Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#286 myle

myle

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2006 - 20:05

Δεν παίζει να είναι τόσο πολλά και ελπίζω να μην γίνουν και τόσα. Αν κάνεις την πρόσθεση 153 + 135 = 288. Δεν έχουμε φθάσει τόσα επεισόδια στο Naruto. Το τελευταίο είναι το 204.
This is my way of the ninja.

#287 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2006 - 17:10

Λοιπον αρχισα τωρα και εχω φτασει μονο το 50... αλλα θελω να μου λυσετε 2 αποριες ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩ

Αυτη η καιμενη η HINATA θα πει ποτε στον Naruto οτι τον αγαπαει? και αν νε αυτος ο κεφτες τι απανταει?(μα ποιο χαζος και απο ρεπανακι ειναι σε τετοια θεματα...)

Επισης η Sakura θα καταλαβει ποτε οτι ταιριαζει με τον Naruto ποιο πολυ παρα με τον Sasuke??? να δει και λιγει χαρα ο καιμενος ο κοντος...

Ξερω ασχετες ερωτησεις αλλα ολα τα αλλα καλυτερα να τα μαθω βλεπωντας τα επισοδια....

#288 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2006 - 19:43

Λοιπον αρχισα τωρα και εχω φτασει μονο το 50... αλλα θελω να μου λυσετε 2 αποριες ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩ

Αυτη η καιμενη η HINATA θα πει ποτε στον Naruto οτι τον αγαπαει? και αν νε αυτος ο κεφτες τι απανταει?(μα ποιο χαζος και απο ρεπανακι ειναι σε τετοια θεματα...)

Επισης η Sakura θα καταλαβει ποτε οτι ταιριαζει με τον Naruto ποιο πολυ παρα με τον Sasuke??? να δει και λιγει χαρα ο καιμενος ο κοντος...

Ξερω ασχετες ερωτησεις αλλα ολα τα αλλα καλυτερα να τα μαθω βλεπωντας τα επισοδια....

:lol:
1

#289 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2006 - 08:34

ΔΕΝ θελω τετοιες απαντησεις :despair:

#290 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2006 - 15:19

fillers 4 life :D

#291 Vegeto

Vegeto

Anime Amateur

• Members
  • 79 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2006 - 02:41

Πολύ filler και κακό αυτή η σείρα τι να πω πια :@ Όταν κατέβασα το 3πλο επεισόδιο το τελευταίο που βγήκε βασικά περίμενα να ήταν και το τέλος των fillers αλλά τίποτα. Μάλλον θέλουν να τα 100στήσουν τα filler και έτσι να συνεχίσουν την σειρά :despair:

#292 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2006 - 11:56

Αφού τα τριπλό επεισόδειο ήταν filler, θα συνεχιστεί με fillers όλη η season. Κατά τα 225 επεισόδεια ίσως και να ξαναρχίσουν τα fillers.

Το καλύτερο πάντως που έχετε να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με ένα σωρό άλλες σειρές anime, και να παρατήσετε το Naruto για κάνα 6μηνο, ίσως και για παραπάνω 8D

E5VV38U.jpg

#293 gohan-the mystic power

gohan-the mystic power

.:LOST addict:.

• Members
  • 1.006 Δημοσιεύσεις:
  • Locationhttp://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2006 - 01:55

Αφού τα τριπλό επεισόδειο ήταν filler, θα συνεχιστεί με fillers όλη η season. Κατά τα 225 επεισόδεια ίσως και να ξαναρχίσουν τα fillers.

Το καλύτερο πάντως που έχετε να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με ένα σωρό άλλες σειρές anime, και να παρατήσετε το Naruto για κάνα 6μηνο, ίσως και για παραπάνω 8D

Προσωπικά το naruto μπήκες στην black list των anime που έχω δει.Οι εταιρία για το κέρδος κατάστρεψε ένα τόσο ωραίο anime :dry: .Και πάλι όταν τελειώσουν τα filler δεν πιστεύω πως αρκετά άτομα θα κάτσουν να το δουν.
http://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

#294 Housem@ster

Housem@ster

Anime Amateur

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2006 - 14:52

Είναι αλήθεια πως τα πολλά fillers είναι ενοχλητικά...
Το manga πού βρίσκεται;

#295 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2006 - 16:17

Πες τα ρε αρχηγε :respect:
Πολυ καλυτερη λυση απο το να γκρινιαζουμε για τα fillers για 10 ακομα σελιδες :dry:

H εταιρία για το κέρδος κατάστρεψε ένα τόσο ωραίο anime :dry: .

Τοσο ωραιο?
Ε,καλα δεν ηταν και αριστουργημα :calm:

#296 gohan-the mystic power

gohan-the mystic power

.:LOST addict:.

• Members
  • 1.006 Δημοσιεύσεις:
  • Locationhttp://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2006 - 18:16

Πες τα ρε αρχηγε :respect:
Πολυ καλυτερη λυση απο το να γκρινιαζουμε για τα fillers για 10 ακομα σελιδες :dry:

H εταιρία για το κέρδος κατάστρεψε ένα τόσο ωραίο anime :dry: .

Τοσο ωραιο?
Ε,καλα δεν ηταν και αριστουργημα :calm:

Δεν ήταν αριστούργημα αλλά άνετα έβλεμα 10 επεισόδια σερί οπότε δεν μπορείς να το πεις και τόσο κακό. :calm:
http://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

#297 myle

myle

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2006 - 11:59

Για όσους δεν έχουν δει όλο το part 1 καλό είναι να μην διαβάσουν το 3ο spoiler. Αν κάποιος έχει δει μέχρι και το 50 περίπου από το anime μπορεί να διαβάσει το πρώτο αν έχει τόση πολλή αγωνία.

Λοιπον αρχισα τωρα και εχω φτασει μονο το 50...

Το 50 είναι ένα από τα αγαπημένα μου επεισόδεια. Είναι η μάχη με του Rock Lee με τον Gaara.

αλλα θελω να μου λυσετε 2 αποριες ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩ

Αυτή η απορία μάλλον θα σου δημιουργήθηκε επειδή λίγα επεισόδια πριν (48 νομίζω) είδες τον Naruto να εμψυχώνει την Hinata και αυτή να τα πηγαίνει πολύ καλύτερα από ότι ίσως θα προέβλεπε κανείς (και νομίζω καλύτερα από όλες τις κοπέλες που παλεύουν μέχρι εκείνη την στιγμή) και να τα καταφέρνει σχετικά καλά απέναντι στο Neji που έτρεφε μίσως απέναντι στην main family και συνεπώς δεν πήγαινε και τόσο την Hinata. Ωστώσο αυτή πάλεψε εναντίον του με όλη της την δύναμη χάρη στην εμψύχωση του Naruto. Πολύ συγκινητικό αυτό, από τότε άρχισε να μου αρέσει ιδιαίτερα ο χαρακτήρας της Hinata και να αντιπαθώ μέχρι πριν από λίγο καιρό τον Neji αλλά...
[spoiler:2b51622535]η Hinata είναι πολύ ντροπαλή και έτσι δεν μπορεί να πει τίποτα ακόμα στον Naruto. Ο Naruto είναι αρκετά χαζός και δεν μπορεί να καταλάβει τίποτα. Και τέλος, από εδώ και πέρα η Hinata κάνει πολύ λίγες εμφανίσεις. Αυτή η στιγμή ήταν το αποκορύφωμα της. Από εδώ και πέρα δεν την δείχνει και πολύ παρά μόνο στα fillers (έχουν και κάτι καλό). Στο manga από ότι έχω διαβάσει μέχρι τώρα κάνει μόνο μια εμφάνιση στο part 2 όπου φαίνεται ακόμα ντροπαλή και δεν λέει τίποτα στον Naruto.[/spoiler:2b51622535]

Σύντομη απάντηση: [spoiler:2b51622535]Όχι[/spoiler:2b51622535]

Τώρα όσον αφορά την Sakura, εγώ δεν συμπαθούσα και πολύ στο part 1.

Το τι θα γίνει [spoiler:2b51622535] δεν είναι ακόμα γνωστό. Παρ' όλα αυτά στο part 2 δείχνει καλύτερα συμπεριφορά απέναντι στον Naruto σε σχέση με το 1. Αλλά παρ' όλα αυτά θέλει πολύ να γυρίσει πίσω ο Sasuke που την έχει κάνει (για προσωπικούς λόγους). Τώρα σίγουρα ένας λόγος που θέλει να γυρίσει είναι επειδή ήταν στην ίδια ομάδα, αλλά αν υπάρχει και επιπλέον δεν ξέρω. Πάντως προσπάθησε να τον εμποδίσει να φύγει και δεν τα κατάφερε. [/spoiler:2b51622535]

#298 Housem@ster

Housem@ster

Anime Amateur

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2006 - 22:29

Πολύ καλός myle! Όσον αφορά το τρίτο σου spoiler
[spoiler:ca02f76c1c]Τη στιγμή που η Sakura προσπαθεί να σταματήσει τον Sasuke του λέει και τι νιώθει γι'αυτόν. Πολύ συγκινητική στιγμή...[/spoiler:ca02f76c1c]

#299 Vegeto

Vegeto

Anime Amateur

• Members
  • 79 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2006 - 15:13

Ρε παιδιά 205 επεισόδιο δεν βγήκε ή εγώ έχασα κάτι :question:
Αναφέρομαι για Dattebayo fansub.
Δημοσιευμένη  εικόνα
¶λλαξα από Phant0m σε Vegeto

#300 myle

myle

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2006 - 15:18

Μάλλον κάποιο λάθος θα έχει γίνει γιατί αν προσέξεις υπάρχουν δυο 202 και είναι διαφορετικά. Το ένα 202 είναι μόνο του και το άλλο είναι το 202-203-204 και έτσι σωστά πλέον έχουμε το 206ο επεισόδειο του Naruto αφού έχουν προηγηθεί 205 διαφορετικά. Επειδή όμως αυτό δεν το έχω διαβάσει από κάπου επίσημα, δεν είμαι και σίγουρος. Μια υπόθεση κάνω.

Όσον αφορά αυτό καθ' αυτό το επεισόδιο μπορεί το σενάριο να είναι σχετικά καλό αλλά το σχέδιο δεν είναι καθόλου καλό. Παίζει να είναι το χειρότερο της σειράς μέχρι τώρα κατά την γνώμη μου.