Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 13:03
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 14:45
Αλλά με εκνεύρισε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ στην αρχή του Shippuden που έδειξε τον ΣΑΣΟΥΚΕ μονο και μόνο για να ξαναφέρει τον κόσμο που έχασε...
Καλά ναι η εισαγωγή ήταν μεγάλη απάτη. Ήταν widescreen είχε καλό animation και πιο καλό art και με είχε πωρώσει, γιατί νόμιζα ο κακομοίρης, ότι με τόσα λεφτά που έχουνε μαζέψει, ντραπήκανε λίγο και είπανε να σοβαρευτούνε και να κάνουν καλή δουλειά... Αλλά τελικά η σοβαρότητα τους κράτησε μόνο 5 λεπτά...
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 18:18
Καλά ναι η εισαγωγή ήταν μεγάλη απάτη. Ήταν widescreen είχε καλό animation και πιο καλό art και με είχε πωρώσει, γιατί νόμιζα ο κακομοίρης, ότι με τόσα λεφτά που έχουνε μαζέψει, ντραπήκανε λίγο και είπανε να σοβαρευτούνε και να κάνουν καλή δουλειά... Αλλά τελικά η σοβαρότητα τους κράτησε μόνο 5 λεπτά...
Εγω πιστευω φιλε οτι τα αρχικα Shippuden ειναι για να μπουμε στο κλιμα της ιστοριας και οτι τα επομενα Shippuden μετα το 60 επισοδιο που δεν θα χρειαζoνται να δειχνουν συνεχεια flashback,θα ειναι πολι καλιτερα.I hope !!
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 18:20

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 19:09

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 19:33
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 20:40
To κακο ειναι οτι δεν προκειτε να τα κοψουνε ειναι κατι σαν fillers μεσα σε main επεισοδιο οσο πιο πολυ τραβιετε το ανιμε τοοοοσο πιο πολυ κολαμε τοοοσο πιο πολυ μενει ανεβασμενο στην προτιμισει μας μιας και εχουμε αγωνια οποτε ξωδευουμε και περισοτερο χρονο και χρημα!!!
Ενταξει στο naruto σιγα τα λεφτα που ξωδευουμε τιποτα ουσιαστικα εγω προσωπικα δεν ξοδευω τιποτα για το naruto απλα μονο για να κατεβασω το επισοδιο μονο ενω παιζοντας κανενα game.**** τα flashback ομως.!!!
Παντως οποιος θελει να δει ολα τα επισοδια naruto ας μπει εδω :
Naruto Tv -Watch free Naruto Episodes,shippuden and Videos in english Oλα τα εχει και τα shippuden !!!
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 22:27
Συμφωνώ... Δηλαδή έλεος ποια ακόμα και στις σκηνές που δείξανε από τότε νομίζω ότι τώρα έχει χειρότερο animation από πριν. Τελικά Naruto και καλό animation δεν πάνε μαζί
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2008 - 06:19
Ενταξει στο naruto σιγα τα λεφτα που ξωδευουμε τιποτα ουσιαστικα εγω προσωπικα δεν ξοδευω τιποτα για το naruto απλα μονο για να κατεβασω το επισοδιο μονο ενω παιζοντας κανενα game. **** τα flashback ομως.!!!
Παντως οποιος θελει να δει ολα τα επισοδια naruto ας μπει εδω :
Naruto Tv -Watch free Naruto Episodes,shippuden and Videos in english Oλα τα εχει και τα shippuden !!!
Kοιτα εχεις δικαιο και εγω δραχμη δεν ξωδεψα αλλα στο εξωτερικο το εχουν ξεφτιλησει ασε που τωρα που ηρθε στην ελλαδα λεω να το περνω
Αλλα εαν πιστευεις οτι θα κοπουν τα flashback σωθηκες κανονικα.....
Και fillers θα εχει και αεν δει οτι τον περνει τραβαι και μια 3season ναρουτο (που δεν με χαλαει καθολου) και μας βαζει καμια 100fillers να ισιοσουμε....(αυτο ομως με χαλαι αρκετα εως ασχημα)

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2008 - 07:20
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2008 - 14:30
μερικες εικονες απο το επισοδειο(οσοι δεν θελουν να σποιλεριαστουν ας μην τις κοιταξουν)
Πικατσου
Το νεο αρκ ξεκιναει και πιστεψτε με αν το κανουν σωστα,θα δειτε ενα ανιμε πολυ πιο σκοτεινο,βιαιο και πολυ καλο
raw:Naruto Shippuuden 51-52 RAW
(το episode εχει παντως αρκετα flashbacks αλλα οσο ειδα απο το raw εμενα μου αρεσε)
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2008 - 14:45

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2008 - 16:45
υ.γ.Καλα τα flashbacks ηταν δεδομενα,αν δεν τα βαζανε τωρα ποτε θα τα βαζανε;
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2008 - 18:41
Πω-πω,δεν μπορω να περιμενω ετσι; Οι εικονες ειναι φοβερες, omg τι γινεται εκει;Γουαου!
υ.γ.Καλα τα flashbacks ηταν δεδομενα,αν δεν τα βαζανε τωρα ποτε θα τα βαζανε;
Απλα ρε φιλε και δεν με πιραζουν τα flashbacks απλα δεν μου αρεσει να κρατανε παραπολυ μεσα στο επισοδιο δηλαδη σε μερικα επισοδια κρατανε περιπου 15 λεπτα καντεντισε λιγο ****** .Ακομα συμφωνω με τον kafetzis88 βλεπω και εγω να τα βλεπω 20-20!!!
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2008 - 18:49

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο