Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#2641 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 03 April 2008 - 15:31

Από που κατεβάσατε το raw;
Δεν βρίσκω πουθενά τίποτα σχετικό και οι Dattebayo καθυστέρησαν το επεισόδιο λόγω μάλλον του νέου opening που χρειάζεται και νέο karaoke και τα σχετικά και είναι και διπλό επεισόδιο...να δούμε πότε θα το βγάλουν τελικά.

Δεν εχει βγει ακομα το επεισοδιο. Λογικα ο Κακασι το ειδε απο εκεινο το προγραμματακι που βλεπεις Live Japanese TV.ειχαν το "Distance" ακομα κ στο 54 το καινουριο. Καινουριο εντινγκ εχει.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2642 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 03 April 2008 - 15:38

opennig h ending δεν ξερω παντως ειδα φιλλερς σιγουρα

#2643 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 03 April 2008 - 15:43

αλλαξε η μερα προβολης;Γιατι την παρασκευη ξημερωματα το βγαζουν οι dattebayo συνηθως..
Posted Image

#2644 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 03 April 2008 - 15:44

αλλαξε η μερα προβολης;Γιατι την παρτασκευη ξημερωματα το βγαζουν οι dattebayo συνηθως..

το ειδα live απο εκεινο το προγραμματακι οπου ειχε ποσταρει ενας φιλος

Νεο opening

YouTube - Naruto Shippuden Opening 3

#2645 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 03 April 2008 - 16:08

Παίζεται Πέμπτη και Πέμπτη βράδυ προς Παρασκευή πρωϊ το ανεβάζουν οι DB στον tracker τους.

Yey! Επιτέλους νέο opening, και καλύτερο από το προηγούμενο.

#2646 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 03 April 2008 - 16:27

Μπα το distance ηταν απλα θειοκο!!!!

Ρε συς μπας και ατειμαζουν καμια ταινια γτ οντως εχει οτι νανε αντιπαλους..........(δεν θελω να πιστεψω οτι θα εχουμε fillers)???
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2647 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 03 April 2008 - 16:30

Να και το ending YouTube - Naruto Shippuden Ending 5

Αντιθετα με το opening το ending δεν μου αρεσε και πολύ,οχι οτι ειναι ασχημο αλλα περιμενα κατι καλυτερο

Στο opening στο 0:53 ειναι ο Yondaime στο φοντο??!!!!!πισω απο τον Ναρουτο?

#2648 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 03 April 2008 - 16:35

Να και το ending YouTube - Naruto Shippuden Ending 5

Αντιθετα με το opening το ending δεν μου αρεσε και πολύ,οχι οτι ειναι ασχημο αλλα περιμενα κατι καλυτερο

Τα έριξα μια ματιά αν και δεν μπόρεσα να ακούω τα τραγούδια γιατί είμαι στο εργαστήριο της σχολής. Τώρα αν αυτός είναι ο Yondaime... Λίγο ήμαρτον, άμα αρχίσουν πάλι τέτοια speculations θα σκάσω :cry5:

EDIT: Τώρα που το σκεύτομαι παίζει να ναι ο akatsuki leader, αλλα δεν ξέρω
phmava.php

#2649 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 03 April 2008 - 16:39

Η o Akatsuki leader ειναι η o τεταρτος,αλλα λεω ο τεταρτος γιατι ο γιακας τους ειναι ιδιος νομιζω,οποιος και να ειναι δεν εχει σημασια παντως,απλα να μου φυγει η περιεργεια :D

#2650 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 03 April 2008 - 16:42

Η o Akatsuki leader ειναι η o τεταρτος,αλλα λεω ο τεταρτος γιατι ο γιακας τους ειναι ιδιος νομιζω,οποιος και να ειναι δεν εχει σημασια παντως,απλα να μου φυγει η περιεργεια :D

Ε κοίτα εκτός και αν θέλουν να μας κάνουν την χάρη να βάλουν το Kakashi Gaiden, δεν νομίζω να κολάει ο τέταρτος εδώ, οπότε...
phmava.php

#2651 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 03 April 2008 - 18:32

φιλλερς ε? γουσταρω αγρια θα πεσει πολυ γελιο ( μουχαχα να δω τωρα ολους αυτους που δεν αντεχαν το pacing των τελευταιων 5 επισοδειων, θα παρει απειρα Pages το thread με παραπονα).

Παντως επρεπε να κρατησουν τουλαχιστον το παλιο συστημα φιλλερς μαζεμενα οχι βλακειες φιλλερς και κανονικα επισοδεια μαζι..

#2652 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 03 April 2008 - 18:59

Τι παραπονα ρε; Εγω λεω να μαζευτει ολη η παρεα εδω περα και να παμε να ριξουμε ξυλο στους πααργωγους:madtodeath::madtodeath::madtodeath:

Posted ImagePosted Image

#2653 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 03 April 2008 - 19:19

Αν εννοείς την σκιά έτσι νομίζω κι εγώ.

#2654 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 03 April 2008 - 19:27

Πως το λενε το προγραμμα που βλεπεις lιve japanese TV??

Posted ImagePosted Image

#2655 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 03 April 2008 - 19:32

killer question:

Spoiler: