Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#376 Turgon

Turgon

Anime Amateur

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2007 - 12:04

Δεν ξέρω αν ήμουν υπερβολικός, απλά μάλλον εκνευρίστηκα τόσο για το ότι πήγες να μεταφέρεις κάποιες φήμες χωρίς να δίνεις πηγή τόσο και με το ότι αρκετοί τις πίστεψαν χωρίς να τις εξετάσουν. Δεν λέω πως ισχυρίστηκες ότι είδες κάποια επίσημη ανακοίνωση και την μετέφερες. Ακόμα και σε φήμες να αναφερόσουν νομίζω πως είναι σωστό να δίνεις την πηγή από όπου της βρήκες εφόσον υπάρχουν. Βέβαια εντάξει έδωσες το site οπότε κάποιος θα μπορούσε να ψάξει, αλλά είναι καλύτερο να δίνεις το συγκεκριμένο link. Επίσης, αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι ότι δεν μετέφερες επακριβώς της φήμες, αλλά έγραψες λίγο πολύ το συμπέρασμα που έβγαλες από αυτές. Αν και ίσως ακούγομαι υπερβολικός, νομίζω πως σε αυτήν την περίπτωση δημιουργήθηκε παραπληροφόρηση.

Μάλλον είσαι όντως κομματάκι υπερβολικός :P

Δεν είμαι το Reuters, διάβασα κάτι και έγραψα τα συμπεράσματά μου. Δεν ισχυρίστηκα ότι είναι όντως έτσι, είπα ότι υπάρχει περίπτωση να συνεχιστούν. Το link εξήγησα γιατί δεν το έβαλα.

Anywayz, καλύτερα να τελειώσει εδώ το θέμα :)

Ναι, απλά όταν κάτι δεν φαίνεται λογικό, μήπως πρέπει να το εξετάσουμε με περισσότερη προσοχή; Γιατί όπως είπες, αν το κάνουν αυτό, θα φάνε βρίσιμο από τους fan. Γιατί να το κάνουν τότε; Τι είναι το studio pierrot, καμιά οργάνωση που σκοπεύει να φέρει μιζέρια στον κόσμο; Μια επιχείριση είναι η οποία θέλει να βγάλει χρήματα. Αν ξαφνικά αποφάσισε ότι χρειάζεται κι άλλα fillers, πλέον είναι αργά, καλύτερα θα ήταν απλώς να ξαναρχίσουν τα fillers πιο νωρίς από ότι αρχικά σχεδίαζε.

Ακριβώς επειδή είναι επιχείρηση και θέλει χρήματα μπορεί να συνεχίσει τα fillers αφού μπει στο Shippuuden. Περισσότερα επισόδεια = περισσότερα χρήματα. Και αυτή κίνηση θα είναι απόλυτα λογική αφού θα αναθερμάνει το ενδιαφέρον του κόσμου ακόμα κι αν είναι fillers. Kαι λίγο πριν αρχίσει να ξενερώνει απόλυτ αο κόσμος με τα fillers, συνεχίζει την ιστορία κανονικά.
Ελπίζω βέβαια να μη δούμε fillers αλλά τα πάντα είναι πιθανά ;)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#377 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2007 - 01:00

Μάλλον είσαι όντως κομματάκι υπερβολικός :P

Δεν είμαι το Reuters, διάβασα κάτι και έγραψα τα συμπεράσματά μου. Δεν ισχυρίστηκα ότι είναι όντως έτσι, είπα ότι υπάρχει περίπτωση να συνεχιστούν. Το link εξήγησα γιατί δεν το έβαλα.

Anywayz, καλύτερα να τελειώσει εδώ το θέμα :)

Ναι δεν έχει νόημα να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια.

Ακριβώς επειδή είναι επιχείρηση και θέλει χρήματα μπορεί να συνεχίσει τα fillers αφού μπει στο Shippuuden. Περισσότερα επισόδεια = περισσότερα χρήματα. Και αυτή κίνηση θα είναι απόλυτα λογική αφού θα αναθερμάνει το ενδιαφέρον του κόσμου ακόμα κι αν είναι fillers. Kαι λίγο πριν αρχίσει να ξενερώνει απόλυτ αο κόσμος με τα fillers, συνεχίζει την ιστορία κανονικά.
Ελπίζω βέβαια να μη δούμε fillers αλλά τα πάντα είναι πιθανά ;)

Ναι είναι και αυτό, ότι αμα μπορούν να βγάζουν χρήματα με τα fillers και τους έρχονται και πιο φτηνά, γιατί να μην συνεχίσουν; Ας μην ξεχνάμε ότι το target groop του Naruto είναι για young teens οπότε ίσως έχουν και μικρότερες απαιτήσεις. Απλά προφανώς υπάρχει και ένα όριο στο πόσο μπορούν να διαλύσουν την σειρά.

Επίσης να μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και διάφορα άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την σειρά, όπως παιχνίδια κλπ. Καλά ίσως να μπορούσαν να φτιάξουν και κάποιο που να βασίζεται στα fillers, αλλά όπως και να το κάνουμε, μια στέρεα ιστορία σίγουρα θα στηρίξει καλύτερα και τα παιχνίδια.

Τώρα το ποια είναι τα όρια αυτά δεν το ξέρω εγώ προφανώς, αλλά νομίζω πως στην προκειμένη περίπτωση, η πιθανότητα να αρχίσει μια καινούρια σειρά με fillers μάλλον είναι πολύ μικρή.

#378 Sasuke_Uchiha

Sasuke_Uchiha

sasuke > chuck norris

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2007 - 14:49

εχω δει ως το επεισοδιο 165 και μετα απτο 200 και πανω, αλλα ακουσα για μια μαχη rock lee vs gai στα ενδυαμεσα και θελω να την δω, αν ειναι δυνατον πιτε μου πιο επεισοδιο ειναι ακριβος για να το κατεβασω.. Thanks..!8) 8)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#379 eXXentriX

eXXentriX

Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

• Members
  • 849 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2007 - 14:57

Xωρίς να σε παίρνω στο λαιμό μου..(απο summaries),
είναι το επεισόδιο 196...happy d/l....^...:bleh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#380 Sasuke_Uchiha

Sasuke_Uchiha

sasuke > chuck norris

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2007 - 17:37

okay thanks φιλος.. θα το ελενξω..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#381 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2007 - 05:58

Open...και ακόμα ψάχνουμε να βρούμε ποιός το έκλεισε...:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#382 TFORCE

TFORCE

Anime Newbie

• Members
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2007 - 11:02

:thumbup:Επιτέλους ξανάνοιξε!!!:thumbup:

#383 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2007 - 17:28

Open...και ακόμα ψάχνουμε να βρούμε ποιός το έκλεισε...:

Σύμφωνα με το moderator's log το έκλεισες εσύ : : .

#384 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2007 - 18:17

Μα ναι, αλλά δεν το έκλεισα εκούσια ποτέ....άβυσσος η ψυχή του Vbulletin...:shutup:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#385 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2007 - 18:55

Βγαίνουμε λίγο offtopic γιαυτό αν θες σβήσε τα posts αλλά μήπως βρήκε κανένας το pass σου?

#386 TFORCE

TFORCE

Anime Newbie

• Members
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2007 - 17:21

Τα τελευταία filler:
218 "Sealed sand - Suiko's counterattack" - 封じられた砂 水虎の反撃 - "Fūjiwareta suna, Suiko no hangeki" 25 January 2007

219 "The ultimate weapon is revivied" - よみがえった究極兵器 - "Yomigaetta kyūkyoku heiki" 1 February 2007

220 "Setting off" 旅立ち "Tabidachi" 8 February 2007

Πυγή:http:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Naruto_episodes

Μετά???8)
Posted Image
001- Naruto: Shippūden (疾風伝, Naruto: Shippūden lit. Hurricane Chronicles)- February 15, 2007.

#387 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2007 - 19:18

Sorry μπορεί να μην κατάλαβα καλά, αλλά το Kakashi Gaiden σε ποιά episodes είναι? : Η μήπως θα είναι ξεχωριστά σαν OVA?

#388 kenshin

kenshin

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2007 - 19:27

αν δεν κανω λαθος με αυτο το αρκ ξεκιναει το παρτ 2 δηλαδη το Hurricane Chronicles
Δημοσιευμένη  εικόνα

#389 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2007 - 19:57

αν δεν κανω λαθος με αυτο το αρκ ξεκιναει το παρτ 2 δηλαδη το Hurricane Chronicles

aye, έτσι φαίνετε, no room for kakashi gaiden. Μπορεί να το κάνουν σε ταινία, μπάς και βγάλουν και καμιά της προκοπής. :bleh:

LfNX0dh.png

#390 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2007 - 23:27

Χμμ... Αν και δεν αποκλείεται να το κάνουν ταινία, πιστεύω ότι μάλλον θα το κάνουν OAV... Μιας και δεν νομίζω να μπορούν να το κάνουν ως ανεξάρτητη ταινία. Βέβαια δεν αποκλείεται να το δούμε και στο anime στις 15 Φεβρουαρίου, αλλά ψιλοδύσκολο. Γενικά αυτό είναι το πρόβλημα με το Kakashi Gaiden, ότι δύσκολα ταιριάζει είτε στο τέλος της πρώτης σειράς, είτε στην αρχή της δεύτερης.