Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#2446 kingdomhearts_maniac

kingdomhearts_maniac

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 16 March 2008 - 13:41

Tι ειπες...???????????

Posted Image

:deadga6: ok. η φατσα του ειναι οντως φρικιαστικη..
Posted Image

chuu~:lovulovu:

#2447 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 16 March 2008 - 17:15

Απλά για τα πρακτικά το flashback του Sai και του αδερφού του ήταν καθαρά fillerικό όπως και η μάχη του Naruto με τον Oro η οποία δεν γίνεται στο manga.Μ' αρέσει που κάνανε replay 2 φορές την ίδια επίθεση του Orochimaru.Το κάνεις που το κάνεις το filler τουλάχιστον μην επαναλαμβάνεις την ίδια σκηνή.

Στο 51 μάλλον θα χρειαστούμε χάπια.Σίγουρα τα 20 λεπτά θα είναι αφιερωμένα σε flashbacks.

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#2448 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 17 March 2008 - 01:07

παρτε το χαμπαρι οτι οταν ενα anime αρχιζει και γινεται εμπορικο χαλαει:beaten:
ποτε δεν προκειται να προσφερει το σημερινο ναρουτο αυτα που προσφεραν τα 1α επεισοδεια:canthelp:

Posted ImagePosted Image

#2449 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 17 March 2008 - 01:14

ta prwta eps itan xalia

#2450 itachi_

itachi_

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 17 March 2008 - 02:23

Παντως στο πρωτο επισοδιο naruto shippuden δειχνει τον sasuke να μπορει να δει μεσα στο naruto τον δαιμονα αραγε ο naruto θα χρισιμοποιεισει το δαιμονα στο επισοδιο 51-52 για να μιν αφισει τον sasuke φιγει παλι ????:colddd:
Απλα o itachi ειναι ολα τα λεφτα !!!!:drink:

#2451 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 17 March 2008 - 02:57

Παντως στο πρωτο επισοδιο naruto shippuden δειχνει τον sasuke να μπορει να δει μεσα στο naruto τον δαιμονα αραγε ο naruto θα χρισιμοποιεισει το δαιμονα στο επισοδιο 51-52 για να μιν αφισει τον sasuke φιγει παλι ????:colddd:
Απλα o itachi ειναι ολα τα λεφτα !!!!:drink:

Περιμενε μεχρι την παρασκευη,παντως μετα την διαλεξη που του εκανε ο Yamato(να μην ξαναχρησιμοποιησει το kyubi),και τις σοβαρες πληγες που εχει.....

#2452 itachi_

itachi_

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 17 March 2008 - 03:05

Ελπιζω να δουμε καμια καινουργια τεχνικη απο τον Sasuke διοτι ο Naruto σκατα τιποτα καμια καινουργια τεχνικη τσιφος ο αχριστος 3 χρονια τον προπονουσε ο αλλος και αφτος τιποτα.I hope sasuke να κανει καμια κανουργια τεχνικη .:congrats:

#2453 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 17 March 2008 - 03:10

Οπως και να εχει τελιωνει αυτο το story την παρασκευη και παμε για ποιο ωραια πραγματα.

το διδυμο πλησιαζει

#2454 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 17 March 2008 - 03:23

Άντε καιρός είναι ακόμα και εγώ που ξέρω τι θα γίνει δεν αντέχω άλλο.

Posted Image

#2455 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 17 March 2008 - 03:25

naruto = shadow clones + rasengan foreveh TM.

παντως στη 2η ταινια εχει μια τυπισα με
Spoiler:
το οποιο τα σπαει ασχημα ( εχω μια μανια με electrical attacks)

ασχετο αλλα ωραιο ^^
--------------

οσο για τα επισοδεια ο μονος ειμαι που δε με επηρεαζει? οποτε ειναι να προχωρησει η πλοκη θα προχωρησει.... patience is a virtue and i guess it's rare :P

#2456 itachi_

itachi_

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 17 March 2008 - 04:11

Στην Ελληνική γλώσσα, η Ιαπωνική λέξη "itachi" σημαίνει:
νυφίτσα
Posted Image
Στην Ιαπωνική γλώσσα, η Ιαπωνική λέξη "itachi" γράφεται ως:
Posted Image
Ολοι ειδαμε το νεο Sharigan του Kakashi και εχουμε ηδη δει Sharigan του Sasuke και Itachi σε μια μαχη αυτον τον τριων ποιος θα υπερισχυε (ενταξει του Itachi τα σπαει αλλα σκεφτηται οτι και ο Sasuke,Kakashi εχουν εξελιχθει τα τελευταια χρονια) αφηστε την φαντασια σας να καλπασει!!

Itachi Uchiha
O Itachi είναι αδελφός του Sasuke και μέλος της οικογένειας Uchiha και προοριζόταν για αρχηγός της ANBU, αλλά προηγήθηκε η δολοφονία της οικογένειάς του με αποτέλεσμα να εγκαταλήψει το Konohagakure. Όπως ξερουμε ολοι λεει στον Sasuke, το έκανε για να δοκιμάσει τις δυνατότητες του. Έχει το Sarigan και από μικρός το είχε εξελίξει se Mangyekou Sharigan , σκοτώνοντας τον καλύτερο του φίλο.Tο mangyekou sharingan με κάθε χρήση του μειώνει την όραση του χρήστη.

#2457 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 17 March 2008 - 04:40

Lol, itachi_gamaei :P Επειδή είσαι καινούριος δεν θα σου βάλω τις φωνές :hahaha: Απλά 1) δεν επιτρέπονται καθόλου spoilers για το manga σε αυτό το thread (υπάρχει naruto thread στο manga section) και 2) μην κάνεις double post, αν θες να προσθέσεις κάτι, χρησιμοποίησε αυτό το καταπληκτικό κουμπάκι κάτω από το post σου που λέει edit :wooi2:

Πάντως βλέπω σου αρέσει πολύ o Itachi :Blissfull:
phmava.php

#2458 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 17 March 2008 - 14:00

οσο για τα επισοδεια ο μονος ειμαι που δε με επηρεαζει? οποτε ειναι να προχωρησει η πλοκη θα προχωρησει.... patience is a virtue and i guess it's rare :P

Έτσι έτσι... όποιος βιάζεται σκοντάφτει!!!

#2459 nightelf

nightelf

Anime Newbie

• Members
  • 32 posts

Posted 17 March 2008 - 15:15

πριν λιγο επεσα πανω σε ενα video και τα παιξα,ηταν το trailer μιας ταινιας naruto στην οποια μαλιστα ο naruto πεθαινει!εχει βγει ταινια naruto shipuuden?βασικα ειναι μονο μια η εχουν βγει και αλλες?:hmmm:και το κυριοτερο!εγω που ημουν και δεν πηρα χαμπαρι τπτ?????????:Crying2:(ενταξει αυτη η ερωτηση δε θελει απαντηση,προφανως στον κοσμο μου...παλι...:bahhh::sigh2:)

#2460 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 17 March 2008 - 16:56

:emptyonexg1::sigh2:.....

βασικα προτιμω τον kakashi:wooi2::kakashithumbup:

Τωρα μιλας σωστα!!!!!!:)

Μ' αρέσει που κάνανε replay 2 φορές την ίδια επίθεση του Orochimaru.Το κάνεις που το κάνεις το filler τουλάχιστον μην επαναλαμβάνεις την ίδια σκηνή.

Στο 51 μάλλον θα χρειαστούμε χάπια.Σίγουρα τα 20 λεπτά θα είναι αφιερωμένα σε flashbacks.

Eλα ρε γιατι θυμησε κατι απο 1930 ανιμασιον που επαναμβαναν σκινες για να κανουν ενα ανιμε......δλδ ΟΤΙ ΝΑ ΝΕ!!!!
Παντως εαν δεν εχεις προμηθευτι χαπια ακομα καλυτερα βιασου...Πλησιαζει!!!!:P

Ολοι ειδαμε το νεο Sharigan του Kakashi και εχουμε ηδη δει Sharigan του Sasuke και Itachi σε μια μαχη αυτον τον τριων ποιος θα υπερισχυε (ενταξει του Itachi τα σπαει αλλα σκεφτηται οτι και ο Sasuke,Kakashi εχουν εξελιχθει τα τελευταια χρονια) αφηστε την φαντασια σας να καλπασει!!

Κοιτα ο Kakashi μας εχει εκπληξει αρκετες φορες με την δυμαμη και την στρατηγικη του ασε που μου αρεση σαν char περισοτερο απο τον Itachi (τον κλαψουκε δεν τον βαζω μεσα γιατι ειναι γκομενα τωρα τι να πει σε αντρικα ζητιματα)...Ετσι λοιπον πηστευω οτι θα ηταν μια παααααρα πολυ καλη μαχη ασε που τωρα ο Kakashi εχει το Mangyekou Sharigan και θα πολεμισει με το ιδιο νομιζμα!!!!:)

nightelf Εχει βγει τετεια ταινια αλλα και εγω περιμενω να μεταφραστει δεν την εχω δει ακομα:(
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!