Tι ειπες...???????????
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 13:41
chuu~
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 17:15
Στο 51 μάλλον θα χρειαστούμε χάπια.Σίγουρα τα 20 λεπτά θα είναι αφιερωμένα σε flashbacks.

.::My Cartoon List::.

BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 01:07
ποτε δεν προκειται να προσφερει το σημερινο ναρουτο αυτα που προσφεραν τα 1α επεισοδεια

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 01:14
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 02:23
Απλα o itachi ειναι ολα τα λεφτα !!!!
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 02:57
Παντως στο πρωτο επισοδιο naruto shippuden δειχνει τον sasuke να μπορει να δει μεσα στο naruto τον δαιμονα αραγε ο naruto θα χρισιμοποιεισει το δαιμονα στο επισοδιο 51-52 για να μιν αφισει τον sasuke φιγει παλι ????
Απλα o itachi ειναι ολα τα λεφτα !!!!
Περιμενε μεχρι την παρασκευη,παντως μετα την διαλεξη που του εκανε ο Yamato(να μην ξαναχρησιμοποιησει το kyubi),και τις σοβαρες πληγες που εχει.....
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 03:05
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 03:10
το διδυμο πλησιαζει
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 03:23

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 03:25
παντως στη 2η ταινια εχει μια τυπισα με
ασχετο αλλα ωραιο ^^
--------------
οσο για τα επισοδεια ο μονος ειμαι που δε με επηρεαζει? οποτε ειναι να προχωρησει η πλοκη θα προχωρησει.... patience is a virtue and i guess it's rare
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 04:11
νυφίτσα

Στην Ιαπωνική γλώσσα, η Ιαπωνική λέξη "itachi" γράφεται ως:
Ολοι ειδαμε το νεο Sharigan του Kakashi και εχουμε ηδη δει Sharigan του Sasuke και Itachi σε μια μαχη αυτον τον τριων ποιος θα υπερισχυε (ενταξει του Itachi τα σπαει αλλα σκεφτηται οτι και ο Sasuke,Kakashi εχουν εξελιχθει τα τελευταια χρονια) αφηστε την φαντασια σας να καλπασει!!
Itachi Uchiha
O Itachi είναι αδελφός του Sasuke και μέλος της οικογένειας Uchiha και προοριζόταν για αρχηγός της ANBU, αλλά προηγήθηκε η δολοφονία της οικογένειάς του με αποτέλεσμα να εγκαταλήψει το Konohagakure. Όπως ξερουμε ολοι λεει στον Sasuke, το έκανε για να δοκιμάσει τις δυνατότητες του. Έχει το Sarigan και από μικρός το είχε εξελίξει se Mangyekou Sharigan , σκοτώνοντας τον καλύτερο του φίλο.Tο mangyekou sharingan με κάθε χρήση του μειώνει την όραση του χρήστη.
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 04:40
Πάντως βλέπω σου αρέσει πολύ o Itachi
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 14:00
οσο για τα επισοδεια ο μονος ειμαι που δε με επηρεαζει? οποτε ειναι να προχωρησει η πλοκη θα προχωρησει.... patience is a virtue and i guess it's rare
Έτσι έτσι... όποιος βιάζεται σκοντάφτει!!!
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 15:15
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 16:56
.....
βασικα προτιμω τον kakashi:wooi2:
Τωρα μιλας σωστα!!!!!!
Μ' αρέσει που κάνανε replay 2 φορές την ίδια επίθεση του Orochimaru.Το κάνεις που το κάνεις το filler τουλάχιστον μην επαναλαμβάνεις την ίδια σκηνή.
Στο 51 μάλλον θα χρειαστούμε χάπια.Σίγουρα τα 20 λεπτά θα είναι αφιερωμένα σε flashbacks.
Eλα ρε γιατι θυμησε κατι απο 1930 ανιμασιον που επαναμβαναν σκινες για να κανουν ενα ανιμε......δλδ ΟΤΙ ΝΑ ΝΕ!!!!
Παντως εαν δεν εχεις προμηθευτι χαπια ακομα καλυτερα βιασου...Πλησιαζει!!!!
Ολοι ειδαμε το νεο Sharigan του Kakashi και εχουμε ηδη δει Sharigan του Sasuke και Itachi σε μια μαχη αυτον τον τριων ποιος θα υπερισχυε (ενταξει του Itachi τα σπαει αλλα σκεφτηται οτι και ο Sasuke,Kakashi εχουν εξελιχθει τα τελευταια χρονια) αφηστε την φαντασια σας να καλπασει!!
Κοιτα ο Kakashi μας εχει εκπληξει αρκετες φορες με την δυμαμη και την στρατηγικη του ασε που μου αρεση σαν char περισοτερο απο τον Itachi (τον κλαψουκε δεν τον βαζω μεσα γιατι ειναι γκομενα τωρα τι να πει σε αντρικα ζητιματα)...Ετσι λοιπον πηστευω οτι θα ηταν μια παααααρα πολυ καλη μαχη ασε που τωρα ο Kakashi εχει το Mangyekou Sharigan και θα πολεμισει με το ιδιο νομιζμα!!!!
nightelf Εχει βγει τετεια ταινια αλλα και εγω περιμενω να μεταφραστει δεν την εχω δει ακομα

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο