Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#3286 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 00:49

Kαι να με κυνηγαει μετα ο moderator με την παντοφλα:redcard2: επειδη εδωσα spoiler:hahaha:?????? δεν το ρισκαρω:uhh::OMG3:.......

περα απο την πλακα υπαρχουν καποια πραγματα στο naruto τα οποια δεν εχουν ξεκαθαριστει ακομη....Αυτο ειναι ενα απο αυτα( μαζι με το πραγματικο προσωπο του kakashi) δυστυχως..:canthelp:.......

Δίκαιο έχεις. Ήδη μας έσβησε ότι post κάναμε όταν συγκρίναμε τα flashback του Naruto με το Οne piece.
Πάντως για spoiler έχει δίκαιο. Να χαλάς την υπόθεση τόσο απότομα σε κάποιον είναι σπαστικό και ασυνχώρητο. :df13952b:
Γι αυτό βάλτε κανένα spoiler tab όταν spoilarete plzz :congrats:

Παντως τον Kabuto μη τον εχετε τοσο για τον π... Στη μαχη με τη Βυζοχοκαγε ηταν πολυ καλός, σιγουρα ανωτερος των προσδοκιων...

Εκεί πέρα ούτε εγώ τον περίμενα να πολεμήσει τόσο καλά. Έδειξε την αξία του τελικά αν και αργοπορημένα.

#3287 morison

morison

Starting...

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 00:52

ρε παιδια τι λετε τωρα?μιλαμε για ενα τυπο που μενει με 2 αντρες σε σπηλιες απο δω και απο κει!:oo:και προστυχη σαλαμανδρα να γινοταν ο naruto παλι δεν θα νιωθε ο orochi.
Spoiler:

#3288 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 01:13

για προστυχη σαλαμανδρα δεν ξερω αλλα κατι σε ψηλο μελαχρινο και με sharingan δεν πιστευω οτι θα τον αφηνε αδιαφορο τον orochi:orly::hmmm:.... Οσο για τον kabuto περισσοτερο με ειχε εντυπωσιασει στην αποπειρα δολοφονιας του sasuke οταν ειχε βγαλει οff μια ολοκληρη μεραρχια απο ANBU και με τις τεχνικες του ειχε κυριολεκτικα πιασει τον kakashi στον υπνο. Στην μαχη με την tsunade δεν ειδα κατι το υπερβολικα εξυπνο η αξιοθαυμαστο (περα απο το οτι εφαγε ενα rasengan στο στομαχι και επεζησε)

YΓ::: Heyyyyyy κυριε moderator δεν ειχαν ολα τα δικα μου post συγκριση με one piece...... γιατι μου τα εσβησες??????????Ιristella was a good girl (sob sob)....:(

#3289 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 01:20

Είσαι λίγο φειδολή/λος (δεν ξερω και τι εισαι κιολας , συγγνωμη:nosey:) στις αξιολογήσεις σου η μου φαίνεται?? Θα συμφωνήσω μαζί σου για το σχόλιο με τον μελαχροινο... Και αλλωστε μην ξεχνας οτι η Βυζοχοκαγε ειναι μια απο τους τρεις θρυλικούς senin ( ετσι δεν τουςλέγανε?).
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3290 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 01:32

Είσαι λίγο φειδολή/λος (δεν ξερω και τι εισαι κιολας , συγγνωμη:nosey:) στις αξιολογήσεις σου η μου φαίνεται?? Θα συμφωνήσω μαζί σου για το σχόλιο με τον μελαχροινο... Και αλλωστε μην ξεχνας οτι η Βυζοχοκαγε ειναι μια απο τους τρεις θρυλικούς senin ( ετσι δεν τουςλέγανε?).

:terror2::uhh: ΟΜG!!!!! Δεν την διαβασα μολις αυτην την ατακα!!!!:erk::deadga6:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
1) κοιτα το nickname το avatar to ΥΓ και το signature και μαντεψε (εχεις 2 ευκαιριες)
2) Η tsunade στην παρουσα φαση δεν δικαιολογουσε τον τιτλο της
3) Εχεις δικιο γενικα δεν εντυπωσιαζομαι ευκολα (παντα πιστευω οτι εγω θα τα καταφερνα καλυτερα - το κακο ειναι οτι συνηθως εχω δικιο):hahaha:
Σοβαρα τωρα απλα ισως αξιολογω λιγο διαφορετικα καποια πραγματα.

ΥΓ Στο 1: Θα ειχες μηπως την ευγενη καλοσυνη να μου εξηγησεις τι σου δημιουργησε τις προαναφερθεισες αμφιβολιες? Σε πμ παρακαλω(θα τον χρειαστω που θα τον χρειαστω τονψυχολογο μετα απο αυτο τουλαχιστον να μη χρειαστει να νοσηλευτω κιολας).

#3291 donald13

donald13

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 01:36

Nαι και εγω αυτό νομιζα απλά είπα κατσε να ρωτησω μην πω καμμια λαλακία....μπορει απλά να είχες αδυναμία στα κοριτσάκια...:hahaha:
Όσο για την κριτική έχεις δίκιο και εγω αμα διαβάσεις είμαι λιγο σκληρός με όλους ( κυρίως με τον Παπαροβιτς)! Και αλλωστε εχωντας διαβάσει και το manga σιγουρα εχεις μια καλύτερη ιδέα για το τι εστί ο καθένας!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3292 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 01:41

Ποιος ειναι ο παπαροβιτς???????:hahaha::hahaha::hahaha:

Space & time no jutsu @ ιαπωνεζικα γραμματα: Ποτε ειχε ο orochimaru ομαδικο πνευμα και δεν το ειχα παρει ειδηση?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 29 Μάιος 2008 - 01:49

#3293 dennisuke

dennisuke

Fall nRoll & Scroll nCall

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 01:42

Μόλις ξανάβλεπα τη 'θρυλική' μάχη των 3 Senin και θα ήθελα να σχολιάσω τη σκηνή που ο Orochimaru ζηλεύει μια τεχνική της Tsunade. Η δίψα για δύναμη και καινούριες αξεπέραστες τεχνικές είναι η πηγή όλων των κακών στο anime αυτό. Το ομαδικό πνεύμα για το οποίο μιλούσε ο Kakashi πήγε περίπατο (δάσκαλε που δίδασκες...).
Για τον Kabuto νομίζω ότι πράγματι είναι εξαιρετικός στην εκτέλεση αποστολών που έχει προσχεδιάσει (π.χ. δολοφονία Sasuke) αλλά όταν τον πιάνουν στα πράσα (π.χ. μάχη Senin) τα χάνει λίγο και δεν ξέρει τι ακριβώς να κάνει και γι' αυτό επιτίθεται στα τυφλά.
Θέλω επίσης να τονίσω κάτι ακόμη. Εκεί που έκανε το seal στο seal o Kakashi στον Sasuke κάτι είπε ότι αν αυτοκτονήσει θα μπορέσει να πάρει και τον Orochimaru στον τάφο. Εδώ ο Sarutobi, ο τρίτος Hokage πέθανε για να πάρει την ικανότητα του Orochimaru να κάνει Ninjutsu, και πάλι αυτός με τη μεταφορά σώματος το ξεπέρασε το πρόβλημα. Δηλαδή πόσο δυνατός είναι; Σοβαρολογούσε;
Θα μου πει κάποιος, χρησιμοποίησε τη λέξη 'τρελός' ακριβώς γιατί συνηδειτοποίησε ότι είναι αδύνατο να σκοτώσει τον Orochimaru, πιστεύω όμως ακράδαντα ότι ο Kakashi είναι άτομο που θέλει να σώζει το τομάρι του, όσο και τους φίλους του, επομένως μάλλον θεωρούσε ότι ήταν ικανός να νικήσει τον Orochimaru με μια θυσία, ακόμα και με τις ικανότητες που είχε τότε, και χωρίς Mangekyou Sharingan.

(... μπλα μπλα μπλα ...)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από アニメ 日本: 29 Μάιος 2008 - 01:54

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3294 donald13

donald13

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 01:49

Μόλις ξανάβλεπα τη θρυλική μάχη των 3 Senin και θα ήθελα να σχολιάσω τη σκηνή που ο Orochimaru ζηλεύει μια τεχνική της Tsunade. Η δίψα για δύναμη και καινούριες αξεπέραστες τεχνικές είναι η πηγή όλων των κακών στο anime αυτό. Το ομαδικό πνεύμα για το οποίο μιλούσε ο Kakashi πήγε περίπατο (δάσκαλε που δίδασκες...).
Για τον Kabuto νομίζω ότι πράγματι είναι εξαιρετικός στην εκτέλεση αποστολών που έχει προσχεδιάσει (π.χ. δολοφονία Sasuke) αλλά όταν τον πιάνουν στα πράσα (π.χ. μάχη Senin) τα χάνει λίγο και δεν ξέρει τι ακριβώς να κάνει και γι' αυτό επιτίθεται στα τυφλά.
Θέλω επίσης να τονίσω κάτι ακόμη. Εκεί που έκανε το unseal o Kakashi στον Sasuke κάτι είπε ότι αν αυτοκτονήσει θα μπορέσει να πάρει και τον Orochimaru στον τάφο. Εδώ ο Sarutobi, ο τρίτος Hokage πέθανε για να πάρει την ικανότητα του Orochimaru να κάνει Ninjutsu, και πάλι αυτός με τη μεταφορά σώματος το ξεπέρασε το πρόβλημα. Δηλαδή πόσο δυνατός είναι; Σοβαρολογούσε;
Θα μου πει κάποιος, χρησιμοποίησε τη λέξη 'τρελός' ακριβώς γιατί συνηδειτοποίησε ότι είναι αδύνατο να σκοτώσει τον Orochimaru, πιστεύω όμως ακράδαντα ότι ο Kakashi είναι άτομο που θέλει να σώζει το τομάρι του, όσο και τους φίλους του, επομένως μάλλον θεωρούσε ότι ήταν ικανός να νικήσει τον Orochimaru με μια θυσία, ακόμα και με τις ικανότητες που είχε τότε, και χωρίς Mangekyou Sharingan.

(... μπλα μπλα μπλα ...)

Εγω περίμενα κατι το φοβερό απο τη μάχη των τριών αλλα δεν νομίζω οτι είδαμε τιποτα συγκλονιστικό. Λιγο μουφα μου φανηκε...:wis:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3295 morison

morison

Starting...

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 02:02

εμενα παλι η μαχη των 3 θρηλικων senin μου αρεσε γιατι ειχαμε ακουσει τοσα για αυτους και δεν τους ειχαμε δει ποτε μαζι. αλλα το ΠΙΟ καλο κομματι ηταν εκει που ο orochi εφαγε το ξυλο. και το ανιματιον ειδικα ηταν σκετη τρελα..τι μπουνιδια ηταν αυτα ρε μανα μου:blurah5:???ειδικα στους μη orochifan πιστευω αρεσαν αυτα τα επεισοδια.:if::if:

#3296 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 02:02

Μόλις ξανάβλεπα τη θρυλική μάχη των 3 Senin και θα ήθελα να σχολιάσω τη σκηνή που ο Orochimaru ζηλεύει μια τεχνική της Tsunade. Η δίψα για δύναμη και καινούριες αξεπέραστες τεχνικές είναι η πηγή όλων των κακών στο anime αυτό. Το ομαδικό πνεύμα για το οποίο μιλούσε ο Kakashi πήγε περίπατο (δάσκαλε που δίδασκες...).
Θέλω επίσης να τονίσω κάτι ακόμη. Εκεί που έκανε το unseal o Kakashi στον Sasuke κάτι είπε ότι αν αυτοκτονήσει θα μπορέσει να πάρει και τον Orochimaru στον τάφο. Εδώ ο Sarutobi, ο τρίτος Hokage πέθανε για να πάρει την ικανότητα του Orochimaru να κάνει Ninjutsu, και πάλι αυτός με τη μεταφορά σώματος το ξεπέρασε το πρόβλημα. Δηλαδή πόσο δυνατός είναι; Σοβαρολογούσε;

(... μπλα μπλα μπλα ...)

Λογικά ο Κakashi όταν το είπε αυτό ενοούσε ότι αν βάλει όλες του τις δυνάμεις δεν θα διστάσει να δώσει την ζωή του κιόλας σε περίπτωση που τύχει. Όχι όμως ότι είχε σκοπό να δώσει την ζωή του αναγκαστικά προηγουμένος. (Εξάλου δεν νομίζω με ένα Chidori να θυσιάζει κανείς τον εαυτό του:bleh:)
Καλά ψυχολόγισες τον kakashi πάντως ότι θέλει να σώζει τους φίλους του.

Spoiler: Manga spoiler (Kakashi Gaiden)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 29 Μάιος 2008 - 13:30

#3297 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 12:31

YΓ::: Heyyyyyy κυριε moderator δεν ειχαν ολα τα δικα μου post συγκριση με one piece...... γιατι μου τα εσβησες??????????Ιristella was a good girl (sob sob)....:(

Αυτο κατι μου θιμιζι αλλα τι... α ναι Tobi is good boy :hahaha::hahaha::hahaha: !!!
Ο Kakashi είναι πολύ δυνατός και χωρείς το sharingan (στην ηλικία τον 13 ήταν jounin ας μην το ξεχνάμε) έξαλλου ήταν και στους ambu ... όσο για το γιατί συνεχεία τραυματίζετε ε είναι επειδή άμα έχεις την sakura και τον naruto στο κεφάλι σου που αληλο σκοτώνουντε είναι λογικό όταν προσπαθείς να τους προστατέψεις εσύ να είσαι το θύμα.
Η μάχη τον 3 ήταν λίγο χαμηλών τόνων (μάλλον βαριάκουσαν λίγο) αφού είναι από τους ποιο δυνατούς υποτίθεται...ένταξη όταν θυμώνι η Tsunade καταστρέφει λιγάκι εκεί το μέρος με 2-3 κλοτσιές.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3298 shinijimmy

shinijimmy

κι ο Orochimaru ΠΑΟΚ;

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 21:17

Ποιος Kakashi ρε παιδιά μπροστά στον Θεό (aka Orochimaru)??? Που να τα βάλει μαζί του? Να πάει να ανοίξει κανα κομμωτήριο ο λίγος καλύτερα, στο οποίο η Tsunade θα κάνει μανικιούρ, ο Jiraya PR και ο Kabuto θα λούζει τις πελάτισσες. Ο μόνοι δύο που ίσως μπορέσουν να τον πλησιάσουν -από όσους έχουμε δει ως τώρα- είναι ο Naruto (με 65 ουρές, 9 δε φτάνουν) ή ο Klapsuke μετά από 20 χρόνια προπόνηση με τον ίδιο τον Orochimaru...

#3299 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 21:20

δεν λεω θεος ο orochi αλλα ο sasuke τον εχει ηδη χαλαρα

#3300 shinijimmy

shinijimmy

κι ο Orochimaru ΠΑΟΚ;

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις: