Δεν ξέρω αν ήμουν υπερβολικός, απλά μάλλον εκνευρίστηκα τόσο για το ότι πήγες να μεταφέρεις κάποιες φήμες χωρίς να δίνεις πηγή τόσο και με το ότι αρκετοί τις πίστεψαν χωρίς να τις εξετάσουν. Δεν λέω πως ισχυρίστηκες ότι είδες κάποια επίσημη ανακοίνωση και την μετέφερες. Ακόμα και σε φήμες να αναφερόσουν νομίζω πως είναι σωστό να δίνεις την πηγή από όπου της βρήκες εφόσον υπάρχουν. Βέβαια εντάξει έδωσες το site οπότε κάποιος θα μπορούσε να ψάξει, αλλά είναι καλύτερο να δίνεις το συγκεκριμένο link. Επίσης, αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι ότι δεν μετέφερες επακριβώς της φήμες, αλλά έγραψες λίγο πολύ το συμπέρασμα που έβγαλες από αυτές. Αν και ίσως ακούγομαι υπερβολικός, νομίζω πως σε αυτήν την περίπτωση δημιουργήθηκε παραπληροφόρηση.
Μάλλον είσαι όντως κομματάκι υπερβολικός
Δεν είμαι το Reuters, διάβασα κάτι και έγραψα τα συμπεράσματά μου. Δεν ισχυρίστηκα ότι είναι όντως έτσι, είπα ότι υπάρχει περίπτωση να συνεχιστούν. Το link εξήγησα γιατί δεν το έβαλα.
Anywayz, καλύτερα να τελειώσει εδώ το θέμα
Ναι, απλά όταν κάτι δεν φαίνεται λογικό, μήπως πρέπει να το εξετάσουμε με περισσότερη προσοχή; Γιατί όπως είπες, αν το κάνουν αυτό, θα φάνε βρίσιμο από τους fan. Γιατί να το κάνουν τότε; Τι είναι το studio pierrot, καμιά οργάνωση που σκοπεύει να φέρει μιζέρια στον κόσμο; Μια επιχείριση είναι η οποία θέλει να βγάλει χρήματα. Αν ξαφνικά αποφάσισε ότι χρειάζεται κι άλλα fillers, πλέον είναι αργά, καλύτερα θα ήταν απλώς να ξαναρχίσουν τα fillers πιο νωρίς από ότι αρχικά σχεδίαζε.
Ακριβώς επειδή είναι επιχείρηση και θέλει χρήματα μπορεί να συνεχίσει τα fillers αφού μπει στο Shippuuden. Περισσότερα επισόδεια = περισσότερα χρήματα. Και αυτή κίνηση θα είναι απόλυτα λογική αφού θα αναθερμάνει το ενδιαφέρον του κόσμου ακόμα κι αν είναι fillers. Kαι λίγο πριν αρχίσει να ξενερώνει απόλυτ αο κόσμος με τα fillers, συνεχίζει την ιστορία κανονικά.
Ελπίζω βέβαια να μη δούμε fillers αλλά τα πάντα είναι πιθανά

This topic is locked