Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#496 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 16 February 2007 - 18:26

ρε παιδια τελικα ποτε θα ο παροθμε subbed το επισοδειο σημερα παρασκευη η αυριο σαββατο?

Δίκιο έχει

i dont think so...
καθε παρασκευή βγαινει συνηθως...

οχι αυριο θα δουμε μιας και αυριο θα κανουν release οι db

λογικα το release των DB θα ψιλοαργησει γιατι 2πλο ep + new karaoke=death ΧD εκτος αν κανουν την υπερβαση..

ακριβως.αυριο θα το βγαλουν οι dattebayo

Τώρα ναι είναι παρασκευή εκεί. Έχουμε 6 ώρες διαφορά. Αυτοί έχουν νομίζω GMT+8 ;) Το fansubbαρισμένο επεισόδιο θα είναι πάνω αύριο.

Αυτό σημαίνει να διαβάζεις τα posts στο θέμα που γράφεις

Δεν θα έκανε κακό μία μικρή αναζήτηση στην αμέσως προηγούμενη σελίδα

E5VV38U.jpg

#497 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 16 February 2007 - 18:33

Nαι ειναι γεγονος το 1-2 επεισοδια ναρουτο ειναι γεγονος.Παντως πολυ γαματο τον κανανε τον Sasuke ακου να παει να απωθησει τον KUYBI what the fuck?O Naruto φανηκε κοτα μπροστα του...Τεσπα 1ο επεισοδιο ηταν και πανω στο καλυτερο το κοψαν.Αντε να περιμανουμε το fruits of training

#498 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 16 February 2007 - 18:49

Hehehehe :P
Ως γνωστός Old-School Naruto fun είδα και εγώ το επισόδειο. :D
Εντυπώσεις:

Καταρχήν από την τελευταία φορά που είδα Naruto (επισόδειο 136 - πρώτο φίλερ), το animation έχει πάει βήματα μπροστά! Μου άρεσε ιδιαίτερα ο νέος τρόπος σχεδίασης, τα ανοιχτά, χαρούμενα χρώματα, που χρησιμοποιούνται δίνουν το ύφος που πρέπει να δωθεί στο Anime.

Άλλο ένα πράγμα που με ενθουσίασε είναι η εναλλαγή των σκηνών. Αν και πιστεύω ότι η προσπάθεια που έγινε, ώστε να δωθεί μια σοβαρότητα, είναι άτοπη... Το Naruto, είναι και θα παραμείνει ένα χαρούμενο Anime που μας κάνει να περνάμε ευχάριστα το χρόνο μας. Ναι μεν έχει κάποιες φάσεις με πραγματικά συναισθήματα, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να θεωριθεί έργο που σου δίχνει βαθιά νοήματα μέσω των χαρακτήρων του. Πάντως είναι αλήθεια ότι δεν είδα κανένα πρόβλημα στην αλλαγή των σκηνών, καμία απότομη κίνηση/λανθασμένη προσπάθεια.

Όσο για τη μουσική επένδιση... Ένα μπορώ να πω... ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ SOUNDTRACK. Τόσο το opening, όσο και η πλειωνότητα των Background ήχων, είναι ηλικρινά λάθος επιλογές. Σε ορισμένες περιπτώσεις βλέπουμε ακόμα και χοροδία... Σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει αυτό το στίλ στο Naruto, όσο σοβαρή και να είναι η σκηνή, απλά και μόνο λόγω των άλλων γεγονότων, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί επική μουσική. Το Opening ως προς το Video, αν εξαιρέσουμε τη σκηνή με το Gaara που κουνάει το χέρι του, δεν μπορώ να πω ότι με απογοήτευσε, αν και η μουσική του είναι επίπεδα κατώτερη. Το Ending μου άρεσε αρκετά. Τώρα ανυπομονώ να δω τη νέα μουσική για τη μάχη, η οποία είναι αμφίβολο, κατεμέ, να είναι καλύτερη από το παλιό καλό Fighting Spirit.

Γενικά όπως καταλαβαίνουμε αυτή είναι μόνο η αρχή... :
Προσωπικά δεν περιμένω κάτι το ιδιαίτερο, από άποψη "νοημάτων" όπως τα ονομάζουν μερικοί. Ναι μεν ένα Anime πρέπει να σου προσφέρει ηθικά, αλλά αν την ίδια στιγμή δεν σε διασκεδάζει απλά δεν αξίζει.

So, let's have some fun with Naruto, once again, dattebayo! (Χεχε, καιρό είχα να το πώ αυτό :P)

oR4yYRl.gif

#499 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 16 February 2007 - 20:04

Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που μόλις πρόσφατα είδα Naruto και δεν χρειάστηκε να περιμένω χρόνια για αυτήν την στιγμή!

Το καινούργιο επεισόδιο είναι ωραίο, πιστεύω πως μας προϊδεάζει μια χαρά για το τι θα επακολουθήσει! Το μόνο μελανό σημείο που βρήκα: Ο Naruto έλειπε 2.5 χρόνια, όμως τους χαιρετάει όλους λες και είχε φύγει για καμιά βδομάδα! Μόνο κάτι σχόλια για το πόσο μεγάλωσαν όλοι. Θα περίμενα περισσότερα συναισθήματα, αγκαλιές κτλ.

Κορυφαία στιγμή: Kakashi όταν βλέπει το δώρο του Naruto... Hehe!

Επίσης, τι ήταν τα passwords? Υποψιάζομαι κανένα διαφημιστικό ή διαγωνισμό σε στιλ "Απαντήστε στην ερώτηση: "Ποιός είναι ολόκληρος ο κωδικός" μέχρι το τέλος του επεισοδίου και μπείτε στην μοναδική κλήρωση για δωρεάν ramen για έναν ολόκληρο χρόνο! Τιμή SMS 150 yen."
Posted Image

#500 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 16 February 2007 - 20:06

Το είδα κι εγώ το μεσημέρι. Μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές ενθουσιάστηκα! Πραγματικά μετά από τόσα fillers νιώθω επιτέλους ότι ξαναβλέπω Naruto. Το animation και γενικά τα γραφικά είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο (πάντως είναι σίγουρα ανώτερα από αυτά των fillers). Όσο για την ιστορία... τι να πω τα λέει όλα μόνη της. Πάντως γέλασα στο σημείο όπου:
Spoiler:

yeah that was spoiler...και φυσικα αυτοι που διαβαζουν το μανγκα θα παρατηρησαν οτι η σκηνη δεν ηταν ολοκληρη..
θα κανουμε καιρο να τις δουμε κανονικα αυτες τις σκηνες αν αναλογιστει κανεις οτι το πρωτο chapter του part 2 ειναι το 245 και αυτες οι σκηνες υπαρχουν στα chapter 306-308..

Ναι, αυτό ήταν όντως spoiler από ότι διάβασα (γιατί δεν διαβάζω το manga). Αλλά τι να γίνει, τουλάχιστον μας άνοιξε την όρεξη για αργότερα (Άλλωστε για αυτό το βάλανε).

το ειδα το επι..και δεν εμεινα απολυτα ευχαριστημενη...
το spoiler στην αρχη φυσικα δε με πειραξε...αλλα οι διασπαρτες filler σκηνες(αρχη του επεισοδιου με Konohamaru & co. with the cat is one of em)..ηταν κομματακι αισχος..

Βασικά καλύτερα να συνηθίσεις στην ιδέα των διάσπαρτων fillers. Γιατί αν θέλουν να καθυστερήσουν την επόμενη φουρνιά από fillers (γιατί να αποφύγουν, μάλλον δύσκολο) θα πρέπει να βάζουν και extra σκηνές που δεν υπήρχαν στο manga. Εμένα πάντως δεν με ενοχλούν.

other than that it was ok..επισης thank God,μετα απο 220 επεισοδια επιτελους αλλαξαν τα BGM :bleh::bleh:..

Όσο για τη μουσική επένδιση... Ένα μπορώ να πω... ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ SOUNDTRACK. Τόσο το opening, όσο και η πλειωνότητα των Background ήχων, είναι ηλικρινά λάθος επιλογές. Σε ορισμένες περιπτώσεις βλέπουμε ακόμα και χοροδία...

Εμένα μου άρεσε που αλλάξανε το soundtrack. Αν και δεν θα με χαλούσε να βάζανε (έστω και με νέα εκτέλεση) κάποια παλιά themes (χωρίς να αποκλείεται να το κάνουν στο μέλλον) αλλά ένταξη από το να αφήνανε ίδιο το soundtrack καλύτερο είναι. Τι να κάνουμε το παλιό πλέον το βαρέθηκα.

Το Opening ως προς το Video, αν εξαιρέσουμε τη σκηνή με το Gaara που κουνάει το χέρι του, δεν μπορώ να πω ότι με απογοήτευσε, αν και η μουσική του είναι επίπεδα κατώτερη. Το Ending μου άρεσε αρκετά.

Να σου πω εμένα τα opening και ending δεν μου άρεσαν τόσο :( Αλλά αν είναι καλά όλα τα άλλα δεν θα χαλαστώ από αυτό ;)

Άλλο ένα πράγμα που με ενθουσίασε είναι η εναλλαγή των σκηνών. Αν και πιστεύω ότι η προσπάθεια που έγινε, ώστε να δωθεί μια σοβαρότητα, είναι άτοπη... Το Naruto, είναι και θα παραμείνει ένα χαρούμενο Anime που μας κάνει να περνάμε ευχάριστα το χρόνο μας. Ναι μεν έχει κάποιες φάσεις με πραγματικά συναισθήματα, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να θεωριθεί έργο που σου δίχνει βαθιά νοήματα μέσω των χαρακτήρων του.

Σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει αυτό το στίλ στο Naruto, όσο σοβαρή και να είναι η σκηνή, απλά και μόνο λόγω των άλλων γεγονότων, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί επική μουσική.

Επίτρεψε μου να διαφωνήσω σε αυτό. Σίγουρα δεν θα έλεγα ότι το Naruto ανοίκει στα βαθιά anime, αλλά δεν είναι και τραλαλα τραλαλο. Και αυτός είναι ένας λόγος που μου αρέσει τόσο, ότι μου αρέσουν πολύ οι βασικοί χαρακτήρες κλπ. Πιστεύω πως το Naruto έχει μεγαλύτερο βάθος από ότι ίσως δείχνει και είναι πιο βαθύ από αρκετά anime που το παίζουν σοβαρά. Για την κατηγορία του και για το κοινό στο οποίο απευθύνεται θα έλεγα ότι είναι μια χαρά επικό και σοβαρό. Εγώ τουλάχιστον δεν το βλέπω μόνο για της μάχες και τα εφέ (όπως κάνω για παράδειγμα στο Bleach που μαστίζεται από σοβαροφάνεια).

Ναι μεν ένα Anime πρέπει να σου προσφέρει ηθικά, αλλά αν την ίδια στιγμή δεν σε διασκεδάζει απλά δεν αξίζει.

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με αυτό :)

Υ.Γ.
Ανακάτεψα κάπως τα post των παιδιών, αλλά δεν νομίζω να αλλοίωσα κάποιο νόημα.

#501 Anakin

Anakin

Anime Fan

• Members
  • 196 posts

Posted 16 February 2007 - 20:18

κ εμενα μου αρεσε πολυ αυτη η στροφη που παει να κανει η σειρα.πιο ωριμο δλδ,πιο κινηματογραφικο θα ελεγα.
οσο για τα OP/EN δε τρελαθηκα αλλα δε με ενδιαφερουν κ τοσο.

#502 kenshin

kenshin

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 16 February 2007 - 21:12

λοιπον αυτο το σποιλερ στην αρχη μου κατεστρεψε τη διαθεση.ειλικρινα δεν ηταν καθολου μα καθολου αναγκαιο.
καλο ειναι οσοι το δουνε και δεν διαβαζουν το μανγκα οπως εγω να μην δουν τα 8.5 πρωτα λεπτα του επεισοδιου.τι βλακεια...
Posted Image

#503 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 posts

Posted 16 February 2007 - 21:19

Νομίζω οτι ξαναπεσα στην Λούμπα του Naruto...:

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#504 Anakin

Anakin

Anime Fan

• Members
  • 196 posts

Posted 16 February 2007 - 21:24

ετσι κ αλλιως ολοι ξεραμε υποσυνειδητα οτι καποια στιγμη θα γινοταν μια τετοια μαχη.δεν εδειξε κ τιποτα σπουδαιο.μπορει κ να μην σημαινει τπτ αυτο(δεν εχω δει το manga)απλα να θελει να μας μπερδεψει

#505 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 16 February 2007 - 22:19

λοιπον εγω εχω την εντυπωση οτι το εβγαλαν λιγο (εως πολυ) βιαστικα το επεισοδιο οι DB... το bitrate στα νορμαλ επεισοδια (μεχρι και το 220) κυμαινοταν απο 800~900+ kbps (με καποιες εξαιρεσεις ισως). τωρα μετα απο τοσα χρονια εμπειριας να πεφτουμε στα 692kpbs ??? η ποιοτητα ειναι ψιλο αισχος (παντα σε συγκριση με τα προηγουμενα-για να μην παρεξηγηθω)... ειδικα στις γρηγορες σκηνες το pixelιασμα ειναι αρκετα εντονο... ελπιζω τα επομενα επεισοδια να ειναι στα φυσιολογικα επιπεδα...

PS. Εκτος και αν το raw ειναι στα ιδια επιπεδα. τοτε παω πασο
Posted Image

#506 Bellvm Sacrvm

Bellvm Sacrvm

Bellvm Contra Hvmanitatem

• Members
  • 47 posts

Posted 17 February 2007 - 03:56

Εντάξει Naruto είναι, δεν περίμενα και πολλά, op/ed δεν με ενδιαφέρουν αλλά το νέο OST είναι λίγο εκτός τόπου και έχω την εντύπωση πως το ξε-shounen-ιάσανε λίγο (ή εγώ έχω αρχίσει να αποκτώ ανοσία) για να του δώσουν ένα σοβαροφανές ύφος.
Το "spoiler" δεν με πείραξε γιατί ούτως ή άλλως ξέρουμε ότι κάποια στιγμή θα γίνει η συγκεκριμένη μάχη, δημιουργεί και το απαραίτητο wtf? κλίμα για να τραβήξει τη προσοχή και να δώσει something to look forward to άρα είμαστε ok.
Τέλος πάντων, θα δείξει.

Spoiler:

#507 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 17 February 2007 - 09:42

λοιπον εγω εχω την εντυπωση οτι το εβγαλαν λιγο (εως πολυ) βιαστικα το επεισοδιο οι DB... το bitrate στα νορμαλ επεισοδια (μεχρι και το 220) κυμαινοταν απο 800~900+ kbps (με καποιες εξαιρεσεις ισως). τωρα μετα απο τοσα χρονια εμπειριας να πεφτουμε στα 692kpbs ??? η ποιοτητα ειναι ψιλο αισχος (παντα σε συγκριση με τα προηγουμενα-για να μην παρεξηγηθω)... ειδικα στις γρηγορες σκηνες το pixelιασμα ειναι αρκετα εντονο... ελπιζω τα επομενα επεισοδια να ειναι στα φυσιολογικα επιπεδα...

PS. Εκτος και αν το raw ειναι στα ιδια επιπεδα. τοτε παω πασο

Κάπου έχω την εντύπωση ότι υπερβάλεις! Ας μην ξεχνάμε ότι έκαναν όλη την δουλειά για 40λεπτο επεισόδιο σε λιγότερο απο 1 μέρα.
Posted Image

#508 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 17 February 2007 - 10:35

Ας μην ξεχνάμε ότι έκαναν όλη την δουλειά για 40λεπτο επεισόδιο σε λιγότερο απο 1 μέρα.

ευχαριστω που με επιβεβαιωνεις:
καλο ειναι να βγαινουν γρηγορα τα επεισοδια, αλλα οχι σε βαρος της ποιοτητας (προσωπκη αποψη)
Posted Image

#509 b4h4mu7

b4h4mu7

m_m

• Members
  • 113 posts

Posted 17 February 2007 - 10:49

παντως εμενα μου αρεσαν πολυ τα καινουρια op/ed τωρα για το σαουντρακ δεν καταλβα και πολλα αλλα και παλι δεν εχω κανενα προβλημα...

λοιπον αυτο το σποιλερ στην αρχη μου κατεστρεψε τη διαθεση.ειλικρινα δεν ηταν καθολου μα καθολου αναγκαιο.
καλο ειναι οσοι το δουνε και δεν διαβαζουν το μανγκα οπως εγω να μην δουν τα 8.5 πρωτα λεπτα του επεισοδιου.τι βλακεια...

x2:'D
Posted Image
I must be God.Because every time I pray to him I am talking to myself.

#510 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 posts

Posted 17 February 2007 - 12:06

ρε παιδια το Kakashi Gaiden κανονικά πότε αρχίζει?

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...