Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#2236 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 25 February 2008 - 21:06

καλα ρεε..... 10 μερες ελειψα και μπηκανε 9 σελιδες στο thread για ~2 επισοδεια, και σχεδον ολα προς το off η περι manga κτλπ ....................

εγω τωρα καταφερα να δω το 47, καλο, αλλα εκλεισε με φοβερη σκηνη το τι εχει να γινει στο επομενο επισοδειο ( επομενη βδομαδα η οποτε ειναι), πραγματικα το σώσε, εκτος αν το σωσουν :hahaha:
Spoiler:

και για να μη μεινω και γω εξω απο το χορο οριστε το offtopic part του ποστ να εχετε.....

@ sefiroth τι λες αντεχεις να το σταματησουμε τωρα μεχρι πασχα και να μαζευτουμε στου νικου για προβολη? ( κανονικο ninjaing σπιτιου :P )

#2237 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 26 February 2008 - 01:27

Xρονικα ομως μην γελιομαστε θα επρεπε να το ειχαν ηδη κανει,οποτε η θα παραμεινει μια ανεκπληρωτη επιθυμια η θα το δουμε σε ταινια ισως?

Εδω στο One piece αφησαν τη μαχη και μας πηγαν στην Αιγυπτο.......Οτι να ναι κανουν, η ημερομηνια θα τους ενοχλησει???? Βασικα ας ξαναβαλουν επαναληψεις τα καλυτερα parts.......Ειναι αναγκη για φιλερ??? Καλυτερα να βλαπω τις πρωτες εξυπνες μαχες του πρωτου κυκλου παρα τον Naruto να κλανει και να μαγειρευει chakra....ή τον IMBA Ηitsugaya να παιζει ποδοσφαιρο....ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΙΑΠΩΝΕΣ
Posted Image

#2238 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 26 February 2008 - 01:33

Loke den paizei na to paratisw twra to Naruto...den antexw tosi upomoni mexri to pasxa.Vevaia panta kanonizetai ena re-watch,den vlaptei pote...

#2239 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 27 February 2008 - 13:08

plz deal with these matters with pms:df13952b:

Posted ImagePosted Image

#2240 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 27 February 2008 - 13:16

καλα ρεε..... 10 μερες ελειψα και μπηκανε 9 σελιδες στο thread για ~2 επισοδεια, και σχεδον ολα προς το off η περι manga κτλπ ....................

......και για να μη μεινω και γω εξω απο το χορο οριστε το offtopic part του ποστ να εχετε.....

@ sefiroth τι λες αντεχεις να το σταματησουμε τωρα μεχρι πασχα και να μαζευτουμε στου νικου για προβολη? ( κανονικο ninjaing σπιτιου :P )

καλα δε καταλαβες οτι αυτο το εβαλα επειδη τσαντιστηκα με το ολο offtopic?? και η απαντηση του sefiroth σε πειραξε απο ολα τα off ???

ελεος δλδ......

#2241 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 27 February 2008 - 13:34

το λεω αυτο γιατι αν συνεχιστει ετσι, δεν θα κανει κανεις post σε αυτο το thread:stubborn:

Posted ImagePosted Image

#2242 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 27 February 2008 - 17:14

Χαλαρωστε, το ξερω οτι εχουμε συνδρομο στερησης και το 1 week delay μας εχει πειραξει, αλλα προσπαθηστε να μεινετε ηρεμοι :P

Posted Image

#2243 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 27 February 2008 - 20:31

Ακουσα οτι την παρασκευη εχει διπλο επεισοδιο, αληθευει?

Posted ImagePosted Image

#2244 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 27 February 2008 - 20:52

ναι...ελπιζω να δουμε λιγη δραση...
Posted Image

#2245 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 27 February 2008 - 20:57

το ελπιζω και εγω, μην τπτ flashbacks παλι και βαρεθω την ζωουλα μου!!:borednn9:

Posted ImagePosted Image

#2246 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 27 February 2008 - 23:50

28/02/08 Episode 048: "Bonds"

06/03/08 Episode 049: "Important Person"

13/3/08 Episode 50: "Scetch book tells a story"

20/3/08 Episode 51-52: "Reunion" and " The power of Uchiha

Και μετα φταινε τα οφ-τοπικ....

#2247 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 27 February 2008 - 23:55

Κατι μου λεει οτι αυτα τα 3 πριν απ το "Reunion" και "The power of Uchiha" δε θα ειναι και πολυ ενδιαφεροντα

Posted Image

#2248 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 28 February 2008 - 00:38

και μενα...λετε να κανουμε υπομονη μεχρι 20/3?
Posted Image

#2249 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 28 February 2008 - 01:43

το ελπιζω και εγω, μην τπτ flashbacks παλι και βαρεθω την ζωουλα μου!!:borednn9:

Το πιστευεις αυτο?:)
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2250 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 28 February 2008 - 02:21

Εγώ λέω, ηρεμήστε ότι είναι να ρθει θα 'ρθει... Αφού είδαμε έστω και λίγο τον Sasuke είμαστε σε καλό δρόμο. Φαντάζεστε πριν μερικά επεισόδια να βάζαν ξαφνικά κάνα νέο filler arc; :terror2:
phmava.php