Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#3136 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 11:55

Να και MU link για το 60

Μα γιατι δεν σας αρεσε το επεισοδειο, μια χαρα ηταν σε συγκριση με τα αλλα φιλλερ.
Αλλα αν συνεχιζε χωρις φιλλερ θα ηταν 29.837.429.856.284.075.023.984 φορες καλυτερο

Μιας και διαβάζουν αρκετοί από εδώ το manga μήπως μπορείτε να πείτε και σε εμάς τους υπόλοιπους που βρίσκετε το anime σε σχέση με αυτό. Το έχει πλησιάσει τόσο ώστε να δικαιολογείται το filles arc

Το ανιμε ειναι στο ch 317 και εχουν βγει 401, καμια δικαιολογια για φιλλερ.

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#3137 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 12:05

Σορυ αλλα ο naruto μετραει ως kissing experience το κατα λαθος φιλι με τον sasuke??? Anyway σχετικα καλο για filler. αν και ανυπομονω να τελειωσει αυτο το κομματι για να ξαναμπουμε στο κυριο μερος.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 23 Μάιος 2008 - 12:18

#3138 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 14:32

Σορυ αλλα ο naruto μετραει ως kissing experience το κατα λαθος φιλι με τον sasuke???

[FONT="]Αυτό λέω και εγώ πίσω στον [/FONT][FONT="]Ero[/FONT][FONT="]-[/FONT][FONT="]senin[/FONT][FONT="] !!![/FONT]:hahaha:

#3139 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 14:36

[FONT="]Αυτό λέω και εγώ πίσω στον [/FONT][FONT="]Ero[/FONT][FONT="]-[/FONT][FONT="]senin[/FONT][FONT="] !!![/FONT]:hahaha:

τι να το κανεις? 2,5 χρονια το παιδευε δεν τον εκανε αντρα. Αμαν και αυτος ο jiraya τπτ δεν εκανε σωστο.......Οχι τπτ αλλο στον sasuke εχει μεινει το ονομα.:oo:

#3140 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 15:51

Δεν ήταν άσχημο το 60 (καλά το animation δεν έλεγε και πολλά). Πρασωπικά μου άρεσε.
Αυτό που μου την σπάει κυρίως είναι ότι στα filler εφευρίσκουν όλη την ώρα νέα jutsu.Πραγματικά έχω βαρεθεί τα "ότι να 'ναι jutsu".
Επίσης δεν είναι κακό να δανείζονται κάποια πράγματα από main plot character. To κακό είναι ότι όταν τα ξαναδούμε αργότερα στο κανονικό story δεν θα μας κάνουν καμία εντύπωση.

Μα καλα ρε Naruto για γαλλικό φαγητό θα μίλαγε μια που με την πρώτη σας επαφή σε έγλυψε...
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αν ήμουν Naruto θα έκανα πρώτα bushin sex μαζι της και μετά θα την πλάκωνα στο ξύλο.Φαίνεται από μακριά.Η γυναίκα θέλει sex και ξύλο.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3141 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 21:37

Ωραίο επεισόδιο. Πολύ γέλιο όταν
Spoiler:

Άντε να δούμε το επόμενο που
Spoiler:

The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#3142 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 21:54

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αν ήμουν Naruto θα έκανα πρώτα bushin sex μαζι της και μετά θα την πλάκωνα στο ξύλο.Φαίνεται από μακριά.Η γυναίκα θέλει sex και ξύλο.

:oo::stubborn::stubborn: Τα μικρά παιδάκια δεν τα σκέπτεσαι καθόλου ε?? Ντροπή θα δικαστής επειδή δεν εξηγείς ποιο αναλυτικά…πως τα μικρά που πρέπει να μάθουν θα σε καταλάβουν ε μου το λες???!!! :kakaka::kakaka::kakaka:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3143 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 00:13

Λοιπον αρκετα καλο το 60 οχι βεβαια σαν το προηγουμενο που ηταν παααρα πολυ καλο!

Ενα θετικο κραταω μονο, ενω το animation ειναι μετριο,σιγουρα εχει κανει τεραστια προοδο αυτη η ομαδα που ειναι η χειριστη του studio.Ειδικα προ το τελος το animation αγγιξε επιπεδα καλου ( πχ jutsu με το νερο της τυπισας).Τωρα απο story δεν ελεγε και τπτ αλλα σιγουρα το τελος σε αφηνει σε αναμενα καρβουνα.Απο οτι φαινεται ο κακος ενδιαφερεται αποκλειστικα στον Ψora.Θελω να δω πως κολλαει ο Danzou στο ολο θεμα...

