...ναι μεν οι χαρακτηρες διατηρουν το ιδιο στυλ των αστειων που ειχαν στην αρχη,αλλα ως προς αυτο σκεψου οτι 1ον) δεν γινοταν αλλιως(θα θελες να δεις τον luffy σοβαρο κ τον sanji να μην ερωτευεται...ε,οχι ετσι τους θελουμε) 2ον)ετσι ειναι κ οι περισσοτεροι ανθρωποι...αλλαζουν λιγο αλλα παραμενουν οι ιδιοι κ 3ον) οι στοχοι τους φυσικα παραμενουν οι ιδιοι(pirate king κτλ),αυτοι ειναι λογικο να μην αλλαζουν...
τωρα ως προς το που θεωρο οτι εγινε character development...
1)σε ολα τα flashback...βλεπουμε τι οδηγησε τους χαρακτηρεσς στο να ειναι αυτοι που ειναι(πχ θα ταν ο luffy ολοιδιος αν δεν τον ειχε σωσει ο shanks? κτλ)...ειδικα αυτο της robin ειναι κατα τι γνωμη μου το πιο καλοφτιαγμενο...μας δειχνει τελεια γιατι ειναι η πιο σοβαρη κ εξυπνη της ομαδας...
2)το πως αλλαζουν οι χαρακτηρες σε σχεση με τα new nakama...πχ ο chopper ενιωθε λιγακι αβολα στην αρχη ή οτι κανενας σχεδον δεν εμπιστευοταν την robin στην αρχη,αλλα τελικα μεσω τον εμπειριων ολοι συνηθηζουν τον αλλο
3)η φιλια που το πληρωμα δειχνει...τη μια στιγμη γελανε με την οποια βλακεια,αλλα απο την στιγμη που καποιο μελος κινδινευει,ολοι ειναι ετοιμοι να δωσουν κ τις ζωες τους για να το σωσουν...ειδικα οι (σοβαρες) ατακες που λεει ο luffy ειναι παντα καταλληλες στην περισταση(we re nakama,Ι won't let her die,say you want to live κλπ)αλλα κ οι αλλοι επισης...
αυτα κατα τη γνωμη μου "ειναι" character development...μην με παεξηγησεις,δεν ειπα οτι ειναι το καλυτερο chharacter development που χω δει,αλλα ειναι πολυ καλο οπως κ να χει...
επισης μην χεχνας οτι εστω κ λιγο τα μελη αλλαζουν παντως(o zoro δεν μαλωνε απο την αρχη με τον sanji,εγινε σιγα σιγα...η robin αρχισε να λεει μερικα αστεια,ο usopp μαλωσε με τον luffy για 1η πρωτη φορα,o sanji εκλαψε για 1η φορα οταν αφησε τον zeff,ο franky ξαναγινε φιλος με τον iceburg κλπ)...
τελος,στα flashback των αλλων χαρακτηρων(vivi,tom-san κ ειδικα calgara-norland) εχει επισης γινει μια πολυ καλη δουλεια στους χαρακτηρες κατα τι γνωμη μου...
αλλα οπως ειπα αυτη ειναι η αποψη μου κ εσυ εχεις την δικη σου....
υγ:to gear 2nd "ειναι" character development...μας δειχνει οτι ο luffy σκεφτεται...θελει να γινει πιο δυνατος για να σωσει τους φιλους του..τωρα το ποσο αληθοφανης ειναι η επιθεση αυτη ,αυτο ειναι αλλη ιστορια...