Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#3301 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 29 May 2008 - 21:44

Θα εχει πλακα να δω τα μελλοντικα ποστς απο το ανιμε θρεντ οταν φτασει επιτελους το ανιμε στο μεθεπομενο αρκ:wooi2: (το φιδι δεν θα μπορεσει ποτε να γινει αετος...ποσο μαλλον 2κεφαλος αετος ) :orly:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#3302 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 May 2008 - 21:54

@ Shinijimmy::hahaha::hahaha::hahaha:ισως τι να σου πω...... το ζητημα ειναι οτι οση αδυναμια και να εχω στον orochimaru, οσο δυνατος και να ειναι οταν μιλαμε για sharingan καλο ειναι να κρατα τις αποστασεις του. Και ειδικα ο sasuke που του λειπουν κανα δυο βιδες δεν ειναι και οτι πιο ακινδυνο....

Edited by iristella, 29 May 2008 - 21:59.

#3303 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 29 May 2008 - 22:01

Δεν ξερω απο δυναμη αλλα απο μυαλό ο Sasuke εν μουκάνει για κανα σαίνι... ΚΑι κανονικά μόνο και μόνο για αυτό δεν θα μπορούσε να τα βάλει με τον Orchi κανονικά, ασχέτως τι εχει γίνει στο manga ( που δεν εχω ιδεα δηλαδη...)
Posted Image

#3304 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 29 May 2008 - 22:03

Δεν ξερω απο δυναμη αλλα απο μυαλό ο Sasuke εν μουκάνει για κανα σαίνι... ΚΑι κανονικά μόνο και μόνο για αυτό δεν θα μπορούσε να τα βάλει με τον Orchi κανονικά, ασχέτως τι εχει γίνει στο manga ( που δεν εχω ιδεα δηλαδη...)

Αφου ηταν ο Genius της χρονιας του...Πως γινεται να μην ειναι σαϊνη... Το ειχε πει κ ο Οροτσιμαρου...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#3305 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 May 2008 - 22:05

Αφου ηταν ο Genius της χρονιας του...Πως γινεται να μην ειναι σαϊνη... Το ειχε πει κ ο Οροτσιμαρου...

Στην περιπτωση του η ευφυια του συγγενευει επικινδυνα με την τρελα αλλα τεσπα....... Κοιτα δεν ειναι και shikamaru αλλα χαζο σιγουρα δεν τον λες...Το πρωτο μειονεκτημα που εχει ο orochimaru ειναι οτι σε καμια περιπτωση δεν μπορει να σκοτωσει τον sasuke. Οποτε εξ ορισμου πρεπει να ειναι συγκρατημενος...

#3306 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 29 May 2008 - 22:11

ε οχι και χαζος ο sasuke, ειναι αρκετα ως πολυ εξυπνος, θυμομαστε και λιγο τα fights στο part 1 ακομα και με τον kakashi. Ναι δεν ειναι ο υπερ εξυπνος αλλα σιγουρα ειναι πολυ.

Orochi ειναι powah ασχετα αν τον δειχνουν αδυναμο τωρα, μαχες στο part 1 ενταξει ο τυπας ηταν godlike. Ο μονος λογος οπως ειπωθηκε που δεν τον εχει ο oro τον sasuke ειναι επειδη τον χρειαζεται.

#3307 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 29 May 2008 - 22:11

To genius στο Naruto δεν αναφέρεται απαραίτητα στο μυαλό, έτσι αποκαλούν όσους είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο για την ηλικία τους. Ως shinobi εν λέω έχει πολλά χαρίσματα , με κορυφαίο κατα τη γνωμη μου το οτι μαθαίνει γρήγορα ... Αλλα δεν θυμάμαι καμμια μάχη που να ξεχώρισε για την τακτική του για παράδειγμα... Και φυσικά δεν τίθεται θεμα συγκρισης με τον Shikamaru:wooi2:. Πάντως για να μην παρεξηγηθώ εγω τον συμπαθώ τον Sas!
Posted Image

#3308 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 29 May 2008 - 22:13

Και ειδικα ο sasuke που του λειπουν κανα δυο βιδες δεν ειναι και οτι πιο ακινδυνο....

Να σε κάτι που συμφωνούμε...επίσης ο Orochimaru είχε πει αν θυμάσαι σε κάποιο επεισόδιο ότι συνήθιζαν όταν ήταν νέος να τον λένε ιδιοφυΐα αλλά ο Sasuke...(παντός ιδιοφυΐα ή όχι στον saske του λείπουν βίδες:hahaha::hahaha::hahaha:)
Posted Image

#3309 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 May 2008 - 22:20

To genius στο Naruto δεν αναφέρεται απαραίτητα στο μυαλό, έτσι αποκαλούν όσους είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο για την ηλικία τους. Ως shinobi εν λέω έχει πολλά χαρίσματα , με κορυφαίο κατα τη γνωμη μου το οτι μαθαίνει γρήγορα ... Αλλα δεν θυμάμαι καμμια μάχη που να ξεχώρισε για την τακτική του για παράδειγμα... Και φυσικά δεν τίθεται θεμα συγκρισης με τον Shikamaru:wooi2:. Πάντως για να μην παρεξηγηθώ εγω τον συμπαθώ τον Sas!

Ακομα και στην πραγματικη ζωη υπαρχουν περισσοτερα απο ενα ειδη ευφυιας. Απλα ο shikamaru και ο Sasuke ειναι κορυφαιοι ο καθε ενας στον τομεα του. Και αν θυμασαι την μαχη με τον Haku για παραδειγμα εκει εδωσε πολυ καλο δειγμα αναλυτικης σκεψης και ικανοτητας.
Ακομα και στην δοκιμασια με τον Kakashi τον δυσκολεψε αρκετα και μιλαμε για εναν μαθητη που μολις βγηκε απο την ακαδημια εναντια σε εναν shinobi επιπεδου Jounin (και δεν ειχε και το Sharingan τοτε)

#3310 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 29 May 2008 - 22:37

Οταν λές τον δυσκόλεψε λές εκείνη τη φοβερή παγιδα του....? Τελοσπα , είπαμε και εμενα μου αρέσει!
Posted Image

#3311 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 posts

Posted 29 May 2008 - 22:42

'Οσον αφορά την εξυπνάδα του Sasuke θα συμφωνήσω με μερικούς ότι στις μάχες του σκέφτεται στρατηγικά και δεν είναι μόνο μπουνιές & κλοτσιές. (μερικά παραδείγματα αναφέρθηκαν πιο πάνω). Πάντως, από άποψη στρατηγικής στις μάχες θεωρώ και γω τον Shikamaru ως 'Tensai' σε αυτόν τον τομέα.

Αν τώρα ο Sasuke μπορεί να νικήσει τον Orochimaru αυτό παραμένει ένα μυστήριο καθώς δεν τον είδαμε και πολύ εν ώρα 'δράσης' . Το ότι εχει βελτιωθεί πολύ φαίνεται. Εγώ προσωπικά πιστεύω πως πρέπει να βελτιωθεί λίγο ακόμα πρωτού τα βάλει με τον Orochimaru. Και στο επίπεδο που είναι αυτή την στιγμή δεν τον θεωρώ εύκολο αντίπαλο για τον Orochimaru πάντως.

Edited by Jimaruto, 29 May 2008 - 22:56.

#3312 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 29 May 2008 - 22:44

Αλλα δεν θυμάμαι καμμια μάχη που να ξεχώρισε για την τακτική του για παράδειγμα...

Μα όπου έβαλε το χεράκι του ο Shikamaru τότε έβλεπες μάχες καθαρά τακτικής.Για αυτό και ο Shikamaru είναι ο αγαπημένος μου.Ναι σίγουρα μπορεί να μην έχει kekai,super cool demon foxes και άλλα σχετικά αλλά όταν παλεύει σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό.Ή άλλη φοβερά τακτική μάχη ήταν του Neji με την αράχνη.Και ο Kakashi πάντα είχε τρελή τακτική στις μάχες του.

Spoiler:

Edited by .::Rey::., 29 May 2008 - 22:50.

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#3313 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 posts

Posted 29 May 2008 - 22:47

'Spoiler Tab' please! Μη μας το χαλάτε εσείς που έχετε διαβάσει το manga.

Edited by Kenny, 29 May 2008 - 23:58.

#3314 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 29 May 2008 - 23:00

Μα όπου έβαλε το χεράκι του ο Shikamaru τότε έβλεπες μάχες καθαρά τακτικής.Για αυτό και ο Shikamaru είναι ο αγαπημένος μου.Ναι σίγουρα μπορεί να μην έχει kekai,super cool demon foxes και άλλα σχετικά αλλά όταν παλεύει σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό.Ή άλλη φοβερά τακτική μάχη ήταν του Neji με την αράχνη.Και ο Kakashi πάντα είχε τρελή τακτική στις μάχες του.

Spoiler:

Ναι δεν ξερω αν πρόσεξες το avatar μου.... Για τον Sasuke μιλαγα, o Shikamaru ειναι θεος!
Posted Image

#3315 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 29 May 2008 - 23:03

'Spoiler Tab' please! Μη μας το χαλάτε εσείς που έχετε διαβάσει το manga.

Μα να το διαβάσετε και εσείς το manga μισές δουλειές κάνετε εσείς που βλέπετε μονό τα anime:df13952b:
Posted Image