Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2007 - 21:21
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2007 - 00:45
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2007 - 01:57
Guyz, δυστυχώς τα fillers μάλλον θα συνεχιστούν. Η σειρά θα μπει στο Hurricane Chronicles αλλά μέχρι την άνοιξη θα είναι fillers απ' όσα διάβασα στο narutocentral.com.
Δεν μας δίνεις κανένα πιο συγκεκριμένο link για ανακοίνωση η thread για να δούμε και εμείς την μυστική ανακοίνωση; Η μήπως τώρα άλλαξες γνώμη μιας και το site που τις βρήκες έβγαλε ανακοίνωση ότι τα fillers θα τελειώσουν 15 Φεβρουαρίου; Εγώ το μόνο που βρήκα σε αυτό το site που μπορεί να συσχετιστεί με αυτό που λες είναι είναι αυτό το thread που λέει ότι τα fillers θα τελειώσουν την άνοιξη. Δηλαδή από αυτό υπέθεσες ότι θα συνεχιστούν τα fillers; Δεν νομίζω.
Yποθέτω πως θα δούμε διάφορα περιστατικά που υποτίθεται ότι συνέβησαν κατά τη διάρκεια των 2 1/2 χρόνων που έλειψε ο Naruto. Ελπίζω τουλάχιστον να είναι λιγότερο ηλίθια από τα τωρινά fillers. Και ελπίζω επίσης να τελειώσουν όντως την άνοιξη >.<
Αν ήταν να το κάνουν αυτό θα το κάναν εδώ και πολύ καιρό. Είναι ανόητο να δείξουν την προπόνηση του Jiraiya με τον Naruto γιατί μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, μιας και δεν ξέρουμε τι πραγματικά έγινε. Εκτός και αν υποθέσουμε πως θα δείξει για την εξέλιξη των άλλων χαρακτήρων (που επίσης δεν είμαστε σίγουροι νομίζω). Όπως και να έχει όμως, η πιθανότητα να μπουν fillers στην αρχή της νέας σειράς είναι τελείως ανόητη πρακτική. Εκτός που θα απογοητεύσει τους fan και θα τους ξεγελάσει, αχρηστεύει λίγο πολύ το νόημα της μετονομασίας της σειράς, που έχει ως σκοπό να αναθερμάνει την διάθεση του κοινού και να ξορκίσει την μιζέρια των fillers από το μυαλό μας. Αν το κάνουν είναι σαν να μας λένε, "σας την φέραμε άγρια παλιοNarutards"
Αυτό όπως και ένα σωρό άλλα scans και γενικά σιγά σιγά όλες οι επίσημες ιστοσελίδες που σχετίζονται με το Naruto είναι αρκετά ισχυρές ενδείξεις για το ότι τα fillers τελειώνουν 15 Φεβρουαρίου. Δηλάδη είναι δυνατόν να διαφημίζουν posttimeskip Naruto και να παρουσιάζουν τους χαρακτήρες με την posttimeskip μορφή τους και να δείξουν πως εξελίχτηκαν τα πράγματα στα 2 χρόνια; Δηλαδή τι, σε κάθε επεισόδιο θα αλλάζουν και λίγο τα ρούχα;
Ε, εντάξει, το είχανε πεί οτι στην επόμενη ταινία θα ήταν μεγάλος ο Naruto. Αυτο δεν αλλαζει τα σχέδια για τις 15 Φεβρουαριου.
Έχω ακούσει ότι στο τέλος αυτού του trailer αναφέρει την ταινία, αλλά αν είναι δυνατόν... Αυτό το trailer αναφέρεται ξεκάθαρα στην σειρά. Μόνο τον posttimeskip Sasuke που δείχνει...
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2007 - 02:00
κι εγω για τη σειρα πιστευω οτι ειναι...Έχω ακούσει ότι στο τέλος αυτού του trailer αναφέρει την ταινία, αλλά αν είναι δυνατόν... Αυτό το trailer αναφέρεται ξεκάθαρα στην σειρά. Μόνο τον posttimeskip Sasuke που δείχνει...
