Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#2956 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2008 - 17:50

Aπό ό,τι κατάλαβα η ταινία δεν βλέπεται. Πολύ anti-Naruto έχω γίνει τώρα τελευταία! :nanana:

#2957 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2008 - 17:59

Η ταινια ειναι καλυτερη απο τις προηγουμενες(αυτο δεν την κανει καλη)

Με βαση αυτο το κριτηριο αποφασησε αν θα την δεις

#2958 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2008 - 19:19

το rasengan οπως και να το κανουμε ειναι τεχνικη για λιγους. Ο Ναρουτο ο Jiraiya και αλλος ενας μου φαινεται μπορει να την κανει ( χωρις να μεινει με 0 chakra ;) )

Θελω να ελπιζω οτι η καινουργια επιθεση θα ειναι κατι καλο και οχι ενα imp rasengan. Παντως αν το trick της εξασκησης με τα shadow clones δεν ειναι filler μπορει σε συντομο χρονο να γινει υπερ μ****ς.

#2959 kingdomhearts_maniac

kingdomhearts_maniac

Anime Newbie

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2008 - 21:25

το trick με τα shadow clones
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

chuu~:lovulovu:

#2960 nik_oc

nik_oc

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 12:12

hello boys and girls!Αν και φιλος του one piece οπως θα διαπιστωνεται απο το avatar μου,λογω του οτι τελειωσα με τα επεισοδια του αποφασισα να ξεκινησω naruto και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.βεβαια ειμαι ακομα στο 60 επεισοδιο και οπως διαπιστωσα το forum ανοιξε στο 150 οποτε δε θα κανω τον κοπο να διαβασω τα υπολοιπα posts μεχρι τουλαχιστον να φτασω σε αναλογο σημειο.ελπιζω η συνεχεια να ειναι εξισου καλη με την αρχη και ευχομαι να μη με συνεπαρει και βλεπω 30 30 τα επεισοδια οπως εκανα στο one piece!kalo 200 post ευχομαι γιατι μεχρι να φτασω στο σημειο που ειστε εσεις σιγουρα θα τα εχετε διακοσιοστησει!

ARE YOU HURT?....SCAREDY CAT????
NIK_OCΔημοσιευμένη  εικόνα

#2961 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 13:38

Nice choise!!!! :Blissfull:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2962 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 14:42

Λοιπον για να τελιωνουμε o Naruto ειναι (οπως ειπε και ο hatake kakashi μας) ο πιο ανολοκλυροτος χαρακτηρας του manga-anime και δεν σας κριβο οτι και το manga περα απο την καινουργια τεχνικη που τον βαζει ο kakashi να κανει δεν μαθαινει κατι αλλο....
Αναμηνατε λεμε και θα δειτε γιατι οντως η σειρα λεγετε NARUTO....;)

Θελω να ελπιζω οτι η καινουργια επιθεση θα ειναι κατι καλο και οχι ενα imp rasengan.

Ας κανχασω καλυτερα ετσι γιατι γουσταρα (και σε συντομο διαστημα και εσεις):hahaha::hahaha::hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2963 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 15:04

[/quote]Ας κανχασω καλυτερα ετσι γιατι γουσταρα (και σε συντομο διαστημα και εσεις):hahaha::hahaha::hahaha:[/quote]

Σαν να μας λες τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμμυδια απο ότι καταλαβα....

Οσα για τον παπαροβιτς (Naruto) νομίζω ότι πλέον έχει αρχίσει να γίνεται αντιπαθητικός.. τουλάχιστον σε μένα!Μονο απο κάτι συναισθηματικές εκρήξεις σώνεται.... Δεν λεω και ο Luffy ( ΟΡ ) ειναι χαζούλης αλλα με έναν απίστευτο ωραιο τρόπο. Και μαμάει και δέρνει κιολας....:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2964 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 15:15

Βλεποντας το τελευταιο επεισοδιο αναρωτήθηκα πως ο Naruto ενω εχει μείνει τοσο πισω σε σχεσει με τον Sasuke,θα καταφερει να τον φτασει μαθενοντας μονο μια τεχνικη?
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#2965 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 15:17

Καλα κατσε να δει πως θα γηνει ο naruto στο τελος και γιατι θα γηνει αυτος που θα γηνει και μετα ελα να μου πεις αλωστε ο naruto ειναι χαρακτηρας απροβλεπτος παντοτε νομιζεις οτι δεν μπωρει να τραβιξει αλλο και παντα κανει τιν υπερβαση!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2966 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 15:53

Παλι τα ιδια

Και που ειστε ακομα δεν εχετε δει τιποτα,οσο προχωραει η ιστορια ολο και περισσοτεροι θα λενε πως εχει κανει ο κισι τον Σασουκε ετσι και ποσο αδυναμος ειναι ο Ναρουτο,τα επομενα 2 χρονια η και παραπανω αυτο θα λετε ολοι σας,παρατηστε το ανιμε αν θελετε και μην το ξαναδειτε γιατι ετσι θα ειναι για πολυ καιρο ακομα,και τι περιμενετε εξαλλου αυτο το μανγα δεν ειναι για bloodlines ουτε για genius,ayto to manga ειναι για την σκληρη δουλεια οσοι δεν το εχετε καταλαβει ακομα τι να πω,δηλαδη θα ηταν καλυτερο να ειχε γινει super dooper o Ναρουτο?η ιστορια δεν θα ειχε ενδιαφερον μετα.
Τι θα θελατε να πηγαινε 6 tails και να τα τσακιζε ολα?τον Οροτσιμαρου με 4 tails τον αναγκασε να φυγει,εγω προτιμω τον Ναρουτο χωρις powerup.

Ο Ναρουτο ειναι ο μονος shinobi που μπορει να ξεπερασει τον τεταρτο αυτο τα λεει ολα.

#2967 kingdomhearts_maniac

kingdomhearts_maniac

Anime Newbie

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 17:02

hello boys and girls!Αν και φιλος του one piece οπως θα διαπιστωνεται απο το avatar μου,λογω του οτι τελειωσα με τα επεισοδια του αποφασισα να ξεκινησω naruto και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.βεβαια ειμαι ακομα στο 60 επεισοδιο και οπως διαπιστωσα το forum ανοιξε στο 150 οποτε δε θα κανω τον κοπο να διαβασω τα υπολοιπα posts μεχρι τουλαχιστον να φτασω σε αναλογο σημειο.ελπιζω η συνεχεια να ειναι εξισου καλη με την αρχη και ευχομαι να μη με συνεπαρει και βλεπω 30 30 τα επεισοδια οπως εκανα στο one piece!kalo 200 post ευχομαι γιατι μεχρι να φτασω στο σημειο που ειστε εσεις σιγουρα θα τα εχετε διακοσιοστησει!

ARE YOU HURT?....SCAREDY CAT????

και που εισαι ακομα...!!
τα καλυτερα αρχιζουν γυρω σ'αυτα τα επεισοδια που βρισκεσαι!!
μην βιαστεις.. απολαυσε τα:P
Δημοσιευμένη  εικόνα

chuu~:lovulovu:

#2968 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 17:28

@ Hatake Kakashi
Δεν διαφωνώ.Άλλωστε γι' αυτό τον λόγο ο Ναρουτο είναι από τους αγαπημένους μου(και οχι ο χτυκιάρης ο Sasuke).Η τροπή που παίρνει το story γύρω από το όνομά του (στο manga) δικαιολογεί και γιατί η σειρά ονομάζεται όπως ονομάζεται.

Το θέμα είναι ότι οι επιλογές του Κισι στην εξέληξη των δυο χαρακτήρων χαλάνε την εικόνα.Σίγουρα δεν θα ήθελα με τίποτα τον Naruto δυνατότερο Sasuke αλλά ούτε θέλω να βλέπω τον Sasuke δραματικά δυνατό και τον Naruto εξευτελιστικά αποτυχημένο.

Σίγουρα ο Naruto μπορεί να ξεπεράσει τον τέταρτο.Ε και; Ο τεταρτός ήταν Θεϊκός αλλά μεχρι εκεί (γιατι μετα πέθανε:cry:).Και ο Jiraya και ο Kakashi είναι δυνατοί.Ο Naruto θα τους ξεπεράσει (αν δεν έχει αρχίσει ήδη).Και ο Orochimaru είναι δυνατός (και σιχαμένος επίσης) και ο Sasuke έχει ήδη δείξει ότι μπορεί να τον ξεπεράσει.
Ο Naruto δηλαδή πότε θα φανεί; Στην πιθανή τελική του μάχη με τον Sasuke ή σε κάποια μάχη με τους Akatsuki (αμφιβάλλω αν μπορεί να βγάλει ολόκληρο Akatsuki μόνος του-ίσως βέβαια η καινουργια επίθεση να τον βοηθήσει).Η μήπως πρέπει να δουμε κανα Konohamaru Gaiden για να δούμε την δύναμή του (εννοείται ότι τότε ο Naruto θα είναι Hokage )

Αν είναι έτσι να χαρούμε τότε εμείς οι Naruto fans που θα μας την λένε οι Sasuke fan για τον αποτυχημένο χαρακτηρα που μας αρέσει (μεχρι τα 5-10 τελευταία chapter-episodes που ο Naruto θα είναι αξεπέραστος τελικά).

Γενικά από την αρχή πιστεύα ότι ο Naruto είναι καλύτερος του Sasuke και είχα πάρει τρομερή ευχαρίστηση στην φάση rasengan-chidori στο νοσοκομείο(με την δεξαμενή).Μου άρεσε και η τελευταία μάχη τους.Αυτές ήταν και οι τελευταίες καλές Naruto στιγμές.Μετά ο Sasuke πήρε σουπερμαντολίνη και μπήκε σε God-Mode.

Όσο για το Kyuubi δεν το θεωρώ δύναμη, αλλά μειονέκτημα όταν ο Naruto ξεπεράσει την τρίτη ουρά.Αν δεν μπορεί να ελέγξει το μυαλό του και το πόσες ουρές βγάζει εμένα δεν μου λέει τίποτα.

Αν υποστηρίξετε ότι θα αλλάξω ριζικά γνώμη αν διαβάσω το manga τότε δώστε μου μια βδομάδα να το τελειώσω(μου φτάνουν 2 μέρες αλλά θέλω έχω 3 εργασίες και μπόλικο σινάχι αυτή την περίοδο).Μέτα θα μπώ manga zone και θα τα ξαναπούμε.
Sorry για το πικνό μου κείμενο.Είχα να πω αρκετά:

ΥΓ:Όσοι δεν έχουν διαβάσει Kakashi Gaiden (chapt 239-244) ας το κάνουν γιατί οι animators της σειράς κοιμούνται-αν και αποκλειω να μην το βγάλουν κάποια στιγμή

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2969 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 22:34

Παλι τα ιδια

Και που ειστε ακομα δεν εχετε δει τιποτα,οσο προχωραει η ιστορια ολο και περισσοτεροι θα λενε πως εχει κανει ο κισι τον Σασουκε ετσι και ποσο αδυναμος ειναι ο Ναρουτο,τα επομενα 2 χρονια η και παραπανω αυτο θα λετε ολοι σας,παρατηστε το ανιμε αν θελετε και μην το ξαναδειτε γιατι ετσι θα ειναι για πολυ καιρο ακομα,και τι περιμενετε εξαλλου αυτο το μανγα δεν ειναι για bloodlines ουτε για genius,ayto to manga ειναι για την σκληρη δουλεια οσοι δεν το εχετε καταλαβει ακομα τι να πω,δηλαδη θα ηταν καλυτερο να ειχε γινει super dooper o Ναρουτο?η ιστορια δεν θα ειχε ενδιαφερον μετα.
Τι θα θελατε να πηγαινε 6 tails και να τα τσακιζε ολα?τον Οροτσιμαρου με 4 tails τον αναγκασε να φυγει,εγω προτιμω τον Ναρουτο χωρις powerup.

Ο Ναρουτο ειναι ο μονος shinobi που μπορει να ξεπερασει τον τεταρτο αυτο τα λεει ολα.

I love this boy!!!:awww:

Friendly παντα!!!:joyful::joyful:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2970 usopp-san!

usopp-san!

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 22:43

Ο Ναρουτο ειναι ο μονος shinobi που μπορει να ξεπερασει τον τεταρτο αυτο τα λεει ολα

πολύ σωστά τα λές φιλε.........