Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 29 May 2008 - 21:44

Posted 29 May 2008 - 21:54
Edited by iristella, 29 May 2008 - 21:59.
Posted 29 May 2008 - 22:01
Posted 29 May 2008 - 22:03
Δεν ξερω απο δυναμη αλλα απο μυαλό ο Sasuke εν μουκάνει για κανα σαίνι... ΚΑι κανονικά μόνο και μόνο για αυτό δεν θα μπορούσε να τα βάλει με τον Orchi κανονικά, ασχέτως τι εχει γίνει στο manga ( που δεν εχω ιδεα δηλαδη...)
Αφου ηταν ο Genius της χρονιας του...Πως γινεται να μην ειναι σαϊνη... Το ειχε πει κ ο Οροτσιμαρου...

Posted 29 May 2008 - 22:05
Αφου ηταν ο Genius της χρονιας του...Πως γινεται να μην ειναι σαϊνη... Το ειχε πει κ ο Οροτσιμαρου...
Στην περιπτωση του η ευφυια του συγγενευει επικινδυνα με την τρελα αλλα τεσπα....... Κοιτα δεν ειναι και shikamaru αλλα χαζο σιγουρα δεν τον λες...Το πρωτο μειονεκτημα που εχει ο orochimaru ειναι οτι σε καμια περιπτωση δεν μπορει να σκοτωσει τον sasuke. Οποτε εξ ορισμου πρεπει να ειναι συγκρατημενος...
Posted 29 May 2008 - 22:11
Orochi ειναι powah ασχετα αν τον δειχνουν αδυναμο τωρα, μαχες στο part 1 ενταξει ο τυπας ηταν godlike. Ο μονος λογος οπως ειπωθηκε που δεν τον εχει ο oro τον sasuke ειναι επειδη τον χρειαζεται.
Posted 29 May 2008 - 22:11
Posted 29 May 2008 - 22:13
Και ειδικα ο sasuke που του λειπουν κανα δυο βιδες δεν ειναι και οτι πιο ακινδυνο....
Να σε κάτι που συμφωνούμε...επίσης ο Orochimaru είχε πει αν θυμάσαι σε κάποιο επεισόδιο ότι συνήθιζαν όταν ήταν νέος να τον λένε ιδιοφυΐα αλλά ο Sasuke...(παντός ιδιοφυΐα ή όχι στον saske του λείπουν βίδες
Posted 29 May 2008 - 22:20
Ακομα και στην πραγματικη ζωη υπαρχουν περισσοτερα απο ενα ειδη ευφυιας. Απλα ο shikamaru και ο Sasuke ειναι κορυφαιοι ο καθε ενας στον τομεα του. Και αν θυμασαι την μαχη με τον Haku για παραδειγμα εκει εδωσε πολυ καλο δειγμα αναλυτικης σκεψης και ικανοτητας.To genius στο Naruto δεν αναφέρεται απαραίτητα στο μυαλό, έτσι αποκαλούν όσους είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο για την ηλικία τους. Ως shinobi εν λέω έχει πολλά χαρίσματα , με κορυφαίο κατα τη γνωμη μου το οτι μαθαίνει γρήγορα ... Αλλα δεν θυμάμαι καμμια μάχη που να ξεχώρισε για την τακτική του για παράδειγμα... Και φυσικά δεν τίθεται θεμα συγκρισης με τον Shikamaru:wooi2:. Πάντως για να μην παρεξηγηθώ εγω τον συμπαθώ τον Sas!
Ακομα και στην δοκιμασια με τον Kakashi τον δυσκολεψε αρκετα και μιλαμε για εναν μαθητη που μολις βγηκε απο την ακαδημια εναντια σε εναν shinobi επιπεδου Jounin (και δεν ειχε και το Sharingan τοτε)
Posted 29 May 2008 - 22:37
Posted 29 May 2008 - 22:42
Αν τώρα ο Sasuke μπορεί να νικήσει τον Orochimaru αυτό παραμένει ένα μυστήριο καθώς δεν τον είδαμε και πολύ εν ώρα 'δράσης' . Το ότι εχει βελτιωθεί πολύ φαίνεται. Εγώ προσωπικά πιστεύω πως πρέπει να βελτιωθεί λίγο ακόμα πρωτού τα βάλει με τον Orochimaru. Και στο επίπεδο που είναι αυτή την στιγμή δεν τον θεωρώ εύκολο αντίπαλο για τον Orochimaru πάντως.
Edited by Jimaruto, 29 May 2008 - 22:56.
Posted 29 May 2008 - 22:44
Μα όπου έβαλε το χεράκι του ο Shikamaru τότε έβλεπες μάχες καθαρά τακτικής.Για αυτό και ο Shikamaru είναι ο αγαπημένος μου.Ναι σίγουρα μπορεί να μην έχει kekai,super cool demon foxes και άλλα σχετικά αλλά όταν παλεύει σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό.Ή άλλη φοβερά τακτική μάχη ήταν του Neji με την αράχνη.Και ο Kakashi πάντα είχε τρελή τακτική στις μάχες του.Αλλα δεν θυμάμαι καμμια μάχη που να ξεχώρισε για την τακτική του για παράδειγμα...
Edited by .::Rey::., 29 May 2008 - 22:50.

.::My Cartoon List::.

BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Posted 29 May 2008 - 22:47
Edited by Kenny, 29 May 2008 - 23:58.
Posted 29 May 2008 - 23:00
Ναι δεν ξερω αν πρόσεξες το avatar μου.... Για τον Sasuke μιλαγα, o Shikamaru ειναι θεος!Μα όπου έβαλε το χεράκι του ο Shikamaru τότε έβλεπες μάχες καθαρά τακτικής.Για αυτό και ο Shikamaru είναι ο αγαπημένος μου.Ναι σίγουρα μπορεί να μην έχει kekai,super cool demon foxes και άλλα σχετικά αλλά όταν παλεύει σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό.Ή άλλη φοβερά τακτική μάχη ήταν του Neji με την αράχνη.Και ο Kakashi πάντα είχε τρελή τακτική στις μάχες του.
Spoiler:
Posted 29 May 2008 - 23:03
'Spoiler Tab' please! Μη μας το χαλάτε εσείς που έχετε διαβάσει το manga.
Μα να το διαβάσετε και εσείς το manga μισές δουλειές κάνετε εσείς που βλέπετε μονό τα anime:df13952b:

This topic is locked