αλλιως θα ελεγε ''Gekijouban Naruto Shippuuden'' και οχι απλα ''Naruto Shippuuden''..so far οι τιτλοι των ταινιων ηταν big ass long
τα τελευταια δευτερολεπτα παντως κανουν αναφορα στην ταινια...kanji reads ''Gekijouban 2007 Natsu''
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2007 - 20:33
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2007 - 11:03
Δεν μας δίνεις κανένα πιο συγκεκριμένο link για ανακοίνωση η thread για να δούμε και εμείς την μυστική ανακοίνωση; Η μήπως τώρα άλλαξες γνώμη μιας και το site που τις βρήκες έβγαλε ανακοίνωση ότι τα fillers θα τελειώσουν 15 Φεβρουαρίου; Εγώ το μόνο που βρήκα σε αυτό το site που μπορεί να συσχετιστεί με αυτό που λες είναι είναι αυτό το thread που λέει ότι τα fillers θα τελειώσουν την άνοιξη. Δηλαδή από αυτό υπέθεσες ότι θα συνεχιστούν τα fillers; Δεν νομίζω.
Πρώτα απ' όλα, δεν βλέπω το λόγο της επιθετικότητας σου...
Δεύτερον, ναι, απ' αυτό υπέθεσα ότι υπάρχει περίπτωση να συνεχιστούν τα fillers. Το link δεν το έγραψα γιατί έκλεισα τη σελίδα πριν το κάνω copy και δεν είχα χρόνο να το ξαναβρω [ήμουν στη δουλειά]. Δεν είπα ότι ήταν ανακοίνωση....είπα μόνο ότι το διάβασα στο narutocentral.com.
Αν ήταν να το κάνουν αυτό θα το κάναν εδώ και πολύ καιρό. Είναι ανόητο να δείξουν την προπόνηση του Jiraiya με τον Naruto γιατί μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, μιας και δεν ξέρουμε τι πραγματικά έγινε. Εκτός και αν υποθέσουμε πως θα δείξει για την εξέλιξη των άλλων χαρακτήρων (που επίσης δεν είμαστε σίγουροι νομίζω). Όπως και να έχει όμως, η πιθανότητα να μπουν fillers στην αρχή της νέας σειράς είναι τελείως ανόητη πρακτική. Εκτός που θα απογοητεύσει τους fan και θα τους ξεγελάσει, αχρηστεύει λίγο πολύ το νόημα της μετονομασίας της σειράς, που έχει ως σκοπό να αναθερμάνει την διάθεση του κοινού και να ξορκίσει την μιζέρια των fillers από το μυαλό μας. Αν το κάνουν είναι σαν να μας λένε, "σας την φέραμε άγρια παλιοNarutards"
Εγώ δεν είπα ότι είναι λογικό αυτό που θα κάνουν. Είναι πολύ εύκολο να ξαναβάλουν fillers. Μπορεί πχ να γυρίσουν ο Naruto με τον Jiraiya και μετά να αρχίσει fillers. Μπορεί να γίνουν διάφορα πράγματα γενικα. Αν θέλουν να δείξουν fillers, θα τα δείξουν. Αν το κάνουν βέβαια θα τους λιντσάρουν οι ανά τον κόσμο όλο fan...
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2007 - 15:25
Πρώτα απ' όλα, δεν βλέπω το λόγο της επιθετικότητας σου...
Δεύτερον, ναι, απ' αυτό υπέθεσα ότι υπάρχει περίπτωση να συνεχιστούν τα fillers. Το link δεν το έγραψα γιατί έκλεισα τη σελίδα πριν το κάνω copy και δεν είχα χρόνο να το ξαναβρω [ήμουν στη δουλειά]. Δεν είπα ότι ήταν ανακοίνωση....είπα μόνο ότι το διάβασα στο narutocentral.com.
Δεν ξέρω αν ήμουν υπερβολικός, απλά μάλλον εκνευρίστηκα τόσο για το ότι πήγες να μεταφέρεις κάποιες φήμες χωρίς να δίνεις πηγή τόσο και με το ότι αρκετοί τις πίστεψαν χωρίς να τις εξετάσουν. Δεν λέω πως ισχυρίστηκες ότι είδες κάποια επίσημη ανακοίνωση και την μετέφερες. Ακόμα και σε φήμες να αναφερόσουν νομίζω πως είναι σωστό να δίνεις την πηγή από όπου της βρήκες εφόσον υπάρχουν. Βέβαια εντάξει έδωσες το site οπότε κάποιος θα μπορούσε να ψάξει, αλλά είναι καλύτερο να δίνεις το συγκεκριμένο link. Επίσης, αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι ότι δεν μετέφερες επακριβώς της φήμες, αλλά έγραψες λίγο πολύ το συμπέρασμα που έβγαλες από αυτές. Αν και ίσως ακούγομαι υπερβολικός, νομίζω πως σε αυτήν την περίπτωση δημιουργήθηκε παραπληροφόρηση.
Εγώ δεν είπα ότι είναι λογικό αυτό που θα κάνουν. Είναι πολύ εύκολο να ξαναβάλουν fillers. Μπορεί πχ να γυρίσουν ο Naruto με τον Jiraiya και μετά να αρχίσει fillers. Μπορεί να γίνουν διάφορα πράγματα γενικα. Αν θέλουν να δείξουν fillers, θα τα δείξουν. Αν το κάνουν βέβαια θα τους λιντσάρουν οι ανά τον κόσμο όλο fan...
Ναι, απλά όταν κάτι δεν φαίνεται λογικό, μήπως πρέπει να το εξετάσουμε με περισσότερη προσοχή; Γιατί όπως είπες, αν το κάνουν αυτό, θα φάνε βρίσιμο από τους fan. Γιατί να το κάνουν τότε; Τι είναι το studio pierrot, καμιά οργάνωση που σκοπεύει να φέρει μιζέρια στον κόσμο; Μια επιχείριση είναι η οποία θέλει να βγάλει χρήματα. Αν ξαφνικά αποφάσισε ότι χρειάζεται κι άλλα fillers, πλέον είναι αργά, καλύτερα θα ήταν απλώς να ξαναρχίσουν τα fillers πιο νωρίς από ότι αρχικά σχεδίαζε.
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2007 - 15:54
Πιστευω αυτο το τραιλερ να σας διαφωτισε για το αν θα συνεχιστουν τα φιλερσ....
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2007 - 22:56
Ε εντάξει τότε καινούργια eps θα είναι. Αλλιώς θα κάνω κάτι π έπρεπε εδώ και καιρό να κανω. Δεν ξαναασχολούμαι με naruto...<<http://www.youtube.com/watch?v=mGSjyCNjX-k
Πιστευω αυτο το τραιλερ να σας διαφωτισε για το αν θα συνεχιστουν τα φιλερσ....
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2007 - 23:34
Πού ακριβώς είδαμε ότι ξεκινούν τα eps τώρα...??(Φεβρουάριο)...
Πετάει απλά στο τέλος ένα "Shippuuden"
....kαι ένα "Ιn Theaters In Summer 2007"....
Eκτός αν λαμβάνουμε υπόψη και μόνο το γεγονός ότι
είδαμε ένα random τρέιλερ......

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2007 - 23:44
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2007 - 23:52
μούφες ανακοινώσεις,όσον αφορά τη διακοπή των fillers.....
Στην προκειμένη όμως,το πρόβλημα εντοπίζεται στην
αοριστία της ανακοίνωσης όσον αφορά την ημερομηνία εκκίνησης....^

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2007 - 23:54
δες κι αυτο http://www.youtube.com/watch?v=35R4rgtoXNk ...λεει καθαρα στο τελος "Νaruto Shippuuden,nigatsu jyugonichi mokuyou",δηλ.Naruto Shippuuden,February 15th Thursday"Αυτό το τρέιλερ δεν διαφωτίζει σχετικά με τπτ......<<
Πού ακριβώς είδαμε ότι ξεκινούν τα eps τώρα...??(Φεβρουάριο)...
Πετάει απλά στο τέλος ένα "Shippuuden"
....kαι ένα "Ιn Theaters In Summer 2007"....
Eκτός αν λαμβάνουμε υπόψη και μόνο το γεγονός ότι
είδαμε ένα random τρέιλερ......
και η εκφωνιτρια στην αρχη λεει ''Επιτελους αρχιζει"XDD
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2007 - 00:04
Είχε και καθαρή φωνή....
Mέχρι που κατάλαβα και τι εννοούσε ......
Wait and see....

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2007 - 01:45

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο