδευση chakra control με το σκαρφάλωμα στα δέντρα. Είδαμε πόσες φορές τον Naruto να καρφώνει το χέρι του με το kunai, και φάγαμε και ολόκληρο το background του μυξιάρικου εγγονού του γέρου που έπρεπε να σώσουνε. Υπήρχαν διάφορα σκόρπια για τον ανταγωνισμό Naruto/Sasuke και αργότερα όταν ήταν κλεισμένοι μέσα στην bloodline του Haku, που και καλά πέθανε ο Sasuke, φάγαμε καλά.Για flashback που αναφέρθηκε κάπου_στο zabuza arc_
εξηγήστε λίγο καλύτερα τί ακριβώς εννοείτε ........μιας
και προσωπικά μιλώντας τουλάχιστον δεν πιστεύω ότι κανένα απο εκείνα
τα flashback ήταν filler....
Προφανώς και δεν πρόκειται για ολόκληρα filler επεισόδια αλλά αυτή η προφανέστατα εσκεμμένη καθυστέρηση μου θύμισε της εποχές που ο Goku σφιγγόταν για το μισό επεισόδιο. Άλλωστε το ίδιο συνέβη και τώρα και ξεκίνησε το όλο θέμα. Αλλά το χειρότερο ξέρω που να το περιμένω:
Posted 24 February 2007 - 13:23
τρωγεστε για βλακειες...εγω προσωπικα συμφωνω με ολα οσα ειπε ο Bellvm παρ'ολο που δεν ανοιγω 'βιβλιο':bleh:
οσο για τα μισοφιλερ επεισοδεια οπως ειπανε πιο πριν παντα ειχε φλασμπακς το ναρουτο κι αυτο δεν προκειτε να αλλαξει(μου φενετε σινιθισατε τα φιλερς που δεν ειχαν φλασμπακς μεσα και σας αρεσε(ετσι κι αλλιως φιλερς ειναι δεν πρεπει να εχουν φλασμπακς))
τωρα για το τρεϊνινγκ ναρουτο σακουρα ΒΣ κακασι το φιλερ δεν το βλεπω πουθενα...καταλαβαινω φισικα οτι προσθεσανε σκηνες αλλα φιλερ δεν ειναι ισα-ισα που το κανει πιο ευχαριστο(κατα τη γνωμη μου)
επεισης πρεπει να το κανουν αυτο για να γεμισουν το επεισοδιο γιατι οπως ανεφερε καποιος πριν προσπαθουν να το κανουν 1 επεισοδιο ανα τσαπτερ στο μανγκα...
τωρα για τις καινουριες τεχνικες και λοιπα...σαν πολυ δεν βιαζεστε;
ακομα 3 επεισοδιο ειναι και οχι οτι δεν ειδαμε καινουρια συμπεριφορα στον ναρουτο οσο βρισκετε σε μαχη...ειδατε πως χρισιμοποιησε το καγκε μπουνσιν για να ξεφυγει τα σουρικεν του κακασι...και πως εκανε χενγκε
τον κλονο σε μεγαλο σουρικεν για αντεπιθεση...
παρολο που εχω διαβασει και το μανγκα ως ενα σημειο μου αρεσουν τα επεισοδια και δεν εχω κανενα προβλημα...
και για εσας που δεν μπορειτε να περιμενετε σας λεω να περιμενετε πολυ ακομα για καινουριες τεχνικες....αν μπορεσετενα περιμενετε θα μπορεσετε και να ποροθειτε υστερα....
το θεμα ειναι οτι αυτο οι σκηνες στο μανγκα(with the bell training)κρατανε μοναχα ενα chapter..animated,κατι λιγοτερο απο 10 λεπτα..το μονο που μπορεις να περιμενεις μετα ειναι filler απλα για να ''γεμισει'' το επ...γιατι δεν εβαλαν λιγο απο τη επερχομενη μαχη και βαλανε filler?ετσι κι αλλιως εχουν μπερδεψει τη σειρα των αρχικων γεγονοτων..
αυτο δεν καταλαβαινω εγω...γιατι πχ στο Bleach δεν το κανουν σε τετοιο βαθμο αυτο?..ιδιο studio,ιδιος ο τροπος που παρουσιαζονται τα επς..(και φυσικα γινεται και στο Bleach αυτο,αλλα απο τοτε που τελιωσαν τα fillers,μολις στο επεισοδιο 116 εμφανιστηκαν filler σκηνες..και φυσικα ηταν μολις 1-2 και οχι τοσες πολλες οσες ειχε το ep 3 του Shippuden..)...εγω απλα θελω να animated,ολα αυτα που διαβαζα τοσο καιρο..flashbacks βλεπω και μονη μου..δε περιμενω αυτους..
θα διαφωνησω μαζι σου...
πιστεβω οτι τα φιλερς(οχι επεισοδια εκτως στορι αλλα μεσα στα κανονικα τι κανουν για να κερδισουν χρονο)
του μλπιτς ειναι τρεισχειροτερα απο του ναρουτο...πολυ απλα γιατι το μπλιτς χρισιμοποιει κυριολεκτικα ΒΛΑΚΕΙΕΣ για να γεμισει τον χρονο του...οπως στην αρχη καθε επεισοδιου μας τρωει 5 λεπτα για να μας πει τι εγινε στο προηγουμενο επεισοδιο...τωρα θα μου πεις: και πως θα θυμαται ο γιαπωνεζος ας πουμε τι εγινε στο προηγουμενο επεισοδιο αφου βλεπει ενα την εβδομαδα;
και θα σου απαντησω:το ιδιο και ΠΟΛΥ καλυτερο ειναι αυτο που κανουν στο ναρουτο και βαζουν φλασμπακς εκει που χρειαζετε...οπως στο επεισοδιο 3 του σιπουντεν ο κακασι θυμαται πως συμπεριφεροταν ο ναρουτο και η σακουρα στο τρεϊννγκ με τα καμπανακια...αυτο το ειδος φλασμπακ μας κανει να θυμηθουμε ακριβως αυτο που πρεπει...κι οχι ασημαντες βλακειες...επεισης πρεπει να εχετε παρατηρησει οτι για να κερδισουν χρονο εχουν βαλει στο τελος καθε επεισοδιου του ναρουτο κατι βλακειουλες που βαζει το μπλιτς σε στιλ σινιγκαμις γκολντεν καπ...
αυτα...ειχα πολλα να αναφερω και δεν μπορω να τα σιγκρατησω ολα...θα επανελθω με καινουριο ποστ αν χρειαστει

I must be God.Because every time I pray to him I am talking to myself.
Posted 24 February 2007 - 15:18
για μα μην εβαλε ο Kishimoto τετοια πραγματα(flashbacks that is),σημενει οτι δεν χρειαζονται...κατι θα ξερει...he made Naruto..βαζει flashbacks μονο οταν αυτο τα θεωρει απαραιτητα..και δεν το κανει συχνα..θα διαφωνησω μαζι σου...
πιστεβω οτι τα φιλερς(οχι επεισοδια εκτως στορι αλλα μεσα στα κανονικα τι κανουν για να κερδισουν χρονο)
του μλπιτς ειναι τρεισχειροτερα απο του ναρουτο...πολυ απλα γιατι το μπλιτς χρισιμοποιει κυριολεκτικα ΒΛΑΚΕΙΕΣ για να γεμισει τον χρονο του...οπως στην αρχη καθε επεισοδιου μας τρωει 5 λεπτα για να μας πει τι εγινε στο προηγουμενο επεισοδιο...τωρα θα μου πεις: και πως θα θυμαται ο γιαπωνεζος ας πουμε τι εγινε στο προηγουμενο επεισοδιο αφου βλεπει ενα την εβδομαδα;
και θα σου απαντησω:το ιδιο και ΠΟΛΥ καλυτερο ειναι αυτο που κανουν στο ναρουτο και βαζουν φλασμπακς εκει που χρειαζετε...οπως στο επεισοδιο 3 του σιπουντεν ο κακασι θυμαται πως συμπεριφεροταν ο ναρουτο και η σακουρα στο τρεϊννγκ με τα καμπανακια...αυτο το ειδος φλασμπακ μας κανει να θυμηθουμε ακριβως αυτο που πρεπει...κι οχι ασημαντες βλακειες...επεισης πρεπει να εχετε παρατηρησει οτι για να κερδισουν χρονο εχουν βαλει στο τελος καθε επεισοδιου του ναρουτο κατι βλακειουλες που βαζει το μπλιτς σε στιλ σινιγκαμις γκολντεν καπ...
how is this
better than this?
τεσπα,επειδη δε μαρεσει να ''μαλωνω'' με τον κοσμο για τετοια ασημαντα πραγματα
φυσικα αυτο δε προκεται ποτε να γινει καλα(σωστη μεταφορα manga σε anime),γιαυτο ας μην το κουραζουμε αλλο,imho...
απλα απολαυστε το Shippuden oσο καλυτερα μπορειτε..i'll try that too..
Posted 25 February 2007 - 02:22
Και αναρωτιέμαι εσείς τι πιστεύεται; Τι σχέση μπορεί να έχουν αυτοί οι δύο; και το άλλο ερώτημα, πιστεύεται ότι ο fourth είναι ο αρχηγός των akatsuki;;;
τα παραπάνω δεν είναι spoilers γιατί ούτε στο manga ούτε στο anime έχει φανεί κάτι τέτοιο... απλά λέω εγώ τώρα....τι σας περνάει από το μυαλό;;;
Posted 25 February 2007 - 02:35
Naruto: ti tou einai o fourth hokage;;
3ος εξαδερφος!
i think this suits the manga section,in the naruto topic..
Posted 25 February 2007 - 02:53

This topic is locked