Anyway καλα παει το πραγμα εως τωρα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3144 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 01:23

τι να το κανεις? 2,5 χρονια το παιδευε δεν τον εκανε αντρα. Αμαν και αυτος ο jiraya τπτ δεν εκανε σωστο.......Οχι τπτ αλλο στον sasuke εχει μεινει το ονομα.:oo:

Γιατί νομίζεις 2,5 χρόνια ασχολιόταν μαζί του ο Jiraiya;Του έβαζε να κάνει καμιά ασκησούλα και αυτό πήγαινε να κάνει τη καθιερωμένη ''έρευνά'' του.Έχουμε και σημαντικότερα πράγματα(:nbleed:) να κάνουμε με το Naruto θα ασχολιόμαστε;:kakaka:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3145 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 03:45

Γιατί νομίζεις 2,5 χρόνια ασχολιόταν μαζί του ο Jiraiya;Του έβαζε να κάνει καμιά ασκησούλα και αυτό πήγαινε να κάνει τη καθιερωμένη ''έρευνά'' του.Έχουμε και σημαντικότερα πράγματα(:nbleed:) να κάνουμε με το Naruto θα ασχολιόμαστε;:kakaka:

ΑΑΑΑΑΑχχχχχ γι αυτο και εγω στηριζω Orochimarou:oo:.. Ψυχακιας ψυχακιας αλλα οταν αναλαμβανει εναν μαθητη κανει σωστη δουλεια. Το crash test πιστευω ειδαμε ολοι τι αποτελεσματα ειχε.........:hahaha: Ασε που το μωβ ηταν και της μοδας φετος (μεχρι και η στολη του Sasuke δλδ ηταν πιο in:hahaha:).

#3146 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 06:39

Μαλλον το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να μαζευουμε 4-5 επεισοδια και το βλεπουμε(πιος μλαει τωρα που το βλεπω σε raw πρωτα)λεμε τωρα:oo::oo::oo:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3147 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 10:52

Μαλλον το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να μαζευουμε 4-5 επεισοδια και το βλεπουμε(πιος μλαει τωρα που το βλεπω σε raw πρωτα)λεμε τωρα:oo::oo::oo:

Ε ενταξει ρε φιλε αμα καταλαβαινεις τι λενε δεν υπαρχει προβλημα:df13952b:
Τωρα για τα 4-5 επεισοδια που λες να μαζεψουμε ειναι δυσκολο ειλικρινα μιλαω εχω προσπαθησει να το κανω οχι μονο στο ναρουτο αλλα και σε αλλα ανιμε ~ ειλικρινα δε μπορεσα! παντα πηγαινα και το κατεβαζα :drink:!! Τεσπα το επεισοδιο εμενε δεν μ αρεσε καθολου εκτος απο το φιλακι (θελω και εγω:wooi2:οχι απο τον σασουκε) τωρα κατα τα αλλα εκανε και μερικα κομματια σκιπ :emptyonexg1: εε ηταν πολυ βαλετα μορε !!
I put up my headphones and listen to the deftones

#3148 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 11:25

Εντάξει χαμηλότερου επιπέδου απο τα προηγούμενα αλλα αξιοπρεπές. Νομίζω ότι το γεγονός ότι δεν είχαμε εξέλιξη της υπόθεσης σας επηρέασε αρνητικά. Αν μη τι άλλο όμως τα επεισόδια βλέπονται εύκολα , όχι σαν κάτι παλλια filler που εκοβες φλέβα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3149 Billykid

Billykid

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 11:44

Για ποσο καιρο λοιπον θα ανεχτουμε τα fillers αυτη την φορα?Ειτε ειναι καλυτερα απο τα προηγουμενα ειτε οχι εξακολουθουν να μην ειναι αυτο που θελω τοσο να δωωω!!!!

#3150 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 12:12

Λογικα μεχρι το Σεπτεμβριο....μετα θα ξαναμπουμε στο canon story....
Δημοσιευμένη  εικόνα