Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#301 Purgator

Purgator

Daiguren Hyourinmaru

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2006 - 15:19

Μπορει να μου πει κανεις σιγουρα ποτε τελειονουν τα filler?? :huh:

ακουω διαφορα κ εχω μπερδευτει.. :@ :@

#302 gohan-the mystic power

gohan-the mystic power

.:LOST addict:.

• Members
  • 1.006 Δημοσιεύσεις:
  • Locationhttp://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2006 - 19:16

Ποτε.Θα αργίσουν να τελειώσουν τα filler. :dry:
http://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

#303 dnan

dnan

Anime Freak

• Members
  • 274 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2006 - 23:43

Μολις τωα που εβλεπα το ending του επ.207 προσεξα οτι διχνει σε εναλαγη οταν τρεχει ο naruto προς το τελο του ending οπως ειναι μεγαλο στο part 2....ετσι σιγουρα μετα το 224 που τελεινει και αυτη η season, σιγουρα θα τελειωσουν τα fillers!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#304 myle

myle

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2006 - 12:21

Κατί λένε για τα Χριστούγεννα αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μπορεί να είναι άλλη μια φήμη.
Αν και έχω διαβάσει πως υπάρχουν ακόμα και μαθηματικοί υπολογισμοί από κάποιους που δείχνουν ότι θα μπορούσαν να σταματήσουν τα fillers και να περάσει αρκετός καιρός μέχρι το anime να ξαναφτάσει το manga δίνοντας έτσι στον Kishimoto αρκετό καιρό για να γράψει ανενόχλητος της συνέχεια του Naruto.
This is my way of the ninja.

#305 gerund_infinitive

gerund_infinitive

ουαρέβα

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2006 - 14:40

Filler? Τί εννοείτε filler?

Ας καταλάβουμε ότι το anime και το manga απλά τυχαίνει να έχουν το ίδιο όνομα. Οι δημιουργοί του anime απλά κάποτε (πολύ παλιά...) είχαν υπογράψει συμβόλαιο με αυτόν τον Kishimuri, Mishikoto, Chokomiti, πώς διάολο τον λένε δέν έχει σημασία, γιατί ήταν ο τρίτος μπατζανάκης της πεθεράς του προέδρου του ένδοξου Studio Pierrot, παραγωγού της tv series, για να μπαλώσει κι αυτός την τσέπη του με κα'να γιέν. Τώρα αν ο τύπος κάνει του κεφαλιού του και δέν ακολουθεί την πλοκή του anime, λυπάμαι, αλλά αυτά έχει η ζωή, δεν μπορείς να είσαι πάντα τυχερός, άλλοι κλαίνε κι άλλοι γελάνε δυνατά, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ.

Όχι όμως και filler αυτά τα θαυμάσια επεισόδια που απολαμβάνουμε κάθε εβδομάδα!
Τί με νοιάζει εμένα τι κάνει ο Sas'ke, ή πώς έπιασε Sharingan o Kakashi;
Δώστε μου Naruto να κάνει βλακείες να γελάω, κι όλα τ' άλλα σας τα συγχωρνάω!

(Ακούς εκεί τελειώνουν τα fillers... Τί άλλο θ' ακούσω σήμερα...; )
Δημοσιευμένη  εικόνα

#306 dnan

dnan

Anime Freak

• Members
  • 274 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2006 - 16:24

Filler? Τί εννοείτε filler?

Ας καταλάβουμε ότι το anime και το manga απλά τυχαίνει να έχουν το ίδιο όνομα. Οι δημιουργοί του anime απλά κάποτε (πολύ παλιά...) είχαν υπογράψει συμβόλαιο με αυτόν τον Kishimuri, Mishikoto, Chokomiti, πώς διάολο τον λένε δέν έχει σημασία, γιατί ήταν ο τρίτος μπατζανάκης της πεθεράς του προέδρου του ένδοξου Studio Pierrot, παραγωγού της tv series, για να μπαλώσει κι αυτός την τσέπη του με κα'να γιέν. Τώρα αν ο τύπος κάνει του κεφαλιού του και δέν ακολουθεί την πλοκή του anime, λυπάμαι, αλλά αυτά έχει η ζωή, δεν μπορείς να είσαι πάντα τυχερός, άλλοι κλαίνε κι άλλοι γελάνε δυνατά, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ.

Όχι όμως και filler αυτά τα θαυμάσια επεισόδια που απολαμβάνουμε κάθε εβδομάδα!
Τί με νοιάζει εμένα τι κάνει ο Sas'ke, ή πώς έπιασε Sharingan o Kakashi;
Δώστε μου Naruto να κάνει βλακείες να γελάω, κι όλα τ' άλλα σας τα συγχωρνάω!

(Ακούς εκεί τελειώνουν τα fillers... Τί άλλο θ' ακούσω σήμερα...; )

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :respect: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#307 kami

kami

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2006 - 16:41

τα φιλερς οντως δημιουργουνται για να δωσουν την δυνατοτητα του δημιουργου του μανγκα να το προχωρησει λιγο.
αλλα κατα την αποψη μου το θεμα με το naruto το εχουν τραβηξει λιγουλακι.πριν το καλοκαιρι διαβαζα "απο σεπτεμβριο θα τελειωσουν και τα ξεκινησουμε kakashi gaiden" τωρα διαβαζω απο εσας οτι απο χριστουγεννα περιμενουμε να τελειωσει,μακαρι...

απλα επλιζω να μην το τραβηξουν τοσο το σκηνι και σπασει,γιατι δεν ειναι λιγα τα anime που εχουν κατασταφει λογο φιλερς...ειναι κριμα γιατι ειναι απο τα anime με τεραστια επιτυχια.
For things to change You have to change

#308 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2006 - 16:50

Τα Fillers δεν πρόκειται να τελειώσουν σύντομα. Δεν έχει βγει καμμία επίσημη ανακοίνωση, και δεν ξέρει κανένας πότε μπορεί να σταματήσουν. Θα πάρει πολύυυυ καιρό ακόμα. Μην πιστεύεις τίποτα και κανέναν αν δεν δεις τα κανονικά επεισόδεια με τα μάτια σου

Τώρα αν ο τύπος κάνει του κεφαλιού του και δέν ακολουθεί την πλοκή του anime, λυπάμαι, αλλά αυτά έχει η ζωή, δεν μπορείς να είσαι πάντα τυχερός, άλλοι κλαίνε κι άλλοι γελάνε δυνατά, κτλ, κτλ

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Από μεριάς μου τουλάχιστον δεν μπορώ να ελπίζω να σταματήσουν σύντομα τα Fillers. Αυτό για το οποίο ελπίζω είναι να μην σταματήσουν το Anime μετά από κάνα-δυο χρόνια χωρίς να αρχίσει το Part II (Όπως έγινε με το Kenshin :dry: )

Υ.Γ.
Για του λόγου το αληθές ρίξε μία ματιά σε όλα τα Naruto Forums που υπάρχουν και δες από πότε λένε πως θα σταματήσουν τα Fillers. Μερικά πρόσφατα παραδείγματα.

Hi all!
Simfona me to epeisodio 174 iparxoun alla 5 akoma filler.Diladi ews to 179.
Isws ta tria teleftaia tis season 7 na einai to kakashi side story

hi guys epitelous o kairos plisiazei kai to NARUTO tha ksana kerdisei tis kardies olon mas 180 ekei arxizoun ta panta

:laughing: :laughing: :lol: :lol:

Το θέμα ξέρετε ποιο είναι ?
Όσο ασχολείται ο κόσμος με τα Fillers, τόσα περισσότερα θα δημιουργούνται. Αν δεν τα βλέπει ο κόσμος, κάποτε ίσως και να τα σταματήσουν (λογικά όταν τους τελειώσουν τα ¥). Αν θέλετε κάποτε να ξαναρχίσει το Naruto, τότε σταματήστε να ασχολείστε μαζί του. Ή δείτε για 10η φορά τα επεισόδεια ως το 135

E5VV38U.jpg

#309 Purgator

Purgator

Daiguren Hyourinmaru

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2006 - 17:10

ok :kakashithumbup: Ευχαριστω ολους για την ενημερωση...
πιστευω πως ειναι καιρος να ασχολιθω με κατι πιο σοβαρο απο το Naruto (οχι οτι δεν ασχολουμαι..) απλα θα σταματησω να ανυπομονω μπας κ αρχισει η ιστορια κ χασω τιποτα.....

Στην τελικη η βλακειες του naruto ειναι καλες!! :bleh:

οπως πολυ σωστα τονισε ο gerund_infinitive :clap:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#310 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2006 - 11:42

αυτοι οι dattebayo πολυ εκβιαστες. :x:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Πρωιν kakashi_sensei

#311 SaDoW

SaDoW

Anime Fan

• Members
  • 149 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2006 - 12:43

γιατι ειστε τοσο απονοι! καλα δεν ειναι τα φιλλερακια? :shock: ασ μην λεμε χαζα πραγματα το ανιμε σκιζει ! σε λιγο θα μπει και στο ρεκορ γκινες! 65 φιλλερακια και σινεχιζει! παει για την κατοσταρα!!! και μετα εκει ειναι τα γιεν!! τι μασ νοιαζει τι 8α γινει μετα! ας βοηθησοθμε ολοι μαζι τα μπει στο ρεκορ γκινες! :@ ασ βλεπουμε φιλλερακια μεχρι να ματωσουν τα ματια μας και μετα ας κανουμε ολοι μαζι χαρακιρι! :bye2: γιατι αν παει ετσι και μεταααααααααα τα χριστουγεννα το χαρακιρι ειναι προτιμοτερο! :kakashithumbup:
x---Kage Bushin No Jutsu---x

#312 Purgator

Purgator

Daiguren Hyourinmaru

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2006 - 14:24

Γιατι εκβιαστες τι κανουνε?? :?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#313 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2006 - 08:35

Τα fillers του Naruto είναι μια πονεμένη ιστορία... κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσουν. Παρόλα αυτά, κάποια στιγμή θα τελειώσουν εκτός και αν σταματήσει η σειρά επειδή δεν θα πουλάει. Απόδειξη αυτού είναι κυρίως ότι στα fillers δεν προχωράει καθόλου η πλοκή. Αν ήταν απλά να συνέχιζε το Naruto anime με διαφορετική ιστορία, τότε τουλάχιστον θα υπήρχε κάποια... ιστορία. Και ένα άλλο δείγμα είναι ότι στο τελευταίο ending δείχνει για λίγο τον Naruto στην post-timeskip μορφή του. Εγώ προσωπικά πάντως, δεν αντέχω άλλο, οπότε από εχθές άρχισα να διαβάζω το manga.

Το θέμα ξέρετε ποιο είναι ?
Όσο ασχολείται ο κόσμος με τα Fillers, τόσα περισσότερα θα δημιουργούνται. Αν δεν τα βλέπει ο κόσμος, κάποτε ίσως και να τα σταματήσουν (λογικά όταν τους τελειώσουν τα ¥). Αν θέλετε κάποτε να ξαναρχίσει το Naruto, τότε σταματήστε να ασχολείστε μαζί του. Ή δείτε για 10η φορά τα επεισόδεια ως το 135

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν στέκει έτσι; Γιατί τι σχέση έχουν να κάνουν οι πωλήσεις του Naruto στην Ιαπωνία με εμάς; ¶λλωστε, αν σταματήσουν να βλέπονται από τον κόσμο (της Ιαπωνίας φυσικά) τα fillers υπάρχει πιθανότητα να κοπεί η σειρά.

Γιατι εκβιαστες τι κανουνε?? :?

Βασικά οι dattebayo για άλλη μια φορά έκαναν την πλάκα τους. Είχαν πει ότι αν δεν κατεβάσουν 50000 άτομα το τελευταίο Pythagoras Switch τότε θα κάνουν μια βδομάδα να βγάλουν το τελευταίο επεισόδιο του Naruto. Αλλά τελικά το έβγαλαν μετά από καμιά-δυο μέρες.

#314 uzumaki_naruto

uzumaki_naruto

Anime Fan

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2006 - 00:02

phm:

Εγώ προσωπικά πάντως, δεν αντέχω άλλο, οπότε από εχθές άρχισα να διαβάζω το manga.

αργησες πολυ να παιασης το manga στα χερια σου.εγω παντος δεν καταλαβενω μεχρη ποσο καιρο θα σηνεχισουν να βγαζουν fillers διλαδει τη ακομα to manga δεν εχει παει πολη μακρια για να σηνεχιστει κανονικα η σειρα παντος το μονο που μωρουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε και καπια στηγμι θα ξεκινησουν τα κανονικα επισοδεια.

#315 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2006 - 00:23

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν στέκει έτσι; Γιατί τι σχέση έχουν να κάνουν οι πωλήσεις του Naruto στην Ιαπωνία με εμάς; ¶λλωστε, αν σταματήσουν να βλέπονται από τον κόσμο (της Ιαπωνίας φυσικά) τα fillers υπάρχει πιθανότητα να κοπεί η σειρά.

Τα Fillers δεν σταματάνε επειδή πουλάνε. Για να πουλάνε σημαίνει πως ο κόσμος τα βλέπει. (Λέγοντας ο "κόσμος", αναφέρομαι γενικά σε αυτούς που τα βλέπουν). Τώρα υπάρχουν 2 θεωρίες.

1) Αν τα βλέπει ο κόσμος, τόσα περισσότερα ¥ κερδίζουν, άρα τόσο περισσότερο θα συνεχιστούν. Και θα τα συνεχίσουν μέχρι να δουν πως πέφτει η θέαση.

2) Αν δεν τα βλέπει ο κόσμος και συνεχίσουν τα Fillers, θα ξεμείνουν από ¥, και θα σταματήσουν την σειρά (βλ. Kenshin)

Αυτά πιστεύω εγώ. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή. Με ποιο ρεαλιστική την πρώτη εκδοχή

Βασικά οι dattebayo για άλλη μια φορά έκαναν την πλάκα τους. Είχαν πει ότι αν δεν κατεβάσουν 50000 άτομα το τελευταίο Pythagoras Switch τότε θα κάνουν μια βδομάδα να βγάλουν το τελευταίο επεισόδιο του Naruto.

Τι είναι το Pythagoras Switch ? :huh:

E5VV38U.jpg