Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#331 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 10 December 2006 - 11:25

Πράγματι, 15 Φεβρουαρίου.

http://www.tv-tokyo.co.jp/anime/naruto/sippuuden/index.html

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=7293

Υπομονή. :)

LfNX0dh.png

#332 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 10 December 2006 - 13:28

2 Ερωτήσεις: Χρειάζεται να δούμε και τα fillers για να καταλάβουμε την συνέχεια ή θα μας έρθει ξεκάρφωτο?
Επισης, θα κάνει μια περίληψη των γεγονότων που προηγήθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια (δηλαδη τι έγινε μετά το 135) ή θα μας βάλει κατευθείαν και απότομα στο ψητό :oops:

#333 Turgon

Turgon

Anime Amateur

• Members
  • 107 posts

Posted 13 December 2006 - 12:15

Αν το πάρουν ακριβώς όπως στο manga, δεν χρειάζεται να τα δεις. Καλύτερα βασικά να μην τα δεις XD
Λογικά θα υπάρχει ένα επισόδειο-μετάβαση, θα παίξει Kakashi Gaiden και μετά θα πάει κατευθείαν όταν θα γυρίζει ο Naruto με τον Jiraiya.

Με λίγα λόγια, τα fillers υπάρχουν μόνο και μόνο για να προχωρήσει το manga. Με εξαίρεση 1-2 συγκεκριμένα mini-arcs, μην κάνεις τον κόπο να τα δεις.
Posted Image

#334 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 13 December 2006 - 13:08

ΟΚ :thumbup: Ανυπομονώ να αρχίσουν!

#335 Purgator

Purgator

Daiguren Hyourinmaru

• Members
  • 61 posts

Posted 14 December 2006 - 23:21

Αντε ρε guys εδω και μισο χρονο για τα φιλερς λεμε.. :despair:

απο το στομα σας και στου θεου τ'αυτι! :|
Posted Image

#336 TFORCE

TFORCE

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 22 December 2006 - 16:50

Δεν λέω και εμένα δεν μου άρεσαν ρε παιδιά τα fillers αλλά και τι να σου κάνουν και αυτοί? Αφού η σειρά έπιασε σε εξέλιξη το manga!!! Κάπως έπρεπε να κλείσουν την τρύπα. Και μην νομίζεται ότι και αυτή η επανένωση θα κρατήσει πολύ. Πολύ φοβάμαι πώς σύντομα θα ξανασυναντήσουμε fillers αλλά αυτό είναι κάτι το φυσικό.

#337 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 22 December 2006 - 16:59

Ρε παιδιά, με το συμπάθειο, βλέπει κανείς Naruto τώρα? :huh:
1

#338 TFORCE

TFORCE

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 22 December 2006 - 17:23

Λογικά με τη σειρά του manga και επειδή η πρώτη σειρά του manga με τη δεύτερη έχουν ένα χάσμα μεταξύ τούς είναι λογικά να υπάρξουν αρκετά filler. Τι εννοώ? από τη σειρά λείπουν παντελώς(αν κάνω λάθος διορθώστε με) οι τρεις από πέντε τελευταίες σελίδες του manga {σελ.13-15 επ.238(σύμφωνα με το δικό μου download)} οπού ο Naruto φεύγει με τον Iruka senin για εκπαίδευση. 'Αρα έχουμε ένα standar επεισόδιο τύπου "συνεκτικό".
:kakashithumbup:Επιπρόσθετα ναι μεν το manga που περιγραφει τα γεγονότα και την ιστορία του Kakashi και του saringan είναι χρήσιμα (και κατά την δικιά μου γνώμη πολύ καθυστερημένο) αλλά είναι κάπως "ξεκάρφωτο" με την όλη πλοκή. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει σκέψη να το κάνουν ξεχωριστώ εκτός σειράς επεισόδιο η ταινία η να το τοποθετήσουν μέσα στη σειρά ως μια αφήγηση της ιστορίας από κάποιο τρίτο(Αυτοί οι Ιάπωνες είναι πραγματικά τελείως απρόβλεπτοι σε κάτι τέτοια:despair:).

#339 myle

myle

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 27 December 2006 - 00:48

Naruto μέχρι τώρα έχω δει όλα τα fillers και τις ταινίες εκτός τις 3ης. Έχω ακούσει ότι υπάρχει περίπτωση, αν και εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω, να βγεί νωρίτερα ο Kakashi Gaiden. Πάντως την ημερομηνία που ανακοινώσαν αρχίζει κανονικά το Naruto το οποίο αλλάζει και όνομα. Fillers δεν αξίζει να δεις κανένα, εκτός από κάποια πολύ συγκεκριμένα:
Το Arc με την Hinata, Naruto και Shino αν σου αρέσει η Hinata
Ένα επεισόδειο με την μάχη Rock vs Gai (πολύ καλή μάχη για filler)
Κοντά στο 180 με το star village.
Τώρα αν θες να δεις τον Naruto να μαγειρεύει με το Rasengan, δες και τα υπόλοιπα. Τώρα τελευταία βέβαια έχουμε πιάσει πάτο.
Ίσα ίσα που αν δεις και τα υπόλοιπα, θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι πότε πρόλαβε και τα έκανα όλα αυτά ο Ναρούτο αφού υποτίθεται ότι έλειπε από την Konoha για 2 χρόνια.
This is my way of the ninja.

#340 TFORCE

TFORCE

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 28 December 2006 - 01:42

Για την ακρίβια έλειπε 2,5 χρόνια σε προπόνηση(chapter 245) {Επιπλέον στο manga αναφέρεται πως ακόμα και μετά την επιστροφή(μετα το 245) τούς απομένουν 6 ολόκληροι μήνες για να επαναφέρουν τον Sasuke} και νομίζω πώς ίσως προκειμένου να καλύψουν αυτό το αλαλουμ του χρόνου θα δημιουργήσουν επεισόδια με το naruto στην εξάσκηση. Φυσικά αυτό είναι μόνο μια προσωπική εικασία αλλά αν το σκεφτείς είναι ένας καλώς τρόπος για γεφύρωμα. Τέλος πάντων... Η μέρα της απελευθέρωσης είναι 15 Φλεβάρη(αν κάνω λάθος επιδιορθώστε) και εκεί θα μας λυθούν οι απορίες!

Όσων αφορά τα filler must ει ναι το ξεκαρδιστικό filler με τον μεθυσμένο Lee.

Μια φορά αν προσέξετε τον καινούριο Naruto ξεφορτώνετε αυτή τη μπάκα από το anime (επιτέλους!!!):head:

Ελπίζω πως η καινούρια σειρά θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη όπως έχουν εξελιχθεί και αλλά anime (π.χ.one piece) στη διάρκεια της υπάρξεις τους. Εγώ προσωπικά επιθυμώ καλύτερη εικονογράφηση...το αδύναμο σημείο κατ` εμε στη σειρά.

#341 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 posts

Posted 28 December 2006 - 16:40

σημερα ειναι μια ιστορικη μερα για μενα.
ειδα σε "Ε-Λ-Λ-Η-Ν-Ι-Κ-Ο" DVDαδικο στην ομονοια, dvd με τα 13 πρωτα επισοδεια του naruto.
καιρος ηταν.
Posted Image
Πρωιν kakashi_sensei

#342 gohan-the mystic power

gohan-the mystic power

.:LOST addict:.

• Members
  • 1,006 posts
  • Locationhttp://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

Posted 29 December 2006 - 22:39

ειδα σε "Ε-Λ-Λ-Η-Ν-Ι-Κ-Ο" DVDαδικο στην ομονοια, dvd με τα 13 πρωτα επισοδεια του naruto.
καιρος ηταν.

Θυμάσε μήπως πια εταιρία κάνει το distribution?:whistling:
http://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

#343 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 posts

Posted 29 December 2006 - 22:56

δυστυχως ηταν τοσο μεγαλο το σοκ που δεν προσεξα.
Posted Image
Πρωιν kakashi_sensei

#344 myle

myle

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 30 December 2006 - 12:43

Αυτό είναι κοσμοϊστορικό νέο!! Ήταν και στα ελληνικά το anime? Ή είχε ελληνικούς υπότιτλούς;

@TFORCE: Ναι, 2μίση χρόνια είναι. Το θέμα είναι πως όλα αυτά που δείχνουν τώρα τα fillers πρέπει να έχουν συμβεί το πολύ μέσα σε έναν μήνα γιατί στα fillers δεν βλέπουμε εξέλιξη των χαρακτήρων (εκτός ίσως από λιγο της Sakura προς την κατεύθυνση της ιατρικής) ενώ υποτίθεται σχεδόν όλοι έχουν κάνει κάτι μέσα σε αυτή την περίοδο. Και επίσης όταν γυρνάει ο Naruto όλοι λένε πως έχουν να τον δουν πολύ καιρό και έχουν αλλάξει. Ακόμα και η Hinata έχει μακρυά μαλλιά!! (Ελπίζω αυτό να μην ήταν spoiler!!)
This is my way of the ninja.

#345 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 30 December 2006 - 13:38

καιρος ηταν.

Δεν ξέρω τι DVDαδικο ήταν αυτό, αλλά το ποιο πιθανόν είναι να είναι ένα που εισάγει τίτλους, απο Αγγλία η κάτι τέτοιο... Το κουτί που είδες έμοιαζε κάπως έτσι?

Εδώ δεν θημάμαι να έχω δεί να κυκλοφορούν dvd από Yu-gi-oh και Pokemon που είναι πολύ γνωστά, θα κυκλοφορήσουν DVD για ένα anime που δεν έχει έρθει καν στην Ελλάδα;

Μην το μπερδεύτεται με παιχνίδια, που έτσι κι αλλιώς είναι στα αγγλικά και αρκετοί τίτλοι από anime που δεν έχουν έρθει στην Ελλάδα κυκλοφορούν τα παιχνίδια τους. Για παράδειγμα κυκλοφορούν σε κάποια μαγαζιά τα παιχνίδια του Naruto για PS2 (κυρίως) και για GameCube, μιας και έχουν βγεί σε πανευρωπαική έκδοση.