Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#511 kenshin

kenshin

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2007 - 13:12

ρε παιδια το Kakashi Gaiden κανονικά πότε αρχίζει?

αν λες για το μανγκα τοτε το Kakashi Gaiden συνδεει το πρωτο με το δευτερο παρτ.ειναι δηλαδη αμεσος μετα την αναχωρηση του ναρουτο,καταλαβαινεις οτι μαλλον δεν θα το δουμε στο ανιμε.
μια ερωτηση τωρα
Spoiler:

οποιος απαντησει μην μπει σε λεπτομερειες που περιεχουν σποιλερ απλα να μου πει αν
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#512 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2007 - 14:20

Επιτέλους:bleh: Τα fillers τέτοιου style με γάτα κλπ τα είχα σχεδόν σίγουρα, πλέον τίποτα δε θα είναι 100% σαν το manga αλλά αν ακολουθούν το storyline its ok8)
Κατα τα άλλα έμεινα σχετικά ευχαριστημένος, μερικές συναντήσεις χαρακτήρων έγιναν πιο normal από ότι στο manga που ήταν όλες τυχαίες.
Όσο για αυτό που πες yami

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#513 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2007 - 17:33

Ήμουν β' λυκείου όταν άρχισαν τα fillers και τώρα είμαι φοιτητής στο 1ο έτος... Έλεος πια...:nerd:
Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως, χεχε. Είμαι από αυτούς που αρχικά κρατήθηκαν και δεν διάβασαν το manga, ώσπου ξενέρωσαν τελείως με το Νaruto και επί 1+ χρόνο το είχαν βγάλει από τον χάρτη. Τώρα όμως μπορώ να πω ότι είμαι έτοιμος να ξαναγίνω narutard.:bleh:
Το διπλό επεισόδιο μου άρεσε πολύ, όπως αρκετά μου άρεσε και η καινούρια μουσική - δεν θα άντεχα παααααάλι τις ίδιες και τις ίδιες μουσικές. Το "spoiler" που λέτε εμένα δε με ενόχλησε καθόλου, γιατί όπως είπε και κάποιος πιο πάνω ξέρουμε ότι θα συμβεί αυτό που μας δείχνει, ίσα ίσα που μας "τσιτώνει" για τη συνέχεια. Επίσης δε με ενόχλησε, αντίθετα μου άρεσε, και η αρχική σκηνή με τον Konohamaru. Όλοι εσείς οι manga purists κατευθείαν να τις απορρίψετε :bleh: , αλλά μέσα στο επεισόδιο δουλεύουν μια χαρά.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#514 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2007 - 17:48

Και εγω θελω να ρωτησω αυτο που ειπε και ενας φιλος προηγουμενος....Ειναι τοσο δυνατοτερος ο Σασκε απο τον Naruto ή απλα ηταν μια κινηση της στιγμης????

#515 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2007 - 19:07

Well αν και εχω διαβάσει το manga προσωπικα δεν θυμάμαι λεπτομέριες(αυτο θα πει μνήμη χρυσόψαρου...).Βεβαια εχω κανα 2 μηνες να το ανοίξω.
Τεσπα κάτι ψιλοθυμάμαι αλλα και μονο αν απαντησει κάποιος εδώ δημόσια στο thread και ακομη και αν βάλει :spoiler: δεν θα παραηταν? :S
Και ρε σεις που δεν εχετε διαβάσει το manga γιατί επιζητάτε τόσο πολύ τα spoilers?
Just be patient and wait for the right time.:bleh:

Καλα btw μηπως κάνανε το spoiler για να δημιουργήσουν απορίες στους fans και ουσιαστικά να τους αναγκάσουν να αγοράσουν το manga???Εξάλλου ποιος θα περιμενε κανα 4μηνο για να μάθει τι έγινε? :3

Τεσπα δεν ξέρω αν είμαι λίγο αρνητικά προκατηλειμένη αλλα μου φάνηκε ίσως υπερβολικά "μελώ"...<<
Ισως έπρεπε να κρατήσουν λίγο το παλιό style (ok up to a point,but that was way too much for a change of course)

Ειδικά το "Sasuke come back!!!We love you!!!!" και όλα τα σχετικά πολύ sissy μου φαίνονται.Πιστεύω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουν άλλη οπτικη γωνία για το "sasuke rescue"
Ας το κανουν πιο cool or sth in a shounen and not a gay way...
Μην γίνουν και Φώσκολοι στο τέλος...:sick:

Kαι last comment:THOSE BASTARDS KILLED GAARA'S COOLNESS!!!!!!!!HE'S LIKE A PUPPET OR A MACHINE OR I DON'T KNOW WHAT.THEY FAILED TO REFLECT HIS DEEP AND TORTURED INNER WORLD!!!THOSE ANIMATORS MUST DIE!!!!!!!!!GAARA-SAMAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

(οκ τα υπολοιπα για να μην τα σχολιασω τα θεωρώ ικανοποιητικα,γενικα το naruto ανεβηκε level σε σχέση με το παλιο μπαχαλο,hope it'll last):

#516 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2007 - 19:42

Όλοι εσείς οι manga purists κατευθείαν να τις απορρίψετε :bleh: , αλλά μέσα στο επεισόδιο δουλεύουν μια χαρά.

Πες τα ρε Steiner_Zidane. Έχω βαρεθεί να ακούω αυτούς που διαβάζουν το manga να κάνουν υπερβολικές συγκρίσεις του anime με το manga. Βέβαια εντάξυ είναι δικαιολογημένο, μιας και έχοντας διαβάσει πρώτα το manga θεωρούν εκείνο ως το σημείο αναφοράς. Βέβαια εντάξυ άμα έχει αισθητές αποκλήσεις, δηλαδή είναι διαφορετικοί οι χαρακτήρες κλπ και μένα δεν θα μου άρεζε τόσο, αλλά μην φτάνουμε και στα άκρα.

Και εγω θελω να ρωτησω αυτο που ειπε και ενας φιλος προηγουμενος....Ειναι τοσο δυνατοτερος ο Σασκε απο τον Naruto ή απλα ηταν μια κινηση της στιγμης????

Να σου πω και εγώ δεν ξέρω γιατί δεν διαβάζω το manga. Πήγα να το διαβάσω διαβάζοντας το Kakashi Gaiden αλλά μετά έμαθα ακριβώς πότε αρχίζει η νέα σειρά και επειδή απογοητεύτικα και λιγάκι από το manga, σταμάτησα εκύ. Πάντως αν και δεν νομίζω ο Sasuke να έχει πιο πολύ chakra από την Kyuubi είναι αρκετά πιθανόν ο Sasuke να είναι πιο δυνατός από τον Naruto. Και το λέω αυτό γιατί έτσι θα διατηρήται το ότι ο Naruto θα προσπαθεί να φτάσει τον Sasuke πράγμα που πιστέυω πως είναι συμαντικό, όπως είπε και ο ίδιος ο Naruto, ο Sasuke ήταν κάτι σαν είδολο για αυτόν.

Και ρε σεις που δεν εχετε διαβάσει το manga γιατί επιζητάτε τόσο πολύ τα spoilers?
Just be patient and wait for the right time.:bleh:

Έχεις δίκιο αλλά τι να κάνουμε, πινάμε:

Τεσπα δεν ξέρω αν είμαι λίγο αρνητικά προκατηλειμένη αλλα μου φάνηκε ίσως υπερβολικά "μελώ"...<<
Ισως έπρεπε να κρατήσουν λίγο το παλιό style (ok up to a point,but that was way too much for a change of course)

Ειδικά το "Sasuke come back!!!We love you!!!!" και όλα τα σχετικά πολύ sissy μου φαίνονται.Πιστεύω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουν άλλη οπτικη γωνία για το "sasuke rescue"
Ας το κανουν πιο cool or sth in a shounen and not a gay way...
Μην γίνουν και Φώσκολοι στο τέλος...:sick:

Βλέπω, σε πολύ κόσμο δύνεται η εντύπωση ότι τα συναισθήματα του Naruto και της Sakura δεν είναι και τόσο έντονα ώστε να νιάζονται και τόσο πολύ. Εξαρτάται και από τα γούστα και την αισθητική του καθενός.

Αλλά εγώ δεν ξέρω, δεν το βλέπω και τόσο μελώ... Ας μην ξεχνάμε ότι για τον Naruto ήταν έναν από τους λίγους φίλους, οπότε τον έβλεπε κάτι σαν αδερφό ένα πράγμα (αν και από ότι φαίνεται αρκετές κυρίως κοπέλες την βλέπουν ακόμα πιο ιδιέτερη την σχέση και αντιμετοπίζουν το anime και ως shounen-ai). Δεν ήταν και λίγο για αυτόν να χάσει ένα τόσο κοντινό πρόσωπο.

Η Sakura πάντα έδειχνε ότι της άρεζε ο Sasuke. Και μιας και μέχρι πριν δεν είχε τόσο κοντινούς φίλους, πιστεύω πως μέσα στο team 7 ανέπτηξε αρκετά στενούς δεσμούς.

Τώρα αν είναι έτσι ή είμαι πολύ καμμένος δεν ξέρω:bleh:

#517 Arikkado

Arikkado

Noctis Filius

• Members
  • 92 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2007 - 20:15

Με παραξένεψε λίγο η αρχή του επεισοδίου [του Shippuden].
Υπάρχει κάποια συνέχεια με τα τελευταία επεισόδια του Naruto 1;

#518 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2007 - 20:31

σε εκεινη τη δεδομενη στιγμη ο Naruto,ειναι ανυμπορος να κανει οτιδηποτε coz yeah at that point Sasuke's stronger...
οταν αρχισει ομως η ιστορια με το chakra element manipulation,
Spoiler:

i think this might just turn the tables :bleh:

#519 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2007 - 20:40

Βροχή απο spoilers έπεσε μετά το 8-λεπτο intro.

Απλά περμεντε και θα δείτε, 2 χρόνια fillers βλέπαμε, τώρα που τελείωσαν ψαχνόμαστε με το τί γινετε μετά;. :bleh:

LfNX0dh.png

#520 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2007 - 21:38

Τελικα καποιος που να εχει διαβασει το manga μπορει να πει αν ο σασκε ειναι δυνατοτερος ή ηταν κατι momentum???? Mιλαω για την spoiler σκηνη στην αρχη του επισοδιου του Shippuuden..................

#521 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2007 - 22:29

Τελικα καποιος που να εχει διαβασει το manga μπορει να πει αν ο σασκε ειναι δυνατοτερος ή ηταν κατι momentum???? Mιλαω για την spoiler σκηνη στην αρχη του επισοδιου του Shippuuden..................

Ε λοιπόν......
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#522 kenshin

kenshin

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2007 - 22:48

ρε συ freak27 κατσε και ξαναδες την αρχη παλι και σκεψου διαφορες εκδοχες που ηρεμουν τη συγχηση σου...και εγω αυτο εκανα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#523 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2007 - 00:09

Ναι ρε παιδια το ξερω οτι Naruto θα το νε γαμησ τον Σασκε αμεσως μετα που κοπηκε η σκηνη και πιθανοτατα με την βοηθεια του KYUUBI απλα μεσα σε ολα αυτα τα σποιλερ που μου εβαλες ^_^ θα μπορουσε καποιος να μου απαντησει.Μιας και λεει σποιλερ αυτος που δεν θελει να το δει δεν το βλεπει.

*πως το κανεις αυτο με το σποιλερ που το κρυβεις????

#524 eXXentriX

eXXentriX

Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

• Members
  • 849 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2007 - 18:59

Nα πώ και 'γώ μια γνώμη....
Το πολύ hype κάποια στιγμή θα κάψει "ξανά" το naruto.....
Τέσπα...στο θέμα τώρα....

Τα opening και ending μάλλον lame......:thumbdown:
Τα themes ήταν όσο πιο random γινόταν.....πέρα απο την πλάκα....<<
Ωραίες ήταν στο opening οι σκηνές με black/white σχεδιασμό,
στυλάκι film noir....:o

H αρχική σκηνή με τον Sasuke έγινε για καθαρά διαφημιστικούς
λόγους...ως εκ τούτου...τί να κρίνεις....:|....καλή κακή,οr so-so
doesn't matter.....και το spoiler για τους μήν έχοντες διαβάσει το manga
δεν ήταν μεγάλο....μην ανησυχείτε.....:arrow:

Μου φαίνεται πως το όλο επεισόδιο ακροβατούσε στα όρια
του "είμαι-δεν-είμαι-filler"......<<
Περίμενα κάτι πολύ περισσότερο απο μια τεράστια_(χρονικά)_΄κ
παντελώς ανούσια παρουσίαση της καινούριας version των
χαρακτήρων.....+...το γελοίο scriptάκι με τον Konohamaru....:rip:

Το animation έχει βελτιωθεί...αλλά σ'αυτό τον τομέα
δεν πείθει καθόλου για anime του 2007.....ειδικά για shounen,
αναφορικά με σχεδιασμό χαρ/ρων....

Συμφωνώ με κάτι που είπε πριν η yami...όσον αφορά τη φωνή του
Sasori....πολύ brutal......:

Για τη νότα σοβαρότητας ή σοβαροφάνειας θα προτιμούσα να
περιμένω λίγο πριν εκφέρω γνώμη...για να δώ τί απο τα 2
θα συνεχιστεί.....:unsure:

Η "επανένωση" ήταν μάλλον πιο χαλαρή απ'ότι θα 'πρεπε imo....
ειδικά με τη sakura.....οk...δεν ήταν χαμένοι ΄κ
ξαναβρέθηκαν μετά απο 200 χρόνια αλλά όχι και σαν
να πέρασε μια βδομάδα.....:calm:

Τα καλύτερα σημεία ήταν τα ηχητικά θέματα όταν αναφερόταν
στον -kazekage πιά- gaara...και όταν εμφανίστηκαν ο
sasori με τον deidara-sama....^...;)

Overall....πιστεύω πως δεν ξεπλήρωσε ως 2-πλό episode
την αναμονή του κοινού για 2 χρόνια.....:calm:

P.S 1....Nαί,το bitrate ήταν όντως αίσχος....:wallbash:
P.S 2.....Για το kakashi-gaiden μάλλον σε ova.....:)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#525 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2007 - 10:37

Ωχ ρε παιδιά, μόλις βγήκε το νέο επεισόδιο βλέπω γράψατε όλοι από ένα σεντονάκι review απόψεων κλπ κλπ... Συγγνώμη, αλλά βαριέμαι να τα διαβάζω όλα αυτά και να γράφω κι εγώ τόσα πολλά...
Εγώ θα πω απλώς ότι μου άρεσε!:
"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Δημοσιευμένη  εικόνα