Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2006 - 23:04
Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2007 - 11:38
Εντάξει, το μαγαζί έχει φέρει πάρα πολλά Anime, αλλά η τιμή τους είναι απαγορευτική Καλύτερα αν είναι να τα αγοράσετε από κάποιο online μαγαζί
Το λατρεύω το συγκεκριμένο μαγαζί. Έχω πάρει μία συλλογή με τα OVA και την ταινία του Kenshin και το περασμένο Σάββατο τσίμπισα και ένα boxset με το Lain [έφαγα γερό σκάλωμα όταν το είδα]. Τσιμπιμένες οι τιμές αλλά βολεύομαι μέχρι να βγάλω τη ρημάδα τη χρεωστική, να βρω την υγειά μου
Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2007 - 03:49
Guyz, δυστυχώς τα fillers μάλλον θα συνεχιστούν. Η σειρά θα μπει στο Hurricane Chronicles αλλά μέχρι την άνοιξη θα είναι fillers απ' όσα διάβασα
holly crap! πάλι fillers? να δείς που θα την ενγκαταλειψουν στο τέλος ακόμα και οι fans. τι περιμενουν? να τελειώσει και το manga?

The revolution is near....
Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2007 - 09:36
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2007 - 00:19
Τώρα αν κάποιος γνωρίζει κάτι διαφορετικό ή αν είμαι εγώ λάθος θέλω απάντηση.
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2007 - 15:33
Οπότε, υποθέτω πως θα δούμε όντως τους ήρωες πιο μεγάλους αλλά θα συνεχίσει μέχρι την άνοιξη με fillers
Μπορεί βέβαια, και ελπίζω, να κάνω λάθος
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2007 - 16:08
'It is thought that this will finally bring about the end of some of the longest fillers in anime history, that have so far stretched 80 episodes since May 25th, 2005. Along with this special, it has been becoming apparent for some time that the second part of the Naruto anime series would be ending soon, with various games announced and being released in the Spring that feature the character from the series' second part. So there you have it! Start your watches, we're only 43 days, or 1045 hours, 62741 minutes, and 3764465 seconds away'
τι εννοει οτι το δευτερο μερος θα τελειωσει νωρις????
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2007 - 20:51
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2007 - 13:48
one piece:clap:
Οσα fillers εχει δειξει ειναι εκπληκτικα!
-Ο κοσμος που δημιουργησε ο Oda ειναι αδιαστατος χωρις κανονες και αυτο των βοηθα να κανει οτι του αρεσει!(δεν γνωριζουμε καν αν ο κοσμος ειναι στρογγυλος ή ποσο μεγαλος !!!!) δεν πεφτει στο σφαλμα που εκανε ο masashi(naruto) και o toriyama(dragonball) να υπερφορτωσει τον κοσμο του με υπερβολικες (και περιτες) πληροφοριες...
Θεωριτικα το one piece μπορει να συνεχιζεται μεχρι να γερασουμε και να διατηρει το ενδιαφερον του.
Γι'αυτο τα fillers στο naruto ηταν χαμενα απο χερι...και γενικα απο οσους παρακολουθουν το καταπληκτικο manga θα διαπιστωσουν οτι αμα τραβηξει πολυ παραπανω την ιστορια τοτε θα ναυαγισει οπως το dragonball που κατηντησε κουραστικο στο τελος.
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2007 - 14:48
gotta say..ενα πραγμα που ξερει να κανει καλα η Toei ειναι fillers XD:bleh:Οσα fillers εχει δειξει ειναι εκπληκτικα!
Ο κοσμος που δημιουργησε ο Oda ειναι αδιαστατος χωρις κανονες και αυτο των βοηθα να κανει οτι του αρεσει!(δεν γνωριζουμε καν αν ο κοσμος ειναι στρογγυλος ή ποσο μεγαλος !!!!) δεν πεφτει στο σφαλμα που εκανε ο masashi(naruto) και o toriyama(dragonball) να υπερφορτωσει τον κοσμο του με υπερβολικες (και περιτες) πληροφοριες..
no offence,but i laughed at this
το One Piece εχει το μεγαλυτερο ογκο πληροφοριων*γι'αυτο εχω χασει τη μπαλα* οπως κανενα αλλο shounen manga..γι'αυτο και κραταει τοσο πολυ,ωστε ο Oda για κλεισει ολες τις τρυπες που ανοιξε(j/k,j/k)
παντως εχει 1002 πραγματα να μας εξηγησει ακομα,γι'αυτο και μπορει να βγει αληθινο το παρακατω..
sorry for the off topicΘεωριτικα το one piece μπορει να συνεχιζεται μεχρι να γερασουμε
Naruto Shippuden coming in 1 month and 9 days...
wonder if we'll see a trailer or sth soon...-_o
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2007 - 15:35
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2007 - 18:16
no offence,but i laughed at this
το One Piece εχει το μεγαλυτερο ογκο πληροφοριων*γι'αυτο εχω χασει τη μπαλα* οπως κανενα αλλο shounen manga..γι'αυτο και κραταει τοσο πολυ,ωστε ο Oda για κλεισει ολες τις τρυπες που ανοιξε(j/k,j/k)
παντως εχει 1002 πραγματα να μας εξηγησει ακομα,γι'αυτο και μπορει να βγει αληθινο το παρακατω..
Mαλλον yami δεν καταλαβες τι εννοω.
Ο κοσμος του one piece ειναι κλειδωμενος...δεν εχω καταλαβει που βρηκες τις πολλες πληροφοριες.Το οτι εχει δειξει ακυρους χαρακτηρες τους οποιους δεν εχει αναλυσει ακομα δεν σημενει οτι εχει ογκο πληροφοριων...
Τα παντα στο κοσμο του ειναι ρευστα και υπαρχουν ορισμοι για λιγα μονο πραγματα και εννοιες, αντθετα με το naruto το οποιο εχει αναλωθει στην αναλυση των χαρακτηρων,των δυναμεων τους και κατα γενικη ομολογια απο καποιο σειμιο και μετα ειναι προβλεψιμο.Αντιθετα απο το one piece οπου μπορει παντα να σε ξαφνιαζει...
ΠΡΟΣΘΕΟΥ δεν λεω οτι το naruto ειναι ασχημο anime...
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2007 - 15:12
Ότι υπάρχει υπάρχει......εμαθα οτι υπαρχει 3 ταινια naruto(Animal riot of cresent moon island)και ακουσα οτι θα κικλοφορισει στις online διεφθινσεις απο απριλιο...
μιπως ξερει κανεις αν μπορω να την βρω καπου απο τωρα και να την κατεβασω???????
Aν δεν κάνω κάποιο συγκλονιστικό λάθος δεν υπάρχει ακόμη πουθενά(subbed).........
Στην Ιαπωνία παίχτηκε στα cinema τον αύγουστο νομίζω.....
Aπο εκεί και πέρα είναι θέμα του κάθε fansub group πότε θα την
αναλάβει...~
Πάντως απ'ότι ακούγεται να την περιμένεις κάπου μάρτιο........
Για την ώρα και την όρεξη σου μόνο trailer......
Here u are....
http://ani-tsuzuki.net:6969/torrents/7b765c60998a8a7262fd08f3bbef594a1db54ab2.torrent

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο