Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#541 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 21 February 2007 - 15:47

Mipws kserei kaneis pote vgainei to 3 movie?

http://www.amazon.co.jp/%E5%8A%87%E5%A0%B4%E7%89%88NARUTO-%E3%83%8A%E3%83%AB%E3%83%88-%E3%81%BF%E3%81%8B%E3%81%A5%E3%81%8D%E5%B3%B6%E3%81%AE%E3%82%A2%E3%83%8B%E3%83%9E%E3%83%AB%E9%A8%92%E5%8B%95-%E3%83%91%E3%83%8B%E3%83%83%E3%82%AF-%E3%81%A0%E3%81%A3%E3%81%A6%E3%81%B0%E3%82%88/dp/B000H1QZWO/sr=8-4/qid=1172065541/ref=sr_1_4/503-4623732-7703917?ie=UTF8&s=dvd

DVD発売日: 2007/4/25
:

#542 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 posts

Posted 22 February 2007 - 17:06

Ανυπομονώ για το Αυριανό επεισόδιο:bleh::bleh:Απαιχτο πράγμα!!!!Ο 4 hokage μιάζει πολύ με τον Naruto:kakashithumbup:

#543 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 22 February 2007 - 18:42

Ασχετο πως σου ηρθε τωρα αυτο για τον Yondaime??? Παντως εγω πιστευω οτι ειναι ή αδερφος του ή πατερας του(λιγο δυσκολο) και καποιοι λενε οτι μπορει να ειναι και μερος τησ Akatsuki..............ειδομεν

#544 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 posts

Posted 22 February 2007 - 20:47

Ασχετο πως σου ηρθε τωρα αυτο για τον Yondaime??? Παντως εγω πιστευω οτι ειναι ή αδερφος του ή πατερας του(λιγο δυσκολο) και καποιοι λενε οτι μπορει να ειναι και μερος τησ Akatsuki..............ειδομεν

Μου θημήζεις ποιοι είναι οι akatsuki??

#545 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 22 February 2007 - 21:11

Μου θημήζεις ποιοι είναι οι akatsuki??

Και λέγεσαι και NineTailsNaruto!!!Σοβαρά δεν θυμάσαι ποιοι είναι?
Τώρα μπορείς να ... :despair:
δες εδώ... http://www.narutochaos.com/encyclopedia.php
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#546 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 posts

Posted 22 February 2007 - 22:29

Και λέγεσαι και NineTailsNaruto!!!Σοβαρά δεν θυμάσαι ποιοι είναι?
Τώρα μπορείς να ... :despair:
δες εδώ... http://www.narutochaos.com/encyclopedia.php

Τώρα θυμήθηκα.!Ο λόγος που δεν τους θυμώμόυν είναι επειδή έβλεπα 15 επεισόδια κάθε μερα:ill:

#547 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 22 February 2007 - 23:14

Λιγες ωριτσες μεχρι το Shippuuden 3!!! Πως σας φαινεται το καινουριο avatar????

#548 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 23 February 2007 - 00:39

ep 3 is out by SD XD
im checking it out..

#549 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 23 February 2007 - 00:54

Εγώ πιστεύω πως ο yondaime είναι αδερφός της kurenai (δεν το πιστεύω στα σοβαρά αλλά λέμε τώρα). Και αυτό βγαίνει από μια θεωρία που είχα ακούσει όπου είχε γίνει η παρατήρηση ότι τα μάτια του Akatsuki Leader και της kurenai μοιάζουνε πολύ :rofl:

ep 3 is out by SD XD
im checking it out..

Τόσο γρήγορα; Έχουνε σπάσει κάθε ρεκόρ νομίζω.

#550 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 23 February 2007 - 02:09

maa ne..αλλα η ποιοτητα εικονας ηταν το λιγοτερο χαλια :bleh:

το ειδαμε και το 3...πολυ απογοητευση :calm::calm: (for me at least,being a manga reader,anime-only ppl might like it)...σχεδον οι μισες σκηνες με το Kakashi-Sakura-Naruto ηταν filler -___- ξερω γιατι γινεται αυτο,αλλα δεν παυει να ειναι ενοχλητικο...V_V
μονο τα σημεια με τον Deidara αξιζαν απο ολο το επ for meh...
τουλαχιστον θα περασω καλα στο 4ο επι ^^ Deidara tai Gaara ftw desu yo ne ^^

#551 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 23 February 2007 - 02:16

ep 3 is out by SD XD
im checking it out..

Διευκρινίστε αν είναι raw ή sub!
Τεσπα το κοίταξα κι εγώ κι είναι raw όπως υποψιαζόμουν αφού το raw βγαίνει λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου καθώς είναι απλά ένα TV-rip, ενώ το sub αργεί αρκετές ώρες ακόμα...
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον

#552 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 23 February 2007 - 02:38

παντα για subbed μιλαμε...αν ειναι raw θα διευκρινιζεται ^^
http://www.tokyotosho.com/details.php?id=57687

#553 kenshin

kenshin

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 23 February 2007 - 10:26

maa ne..αλλα η ποιοτητα εικονας ηταν το λιγοτερο χαλια :bleh:

το ειδαμε και το 3...πολυ απογοητευση :calm::calm: (for me at least,being a manga reader,anime-only ppl might like it)...σχεδον οι μισες σκηνες με το Kakashi-Sakura-Naruto ηταν filler -___- ξερω γιατι γινεται αυτο,αλλα δεν παυει να ειναι ενοχλητικο...V_V
μονο τα σημεια με τον Deidara αξιζαν απο ολο το επ for meh...
τουλαχιστον θα περασω καλα στο 4ο επι ^^ Deidara tai Gaara ftw desu yo ne ^^

οκ για να τελειωνει το πανηγυρι το ναρουτο εχει μεγαλες διαφορες απο το μανγκα να ξεκινισω να το διαβαζω?
εσεις δεν βαριεστε μετα να το βλεπεται σε ανιμε ομως αφου ξερεται τι θα γινει?
Posted Image

#554 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 23 February 2007 - 10:54

παντα για subbed μιλαμε...αν ειναι raw θα διευκρινιζεται ^^
http://www.tokyotosho.com/details.php?id=57687

Αυτό δεν το ήξερα ότι το υποτιτλίσουνε και άλλοι πέρα των Dattebayo!
Ψάχνοντας στο AniDB είδα ότι είναι οι SD project http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=group&gid=596 οι οποίοι έχουν και κάποιες άλλες δουλειές στο ενεργητικό τους αλλά καμμία ολοκληρωμένη...
Θα το κατεβάσω και το δικό τους να το δω καθώς νίκησαν σε ταχύτητα τους Dattebayo αλλά δεν περιμένω καλύτερο αποτέλεσμα αφού...όποιος βιάζεται σκοντάφτει:bleh: άλλωστε στο AniDB τους βαθμολογούνε με 6,82 ενώ τους DB με 7,28.
Posted Image

#555 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 23 February 2007 - 12:53

εσεις δεν βαριεστε μετα να το βλεπεται σε ανιμε ομως αφου ξερεται τι θα γινει?

προσωπικα οχι,το αντιθετο θα ελεγα...τα anime εχουν χαρακτηριστικα που δεν εχουν τα manga τους και vise-versa..
*εγω παντως κανω και το αλλο το κορυφαιο :bleh: αν δω ενα ανιμε και μ'αρεσει,μετα καπακι διαβαζω οπωσδηποτε και το και το μανγκα του,ασχετως αν περιεχει τα ιδια ή καινουργια πραγματα..*

Αυτό δεν το ήξερα ότι το υποτιτλίσουνε και άλλοι πέρα των Dattebayo!

μεχρι τωρα εχω δει τουλαχιστον αλλα 3 γρουπ εκτος των DB να εχουν κανει τα 2(ή και 3) πρωτα επς..χωρια οι AonE που λογικα θα το κανουν και αυτοι..

όποιος βιάζεται σκοντάφτει

και πεφτει :bleh: τουλαχιστον απο αποψη ποιοτητας ηταν πολες φορες κατωτερη αυτη των SD...
DB ftwz :bleh: