Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#1951 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 13:38

okz then, εννοειται no hard feelings...χD
κ σορρυ για το οφτοπικ/
Signature Removed

#1952 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 18:28

Ρε παιδιά δεν θα κρυφτώ βλέπω naruto 4μηνες έχω δει και έχω διαβάσει ότι έχει βγει από οτιδήποτε είδους επεισόδια και manga (μόνο ταινίες υστερώ γιατί παρόλο που βρήκα την 4η δεν έχω τον κωδικό για να ανοίξω το αρχείο και για να πάρω τον κωδικό θέλω 34 η 44 ευρώ) τώρα είμαι σε φάση να εκραγώ εκεί που τα είχα αβέρτα τα επεισόδια τώρα ένα άντε και δυο εάν μας κάνουν την χάρη…

Προσφάτως με ρώτησε ο ένας φίλος μου πότε θα φτάσουμε στο επεισόδιο που βρίσκετε το chapter του manga τώρα (για λογούς που γνωρίζετε όσοι επιλέξατε το δρόμο του manga…)
Όποτε και εγώ έκανα κάτι σύντομους υπολογισμούς και έχουμε:

88chapter* (μετρώντας από το επόμενο μανγα δηλαδή αυτής της εβδομάδας μέχρι το νέο επεισόδιο που θα βγει) /(δια) του 2(περνώντας ότι το κάθε επεισόδιο ισούται περίπου με 2chapter) έχουμε το 44 δηλαδή σε 44 επεισόδια θα φτάσουμε το υπάρχων chapter…
Για να δούμε και τους μήνες….(περνώντας ότι δεν θα υπάρχει διακοπή της ροής της σειράς).
Επειδή μου την έσπαγαν η μήνες 30-31μέρες κτλ είπα να κάνω τους μήνες 28ημερες μιας και ο κάθε μηνάς έχει 4 ολοκληρωμένες εβδομάδες (από 7μερες 4Χ7=28 ) οπότε και 4 επεισόδια naruto. Μου βγήκε 12 μήνες και 30ημερες (για την δίκια μας χρόνια οπότε θα χρησιμοποιήσω αυτήν σαν γενικό παράδειγμα).
E είπα και εγώ για χάρη της απλοποίησης 13μηνες και οι 2 μέρες στον αγύριστο.
Οπότε έχουμε 44(επεισόδια)/(δια)4(επεισόδια το μήνα μας)=11μηνες….

Λοιπόν που το πάω, επειδή έχω φάει φρίκη και μάλιστα μεγάλη άκου 11μηνες(και για ακρίβεια 10μηνες και 25 ημέρες ελεεινό) θα μπορούσατε να μου πείτε πόσο καιρό έχουν κενό η σχιστομάτηδες π.χ. για καλοκαίρι, για Πάσχα(αν και δεν νομίζω βούδας rules εκεί)η οτιδήποτε άλλο έχουν και θα μου στερήσουν το naruto….
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1953 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 18:49

Ε νταξ' 11 μήνες δεν είναι και τραγικό διάστημα!:P

Όσον αφορά διαλείμματα αν κρίνω από φέτος κάνουν όποτε θέλουν δηλ καλοκαίρι δεν σταμάτησαν αν θυμάμαι καλά και Πρωτοχρονιά σταμάτησαν για 3 βδομάδες.

Οπότε βλέπουμε! Εδώ θα'μαστε και θα βλέπουμε Naruto για χρόνια και χρόνια:oo:

#1954 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 18:54

ετσι θα δινουμε με το καλο στα παιδια μας να βλεπουν τα αρχικα επισοδεια ενω εμεις θα βλεπουμε τα ongoing απο το naruto : shippunden GTXZ:bike:

#1955 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 19:25

TO ΝΑΡUTO ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΣΑΣ ! ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ!
Signature Removed

#1956 Ody

Ody

Anime Newbie

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 19:42

Ρε παιδιά δεν θα κρυφτώ βλέπω naruto 4μηνες έχω δει και έχω διαβάσει ότι έχει βγει από οτιδήποτε είδους επεισόδια και manga (μόνο ταινίες υστερώ γιατί παρόλο που βρήκα την 4η δεν έχω τον κωδικό για να ανοίξω το αρχείο και για να πάρω τον κωδικό θέλω 34 η 44 ευρώ) τώρα είμαι σε φάση να εκραγώ εκεί που τα είχα αβέρτα τα επεισόδια τώρα ένα άντε και δυο εάν μας κάνουν την χάρη…

Προσφάτως με ρώτησε ο ένας φίλος μου πότε θα φτάσουμε στο επεισόδιο που βρίσκετε το chapter του manga τώρα (για λογούς που γνωρίζετε όσοι επιλέξατε το δρόμο του manga…)

88chapter* (μετρώντας από το επόμενο μανγα δηλαδή αυτής της εβδομάδας μέχρι το νέο επεισόδιο που θα βγει) /(δια) του 2(περνώντας ότι το κάθε επεισόδιο ισούται περίπου με 2chapter) έχουμε το 44 δηλαδή σε 44 επεισόδια θα φτάσουμε το υπάρχων chapter…
Για να δούμε και τους μήνες….(περνώντας ότι δεν θα υπάρχει διακοπή της ροής της σειράς).
Επειδή μου την έσπαγαν η μήνες 30-31μέρες κτλ είπα να κάνω τους μήνες 28ημερες μιας και ο κάθε μηνάς έχει 4 ολοκληρωμένες εβδομάδες (από 7μερες 4Χ7=28 ) οπότε και 4 επεισόδια naruto. Μου βγήκε 12 μήνες και 30ημερες (για την δίκια μας χρόνια οπότε θα χρησιμοποιήσω αυτήν σαν γενικό παράδειγμα).

Λοιπόν που το πάω, επειδή έχω φάει φρίκη και μάλιστα μεγάλη άκου 11μηνες(και για ακρίβεια 10μηνες και 25 ημέρες ελεεινό) θα μπορούσατε να μου πείτε πόσο καιρό έχουν κενό η σχιστομάτηδες π.χ. για καλοκαίρι, για Πάσχα(αν και δεν νομίζω βούδας rules εκεί)η οτιδήποτε άλλο έχουν και θα μου στερήσουν το naruto….

Μην παραπονιέσαι καθόλου φίλε. Όταν μας τάϊζαν δύο χρόνια filler εκεί να δείς φρίκες που βγάζαμε.

#1957 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 22:11

Άντε επιτέλους μου ήρθε η όρεξη να postάρω:Blissfull:

αντε για να ηρεμησουν τα πνευματα θα κανω ακυριλα ποστ
Λετε τελικα να δουμε στα επομενα επισοδεια να εξιλησετε τπτ μεταξυ naruto και sakura? ολοι το ξερουμε, ολοι γελαμε για αυτο με το naruto και κατι φανηκε στο 44 ( δλδ ανοιχτα) οποτες τι λετε παιζει?

Μονο εκτιμησεις οχι αμα ξερετε απο μανγκα
Ειδατε πιο ακυριλα δε μπορουσα να σκεφτω :hahaha:

Στα επόμενα επεισόδια δεν νομίζω, αλλά κάποια στιγμή ελπίζω να γίνει και κάτι με αυτά τα θέματα. Γιατί μέχρι στιγμής μου δίνεται η εντύπωση ότι απλά μπαίνουν τέτοιες σκηνές για να ευχαριστιούνται οι fans.

Ετσι και τελειωσει η σειρα και ο Ναρουτο δεν ειναι με την Χινατα θα γινει χαμος! Αντε ρε με την βρωμοροζ Σακουρα, ολο κλαιει.Αχρηστη σε ολο το anime.

Τωρα να πω και γω κατι ακυρο;;;

Ειναι μια απορια που μου εχει καρφωθει εδω και πολλες μερες:

ΣΠΟΙΛΕΡ για οσους δεν εχουν δει τα παλαια επεισοδια (1-135)

Οταν ο Τριτος Χοκαγκε έκοψε την ψυχη του Οροτσιμαρου και πηρε τα δυο χερια, συμπεραινουμε οτι δεν μπορει να ξαναχρησιμοποιησει τα χερια του σωστα; Πως γινεται λοιπον οταν καταλαμβανει το νέο σώμα, τα χερια του να ειναι ok; Δλδ υποτιθεται οτι εχει γινει η ψυχη seal,αρα πάλι τα χέρια στο νεο του σωμα δεν θα επρεπε να λειτουργουν....

ε τι λέτε;

Μην ξαναπροσβάλεις την Sakura γιατί θα γίνει χαμός :kill4u: :roar:

Όσο για το δεύτερο πολύ καλή ερώτηση, δεν το είχα σκεφτεί. Και εγώ τουλάχιστον δεν βρήκα μια λογική απάντηση σε αυτό. Τι να υποθέσεις ότι με την τεχνική του transfer μεταφέρεται από όπου και να είναι η ψυχή στο νέο σώμα; Και ακόμα και έτσι και να είναι υποτίθεται ότι η Tsunade θα μπορούσε να του γιατρέψει τα χέρια. Μα δεν ήταν άρρωστα για να τα γιατρέψει ήταν ουσιαστικά νεκρά :sigh2: Τέλος πάντων πάντα υπάρχουν τρύπες στα περισσότερα σενάρια, απλά το θέμα είναι πόσο μεγάλες είναι...

Για το πρώτο, τι να πω... Καταλαβαίνεις πιστεύω ότι αυτοί που πουλάν τον κωδικό είναι απατεώνες που στην καλύτερη περίπτωση βρήκαν δωρεάν το αρχείο από κάποιον που το έβγαλε με την κάμερα, το βάλαν σε ένα κλειδωμένο rar και σου λένε φιλαράκι δώσε χρήμα για να σου πουλήσουμε την ταινία, έτσι; :terror2:

Όσο για το δεύτερο, ξέχασες στους υπολογισμούς σου ότι όταν θα έχουν περάσει τα 88 chapters το manga θα έχει πάει ακόμα πιο μπροστά, οπότε βγαίνει αρκετά περισσότερο από όσο έβγαλες. Αλλά όπως είπε και ο Ody:

Μην παραπονιέσαι καθόλου φίλε. Όταν μας τάϊζαν δύο χρόνια filler εκεί να δείς φρίκες που βγάζαμε.

phmava.php

#1958 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2008 - 00:36

Συμφωνώ παίδες δεν αντιλέγω έχει καεί η γούνα σας εγώ το μοναδικό πράγμα που έκανα προς τιμήν σας ήταν να δω πρώτα τα fillers και μετά shippuden…
Και βέβαια το manga θα έχει φτάσει πιο μπροστά απλός δεν αντέχω άλλο πώς να το πω…..
Εσείς πως το ξεπεράσατε;;;;;
Η μήπως δεν το ξεπεράσατε και δεν είμαι μονός μου τελικά!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1959 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2008 - 00:54

Συμφωνώ παίδες δεν αντιλέγω έχει καεί η γούνα σας εγώ το μοναδικό πράγμα που έκανα προς τιμήν σας ήταν να δω πρώτα τα fillers και μετά shippuden…
Και βέβαια το manga θα έχει φτάσει πιο μπροστά απλός δεν αντέχω άλλο πώς να το πω…..
Εσείς πως το ξεπεράσατε;;;;;
Η μήπως δεν το ξεπεράσατε και δεν είμαι μονός μου τελικά!!!!

Κοίτα εγώ τουλάχιστον τα fillers τα έφαγα στην μάπα (η πλάκα είναι ότι άρχισα να βλέπω τα επεισόδια ανά βδομάδα στο 150κάτι) οπότε πλέον μπροστά στα fillers αυτά που δείχνει είναι πολύ καλύτερα και δεν παραπονιέμαι(ναι το ομολογώ μου έκαναν brain damage τα fillers :deadga6:). (Βέβαια άμα δω ότι πάνε να βάλουν καμιά 50αριά μαζεμένα fillers πάλι, δεν πρόκειται να ξαναπεριμένω, θα διαβάσω το manga.)
phmava.php

#1960 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2008 - 01:22

Οχ οχ οχ οχ οχ.....!!!!
Με τρομαζεις....:(
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1961 dan21

dan21

Anime Newbie

• Members
  • 37 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2008 - 16:25

φιλε μου που τη βρηκες την 4η?αφου απο τι ξερω δεν εχει βγει ακομα.η κανω λαθος?
να ρωτησω και κατι αλλο ρε παιδια?το kakashi gaiden θα βγει σε ταινεια?παντως για οσους δεν το εχουν διαβασει αξιζει και με το παραπανω!!

#1962 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2008 - 18:03

Θα το βαλουν σε καμια 100αρια επισοδεια οταν

Spoiler:

Signature Removed

#1963 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2008 - 18:52

φιλε μου που τη βρηκες την 4η?αφου απο τι ξερω δεν εχει βγει ακομα.η κανω λαθος?
να ρωτησω και κατι αλλο ρε παιδια?το kakashi gaiden θα βγει σε ταινεια?παντως για οσους δεν το εχουν διαβασει αξιζει και με το παραπανω!!

Look...:)
Torrentspy.com - The Largest Bit Torrent Search Engine
Εze εκτος οτι εχει g@m@t0 avatar εχεις και το spirit xexexe:P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1964 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2008 - 19:56

Hontou Arigatou,.Παντως η ταινια για να ειναι στα trackers prp να ειναι η camrip η αμονταριστη εκδοση..οπως εγινε κ με το simpsons.. θα προτεινα να τη δειτε οταν θα ειναι κανονικα realeased se dvd..
Signature Removed

#1965 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2008 - 09:46

dattebayo fansubs :: News

και εις αλλα με υγεια.
φανταζομαι το ιδιο θα γινει και με το bleach απο την επομενη εβδομαδα

1345977285497_zps066ae44a.jpg