Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#2221 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 22 February 2008 - 22:39

ta episodia tis protis seiras toy naruto einai 220 kai to sipuuden mexri tora exei 47 agapite xdanger.to mono kako me to naruto kata tin gnomi mou einai ta gamimena flashbacks mou exoun spasi ta neura paradeigma i maxi sasuke naruto itan gemati flashbacks einai dinaton na kobis auti ti maxi gia na diksis flashbacks aaaaarrrrggggg

γερη βλακεια...ηταν οντως ελεηνο σ καποια στιγμη...αλλα ενταξει επρεπε να να μαθουμε για το παρελθον...
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#2222 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 23 February 2008 - 00:06

γερη βλακεια...ηταν οντως ελεηνο σ καποια στιγμη...αλλα ενταξει επρεπε να να μαθουμε για το παρελθον...

ενταξει δεν λεω δικιο εχεις αλλα η μαχη Naruto vs Sasuke δεν ηταν και η καταλληλοτερη στιγμη

Εμενα παντως περα απο τα flashbacks μου τη σπανε και τα αμετρητα fillers!!!

Posted ImagePosted Image

#2223 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 23 February 2008 - 00:09

just skip the fillers..

Posted Image

#2224 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 23 February 2008 - 00:30

ofc i skipped them!!
i watched till 140 and then went to Shippuden

Posted ImagePosted Image

#2225 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 23 February 2008 - 03:49

ρε μην παραπονιεστε για fillers,τι να πουμε και εμεις που τα προλαβαμε ongoing.,μετα το 160 δεν αντεξα να δω αλλα.

#2226 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 23 February 2008 - 16:30

you've got a point!

Posted ImagePosted Image

#2227 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 25 February 2008 - 14:44

ta episodia tis protis seiras toy naruto einai 220 kai to sipuuden mexri tora exei 47 agapite xdanger.to mono kako me to naruto kata tin gnomi mou einai ta gamimena flashbacks mou exoun spasi ta neura paradeigma i maxi sasuke naruto itan gemati flashbacks einai dinaton na kobis auti ti maxi gia na diksis flashbacks aaaaarrrrggggg

Kyuubi9tales, καλώς ήρθες, αλλά παρακαλώ διάβασε τους κανονισμούς του forum, διότι:

Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε gr33klish στις απαντήσεις σας...^^

Τα greeklish απαγορεύονται σε αυτό το forum.

#2228 BnBGoD

BnBGoD

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 25 February 2008 - 17:53

vsk kai ta fillers mia xara itane eidika ama variesai kiolas mono ta fillers tou bleach den anteksa egw :P
Posted Image

#2229 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 25 February 2008 - 18:23

Αμαν πια θελω το Kakashi gaiden animated,δεν μπορουν αντι να ειναι slow pace μερικα επισοδεια, να φτιαξουν γυρω στα 4-6 επισοδεια με το Kakashi gaiden

#2230 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 25 February 2008 - 18:23

εγω δεν αντεχα ουτε τα φιλερς του ναρουτο ουτε του bleach,οποτε αφιερωθηκα στ μανγκα...

Αμαν πια θελω το Kakashi gaiden animated,δεν μπορουν αντι να ειναι slow pace μερικα επισοδεια, να φτιαξουν γυρω στα 4-6 επισοδεια με το Kakashi gaiden

και εγω τα ιδια λεω...θελω να τα δω animated...:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats::congrats::congrats::congrats:

#2231 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 25 February 2008 - 18:26

και εγω τα ιδια λεω...θελω να τα δω animated...:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats::congrats::congrats::congrats:

Ελικρινα πιστευω οτι αν το φτιαξουν σωστα,θα μας θυμησει τα καλα επισοδεια του παρτ 1,και το συναισθημα που συναντησαμε ξεκινωντας το Naruto.

#2232 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 25 February 2008 - 18:33

βασικα δεν εχω κατσει να το ψαξω αν θα το κανουν η οχι,αλλα απο τοτε π τ διαβασα ηθελα πολυ να τ κανουν...και στ κατω κατω αντι να βαλουν κωλοφιλερσ ασ βαλουν το κακασι γκαιντεν π τ σπαει,αντι να μασ σπασουν παλι τα νευρα....:P

#2233 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 25 February 2008 - 18:47

Απο το στομα σας παιδια και στου θεου το ear ας κανουνε το kakashi gaiden anime episodes και τι στον κοσμο μου...
Ο kakashi τα σπαει ασχημα!!!!!:)
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2234 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 25 February 2008 - 18:51

Xρονικα ομως μην γελιομαστε θα επρεπε να το ειχαν ηδη κανει,οποτε η θα παραμεινει μια ανεκπληρωτη επιθυμια η θα το δουμε σε ταινια ισως?

#2235 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 25 February 2008 - 18:52

ο κακασι απλα τα σπαει,καπου ειχα διαβασει μια συνεντυξη του κισι και ελεγε κατι για βαθυ μπλε γεγονοσ στν ζωη ου κακασι,πολλοι το ερμηνεψανε για θανατο του,εγω δηλωνω πως ετσι και πεθανει κακασι ξενερωνω και παραταω ναρουτο...που πας χωρις κακασι....