Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#2266 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 03:36

Οχι ως τωρα το παρτ 1 του Ναρουτο ειναι καλυτερο,το ιδιο ανιμε ειναι το Naruto με το Naruto shippuden,απλα εξελισετε δυο χρονια αργοτερα απο το τελος του part 1,Πχ το πρωτο μισο της Grandline με το δευτερο,απλως οι χαρακτηρες εχουν μεγαλωσει.

ναι ξερω οτι ειναι ιδιο το ανιμε,απλα καπου ακουσα οτι στο shippuden ωριμαζει καπως η σειρα απο αστεια,δραση κτλ(οχι οτι το naruto ειναι "ανωριμο" ετσι(δν εχω δει πολυ)?οτι ακουσα ειπα)....κ οντως φανταστηκα κατι οπως ωριμαση στυλ enies lobby vs baratie arc πχ...αληθευει?

#2267 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 03:40

ναι ξερω οτι ειναι ιδιο το ανιμε,απλα καπου ακουσα οτι στο shippuden ωριμαζει καπως η σειρα απο αστεια,δραση κτλ(οχι οτι το naruto ειναι "ανωριμο" ετσι(δν εχω δει πολυ)?οτι ακουσα ειπα)....κ οντως φανταστηκα κατι οπως ωριμαση στυλ enies lobby vs baratie arc πχ...αληθευει?

Το one piece εχει πιο πολλες ας το πουμε χαρουμενες καταστασεις απο το Naruto,τωρα οσο αφορα το shippuden ναι ειναι πιο σοβαρο ειδικα στα επομενα arcs γινεται πιο σκοτεινο με διαφορα απο το part 1

#2268 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 03:45

Το one piece εχει πιο πολλες ας το πουμε χαρουμενες καταστασεις απο το Naruto,τωρα οσο αφορα το shippuden ναι ειναι πιο σοβαρο ειδικα στα επομενα arcs γινεται πιο σκοτεινο με διαφορα απο το part 1

ε,και καλο δεν ειναι που γινεται πιο σοβαρο/dark το shippuden?ως προς τι ειναι καλυτερο το part 1 που ειπες πριν?

#2269 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 03:52

ε,και καλο δεν ειναι που γινεται πιο σοβαρο/dark το shippuden?ως προς τι ειναι καλυτερο το part 1 που ειπες πριν?

Το παρτ 1 ειχε καλυτερο animation και χρησιμοποιουσε περισσοτερες σελιδες απο το μανγκα ανα επισοδειο στην πλειοψηφεια του,αλλα κυριως οτι το παρτ 1 οι περισσοτεροι το ειδαν ολο μαζεμενο ενω τωρα περιμενουν καθε βδομαδα,αυτο επηρεαζει την κριση του καθενως για μενα.Ναι σιγουρα ειναι καλο που γινεται πιο σκοτεινο,αυτο το γνωριζω καθως διαβαζω το μανγκα αλλα το θεμα ειναι αν θα αλλαξουν καποιες σκηνες,ελπιζω δηλαδη να μην υπαρχει λογοκρισια.αν με ρωτουσες παντως πιο παρτ μου αρεσει στον mangka θα σου ελεγα το παρτ2 με λιγη διαφορα :wooi2:

#2270 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 03:55

Το παρτ 1 ειχε καλυτερο animation και χρησιμοποιουσε περισσοτερες σελιδες απο το μανγκα ανα επισοδειο στην πλειοψηφεια του,αλλα κυριως οτι το παρτ 1 οι περισσοτεροι το ειδαν ολο μαζεμενο ενω τωρα περιμενουν καθε βδομαδα,αυτο επηρεαζει την κριση του καθενως για μενα.Ναι σιγουρα ειναι καλο που γινεται πιο σκοτεινο,αυτο το γνωριζω καθως διαβαζω το μανγκα αλλα το θεμα ειναι αν θα αλλαξουν καποιες σκηνες,ελπιζω δηλαδη να μην υπαρχει λογοκρισια.αν με ρωτουσες παντως πιο παρτ μου αρεσει στον manga θα σου ελεγα το παρτ2 με λιγη διαφορα :wooi2:

με λιγα λογια,απο το ανιμε προτιμας το part 1 γιατι παρεμεινε πιο πιστο στο manga(κ πολλοι το χαν ηδη μαζεμενο),ενω απο το manga προτιμας το part 2(που ειναι καλυτερο απο την μεταφορα που εγινε στο ανιμε)?

EDIT:Ακουσα οτι κ τα fillers ειναι καπως απαισια,δλδ ειναι χειροτερα απ αυτα του one piece?

#2271 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 04:00

Απο ανιμε ως τωρα προτιμαω το παρτ 1 για τους λογους που ειπα παραπανω,ηταν περισσοτερο fast paced(αν και σε αυτο συντελει το γεγονος οτι ειδα πολλα επισοδεια μαζεμενα),και το παρτ 2 για τους λογους που αναφερεις,αλλα θα φτιαξει καθως τα επομενα επισοδεια αναμενονται καταπληκτικα.

#2272 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 04:04

thanx για ολα τα tips κ info:Blissfull:

κατι τελευταιο μονο να σε ρωτησω..καθως εισαι φαν κ των 2 σειρων(δεν ξερω αν βλεπεις κ bleach)ποια βαζεις πρωτη κ ποια 2η(ή κ 3η αν βλεπεις κ bleach)...ξερω οτι ισως ειναι λιγο δυσκολη ερωτηση αλλα αν μπορεις απαντα....επισης αν μπορεις πες κ με λιγα λογια το γιατι...εχω λιγη περιεργεια να ακουσω κι αλλη γνωμη,γιατι εχω ακουσει πολλες...

(και κτ ακομη,αν μπορεις πες λιγο κ για τα fillers που σε ρωτησα προηγουμενως :) )

#2273 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 04:17

thanx για ολα τα tips κ info:Blissfull:

κατι τελευταιο μονο να σε ρωτησω..καθως εισαι φαν κ των 2 σειρων(δεν ξερω αν βλεπεις κ bleach)ποια βαζεις πρωτη κ ποια 2η(ή κ 3η αν βλεπεις κ bleach)...ξερω οτι ισως ειναι λιγο δυσκολη ερωτηση αλλα αν μπορεις απαντα....επεισης αν μπορεις πες κ με λιγα λογια το γιατι...

Βλεπω και Bleach

Υπαρχει και σχετικο thread νομιζω αλλα τεσπα

1)Ναρουτο
character development,πολυ καλος κοσμος,εξυπναδα τακτικες στην μαχη,ωραιο στορυ και πολλα αλλα

2)Οne piece
Ο κοσμος στον οποιο ειναι διαδραματιζεται η ιστορια ειναι απλα τελειος,
Ενδιαφεροντες χαρακτηρες και πολυ βαθος στην ιστορια,
τα αρνητικα του one piece που με κανουν και προτιμω Ναρουτο ειναι 3
Δεν πεθαινει κανεις,εκτος απο την αυξηση της δυναμης δεν υπαρχει character development,και οπως λεει και ο Jiraiya τρωνε πυρηνικη και δεν παθαινουν τιποτα :hahaha::hahaha:

3)Bleach με μεγαλη διαφορα απο τα αλλα δυο,με εχει κουρασει παρα πολυ.εχω να το δω 2 μηνες

Αυτα βεβαια ειναι γουστα του καθενως μην παρεξηγουμαστε.

Edit:Τα φιλλερς δεν αντεξα να τα δω ολα ναι ειναι χειροτερα απο του one piece αλλα ουτε του one piece τα ειδα ολα:P
εκτος απο ελαχιστα φιλερς τα αλλα ηταν απλα τραγικα και απεριγραπτα,ενας λογος ακομα ηταν οτι διερκησαν κοντα δυο χρονια αν ειναι δυνατον

#2274 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 04:29

thanx κ παλι...

αν κ μπορω να καταλαβω τις προτιμισεις σου συμφωνα μ'αυτα που γραφεις δεν πολυσυμφωνω μ'αυτο που ειπες(κ εχω ακουσει απο πολλους) οτι το one piece δεν εχει character development εκτος απο δυναμη(συμφωνω με το immortality ομως)...κ το χα ηδη εξηγησει στο thread του one piece γιατι πιστευω οτι υπαρχει character development....ιδου(βεβαια δεν λεω οτι το one piece εχει την καλυτερη αναπτυξη ή/και καλυτερη αναπτυξη απο το naruto...δεν γινεται καμια συγκριση εδω..μιλαω για το one piece απο μονο του):

(το spoiler το αντεγραψα απο μια συζητηση που ειχα με εναν αλλον γι αυτο ισως φανει λιγο παραξενη ως προς το σε ποιον απευθηνεται)

Spoiler:

οκ ξερω οτι βγηκα λιγο/πολυ off topic,γι αυτο το βαλα σε spoiler,αλλα αυτο ηταν,δεν εχει αλλο...τερμα...

kakashi μπορεις λιγο να μου πεις τοτε για το Mortality rate του naruto?πεθαινουν σημαντικοι χαρακτηρες?(οντως παντως στο one piece,το δηλωσε κ ο oda,οι μοναδικοι σχεδον χαρακτηρες που πεθαινουν ειναι αυτοι στα flashbacks):)

#2275 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 04:30

Εγώ το droppάρω το Shippuuden και πολύ το καθυστέρησα... Το σημερινό επισόδειο ήταν συνέχεια λίγο pan από εδώ λίγο pan από εκεί, λίγο ο αέρας που φυσάει, λίγο να κοιταχτούμε όλοι με νόημα (άσχετα τώρα αν είμαστε στη μέση του infiltration) και μετά από όλα αυτά, μαθαίνουμε για ακόμα μια φορά ότι ο naruto θέλει να σώσει τον sasuke (ORLY?).

Good Riddance.

#2276 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 04:38

Καλα εκανες και το dropares,
Ζορο σου εστειλα pm γιατι ειμαστε πολυ οφ τοπικ

Το νεο επισοδειο δεν μου αρεσε ιδιαιτερα,αλλα περιμενουμε την κορυφωση στα επομενα,αν και οπως εχω ξαναπει θεωρω το επομενο αρκ πολυ καλυτερο απο αυτο.

#2277 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 04:50

πω πω παντως,σχεδον 2 χρονια fillers το naruto!?...αυτο πρεπει να τανε τρομερα βασανιστικο φανταζομαι..και για την υπομονη που επρεπε να δειξουν οι φαν μεχρι να ξαναξεκινισουν τα κανονικα επεισοδια κ για την υπομονη που θελουν οι (παλιοι κ καινουριοι) φαν για να δουν τα fillers...

#2278 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 04:55

Κανε εντιτ το μηνυμα σου γρηγορα καλυτερα να απαντουσες μεσω pm

αυτες δεν ειναι ερωτησεις για αυτο το thread.

Ναι τρελη υπομονη επρεπε να εχεις αν ηθελες να συνεχισεις αυτη την σειρα.οι παλιοι και οι νεοι φανς δεν χρειαζεται και δεν πρπει να τα δουν :P

#2279 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 05:09

Ok,thanx για τα παντα κ για την υπομονη που εδειξες στο να απαντησεις τις(πολλες) ερωτησεις μου...

Με οσα μου πες,μου φερες πολυ ορεξη να ξεκινισω naruto...που θα παει,σε κανα 2μηνο με βλεπω....

τσεκαρε το τελευταιο pm που σου χα στειλει κ απαντα full στην (τελευταια)ερωτηση μου:D παλι με pm

εγινε λοιπον...αν πωρωθω ποτε με naruto θα ωφειλω ενα μεριδιο της "πωρωσης" κ σε σενα...thanx again...:byejg9:

υγ:"οι παλιοι και οι νεοι φανς δεν χρειαζεται και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τα δουν"..χαχα το δεν πρεπει πολυ μ'αρεσε...πρεπει να ναι πραγματικα terrible...κ να σκεφτεις οτι γενικα δειχνω μια ανεκτικοτητα/υπομονη στα fillers...που απ οσο φαινεται θα δοκιμαστει πολυ με αυτα του naruto..να δουμε αν θ αντεξω...

#2280 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 05:23

οσο σου πηρε για να γραψεις τα reply?