Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#3166 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 13:21

ειδα ξανα τις τελευταιες 2 μερες τα chounin exams...παλιες καλες εποχες...
1.We want Gaara...
2.Oι GEnin τοτε ειχαν πιο πολυ μυαλο να σκεφτουν στρατηγικες παρα απο οτι οι Jounin τωρα..

#3167 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 14:56

We want Gaara...

Ναι! I want...εεεμ, we want /Gaara!!!!:awww:

#3168 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 15:52

OMINGI Naruto kissed a woman...yattaa
κριμα που ηταν φιλερ...
και αφου ηταν κ κλονος τουλαχιστον δν χουφτωσε κ λιγο να εχει να θυμαται his first kiss (with a woman -_-' ) ...
η πολυ χαζος η πολυ γκει ειναι...η και τα 2.... :S

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3169 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 15:57

Επειδή ακούω συνέχεια σχόλια περί το animation να ρωτήσω κάτι ποσά άτομα από αυτούς που το σχολιάζουν ασχολούνται με animation? Δεν είναι τόσο κακό προς θεού το Naruto έχει από τα καλύτερα animation σκιές το πως πηγαίνει το φώς και γενικά κάθε μικρή λεπτομέρεια ξέρει κάνεις ποσά σχέδια είναι αυτά??? Έστω με τα 12 ανά δευτερόλεπτο για 20 λεπτά animation είναι 14400 σχεδία χωρείς να προσθέσω το background και ότι ίσως αυτοί οι άρρωστη Ιάπωνες κάνουν και πολύ περισσότερα σχεδία(άρρωστη με την καλή ένια). Να μου πει κάποιος σε ποιο σημείο χάνι το animation και τότε θα παραδεχτώ ότι δεν είναι καλό.

Σορρυ αλλά εδώ διαφωνώ. Δεν μπορείς να μετρήσεις την ποιότητα με του animation με αριθμούς. Καλά αυτά που λες αλλά δεν θεωρώ το animation καλό μονό λόγω σκιας και λεπτομέριας στο σχέδιο. Δεν μπορείς ασ' πούμε να θεωρήσεις καλό το animation της μάχης Orochimaru-Naruto. Εκεί το πρόβλημα (εκτός του κάκου σχεδιασμού) ήταν και στην κίνηση. Καλό animation είναι όταν αυτό που βλέπεις να κινείται, αξίζει να το βλέπεις σαν σύνολο (με το σχέδιο,την σκιά και το βάθος τους σε συνδιασμό με την σωστη,φυσική κίνηση). Δεν αξίζει να βλέπεις τον Orochimaru να περπατά με μηδενική φυσική ή τον Naruto να αλλάζει χρώμα σαν αποτυχημένη απόπειρα ελεοχρωματισμού τοίχου. (το παράδειγμα το αναφέρω ως χαρακτηριστικό,σίγουρα δεν είναι το μόνο)

Γενικά το επίπεδο του animation δεν είναι άσχημο, αλλά, όπως και στα άλλα μεγάλα shounen, είναι γενικότερα πεσμένο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το animation του Naruto. Απλά όταν βλέπω ένα επεισόδιο που αυτό που με χαλάει περισσότερο πάνω του είναι το animation, δεν μπορώ να μην το σχολιάσω...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3170 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 16:20

ειδα ξανα τις τελευταιες 2 μερες τα chounin exams...παλιες καλες εποχες...
1.We want Gaara...
2.Oι GEnin τοτε ειχαν πιο πολυ μυαλο να σκεφτουν στρατηγικες παρα απο οτι οι Jounin τωρα..

Ναι! I want...εεεμ, we want /Gaara!!!!:awww:

Λοιπον ετσι οπως παει το ανιμε, σε 5-6 χρονακια θα δειτε και Gaara:fromabove:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#3171 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 16:41

Επειδή ακούω συνέχεια σχόλια περί το animation να ρωτήσω κάτι ποσά άτομα από αυτούς που το σχολιάζουν ασχολούνται με animation? Δεν είναι τόσο κακό προς θεού το Naruto έχει από τα καλύτερα animation σκιές το πως πηγαίνει το φώς και γενικά κάθε μικρή λεπτομέρεια ξέρει κάνεις ποσά σχέδια είναι αυτά??? Έστω με τα 12 ανά δευτερόλεπτο για 20 λεπτά animation είναι 14400 σχεδία χωρείς να προσθέσω το background και ότι ίσως αυτοί οι άρρωστη Ιάπωνες κάνουν και πολύ περισσότερα σχεδία(άρρωστη με την καλή ένια). Να μου πει κάποιος σε ποιο σημείο χάνι το animation και τότε θα παραδεχτώ ότι δεν είναι καλό.

Εγώ συμφωνώ μαζί σου. Μου φαίνεται πάντως ότι είναι λίγο υποκειμενικό θέμα δηλ σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι. πχ επειδή αναφέρθηκε
Spoiler:

Άρα είναι σε μεγάλο βαθμό θέμα γούστου
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#3172 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 17:28

Δε πειράζει! Θα περιμένουμε!!! Θα τον περιμένω μέχρι το τέλος των αιωνών!!! :awww:

#3173 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 18:22

να εχεις υποψη σου οτι δεν υπερβαλω καθολου

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#3174 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 18:42

το κακο ειναι οτι δεν κανει πλακα.,....:oo::oo::oo:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#3175 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 18:55

ας πεταξουν καποιο gaara filler να δουμε τι απεγινε....

παω να δω το λαστ shippuuden...αν κ βαριεμαι να το βλεπω

#3176 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 19:09

Συγγνωμη αλλα διαφωνω καθετα.Τι διαβαζω θεε μου δλδ.Η μαχη jinchuriki- Orochimaru 42 (και γενικα εκεινα τα επεισοδια 39-42) ειχε απο τα καλυτερα animation μαζι με το 26 σε ολο το shippuuden! Φυσικη κινηση,αψογα σχεδιασμενοι χαρακτηρες.Αυτοι που κανανε το 42 εχουν κανει και εκεινο το επεισοδιο με την προπονηση του Ναρουτο.Δλδ Ridelub εδω εχεις τελειως αδικο.Να μου ελεγες για αλλα επεισοδια να πω ενταξει αλα αυτο το συγκεκριμενο; Ειπαμε να λεμε αντικειμενικα οτι το shippuuden εχει χειροτερο animation απο τα παλια αλλα οχι και ετσι που τα συγκεκριμενα επεισοδια ισοφαριζουν τα παλια, μην σου πω οτι ειναι και καλυτερα (ειδικα το 26).

Νeuro,συγγνωμη αλλα παρε παραδειγματο 42 και το 26 και συγκρινε το με το τελευταιο που ειδαμε το 60.Ο chiriku οταν επεφτε στην αρχη απο τα βραχια ειδες πως πηγαινε; Σαν νευροσπαστο; και γενικα οι περισσοτερες κινησεις των χαρακτηρων ηταν πολυ αφυσικες (βεβαια ειχαν βελτιωθει σε σχεση με προηγουμενα επεισοδια τους).
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3177 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 19:17

το κακο ειναι οτι δεν κανει πλακα.,....:oo::oo::oo:

Αμ το ξέρω...Τι να κάνω όμως; Αφού δε μπορώ να εγκαταλείψω...:wooi2:
Ας είμαι μπαμπόγρια όταν τον ξαναδούμε. Εγώ θα περιμένω!!!:orly:

#3178 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 19:39

Καλά ότι θα τον ξαναδούμε τον Gaara δεν τίθεται ζήτημα, αυτό που εγω δεν ξερω είναι πως θα είναι όταν τον δούμε?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3179 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 19:48

Καλά ότι θα τον ξαναδούμε τον Gaara δεν τίθεται ζήτημα, αυτό που εγω δεν ξερω είναι πως θα είναι όταν τον δούμε?

Λογικα θα μπορεσει επιτελους να πεσει για υπνο :hahaha: Οποτε μετα απο 1 χρονο που θα κοιματε θα του φυγουν και οι μαυροι κυκλοι απο τα ματια :fromabove:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#3180 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 19:50

@sefiroth
Βασικά για το συγκεκριμμένο έχω επιρρεαστεί από ένα φιλο μου που λέει ( και συμφωνώ και εγώ) πως η μάχη δεν αποδώθηκε όσο ωραία την έδειχνε το manga (ή όσο ωραία την περιμέναμε), ενώ το επεισόδιο αμέσως μετά την μάχη (με τον Yamato και τον ελαιοχρωματισμό και με τον Sai και τον Orochimaru) δεν μου άρεσε με τίποτα.
Γενικά μπορεί να μην έκανα την σωστη αναφορά γιατί το Shippuuden το πέρναγα τελείως αδιάφορα εκείνη την περίοδο. Δεν θυμάμαι ακριβή αριθμό επεισοδίου και έτσι δεν διαφωνώ μαζί σου, καθώς μιλάω με ότι (ψιλό)θυμάμαι. (Μπορεί όντως να πήρα σβάρνα το καλό επεισόδιο)

Πάντως σαν γενικότερο σύνολο δεν διαφωνεις ότι το animation είναι πεσμένο.
Τέλος (και για να ολοκληρώσω την προηγούμενη απάντηση) παρότι όταν πρωτοξεκίνησε το Shippuuden και λόγω του πιο ώριμου-σκοτεινού σχεδίου που είχε, ήμουν προϊδεασμένος ότι θα είχε καλύτερο animation από το part 1. Ακόμα όμως δεν ισχύει αυτό που πίστευα...

About Gaara and his fans...
Εγώ θα είμαι ειλικρινής μαζί σας :twisted:. Ο Gaara πάει πέθανε (ως προς την δύναμή του). Όσοι πιστεύουν ότι θα επανέλθει, είναι σαν πιστεύουν ότι υπάρχει ο Άγιος Βασίλης. Παιδία ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει (όπως δεν θα επανέλθει και ο Gaara). Στοπ ντρίμινγκ...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 25 Μάιος 2008 - 20:09

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα