Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 12:31
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 12:42
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 15:32
chuu~
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 01:57

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 14:33
Και το 101 ήταν ένα πολύ αστείο επεισόδιο.
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 15:49
Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος...Οι σαζουκε φανς καλυτερα να το βουλωσουν γιατι σ λιγο(για το manga μιλαω) δεν θα ξερουν που να κρυφτουν.:df13952b: Εχω και τον συγκατοικο μου να μου σπαει τ @@ με το saringan του σαζουκε...Ναρουτο ftw ρε θα ερθει η μερα που ολου θα υποκλιθουν μπροστα του...Αν είναι έτσι να χαρούμε τότε εμείς οι Naruto fans που θα μας την λένε οι Sasuke fan για τον αποτυχημένο χαρακτηρα που μας αρέσει (μεχρι τα 5-10 τελευταία chapter-episodes που ο Naruto θα είναι αξεπέραστος τελικά).
no offense για τους σαζουκε φανς
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 16:34
actually στην Ελλαδα υπαρχει και το Veni Vidi Bsoe για μερικους απο μας..Ephialtes> Είναι Vici και όχι Veci στην γνωστή φράση που έχεις στην υπογραφή σου.
Και το 101 ήταν ένα πολύ αστείο επεισόδιο.
χΔ
Δυστυχως θα πεθανεις χωρις να δεις κατι παραπανω απο το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΤΟ . MUahahahahahΡε παιδια το θέμα δεν είναι αν ο Naruto θα γίνει κάποια στιγμή (και εντελώς ξαφνικά) ο σούπερ ντούπερ shinobi και θα τους μαμήσει όλους είτε ώς μινι kiubi είτε κάνωντας ένα super ultra mega hyper!#!@##^@#%$@$ ... rasengun...
Το θέμα είναι ότι υπάρχει σοβαρό σεναριακό κενό εδώ!!!! Και αυτό δεν αλλάζει αν στο τέλος ο Naruto γίνει the one and only!! To πρόβλημα είναι στην εξέλιξη του χαρακτήρα η οποία είναι μηδαμινή και ως εκ τούτου οι δημιουργεί τα έκαναν θάλασσα. Και στο κάτω κάτω δεν έχει σημασία αν ο Naruto είναι τι ίδιο δυνατός με τον Sasuke αλλα άν είναι αρκετά ωστε να στέκει η υπόθεση του 15χρονου shinobi που προορίζεται να φτάσει στην κορυφή.
Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, προσωπικά δεν είμαι 12 χρονών ωστε να με ικανοποιεί το γεγονός ότι ξαφνικά οηρωας>> κάνει το θαύμα και γίνεται ο top. Και για να σας προλάβω πρίν πείτε ότι αυτό είναι χαρακτηριστικό όλων των shounen , θα σας πώ ότι το έχουμε δεί και αλλού, ισχύει, το ότι αυτό είναι
αποδεκτό (τουλάχιστον απο μένα), ΟΧΙ!!!!
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 16:36
Το θέμα είναι ότι υπάρχει σοβαρό σεναριακό κενό εδώ!!!! Και αυτό δεν αλλάζει αν στο τέλος ο Naruto γίνει the one and only!! To πρόβλημα είναι στην εξέλιξη του χαρακτήρα η οποία είναι μηδαμινή και ως εκ τούτου οι δημιουργεί τα έκαναν θάλασσα. Και στο κάτω κάτω δεν έχει σημασία αν ο Naruto είναι τι ίδιο δυνατός με τον Sasuke αλλα άν είναι αρκετά ωστε να στέκει η υπόθεση του 15χρονου shinobi που προορίζεται να φτάσει στην κορυφή.
Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, προσωπικά δεν είμαι 12 χρονών ωστε να με ικανοποιεί το γεγονός ότι ξαφνικά ο <<ηρωας>> κάνει το θαύμα και γίνεται ο top. Και για να σας προλάβω πρίν πείτε ότι αυτό είναι χαρακτηριστικό όλων των shounen , θα σας πώ ότι το έχουμε δεί και αλλού, ισχύει, το ότι αυτό είναι
αποδεκτό (τουλάχιστον απο μένα), ΟΧΙ!!!!
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 16:55
Παντως σε σχεση με αλλα shounen Που εχω δει το ναρουτο ειναι πιο balanced, και θεωρω οτι οταν αργοτερα θα γινει πιο δυνατος ( συμφωνα με τα παιδια) θα εχει μια κλιμακωση.
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 17:02
Σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Ο Naruto παρόλου που ορίμασε κάπως κατά την διάρκεια της σειράς, παραμένει πολύ παρορμητικός και κυρίως κάπως ρηχός στο πως να αντιμετωπίζει τα πράγματα. Και ένα κακό είναι ότι, το γεγονός αυτό είναι και ένα μέρος της δύναμής του. Επειδή δηλαδή είναι προσκολλημένος σε κάποια πιστεύω, έχει και τόση μεγάλη αποφασιστικότητα. Βέβαια από την άλλη το καλό με τον Naruto είναι ότι δεν φοβάται να τολμήσει να κάνει πράγματα που είναι δύσκολα. Πιστεύει πραγματικά αυτά που κάνει, απλά θα ήταν καλύτερο να μπορούσε να δει τα πράγματα και με άλλο μάτι. Και το ότι είναι shounen όντως δεν είναι δικαιολογία. Και το Kenshin shounen ήταν αλλά ο πρωταγωνιστής ήταν πολύ πιο συνειδητοποιημένοςΤο θέμα είναι ότι υπάρχει σοβαρό σεναριακό κενό εδώ!!!! Και αυτό δεν αλλάζει αν στο τέλος ο Naruto γίνει the one and only!! To πρόβλημα είναι στην εξέλιξη του χαρακτήρα η οποία είναι μηδαμινή και ως εκ τούτου οι δημιουργεί τα έκαναν θάλασσα. Και στο κάτω κάτω δεν έχει σημασία αν ο Naruto είναι τι ίδιο δυνατός με τον Sasuke αλλα άν είναι αρκετά ωστε να στέκει η υπόθεση του 15χρονου shinobi που προορίζεται να φτάσει στην κορυφή.
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 17:04
Μπορεί να μην είναι ο Νaruto αυτός που έχει την απίστευτη εξέλιξη (με τρώει η γλώσσα μου να μιλήσω για το manga αλλά δεν θα το κάνω
Βασικά, γενικά δεν δείχνει την εξέλιξη των χαρακτήρων καλά (όσον αφορά την προπόνηση), είτε είναι ο Naruto, είτε οποιοσδήποτε άλλος.Βέβαια αν τα εξηγούσε και όλα θα κατέληγε βαρετό........
Τέσπα, είμαι κι εγώ τσατισμένη λίγο με τον Kishimoto γιατί βάζει πολλά κουλά να γίνονται και ξαφνικά μάλιστα αλλά και πάλι μπορώ να πω ότι ως πλοκή παραμένει από τις πιο σφιχτοδεμένες που έχω δει.....Μπορεί να μπάζει λίγο αλλά δεν με πειράζει και τρελά. Δεν υπάρχει τέλειο anime.....
Kαι αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο Naruto είναι από τους πιο αγαπημένους πρωταγωνιστές σε anime ever!
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 17:18
Απο αυτα που λετε αυτο τουλαχιστον φαινεται σε μενα
O Sasuke προς το παρων τουλαχιστον ειναι πιο ισχυρος απο τον Ναρουτο
Αυτο σημαινει ομως οτι ο Ναρουτο ειναι αδυναμος?
Ανωριμος ειναι αλλα αδυναμος σε καμια περιπτωση
Σοβαρο σεναριακο κενο ειναι οτι ο Ναρουτο δεν ειναι δυνατος οσο νομιζετε οτι επρεπε να ειναι?
Στο κατω κατω δεν μπορω να βρω εναν χαρακτηρα στην ηλικια του Ναρουτο εκτος απο τον Σασουκε που θα μπορουσε να τον νικησει
αυτο ειναι αδυναμια?
Μετα απο αυτη την προπονηση σε θεμα δυναμης και οχι εμπειριων θα φτασει κοντα στο επιπεδο του Κακασι οπως ειπε και ο ιδιος
Ο Κακασι ειναι αδυναμος?
Ο Jiraiya οταν ηταν μικρος ηταν ιδιος με τον Ναρουτο οσοι το θυμαστε
Εγω οπως εχω ξαναπει δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση ο Ναρουτο να ειναι Super δυνατος απο τωρα,το μονο που λειπει απο τον Ναρουτο ειναι η ωριμοτητα και τιποτα αλλο,και αυτο ειναι κατι που τουλαχιστον σε μας τους μανγκα readers θα ερθει συντομα.
Ενα αποσπασμα απο ενα πολυ ωραιο κειμενο,θα ηθελα να το ποσταρω ολο αλλα πιο κατω εχει πολλα σποιλερς
Edit:Κατι ακομα για να ωριμασει ενας χαρακτηρας πρεπει και ιδιος να γνωριζει καποια πραγματα για το παρελθον του,
Εδω ακομα δεν ξερει πιοι ειναι οι γονεις του,πλακα κανουμε τωρα
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 17:25
para pola:kakaka:mipos kseri kanis posa ine ta episodia pu exun kikloforisi tu naruto?
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 17:37
lol πρωτη φορα βλεπω ξεθαμα μεσα σε θρεντ.. ειδικα εδω..para pola:kakaka:
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 18:12

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο