Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#556 kenshin

kenshin

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2007 - 13:29

γιαμι αυτο το εχω σκεφτει να το κανω με το ναρουτο αλλα μαλλον θα το ξεκινησω τωρα

το τριτο επεισοδιο ηταν αποτυχια...προσωπικα δεν ειμαι ευχαριστημενος με την νεα σειρα...περιμενα διαφορετικα πραγματα.η ποιοτητα σαφως εχει αναιβει οχι ομως οσο περιμενα...κριμα γιατι απο οτι ακουω με τα μισοφιλερ επεισοδια δεν νομιζω να αναιβει αλλο το ανιμε
Δημοσιευμένη  εικόνα

#557 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2007 - 14:06

Manga πηγα κανα δυο φορες να διαβασω αλλα βαρεθηκα γιατι να διαβαζω .Καλο θα ηταν να τα ειχες σε κομικς.Αλλα το ανιμε μου φαινεται πιο ευχαριστο.Αυτο που λεει ο yami ειναι ι σως πιο καλο,δηλαδη να βλεπεις το ανιμε και να κλεινεις τις τρυπες του σεναρίου με το μανγκα.Και μονο που ακουω τον ναρουτο γελαω.

#558 eXXentriX

eXXentriX

Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

• Members
  • 849 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2007 - 15:04

maa ne..αλλα η ποιοτητα εικονας ηταν το λιγοτερο χαλια :bleh:

το ειδαμε και το 3...πολυ απογοητευση :calm::calm: (for me at least,being a manga reader,anime-only ppl might like it)...σχεδον οι μισες σκηνες με το Kakashi-Sakura-Naruto ηταν filler -___- ξερω γιατι γινεται αυτο,αλλα δεν παυει να ειναι ενοχλητικο...V_V
μονο τα σημεια με τον Deidara αξιζαν απο ολο το επ for meh...
τουλαχιστον θα περασω καλα στο 4ο επι ^^ Deidara tai Gaara ftw desu yo ne ^^

x2...just as yami said.......:nerd:
Δεν μπορώ να καταλάβω....τί περιμένουν.......
μάλλον έχουν απέραντο skill στην καθυστέρηση.....
Go Go Go Filler all the way....flashback+crappy new stuff ftw..../..^
H τελευταία σκηνή μόνο άφηνε υποσχέσεις.....8)
Gaara steps up....^^....:bleh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#559 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2007 - 15:10

Συνεχίζουν να μας κουράζουν με ασήμαντα flashback και επαναλαμβανόμενες σκηνές!Πόσο ακόμα θα αντέξουμε...:ill:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#560 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2007 - 15:27

Ξενερωσα,ρε Hurricane Chronicles δεν λεγεται??? Εμενα μαλλον για Kage Bunshin chronicles μου κανει....Ελεος δειξτε λιγη δραση...

#561 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2007 - 18:16

Εγώ μιας και βλέπω μόνο το anime δεν αντιλαμβάνομαι εύκολα για το τι είναι filler κλπ. Οπότε δεν με ενοχλεί. Όσο για την καθυστέρηση... Εγώ είμαι υπομονετικός. Εδώ περίμενα τόσα fillers θα κολλήσω στο να περιμένω σε επεισόδια πού όντως κάτι γίνεται; Άσε που αν μια μάχη γίνεται γρήγορα, δεν την απολαμβάνω και τόσο.

Βέβαια τα flashbacks ήταν προφανώς βαλμένα για να φάνε χρόνο, αλλά προκειμένου να μην χρειαστεί να δω fillers 2 χρόνια για αρκετό καιρό, το προτιμώ έτσι. Τι θέλετε δηλαδή; Να αρχίσουν από του χρόνου τα fillers πάλι; Φυσικά για κάποιον που διαβάζει το manga είναι λογικό να το προτιμούσε αυτό. Γιατί έτσι κι αλλιώς ξέρει τι γίνεται και βλέπει το anime μόνο για να δει αυτά που ξέρει να γίνονται με κίνηση και γενικά πιο εντυπωσιακά. Αλλά τι να γίνει, δεν μπορούν να είναι όλοι ευχαριστημένοι...

Οπότε προσωπικά μου άρεσε το επεισόδιο.
Spoiler:

#562 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2007 - 18:26

Και εμενα μαρεσε το επεισοδιο και ας ειμαι manga reader...Αμα ολες οι σκηνες ηταν ιδιες θα ηταν λιγο βαρετο (IMO) . Μαρεσε που προσθεσαν και αλλες σκηνες στο τεστ με τις bells...Δεν ηταν ασχημες. Τα flashbacks ανεκαθεν μου την εσπαγαν(sto manga τα θεωρω ακομα πιο ανουσια τα flashbacks,eutuxws pou den ginontai toso suxna) αλλα τι να κανουμε,μερικες φορες συμπληρωνουν αυτα που σκεπτετε ο χαρακτηρας ...Επισης naruto ΠΑΝΤΑ χρησιμοποιουσε το kage bunshin,γιατι να ειναι εξερεση σε αυτα τα επεισοδια? Επισης phm o Naruto μονο σε Kyuubi μορφη μπορει να κανει μονος το Rasengan

#563 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2007 - 18:37

Παιδιά... Τι ακριβώς περιμένετε; Πάντα το Naruto είχε μισοfiller επεισόδια, πάντα το Naruto είχε flashbacks, πάντα το Naruto είχε Kage Bunshin! Νομίζω ότι οι απαιτήσεις σας είναι ξαφνικά αδικαιολόγητα υψηλές. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος και η μουσική σιγά σιγά αρχίζει και μου αρέσει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#564 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2007 - 20:01

Συμφωνώ με τον cubi. Tί θέλετε δηλαδή? περιμένετε να δείτε κάτι άλλο απο τα γνωστά skills, battle styles κλπ? Το οτι ξεκινάει δέυτερη φάση μίας μεγάλης σειράς δέν σας λέει τπτ? πώς θέλετε να ξεκινήσει? Με τον Naruto να γ@%# ότι βρεί μπροστά του και να είναι εντελώς διαφορετικός και η sakura να έχει τα βυζιά της tsunade? Τα flashbacks, αν καταλάβατε, μας έδειχναν τα skills των τότε χαρακτήρων με τους τωρινούς. Εδειχνάν επίσης και την συμπεριφορά τους στην μάχη, πράγμα που παρακάτω θα έχει αντίκτυπο! Γιατι τρώγεστε με τα ρούχα σας? όλοι ξέρουν οτι τα anime είναι υποδεέστερα απο τα manga. αυτό όμως δέν ειναι λόγος να ξεκινάμε ανούσια γκρίνια και θάψιμο απο το τρίτο κιόλλας επεισόδειο!
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Δημοσιευμένη  εικόνα
The revolution is near....

#565 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2007 - 20:33

το θεμα ειναι οτι αυτο οι σκηνες στο μανγκα(with the bell training)κρατανε μοναχα ενα chapter..animated,κατι λιγοτερο απο 10 λεπτα..το μονο που μπορεις να περιμενεις μετα ειναι filler απλα για να ''γεμισει'' το επ...γιατι δεν εβαλαν λιγο απο τη επερχομενη μαχη και βαλανε filler?ετσι κι αλλιως εχουν μπερδεψει τη σειρα των αρχικων γεγονοτων..
αυτο δεν καταλαβαινω εγω...γιατι πχ στο Bleach δεν το κανουν σε τετοιο βαθμο αυτο?..ιδιο studio,ιδιος ο τροπος που παρουσιαζονται τα επς..(και φυσικα γινεται και στο Bleach αυτο,αλλα απο τοτε που τελιωσαν τα fillers,μολις στο επεισοδιο 116 εμφανιστηκαν filler σκηνες..και φυσικα ηταν μολις 1-2 και οχι τοσες πολλες οσες ειχε το ep 3 του Shippuden..)...εγω απλα θελω να animated,ολα αυτα που διαβαζα τοσο καιρο..flashbacks βλεπω και μονη μου..δε περιμενω αυτους..:bleh:
Spoiler:

ελπιζω να αλλαξουν τακτικη απο δω και περα μιας και ακολουθουν πολλες μαχες και δεν ειναι και οτι καλυτερο :\ τουλαχιστον να παρουσιαστουν αυτουσιες οπως τις πρωτοειδε τοσος κοσμος..

#566 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2007 - 20:34

...η sakura να έχει τα βυζιά της tsunade?

LOL...

Εγω παντως δεν εχω κανενα προβλημα με τα καινουρια επς^^Ισα-ισα που χαρηκα που αρχησε το part 2...Μαρεσει η μουσικη που εχει τωρα (και πριν μαρεσαν μερικα κομματια αλλα ως εκει) αυτα με τις χωροδιες μαρεσουν πολυ (βλπ. Death Note,one Winged angel apo FFVII klp)...Στο επομενο επεισοδιο θα εχουμε μαχη...και καλη μαλιστα! Μην ξεχναμε οτι θα δουμε και την εκβαση του τεστ :D Θα εχει πλακα εκει ΧD
Οσο για μερικες μαχες στο ναρουτο,νομιζω παντα θα προσθετουν κατι...και πιστευω ειναι καλο αφου μερικες μαχες στο μανγκα κρατανε 1-2 κεφαλαια...λογικο ειναι να προσθεσουν περισσοτερη δραση. Δεν νομιζω το ναρουτο να εχει τον ιδιο σκηνοθετη που εχει το Bleach..Δεν το εχω ψαξει βεβαια ομως :)

#567 kenshin

kenshin

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2007 - 21:15

το θεμα ειναι οτι αυτο οι σκηνες στο μανγκα(with the bell training)κρατανε μοναχα ενα chapter..animated,κατι λιγοτερο απο 10 λεπτα..το μονο που μπορεις να περιμενεις μετα ειναι filler απλα για να ''γεμισει'' το επ...γιατι δεν εβαλαν λιγο απο τη επερχομενη μαχη και βαλανε filler?ετσι κι αλλιως εχουν μπερδεψει τη σειρα των αρχικων γεγονοτων..
αυτο δεν καταλαβαινω εγω...γιατι πχ στο Bleach δεν το κανουν σε τετοιο βαθμο αυτο?..ιδιο studio,ιδιος ο τροπος που παρουσιαζονται τα επς..(και φυσικα γινεται και στο Bleach αυτο,αλλα απο τοτε που τελιωσαν τα fillers,μολις στο επεισοδιο 116 εμφανιστηκαν filler σκηνες..και φυσικα ηταν μολις 1-2 και οχι τοσες πολλες οσες ειχε το ep 3 του Shippuden..)...εγω απλα θελω να animated,ολα αυτα που διαβαζα τοσο καιρο..flashbacks βλεπω και μονη μου..δε περιμενω αυτους..:bleh:

Spoiler:

ελπιζω να αλλαξουν τακτικη απο δω και περα μιας και ακολουθουν πολλες μαχες και δεν ειναι και οτι καλυτερο :\ τουλαχιστον να παρουσιαστουν αυτουσιες οπως τις πρωτοειδε τοσος κοσμος..

ακριβως και χ10...εχουμε σκασει στα φιλερ...ελεορ πια

ρε Seraphimon-T.K.
τη δραση που την ειδες, δραση βγαλμενη απο φιλερ δεν οριζεται

αρχισα το μανγκα...δεν το ειχα κανει τοσο καιρο με τα φιλερς το κανω τωρα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#568 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2007 - 22:17

Παιδια εγω γενικα σας προτεινω να αρχισετε το manga !Το naruto ετσι εχει πολυ φαση!Αν μη τι αλλο δεν θα σας σπανε τα νευρα με αυτα τα μισο filler επεισοδια...και θα δειτε εκτος των αλλων την ωραια τεχνοτροπια που εχει ο mashashi (σχεδιαστης) ειδικα στις προοπτικες ειναι καταπληκτικος.

#569 Bellvm Sacrvm

Bellvm Sacrvm

Bellvm Contra Hvmanitatem

• Members
  • 47 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2007 - 22:47

η sakura να έχει τα βυζιά της tsunade?

ΝΑΙ.

Ούτως ή άλλως μια ζωή flashbacks είχε, μην γκρινιάζετε, αν βλέπατε τα πρώτα Naruto ένα-ένα κι όχι όλα μαζί όπως έχουν κάνει οι περισσότεροι (ή σχεδόν όλοι) θα είχατε πηδήξει από το μπαλκόνι εδώ και καιρό. Μάθανε τώρα όλοι την λέξη filler και την πετάνε δεξιά και αριστερά λες και είναι κάποιο φαινόμενο.

Συμβουλή για 18+: Πάτε να δείτε κανένα anime της προκοπής και αφήστε το Naruto να το βλέπετε όταν περιμένετε να κατέβουν τα υπόλοιπα.

Συμβουλή για 18-: Ανοίξτε κανένα βιβλίο μπας και γίνετε άνθρωποι και περιμένετε τα Naruto να μαζεύονται. Να τα βλέπετε πέντε-πέντε ή δέκα-δέκα, θα τα ευχαριστηθείτε περισσότερο έτσι.

Συμβουλή για εμένα: Σταμάτα να ασχολείσαι με forum βλάκα το FFXII σε περιμένει.

#570 kenshin

kenshin

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2007 - 23:00

ΝΑΙ.

Ούτως ή άλλως μια ζωή flashbacks είχε, μην γκρινιάζετε, αν βλέπατε τα πρώτα Naruto ένα-ένα κι όχι όλα μαζί όπως έχουν κάνει οι περισσότεροι (ή σχεδόν όλοι) θα είχατε πηδήξει από το μπαλκόνι εδώ και καιρό. Μάθανε τώρα όλοι την λέξη filler και την πετάνε δεξιά και αριστερά λες και είναι κάποιο φαινόμενο.

Συμβουλή για 18+: Πάτε να δείτε κανένα anime της προκοπής και αφήστε το Naruto να το βλέπετε όταν περιμένετε να κατέβουν τα υπόλοιπα.

Συμβουλή για 18-: Ανοίξτε κανένα βιβλίο μπας και γίνετε άνθρωποι και περιμένετε τα Naruto να μαζεύονται. Να τα βλέπετε πέντε-πέντε ή δέκα-δέκα, θα τα ευχαριστηθείτε περισσότερο έτσι.

Συμβουλή για εμένα: Σταμάτα να ασχολείσαι με forum βλάκα το FFXII σε περιμένει.

καλα κρασια
δεν κανουμε ετσι επειδη εχουμε μαθει να βλεπουμε πολλα επεισοδια αλλωστε προσωπικα το βλεπω ονγκοινγκ εδω και καιρο αλλα σηκωνει σηζητηση το θεμα ναρουτο παρτ 2.ποιος σου ειπε οτι τα "σοβαρα" ανιμε ειναι μονο για τους 18+,εσυ στα 18 ωριμασες ξαφνικα?
βιβλιο ανοιγουμε τριτον μην ανυσηχεις.
τελος και δεν ξαναασχολουμε, το ναρουτο μου αρεσει σαν ανιμε και δεν θελω να παει κατα διαολου πραγμα δυσκολο και εδω απλα ζηταω τη γνωμη αυτων που διαβαζουν το μανκα και δινω και τη δικια μου
Δημοσιευμένη  εικόνα